Beszámolók


Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

NÁNDOR (9, ÉRD)


Nándi kívánsága delfinekkel szeretett volna úszni, viszont az úszást még gyakorolnia kell... Ezért inkább maratunk a delfin-simogatásnál, és méghozzá Máltán!
A repülőút, majd találkozás egy igazi delfinnel, a csodás élőlény érintése óriási élmény volt számára.

/ 3Ugyanakkora, ha nem nagyobb élményt okozott neki, amikor először úszott (!) a tengerben, illetve az egynapos hajóút, amin rész vett.

Nándi egy igazán jó humorú, nyitott és szeretetteljes kisfiú, akivel élmény volt utazni.

Nándi nevében is köszönjük a Mellow Mood Hotels, a Budapesti Értéktőzsde és magántámogatóink támogatását a csodálatos élményekért.Ungár Péter és Málnási Kinga
kívánság-koordinátorok
Málta, 2018.05.26.

HÉDI (8, ETYEK)


Hédi kívánsága az volt, hogy delfinekkel úszhasson. A nagy eseményre Máltán került sor.
Már az első találkozásunkkor is meglepődve tapasztaltam, hogy egy rendkívül nyitott kis-felnőttel van dolgom, aki pontosan tudja, hogy mit és mikor szeretne és mindezt hihetetlen bájjal teszi.

Ennek megfelelően a delfináriumban hihetetlen fegyelemmel követte az idomár iránymutatását és óriási élmény volt számára a delfinnel való interakció minden pillanata.

Imádta Máltát, részt vett egy hajóúton, ahol a nyílt tengeren úszkálhatott, a szálloda tetőteraszán lévő medencét is élvezte, és esténként hatalmas fagyikkal zárta a napot.Hédi nevében is köszönjük a Deutsche Wirtschaftsclub Ungarn vezetőinek, tagságának, továbbá számos magántámogatónknak, köztük a budapesti Thomas Mann Gymnasium-Deutsche Schule tanárainak, diákjainak és szüleiknek segítségét, valamint a máltai magyar kolónia tagjainak vendéglátását is !
Málnási Kinga és Ungár Péter
kívánság-koordinátorok
Málta 2018.05.26.

Dorka (7 éves, Szeged)
Dorka nagyon nyitott, barátkozó, társaságot kedvelő kislány, aki nehezen viseli a bezártságot, szeret kirándulni, a szabad levegőn lenni. Így a Csodalámpa Alapítványtól azt kérte, hogy egy hétvégére családjával elutazhasson a Mátrába.

Így emlékeznek erre a néhány napra:

„Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos hétvégét, amit családunk együtt tölthetett el a Mátrában! Az elszállásolás kiváló volt a Vadvirág Hotelben. A személyzet szívélyes és segítőkész volt. Élveztük a friss levegőt, a csendet és a madárcsicsergést.

Szombaton Mátrafüredről utaztunk le Gyöngyösre a Mátra vasúton, ahonnan megcsodálhattuk a hegyvidék lankáit. Gyöngyösön megtekintettük a Mátra Múzeumot az egykori Orczy kastély épületében. Az óriás mamutcsontváz, az ősi vadászati fegyverek, a kitömött állatok, a pálmaház és az ásványkincsek sorozata lenyűgözte családunk minden tagját.

Vasárnap a Sástóhoz mentünk, ahol a kilátóból beláthattuk a környéket, majd a tavat megkerülve a tanösvényen elgyalogoltunk a Farkas-kúthoz. Utána csónakáztunk a tavon, amit Dorka nagyon élvezett.

A késő délutánokat Mátraszentimrén sétálással töltöttük, vagy a hotel wellness részlegében lazítottunk.

Nagyon jól esett a friss levegő, az erdő csendje a sok kórházban eltöltött nap után. Hálásak vagyunk Önöknek e felejthetetlen élményért!

Üdvözlettel:…….Dorka és családja”
Köszönjük a "Csodabogár" Tamaska Richárd támogatását, aki jótékony futóként segítette Dorka álmát valóra váltani!

Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
2018.05.29.

