Beszámolók


Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

Zsófia (15 éves, Verőce)Zsófi 2-3 éve autodidakta módon zongorázik, nagyon szereti a zenélést. Komoly betegsége miatt várhatóan sok eddigi program egy időre kimarad az életéből, de a zongorázást semmiképp nem szeretné nélkülözni. Így nem kellett sokat gondolkodnia, mi legyen a kívánsága a Csodalámpa Alapítványtól, egyértelmű volt: egy pianínó.

Meglepetésként érkezett meg a hangszer verőcei otthonukba, ismét sikerült nagy örömet szereznünk!! A boldogsága határtalan volt, ezt éreztem a személyes találkozásunkkor is, még zongorázott is nekem családja körében.

Másnap több napos kórházi kezelés várt rá, mindannyian nagyon bízunk a felgyógyulásában.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Szerencsés Tamás
kívánság-koordinátor
Verőce, 2018.11.20.

Tibor (16 éves, Miskolc)Tibike jó pár éve kórházunk "vendége", sokat szoktunk beszélgetni. Megtudtam, mi a nagy vágya, bejelentettük a kívánságát, az X BOX játékkonzolt hamarosan kézhez is kaptam.

Mivel tudtam, hogy hétfőn kontroll vizsgálatra érkezik, örültem, hogy hamarosan megvalósulhat a meglepetés… Semmit nem árultam el Tibinek és anyukájának sem. Pár óra elteltével bementem hozzá, éppen aludt. Felkeltettem... Szegény azt sem tudta, hogy hol van, én meg hangosan mondtam neki, hogy: MEGLEEEPEEETÉÉS!! Volt nagy öröm és boldogság!!

Kérdezgette, hogy ugye nem álmodom?! Megerősítettem, hogy ez nem álom. Csináltam egy pár álmos, de boldog képet az örömteli pillanatokról!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.11.12.

Tamás (9 éves, Szada)Tomi és az édesapja izgatottan érkeztek a FirstMed klinikára, na nem a betegsége miatt, hanem kívánságának teljesítése miatt!

Nagyon várta őket a csapatunk és Dr. Müller Judit, Tomi kezelőorvosa. Annak ellenére, hogy a nagyfiú tudta, hogy laptopot fog kapni, megható volt látni az örömét.

Amikor megkérdeztem tőle, hogy mire fogja használni ezt a gépet, azonnal rávágta, villanyszerelést fog tanulni rajta.

Úgy legyen, reméljük a gyógyulása után adományunk segítségével sikerül a jövőben egy komoly szakmát szereznie. Hajrá!

Sikereket és jó egészséget kívánunk neked, Tomi!


Köszönjük a 33. SPAR Maraton Fesztiválon résztvevő FirstMed -FMC Csodabogarak jótékony futócsapat segítségét Tomi kívánságának teljesítésében.


Málnási Kinga
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.11.19.

Roland (17 éves, Szorgalmas)Roland egy nagyon kedves nagyfiú. Egyik éjszakás műszakomban meséltem neki, hogy van egy lámpásunk, amit ha megdörzsöl, teljesülhet egy kívánsága!! Bár ő már 17 éves, sikerült azonnal lázba hoznom, gyorsan megnézte az alapítvány oldalát,és nagyon elgondolkodott.

Nem sokkal később megkérdezte, vajon ő kaphatna e laptopot?? Biztattam, bejelentettük a kívánságát, és megtörtént a csoda… Az alapítvány szempillantás alatt segített, én pedig nagy örömmel adtam át neki az áhított laptopot.

Nagy volt a boldogság és az öröm!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Nagy Éva
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.11.28.

Luca (3 éves, Levelek)Luca egy nagyon kedves, bájos kis betegünk, vidám és sokat viccelődő családja van! Nővére is örökölte ezt a jókedvet, és nagyon sokat szeretnek együtt játszani, igazi jó testvérek.

Ezért is szeretett volna Luca egy babaházat, ami a közös játék helyszíne lehet majd. A kívánság gyorsan teljesült!

