Beszámolók

Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

Zsombor (11 éves, Salgótarján)

Betegségéből adódóan Zsombi sajnos mozgásában erősen korlátozott, ezért valami olyan használati eszközt szeretett volna, ami a kényelmét, pihenését szolgálja. A választás így esett egy fészekhintára, melyet udvarukra varázsolt a Csodalámpa Dzsinnje, hogy szép időben, a jó levegőn abban hintázhasson, pihenhessen Zsombi.


Köszönjük a MAVIR ZRt. ismételt támogatását!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Salgótarján, 2021. 06.13.

Zoltán (16 éves, Ráckeve)Zoli egy Playstationt és hozzá tartozó játékokat kért a Csodalámpától. Zolit és kedves családját egy szép, napsütéses szombaton látogatta meg a Csodalámpa különítmény:)

Egy profi játékos fogadott minket, reméljük, azóta sikerült feltölteni/kipróbálni a játékot, és örömöt is leltél benne Zoli!

Minden jót kívánunk neked is és családodnak is!


Köszönjük a Gloster Infokommunikációs Nyrt. támogatását,
segítségükkel teljesíthettük Zoli kívánságát!


Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Ráckeve, 2021.05.29.

Niko (3 éves, Budapest)


Niko egy örökmozgó kisfiú, aki nagyon szereti a rajzfilmeket. A Csodalámpától egy TV-t kért, amin nagy képernyőn nézheti kedvenc meséit.

Az egyik kezelése után, a kórházból hazafelé tartva találkoztunk vele. Az autóban elaludt és délutáni szunyókálásából ébredt, így tényleg meglepetés volt számára, amikor hirtelen előtte termett a saját vadonatúj tévéje.


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. támogatását, segítségükkel valósíthattuk meg Niko kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.06.09.

Dániel (16 éves, Budapest)Dani jelenleg a Gyermekklinikán fekszik, már hosszú hetek óta. Sajnos kb. 10 éve küzd ezzel a betegségével, hol rosszabbul, hol kevésbé rosszul van tőle. Június közepén egy nagy műtét elé néz.

Dani már gimnazista. Minden nehézsége, küzdelme ellenére komoly tervei vannak a jövőre nézve. Érdekli az informatika, a videojátékok és a filmkészítés. Videó vágást szeretne tanulni. Évek múlva vágóként vagy operatőrként szeretne dolgozni.

Ennek az álmának a megvalósításában segít a teljesült kívánsága, egy laptop.


Köszönjük magántámogatónknak, hogy Dani kívánsága is teljesülhetett!


Bernhardtné Kati
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.06.10.

Attila (16 éves, Nagykökényes)A 16 éves Attila egy laptopot kért a Csodalámpa dzsinnjétől, mert a hosszas klinikai kezelések, az iskolai tanulások miatt nagyon szeretett volna egy eszközt a kapcsolattartásra.

A klinikai zárlat megszüntetése után sikerült találkoznom Attilával személyesen. Amikor meglátta a csodalámpás emblémás piros szatyrot a kikandikáló dobozzal, tudta, hogy ez csak az ő laptopja lehet. Boldog mosollyal köszönte meg. Megígérte, hogy a szórakozás mellett a tanulás is fontos lesz a használat során.

Attilának mielőbbi gyógyulást kívántam!


Köszönjük a CHARITIES AID FOUNDATION OF AMERICA támogatását!

upload:Beszamolok/caf_logo.jpg

Dr. Jenei Tiborné
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.06.09.

Maja (11 éves, Putnok)Maja egy nagyon kedves, életrevaló kislány, aki egyszer csak beteg lett és műszív kezelésre szorult. Nagyon ügyesen vette az akadályokat és kitartó munkával, most már otthon tölti napjait. Régóta vágyott egy Notebookra, amit szerencsére a dzsinn tudott is neki teljesíteni.

Az ambuláns vizsgálatok után szolt neki édesanyja, hogy jöjjenek egy pillanatra fel, mert papírokat kell aláírnia. Aztán lassan leesett Majának, hogy mi is történik és azonnal sírva fakadt, szerencsénkre örömében.🥰

Nagyon örült az ajándéknak és hálásan köszöni a dzsinnek és mindenkinek, aki segítette őt abban, hogy teljesüljön a kívánsága.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Thomas Mann Gymnasium-Deutsche Schule Budapest
tanárainak, diákjainak és szüleiknek a segítséget!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021.06.01.

Dominik Gergő (11 éves, Szombathely)Dominik nagyon szeret zenét hallgatni. Mivel látássérült, egy nagy kijelzős tabletet kért.