Dominik Benjamin (10 éves, Tornyospálca)
Helló Mindenkinek, jó reggelt – köszöntötte a Rádió1 hallgatóit Sebestyén Balázs, de május 10-én így folytatódott: Drága hallgatók… van egy negyedik műsorvezetőnk is Dominik, akinek az volt a kívánsága, hogy bejöhessen és megtapasztalhassa, hogy készül a kedvenc rádióműsora, aminek mi nagyon örültünk…

S ettől kezdve Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani mellett 2 órán keresztül Dominik teljes mértékben, a legnagyobb természetességgel részt vett a műsorban. Elmondta, hogy bár ő a daganatos betegsége következtében sajnos nem lát, de ettől függetlenül biciklizik a kertjükben, focizik, terápiás lovaglás kapcsán különböző versenyekre jár, ahol díjakat is kapott már. Elmesélte azt is, hogy mivel magántanuló, nem jár iskolába, sokat rádiózik és már maga is készített műsorokat.

Mivel az adásmenetben több témáról is beszéltek, Dominik mindegyikhez hozzáfűzte a véleményét, a feladványokban játszott a betelefonálókkal, hihetetlen, sziporkázó humorával teljesen feldobott minket a stúdióban és persze a hallgatókat is, akik folyamatosan kommentjeikben gratuláltak neki és gyógyulást kívántak.

Búcsúzóul egy ajándékcsomag mellett Balázs, Feri és Jani felajánlották, ha Dominik és szülei Budapesten járnak, menjenek be hozzájuk.

Dominikban egy igazi, vidám kedélyű, őszinte fiút ismertünk meg. Egy hihetetlen jó hangulatú, kellemes kívánságteljesítésben lehetett részünk, nemcsak Dominiknek és szüleinek, de a Balázséknak is.

Az élő adásból kivett 33 perces rész ezen a linken hallható:

https://soundcloud.com/balazsek/dominik-a-csodalampa
Köszönjük Sebestyén Balázsnak, Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak, hogy maguk közé fogadták Dominikot.

Külön köszönjük a Hilton Budapest City segítségét, hogy Dominikot és szüleit a város szívében lévő szállodában egy éjszakára vendégül látták, így a kora reggeli stúdiólátogatás előtti nap már Budapestre érkezhettek.


Felkai Márta
Budapest, 2018. május 10.

Richard (12 éves, Zsana)
Ricsi nagyon sokáig volt az elmúlt időben klinikánk vendége… Szerencsére mostanra jó általános állapotba került, csak ellenőrzésre jött anyukájával, de mi megragadtuk az alkalmat, teljesítettük a kívánságát, megleptük egy síkképernyős Samsung televízióval.

Az amúgy vagány kisfiú nagy örömében mindenkinek egy-egy puszival is megköszönte a meglepetést. Az orvosi vizsgálat után a család a nagy csomaggal boldogan indult haza.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Nagy Andrea, Dóczi Tamásné és Túri Edit
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2018.05.23.

Imre Szabolcs (7 éves, Áporka)
Imrének, a 7 éves kisfiúnak jól kezdődött a napja. Szülei jóvoltából egy kis budapesti kiruccanásra indult, úti céljuk egy Szent István parki játszótér és élménypark lett. Miközben Imre még gondtalanul szaladgált, vagy éppen csúszott a kötélen, a háta mögött begördült egy komoly kerékpár, amire a kisfiú már régóta vágyott.

Nagyon meglepődött, öröme határtalan volt, s természetesen a próbamenet rögtön megindult édesapja segítségével, majd pár perc múlva Imre, arcán kerek mosollyal, már egyedül rótta a köröket.

Sok ember összefogásával ismét sikerült egy kisgyermeknek örömet szereznünk: Paplovag, aki már korábban is teljesített egy „csodalámpás” kívánságot, ismét a segítségünkre sietett, a közösségi médiában kampányolt baráti és ismertségi körében annak érdekében, hogy Imi a nyáron már új biciklijén száguldozhasson... és a segítő szándék sikert eredményezett, ma átadtuk a kerékpárt.
Köszönjük a Szintlépés Alapítványnak és Paplovagnak a támogatást!


Nagymarosy Gábor
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.05.26.

Csenge (14 éves, Kecskemét)Csenge 15 éves nagylány, aki súlyos betegséggel küzd, ezért gyakran kell kontroll vizsgálatra mennie a Bókay utcai Gyerekklinikára.

Kecskeméten lakik, édesanyja kísérte a vizsgálatra, aki nem árulta el neki, hogy Budapesten igazi meglepetés várja, csak annyit mondott Csengének, hogy szépen öltözzön fel. Így a kislány „gyanakodva nézett” ránk az üdvözléskor, vajon mit akarhatunk...