Nagy volt az öröm és azóta is kedvenc játékuk a lányoknak a gyönyörű babaház.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Nagy Éva
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.11.15.

Levente (15 éves, Kistarcsa)
Levente egy komoly, megfontolt kamaszfiú, mellesleg pedig egy kis műszaki zseni. Sajnos az otthoni asztali számítógépe elromlott, ezért nagyon megörült, amikor meghallotta, hogy a Csodalámpa segítségére lehet szeretett számítógépének újjá varázsolásában. Megfontoltan gondolta végig, milyen alkatrészekre van szükség a gép "agyának", újra működéséhez és ha már... szóval akkor még néhány kiegészítő alkatrész segítségével egy komoly új gépet lehetne összerakni.

Az álmok azért vannak, hogy legyen mit valóra váltani - vallja a Csodalámpa és máris hozzá látott az álom valóra váltásához! Levit a kórházban leptük meg a dobozokba rejtett "álommal". Amikor meglátta a dobozokat, boldogságtól csillogó szeme egy pillanatra elhomályosodott a meghatódottságtól, többször is megköszönte az ajándékot, láthatóan nagyon meg volt illetődve.

Sajnos a kórházi kezelés ezúttal tovább tart, mint amire Levente számított, így a gép összerakása még várat magára egy kicsit. Levi erős fiú, igazi harcos és a szervezete is "tudja", hogy gazdájára nagyon fontos feladat vár otthon- ezért megfogadta, hogy nagyon szorgalmasan hajtja azokat a csúnya sejteket a megfelelő irányba.

A kitartás, az erős akarat mellett semmi kétség, hogy Levi a számítógépet hamarosan újjá varázsolja és beüzemelés után azonnal ki is próbálja... otthon!

Kedves Levente, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt az újjá épített számítógép használatában.


Köszönjük a Multigran Kft. támogatását!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest 2018.11.28

Kevin (15 éves, Kecskemét)
Kevin már régóta vágyott egy komoly "nagyfiús" okostelefonra. Mikor megtudta, hogy a Csodalámpa igazi varázslóként teljesíteni tudja régi álmát, izgatottan várta a csodát.

A gyönyörű, ezüstkék telefonnal a kórházban leptük meg Kevint, amikor anyával kontrollra érkeztek a klinikára.

A kamaszfiú nagyon meglepődött, mikor megtudta, hogy a dobozba zárt csoda megérkezett. Együtt bontottuk ki az elegáns fekete dobozt, és amikor előkerült az ezüstösen csillogó kék színű, gyönyörű okostelefon, hát bizony Kevin néhány másodpercig meg sem tudott szólalni az örömtől.

Csillogó szemekkel köszönte meg az ajándékot, majd nagyon óvatosan magához szorította a telefont és boldogan mosolygott... aztán bekapcsolta a készüléket, és máris elmerült az okosok világában.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk és nagyon sok örömöt a telefon használatában.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.11.28.

Dániel (14 éves, Hódmezővásárhely)Fotó: Harangozó Dávid

Dani még nem járt a budai Várban, s életében először áll egy 300 fős rendezvény színpadán. De akkor, este, ott már nem izgult, talán mert addigra egy kicsit elfáradt, hiszen igen hosszú volt a nap odáig.

Mert az a szombat egy kicsit más volt, mint a többi. Már kora reggel elindult a család Hódmezővásárhelyről Budapestre, hogy a Csodalámpa jótékonysági rendezvényén részt vegyenek. Dél felé már a Hilton Budapest éttermében ebédeltek, majd körbe sétálták a Várat a sok-sok turista között. Gyorsan eljött az idő, amikor is a program kapcsán egyeztetnünk kellett a forgatókönyvet, a gyerekeknek ki kellett próbálni a színpadot, sőt még a felnőtteknek sem könnyen kezelhető mikrofont. Akkor ismerkedhettek meg a meghívott gyerekek Geszti Péterrel is, az est házigazdájával. Majd lassan elkezdődött a kellemes program.

