Fióna (10 éves, Kecskemét)


A Kecskeméten élő 10 éves Fióna álma is valóra vált, tengerparti nyaralásra indulhatott a csodálatos Adriai-tenger partján lévő montenegrói Herceg Noviba, a Hunguest Sun Resort Hotelbe. Nem is sejtették, milyen csodálatos környezet vár rájuk…

Fióna így emlékezik:

„Három és fél csodálatos napot tölthettünk Montenegróban, Herceg Noviban.

Külön köszönettel tartozunk Lukács Ritának és Petromarkov Tamarának, a Hugest Hotel Sun Resort vezetőinek, akik nagy szeretettel fogadtak, és vendégül látak minket. Gyönyörű szállodájában tengerre néző, erkélyes szobát kaptunk, a svédasztalos étkezések pedig a nemzetközi konyha finomságaival kényeztettek.

Délelőtt a közeli tengerparton fürödtünk, délután a hotel medencéjében hűsölhettünk. Rövid hajókirándulást is tettünk a közeli Kék barlangba, rálátásunk nyílt a táj szépségeire.

Életre szóló élményekkel gazdagodva 2018.08. 25-én érkeztünk haza Kecskemétre. Hálás szívvel köszönjük a sok fáradságot, szervezést és gondoskodást!

Tisztelettel: …… Fióna Szofi”


A nagylány nagyon élvezte az egész nyaralást. Mindennek örültek, és boldogok voltak, hogy a betegség okozta nehéz hónapok után szebb napok következtek számukra.


/ 4





Köszönjük támogatóinknak, a Domestore Kft-nek, továbbá a Hunguest Hotel Sun Resort szállodának, hogy megvalósították Fióna álmát!

Köszönjük a Jet Travel támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Adorján László
kívánság-koordinátor
Herceg Hovi, 2018. augusztus 25.

Archívum


Belépés