Annál nagyobb volt az öröme, amikor a gyönyörű fehér dobozt kezébe vehette. Sokáig a boldogságtól és könnyektől ki sem tudta bontani az ajándékot.

Az okosóra nagyon jól állt a pici, vékony csuklóján.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását, Sarkadi Olgának a személyes részvételt az ajándékozáson!


Lángh Zsófi
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.05.23.

Zselyke (5 éves, Földeák)Kislány az autóban...

A földeáki kislány, az ötéves Zselyke szereti a babákat, az állatokat, de ajándékként egy hiper- szuper autóról álmodott, amely villanymotorral közlekedik, bele lehet ülni, indítani és vezetni, dudál, tolat, zenél, a lámpái pedig világítanak. Szóval ilyen egy igazi álomjáték fiúknak! De Zselyke is ilyet szeretett volna, a sok szép baba, állatos mesekönyvek és sok színes játék mellé, de igazi lányosat, rózsaszínűt!

Nagyon boldog volt, amikor a Földgázszállító Zrt. adományaként a Csodalámpa Alapítvány közreműködésével május 17-én begurult a szobájába egy gyönyörű rózsaszín-ezüst Ford Ranger szuperautó. Pont olyan, mint amelyről álmodott.

Az arca ragyogott és azonnal beleült a kocsiba, amely édesanyja segítségével el is indult. Az út az udvarra vezetett, ahol Zselyke hosszú ideig előre- hátra vezette ezt a szép autót, amely engedelmeskedett kis gazdájának.

És a szótlan kislányból mosolygó, boldogan csevegő, aranyos kis sofőr lett, aki önfeledten élvezte az ajándékot. Amikor elbúcsúztunk, boldogan integetett nekünk és örömmel kiabálta az autóból: KÖSZÖNÖM.

Örülök, hogy segíthettünk, és örömet vittünk Zselyke és a család életébe.

A kislány öröme bearanyozta a napunkat, a támogató képviselője, Paál György Kecskemétről utazott a helyszínre, mindketten reméltük, ez az ajándék is egy picit hozzájárul majd Zselyke gyógyulásához.


Köszönjük az FGSZ Földgázszállító Zrt. segítségét!


Dr. Márkusné Dr. Nász Julianna
kívánság-koordinátor
Földeák, 2018.05.17.

Jázmin (13 éves, Őrbottyán)

A "hatalmas képernyős" TV, több USB bemenetellel, amiről a 13 éves Jázmin álmodott, végre megérkezett a Tűzoltó utcai kórházba, éppen 1 nappal azelőtt, amikor sok-sok hónap kezelés után gyógyultnak nyilvánították, és hazaengedték a kórházból.

Abban a pillanatban, ahogy a TV-vel, a dzsinn képviselőjeként beléptünk a baba-mama részlegbe, Jázmin arcát elöntötte a mosoly, és mindaddig ott ragyogott, amíg haza nem ért.
Aztán otthon, a szobájában kezdődhetett újra, mert édesapja este már vitte is haza a TV-t, hogy mire Jázmin otthon lesz, ott lehessen a szobája falán, és üzemelhessen.

Jázmin határtalan derűje és pozitív szemlélete segítette a családot ebben a nagyon nehéz élethelyzetben, a betegség legyőzésében, amiért már 2 éve küzdenek, és hál' Istennek, sikerrel.

Tekintettel arra, hogy ősszel még további, korrekciós műtét vár Jázminra, biztosak vagyunk abban, hogy a gyors, végleges felépüléshez a nagy álom megvalósulása hozzájárul majd.

Csak így tovább, Jázmin, ekkora életszeretettel, kitartással és derűvel!


Köszönjük ezúton is az S&T Consulting Hungary Kft. segítségét!


Flandera Tünde
kívánság-koordinátor
Budapest, 2017.05.23.

Dávid (13 éves, Siófok)Dávid családjával együtt komoly off-road-rajongó, évek óta részt vesznek a somogybabodi fesztiválon, hogy testközelből nézhessék, hogyan győzik le a sofőrök csodajárgányaikkal a brutális terepkörülményeket. A kórházi kezelés miatt idén sajnos elmarad a sátrazás, de egy-egy napra azért Dávid is szeretne ellátogatni a rendezvényre.