A finom ételek elfogyasztása után Danit is színpadra hívtuk, ahol a közönséggel együtt teljesítettük a kívánságát. Egy szuper okostelefonra vágyott, hiszen azon nagyon sok információt meg lehet tudni és többféle műveletre lehet használni, nem mellesleg az iskolától távol töltött időben is eléri a barátait. Profiként válaszolt a kérdésekre, s azt is megtudtuk, hogy programozó szeretne lenni. Az est végére ugyan egy kicsit elfáradt, de nem kellett messzire mennie, hiszen szüleivel együtt a szállodában tölthették az éjszakát.

Mindannyian azt kívánjuk, hogy a telefon legyen a hétköznapokban a segítségedre, és minél előbb gyógyulj meg!

/ 2
A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

II. Csodalámpa Jótékonysági Est - Hilton Budapest, 2018. november 17.


Köszönjük Árvai Zoltánnak, a Hilton Budapest Hotel igazgatójának, hogy a rendezvény idején vendégül látta Danit és szüleit a szállodában.


A kívánságot Felkai Márta és Patzauer Gábor teljesítette a II. Csodalámpa Jótékonysági Est 300 vendégével közösen.


Kívánság-koordinátorok:
Felkai Márta és Patzauer Gábor, valamint 300 vendége
Hilton Budapest, 2018. november 17.

Cecilia (4 éves, Ózd)A 4 éves Cecília minden vágya egy piros autó volt. Olyan, amit ő egyedül vezet, és csak az övé! A Csodalámpa Alapítvány támogatói, s Dzsinnje meghallották Cilike kérését, s eljuttatták Cilike ózdi otthonába a piros kis akkumulátoros autót, aminek nyithatóak az ajtói, világít, és ráadásul zenél is.

A kicsi lány, amikor meglátta a piros autót, úgy meglepődött, hogy meg sem tudott szólalni. Először csak az étkezőben ült bele autójába, próbálgatta a pedálokat, nyomkodta a gombokat, s elámult azon, hogy még zenél is! Aztán anyukája felöltöztette, s kivittük az autót az udvarra, hogy Cilike megpróbálkozzon a szabadban is az autó vetésével.

Na, akkor már fülig ért a kicsi lány szája a boldogságtól. Nagyon élvezte, hogy ő irányíthatja az autót! Önfeledt nevetése mindannyiunk szemébe könnyeket csalt!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Ózd, 2018 november 15.


Cecília szüleitől kaptuk az alábbi köszönőlevelet:Ezúton szeretnénk megköszönni az elektromos kisautó, melyet Cilike nevű kislányunknak küldtek.

Ebben a nehézségekkel terhelt időben is sok örömet szerez neki és sok-sok mosolyt csal az arcára úgy neki, mint nekünk, a szüleinek.(Sajnos mi ilyet nem tudtunk volna biztosítani neki.) KÖSZÖNET ÉRTE!

Cilike családja


Balázs (17 éves, Biatorbágy)Fotó: Harangozó Dávid


Balázs közgazdasági iskolába jár, nagyon szeret síelni, focizni, de egy tavasszal diagnosztizált súlyos betegség miatt egy időre ezekről a sportokról le kellett mondania. A kezelések miatt az egész nyarat kórházban töltötte, ahol a barátai sem látogathatták, és ez lelkileg nagyon megviselte. Azóta elkezdett újra tornázni, már iskolába is jár, így a Csodalámpa jótékonysági rendezvényére is eljött az édesanyjával.

Bár nem szeret szerepelni, még édesanyját is kérdezte: mit fogok én a közönség előtt mondani… de nem kellett félteni. Amikor a színpadra hívtuk, elmesélte, hogy egy Smart TV-t szeretne a szobájába, hogy minél több érdekes műsort nézhessen, de azt is elárulta, ha hazamegy, szívesen játszik a testvérével XBOX-játékot a tévén keresztül. A legfontosabb, hogy végre önállóan, a saját ízlése szerint nézhessen filmeket.