A beüzemelés után rögtön meg is hallgatta kedvenc zenéjét.


Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását!


Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátor
Szombathely, 2021.05.24.

Nikolasz (13 éves, Mohács)


Niko a héten bent tartózkodott az osztályon. Nyitott, barátkozó, okos fiú, aki könnyen beszédbe elegyedik másokkal. Közös foglalkozáson kézműveskedett, közben érdeklődött tudok-e már valamit a kívánságáról. Sajnos, nem tudtam neki olyan választ adni, amit szeretett volna, de lelkesen folytatta a munkát.
Miután visszakisértem a szobájába, a kolléganőm hozta a csomagot. Visszaléptem Nikohoz, hogy még szeretnék vele beszélni...ekkor elővettem a Csodalámpától kapott ajándékot.
Olyan történt, amit Nikonál még nem tapasztaltam: elakadt a szava!
Csak nézte a dobozt, majd engem... Amikor átvette, izgatottan bontogatta az ajándékot, és lassan megtalálta a szavakat! Köszönjük Csodalámpa!

Köszönjük magántámogatónknak, hogy ismét teljesülhetett egy beteg gyermek kívánsága!


Russay Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2021.04.30.

ÁGNES (13 éves, Jánoshalma)


Ági telefonja a klinikai bennfekvés alatt elromlott. Nagyon szomorú volt, mivel telefonjával tudott szüleivel, testvéreivel kapcsolatot tartani.
Kezelőorvosa szólt nekem, hogy biztos örülne, ha kaphatna egy új mobilt. És így is lett.
A kislány kíváncsian nézett ránk, amikor nagy mosollyal beléptünk a kórterembe. Mikor kiderült a látogatásunk célja, utána már Ági is mosolygott örömében, boldogságában.
Nagyon örült a telefonnak, rögtön üzembe is helyezte és jelezte szüleinek, hogy most már hívhatják a számán, mert van hozzá működő készüléke.


Köszönjük a Nu Skin Eastern Europe Kft. ismételt támogatását, segítségükkel teljesülhetett Ági kívánsága!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2021.06.01.

Róbert (17 éves, Szár)Robi sok-sok évet töltött már kórházban. Egy laptopot kért a Csodalámpától, mert az övét a kishúgának ajándékozta névnapjára. A hosszú, kórházban töltött időszakban nagy segítségére lesz egy laptop, amit a tanuláshoz és szórakozáshoz is egyaránt tud majd használni.

A megbeszélt időpontnál korábban sikerült átadni a kórházban Robi kívánságát, így valóban meglepetést tudtunk neki szerezni.


Köszönjük a MAVIR ZRt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Robi kívánságát!


Bagó György és Ivády Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2021. május 31.

Mohamed (14 éves, Budapest)

Mohamednek rendszeresen kell kezelésre járnia, így sok időt tölt kórházban.
Magántanuló egy 8 osztályos gimnáziumban, a történelem és a politika érdekli. Tanulmányaihoz egy laptopot kért a Csodalámpától.
Sikerült meglepnünk őt a kórházban, mert nem számított arra, hogy ilyen hamar teljesül a kívánsága.


Köszönjük a MAVIR ZRt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Mohamed kívánságát!


Miholecz Judit és Ivády Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2021. 06.04.

Attila (18 éves, Budapest)Nemrég a Csodalámpa ismét valóra váltotta egy fiatal álmát.

Attila egy vagány fiatal, aki jártas a média világában. Otthonosan mozog a különböző közösségi platformokon, szívesen készít videókat. Ezért úgy döntött, hogy egy laptopot kér, amit nem csak hobbi célokra fog használni, hanem a tanulás során is :)

Ezzel a laptoppal óriási meglepetést szereztünk Attilának. Kívánjuk, hogy egészséggel használja!


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesülhetett Attila kívánsága!


Áchim Boglárka Flóra
kívánság-koordinátor
Budapest, 2021. május 18.

Lajos (13 éves, Salgótarján)Lajos, fiatal kora ellenére, nagy szakértelemmel indította el első saját laptopját. Látszott, hogy már alig várja, hogy egyedül maradjon vele és igazán kipróbálhassa. A tanuláshoz is szüksége van rá és persze szeret játszani.

Azért nem fog vele egész nap a szobában ülni, hiszen imád focizni az iskolában is, és otthon a kertben fiatalabb testvérével.

Kedves Lajos, reméljük sok örömöd leled majd benne!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. ismételt támogatását!


Horvai András
kívánság-koordinátor
Salgótarján, 2021. június 02.

