ÁDÁM (15, VERESEGYHÁZ)

Ádám egyik kedvenc időtöltése a lovaglás, több éve tanult meg lovagolni. Az ő „korában” hihetetlen, hogy ez a hobby vezette el a Bud Spencer és Terence Hill filmekhez, ezeknél különös módon főleg a lovas részek, bár a verekedős részek is tetszenek neki.

Hosszas gondolkodás után azt kérte a Csodalámpától, hogyha lehetséges vigyük el azokra a helyszínekre lovagolni, ahol a filmeket felvették. Súgott is nekünk, hogy megkönnyítse a szervezést, és elmesélte, hogy Dél-Spanyolországban készültek a filmek.

Kedves önkéntesünk és támogatónk, Mónika sok éve Madridban él, idegenvezető, így tőle kérünk segítséget, hova is menjünk.

Malagához közel találtuk meg azokat a helyeket, melyekre Ádám vágyott, mert egyrészt a hegyek között is szeretett volna lovagolni, másrészt a tengerparton is.

Az első lovaglás óriási élményt jelentett számára, több órán keresztül járták a hegyeket a helyi vezetőnkkel, aki látva Ádám lovagolási tudását, még a vágtázást is megengedte neki. Egy csodaszép reggel indult ez a kirándulás, elmondása szerint lenyűgöző tájakon jártak. Ádám késő délután tért vissza hozzánk, kicsit fáradt volt, de a szállodai vacsorakínálat igen csak feldobta a kedvét.

/ 8






Következő nap a tengerparti kirándulásra került sor, itt Anthony vezetésével szállt lóra és nyargalt a tengerparton. Mivel a filmekhez hasonlóan a naplementét idéző film képeit szerettük volna megjeleníteni neki, késő délután szállt nyeregbe és csak sötétedés után jött vissza a lovasokkal.
Elmondta nekünk, hogy lova derékig gázolt a tengerben és azt is, hogy fantasztikusan szép volt a naplementét látni a víz felöl. Természetesen a vacsorát félretettettük részére, így ismét jóízűen falatozhatott a finomabbnál finomabb spanyol ételekből.

Az utazás végén kérdésemre, mi is tetszett neki a legjobban, két gyors válasz érkezett:
„ A hegyi vágta” és a szálloda. Megjegyzésén, hogy „életében nem ettem ennyit!” jót mosolyogtunk, nem is tudjuk, ki örült jobban a kívánság teljesítésének. Hihetetlen nagy öröm volt látni, ahogy vidáman, kicserélve, nap barnítva szállt fel a repülőre.
Biztos vagyok abban, hogy a friss élmények és kívánságának teljesülése segít Ádámnak, hogy minél gyorsabban gyógyuljon és erősödjön.

Ádám e kedves sorokkal köszönte meg a csodás utazást:
From: Ádám B***** mailto : b.....@gmail.com
Sent: Saturday, September 8, 2018 11:40 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: köszönet
Kedves Csodalámpa!!!!
Szeretném ezúton is megköszönni hogy valóra válhatott az álmom. Nagyon jól éreztem magam, és valószínűleg soha nem felejtem el ezt a hihetetlen élményt.
Csodálatos volt maga a lovaglás is, a tengerről nem is beszélve. Nagyon jó volt a társaság, végig nevettük ezt a nyaralást. Gyönyörű volt a második tengerparti lovaglás is - szerintem egy ideig nem felejtjük el Herkulest!
Nagyon élveztem a szállodát! Gyönyörű volt a kilátás a teraszról és nagyon finom volt a konyha!
Még egyszer köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos élményt!!!

Szeretettel: B****** Ádám


Nagyon köszönjük támogatóinknak, a Magyar Nemzeti Banknak és E-ON Hungária Zrt.-nek és több magántámogatónknak, hogy lehetővé tették ennek a fantasztikus kívánságnak a megvalósítását.



Patzauer Laura
kívánság-kordinátor
Torremolinos, 2018. szeptember 4.

Archívum


Belépés