Geszti Péter zenéjét nagyon kedveli, így az est programja is tetszett neki. Azt mesélte, igazán jól esett a számára, hogy mindenki kedves volt hozzá, mosolygott rá, igazán pozitív élményként élte meg.

Amikor hazaértek a rendezvényről, még éjjel összeállították a tévét. Azóta hatalmas focimeccseket és autóverseny csatákat vívnak közösen a bátyjával. Ezen kívül már várja, hogy az iskola befejezése után beiratkozhasson egy síoktató tanfolyamra, vagyis hogy újra síelhessen.

Ahogy édesanyja elmesélte nekünk, ők most a feldolgozás idejét élik meg, s a gyógyulás egy hosszú folyamat még. Reméljük, hogy ebben sokat segít neki az ajándékunk.
A vidám program rövid összefoglalója itt látható:

II. Csodalámpa Jótékonysági Est - Hilton Budapest, 2018. november 17.


Kívánság-koordinátorok:
Felkai Márta és Patzauer Gábor, valamint 300 vendég
Hilton Budapest, 2018. november 17.

Zsombor (3 éves, Veresegyház)A kicsi Zsombor beülős autóra vágyott, hosszas kórházi tartózkodása után leptük meg ezzel az ajándékkal.

A kisfiú nagyon örült az új játékának, szülei elmondása szerint, amikor csak az időjárás engedte, autózott az udvarukon, mint egy igazi nagyfiú: gázt adott, fékezett, kanyarodott, jó sofőrként figyelmesen vezetett.

Sok kellemes percet és órát kívánunk önfeledt játékkal!!


Köszönjük az XpatLoop magántámogatóinknak, köztük a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a Xpat Charity Party, 'Fireworks Night' rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett Zsombor kívánsága.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018. 11.08.

Zétény (11 éves, Miskolc)Zétény súlyos beteg, kontroll vizsgálatra érkezett a kórházba édesanyjával. Egyikőjüknek sem szóltam arról, hogy az ajándéka megérkezett. Úgy gondoltam, így nagyobb lesz a meglepetés.

Hamar letudtuk a vérvételt, a testsúlymérést, a vérnyomásmérést. Ezek közben sem szóltam el magam. Majd a kötelező rossz után elővettem a „csodajárgányt” amit Zétény kért, egy elektromos rollert.

A nagyfiú nagyon meglepődött, hogy ilyen gyorsan teljesült a kívánsága, azonnal kibontotta a csomagot. Hamar összeraktuk az elektromos rollert, megengedtem neki, hogy ki is próbáljon. Fülig érő szájjal "száguldozott" a kórház folyosóján. Majd a kezembe adta a rollert, hasonlóképpen, mint Zétény, én is nagyon élveztem a helyzetet.

A család nagyon hálás, és nagyon szépen köszöni mindenkinek, aki segített.


Köszönjük az XpatLoop magántámogatóinknak, köztük a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a Xpat Charity Party, 'Fireworks Night' rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett Zétény kívánsága.


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.11.07.

Máté (15 éves, Zalaegerszeg)Máté, mind korosztályából oly sokan, szeret a szobájában tartózkodni, az íróasztalánál üldögélni, a számítógépén játszani, kapcsolatot tartani a barátokkal…

A nagyfiú úgy gondolta, egy kényelmes GAMER székben még jobban telhetne az idő, álmát igyekeztünk minél előbb valóra váltani.

Igazi meglepetésként érkezett az ajándék, Máté örömmel szerelte össze a forgószéket, azóta is sokat használja kedvenc időtöltéseihez.
Köszönjük az XpatLoop magántámogatóinknak, köztük a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a Xpat Charity Party 'Fireworks Night' rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett Máté kívánsága.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.11.13.

Márk (16 éves, Esztergom)
Márk egy nagyon kedves mosolygós kamaszfiú, akinek sajnos még elég sok időt kell majd kórházban töltenie... és bizony a hosszú kezelések alatt és között nagyon nehezen múlik az idő.