Esmeralda (11 éves, Salgótarján)Esmeralda boldogan, de kicsit megilletődve fogadta kívánságát, a nagyképernyős televíziót. Elsősorban meséket néz, de szívesen követi az Exatlon sorozatot is. Szülei szerint, amíg tart az iskola, a tévézés csak a tanulás után jöhet, de hamarosan kezdődik a nyári szünet. 🥰


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. ismételt támogatását!


Horvai András
kívánság-koordinátor
Salgótarján, 2021. június 02.

Boglárka Andrea (11 éves, Budapest)Boglárka nagyon szereti a lovakat, nemrég elkezdett lovagolni tanulni. A kórházi kezelések miatt azonban erre nincs mindig lehetősége.

A Csodalámpától egy laptopot kért, amin távolról is bekapcsolódhat a tanulásba, amikor épp a kórházban van. Mosolyogva vette át első laptopját, aminek természetesen nagyon örült.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesíthettük Boglárka kívánságát!


Farkas Andrea és Ivády Éva
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2021.05.21.

Vivien (17 éves, Nyírmada)


Vivien sajnos sok időt tölt kórházban, ahol a mobiltelefon nélkülözhetetlen eszköz a külvilággal való kapcsolattartáshoz. A nagylány telefonja azonban nemrég leesett és eltört, használhatatlanná vált.
Vivien szomorú lett, de a Csodalámpa Dzsinnje azon nyomban segítségére sietett és odavarázsolt egy okostelefont, melynek Vivien kimondhatatlanul örült.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesülhetett egy újabb beteg gyermek kívánsága!

Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2021. 05.08

Renátó (16 éves, Nyírmada)


Renátó egy laptopot kért a Csodalámpa Alapítványtól, mely segítségére lehet a tanulásban, az információszerzésben, ugyanakkor kitűnő szórakozási lehetőséget is nyújt.
A fiatalember vizsgálatra érkezett, amikor átadtam neki az alapítvány ajándékát. Nagy volt a meglepetés és az öröm, mely érthető módon egy kis türelmetlenséggel párosult, hiszen Renátó minél előbb szeretett volna hazaérni, hogy beüzemelhesse új laptopját.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesülhetett Renátó kívánsága!

Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2021. 04. 16

Mihály (15 éves, Nyírbátor)

Misi régóta szeretett volna egy laptopot, így nagy-nagy örömet jelentett számára a Csodalámpa Alapítvány ajándéka. Az biztos, hogy segítségére lesz a tanulásban, de jókat lehet majd rajta játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, vagy csak egyszerűen szörfözni a világhálón.
Misi, használd örömmel szép, új laptopodat!


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy teljesülhetett a nagyfiú kívánsága!

Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2021. 04. 13

Áron (14 éves, Zalaegerszeg)

Áron életében nagyon fontos szerepet játszik a sport.
A kosárlabda mellett a bicajozás a mindene.
Kívánsága egy olyan bicikli volt, amivel mindamellett, hogy jól lehet a barátokkal együtt csapatni árkon-bokron keresztül, még szabadstílusú trükközésre is alkalmas.
Biztos vagyok benne, hogy Áronnak nagy sikere lesz ezzel is a lányok körében.
Hajrá, Áron! Drukkolunk Neked!


Köszönjük magántámogatóink adományait,
a SpeedBike Kft. által nyújtott árengedményt, valamint Rózsa Zsolt technikai segítségét.
Közös erővel nagy örömöt szerezhettünk Áronnak!

Veress Ágota
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2021. 05.11

BALÁZS (12 ÉVES, Porrogszentkirály

Balázs, udvarias nagyfiú. Bármikor megyünk be hozzá a kórterembe, mindig figyel ránk. Szívesen tanul , részt vesz a különböző játék és kézműves foglalkozásokon. De, mint sok más kiskamasz ő is az online térben érzi magát igazából jól. Kedvencei közé tartoznak a különböző számítógépes autós játékok. Így nem is lepett meg igazán, amikor egy X BOX játékot kért a Csodalámpától. Kívánságát végigbeszéltük, majd rögzítettem a rendszerbe. Rövid idő múlva már jelezte az alapítvány, Balázs kívánsága úton van.
A mai nap meglepetése EZ volt. Amikor Balázshoz bementem, nem is sejtette, hogy ilyen hamar teljesülni fog a kívánsága. Nehéz szavakba önteni meglepettségét és örömét! "Nagyon köszönöm! Annyira örülök! Ez nem lehet igaz, ilyen hamar!"
Köszönjük Csodalámpa Alapítvány ezt az örömteli délelőttöt!


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. ismételt támogatását, segítségükkel teljesülhetett Balázs kívánsága!


Russay Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2021.05.21.

Archívum


Belépés