Márk egy igazi harcos, még a legnehezebb kezeléseket is szó nélkül tűri, hiszen tudja, hogy minden kezelés egy újabb lépés a teljes gyógyuláshoz.

Többször beszélgettünk arról, vajon minek is örülne a legjobban, ha a Csodalámpa teljesítené egy kívánságát. Végül gyönyörű szemeit, mosolygós tekintetét felém fordítva őszintén elmondta, hogy bizony nagyon jó lenne, ha a szurikról, kezelésekről, infúziós állványról időnként meg tudna feledkezni... ezért egy Xbox One játékgépet szeretne kérni, izgalmas játékkal.

Xbox One? Izgalmas játék? Hát ennél izgalmasabb feladatot nem is adhatott volna Márk a dzsinnek... és az izgalmas feladatokat valahogy mindig gyorsan meg tudja oldani a "nagy varázsló"!

Így történt ez Márk esetében is, akit a kórházban leptünk meg az ajándékkal.

A kamasz fiú a kórházi ágyban boldogan fogta magához a hatalmas dobozt, örömtől csillogó szemei pedig azt sugallták, már nagyon várja, hogy a játékban pont olyan igazi harcosként győzhesse le a gonosz ellenséget, mint amilyen igazi harcosként fogja legyőzni a csúnya betegséget!

Drága Márk, a Csodalámpa teljes csapata kíván Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a kapott ajándékban.


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.11.23.

Zsuzsanna Zoé (16 éves, Debrecen)Zoé 16 éves nagylány, aki 11 éve kezdett lovagolni az utcájuk szomszédságában fekvő lovas udvarban. Amikor megtudta, hogy a Csodalámpa Alapítvány teljesíti egy kívánságát, egyértelmű volt számára, hogy a lovaglással kapcsolatban fog kérni.

Szeretne megtanulni western lovagolni, ezért egy western nyerget kért. A lovaglás számára kikapcsolódást jelent, szabadságot és együttműködést egy olyan állattal, aki nem beszéli a nyelvünket, de sok munkával meg lehet tanulni megérteni őket.

Zoé imádja a sebességet, nagyon szeret terepen vágtázni, illetve „szabad-idomítani”. Mindene a lovaglás. Amikor kórházban kell feküdnie, akkor is azt tartja benne a lelket, hogyha kijut, mehet lovagolni.

Zoé lovát Csinosnak hívják, aki két éve van nála. Együtt fogják kezdeni a western lovaglást, amihez jó tanulást és sok sikert kívánunk!


Köszönjük magántámogatóink segítségét!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen,2018.10.05.

Sándor (4 éves, Kerecsend)Sanyika egy csacsogó, örökmozgó kisfiú. Legjobban az autók érdeklik. Nagyon sok autója van otthon, s mikor kezelésre jön a kórházba akkor is behozza játszani kedvenc autóit. Egyik alkalommal, amikor kezelésen volt, az Aladdin és a csodalámpa című mesét olvastam neki, míg édesanyja a doktor nénikkel beszélgetett.

A kisfiú nagy érdeklődéssel hallgatta a mesét, s nézegette a képeket a meséskönyvből. A mese végén megkérdeztem, hogy ha lenne egy kívánsága, ő mit kérne a Dzsinntől. És a válasz szinte azonnal megszületett:

"Egy autót szeretnék kérni, amibe a kistestvéremmel együtt ülhetek bele, és világít, zenél, és fekete színű"- mondta határozottan Sanyika

És a Dzsinn, mint már olyan sokszor, most is meghallotta ezt a kívánságot is, s el is vitte Sanyika kerecsendi otthonába az akkumulátoros autót. Nagy volt az öröm, amikor a hatalmas dobozból előkerült szép, fekete kétüléses, világítós, zenélős autó. A család apraja-nagyja együtt örült Sanyikával.

A kisfiú és testvére azonnal ki is próbálták a "csodaautót", ahogy Sanyika fogalmazott!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Sanyika kívánságát valóra válthattuk.


Tatárné Csonka Zsuzsanna
Adorján László
kívánság-koordinátorok
Kerecsend, 2018.11.10.

Roland (11 éves, Miskolc)A 11-éves Roland egy Lenovo laptopot kért az alapítványtól. Roland sajnos sok időt tölt a kórházban, és a laptop segítségével így tudja tartani a kapcsolatot családjával, barátaival, és iskolatársaival. Így még az iskolai feladatokat is könnyebb lesz megcsinálni.

Rolandot a kórházban látogattuk meg Helgával, a támogató képviselőjével. Nagy volt az öröm és a meglepetés, mikor Helga átnyújtotta a laptopot rejtő dobozt a nagyfiúnak. Helga segített beüzemelni a gépet és természetesen egy vírusírtó is fel lett telepítve.

Közben Rolandtól azt is megtudtuk, természetesen játszani is szeretne a klassz új gépén!


Külön köszönetet szeretnénk mondani a BlackRock Budapestnek, és a cég képviseletében jelen levő Pálfi Helgának, hogy hozzájárultak Roland kívánságának teljesüléséhez.


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.10.17.

Nóra Eliza (9 éves, Herend)
Nóri számára ez a kedd is úgy kezdődött, mint azok a napok, mikor kontroll vizsgálatra kellett mennie. Ma a doktor nénije is nagy izgalommal várta ezt a délelőttöt, mert ő már tudta azt, hogy ma lesz a nagy nap, Nóri kívánságteljesítésének napja!!

Egy váratlan pillanatban megjelentünk a Csodalámpa piros táskájával a játszószobában, ahol a kislány és szülei várakoztak.

Nóri még mindig nem gondolta, hogy a kívánsága ma fog teljesülni. Nagy volt az öröme mikor meglátta az ajándékát! Odaült vele az asztalhoz, és már ismerkedett is laptopjával. Hálásak vagyunk ezért az újabb élményért!
Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Nóri kívánságát valóra válthattuk.


Icsó Klára
kívánság-koordinátor
Veszprém, 2018.11.13.

Gergő (10 éves, Kemenessömjén)A kis Gergő már régóta vágyott egy komoly, "nagyfiús" okostelefonra. Mikor meghallotta, hogy a Csodalámpa dzsinnje valóra tudja váltani álmát, hitte is meg nem is, hogy valóban léteznek még igazi csodák.

A fiúcska türelmesen várt és nagyon meglepődött, mikor meglátogattuk a kórházban. Amikor meghallotta a Csodalámpa nevét, felcsillant a szeme, rám mosolygott és megkérdezte: te tényleg elhoztad nekem az okostelefont, amit a dzsinntől kértem?

El bizony! Átadtam az álmot rejtő dobozkát, Gergő kivette az elegáns, "nagyképernyős" telefont és boldogan magához szorította. Miután a meglepetéstől magához tért, bekapcsolta a készüléket, beállította a magyar nyelvű menüt és profi módon máris nekilátott a beüzemeléshez. Közben pedig elmesélte, hogy amint vége a kezelésnek, apa elviszi őt igazi medvét simogatni és akkor már a saját telefonján fogja megörökíteni a hatalmas medvét.

Ügyes légy Gergő, mosolyogj szépen a medvére, akkor még talán integetni is fog neked és igazi sztárfotókat készíthetsz róla a profi telefonoddal.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Gergő kívánságát valóra válthattuk.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.november 12.

Enikő (8 éves, Veszprém)Enikő súlyos betegségen van túl, már hosszú ideje éli régi, megszokott kis életét.

Megerősödött, így orvosai engedélyével egy udvari trambulint kért a Csodalámpától, amin egyedül és testvérével is vidáman tud ugrálni.

A kislány már alig várta, hogy az összeszereléssel elkészüljön az édesapja, az időjárás is kedvezett, így megkezdődhetett a gondtalan játék a saját kertjükben.


/ 2

Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Budapesti Amerikai Nemzetközi Iskola tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Enikő kívánságát valóra válthattuk.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Veszprém, 2018.11.11.


Belépés