Addig is, amíg nem töltheti idejét barátaival kint a szabadban, fontosnak tartja, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjanak, ezért egy okostelefont kért a Csodalámpától.

Kívánsága egy szép májusi napon teljesült, izgatottan bontogatta ki csomagolásából a vadonatúj iPhone 6-ost, majd kis segítséggel rögtön nekilátott az adatok átmásolásának a régi telefonjáról.

Kedves Dávid! Jó volt látni a mosolyodat, kívánom, hogy lelj sok örömet az új telefonodban, és megerősödve mielőbb visszatérhess a megszokott tevékenységeidhez.


Köszönjük a DWC tagjainak és vezetőségének, hogy ismét segítettek nekünk „csodát” tenni!


Lakatos Edina
kívánság-koordinátor
Siófok, 2018. május 16.

Barna (10 éves, Kunszentmiklós)A 10 éves kunszentmiklósi kisfiú kívánságának teljesítésére az adományozó munkatársaival érkeztünk. Mivel az óriás trambulin az eredeti csomagolásban várt bennünket, így a támogató Schneider Electric képviselői, Marosvölgyi Teréz és Molnár Anita azonnal megoldották a helyzetet, hívták a kollégáikat, és rövidesen kaptunk a cégtől segítséget a szerelésre.

Barna nagyon izgatottan és érdeklődően segédkezett. Külön kis meglepetés is várt rá, a cég apró személyes ajándékkal is kedveskedett. A család nagyon értékeli, hogy egy helybeli cég nemes gesztusa segíti Barnát a gyógyulásban.

Sok közös ismerőst is találtak, jó hangulatban zajlott a trambulin szerelése, amit örömmel próbált ki az ifjú, teljes gyógyulásra kész tulajdonos.
Hálás köszönet a Schneider Electric segítségéért, a képviselőik szerint nekik is öröm, hogy egy helybeli gyermek gyógyulását támogathatták.


Benkóczy Márta
kívánság-koordinátor
Kunszentmiklós, 2018. május 9.

Anna Sára (6 éves, Nyíregyháza)
Csodálatos, melegszívű kislánnyal volt alkalmam találkozni. Ő Anna Sára, aki már köszönés helyett is bújt és ölelt. Segítséggel, kicsit még bátortalanul, de boldogan használja a játszótér minden elemét.

Ez a játszótér telitalálat Anna mozgáskoordinációjának fejlesztéséhez. A szülők őszinte köszönettel fogadták az ajándékot.
Köszönjük a Schneider Electric támogatását!Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2018.05.04.
„Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Ma reggel izgatottan ébredtünk fel, hiszen tegnap kaptuk a jó hírt: miszerint ma érkezik kislányunk számára a CSODA.

Annácska különleges kislány: gyengénlátó, közlekedésben is segítségre szorul. Mindezek ellenére imád az udvaron játszani, motorozni, mászni, homokozni.

Így az udvari játszótérnek igazán hasznát veszi majd. Hiszen használata során mozgása koordináltabbá válik, egyensúlyérzéke fejlődik, szem – kéz, valamint kezek - lábak koordinációja is összerendezettebbé válik.

Ezúton szeretnénk megköszönni az udvari játszóteret a Csodalámpa Alapítványnak, a kivitelezőnek, a SZPONZORNAK, és valamennyi csodalámpás önkéntesnek, akik közreműködtek Annácska kívánságának teljesítésében.

Bár a szponzorral sajnos személyesen nem találkozhattunk, köszönjük szépen neki az önzetlen segítséget és hogy örömet szerzett egy különleges kislánynak és családjának.

Hálás köszönettel:……. Anna Sára és szülei"


Zsombor Péter (5 éves, Sárszentlőrinc)
Zsombi imádja a traktorokat. És nemcsak imádja, de nagyon jól ismeri is őket, hisz gyakran segített nagypapájának a szántóföldeken. Addig is, míg újra felkapaszkodhat a papa mellé az anyósülésbe, szeretett volna egy saját John Deere-t.

Kívánsága egy nyáriasan meleg májusi napon teljesült, az édesapja által korábban már összeszerelt és gondosan elrejtett akkumulátoros, utánfutós csodamasinát anyukájával adtuk át neki. A találkozásunkkor még félénk fiúcska magabiztosan pattant be a kormány mögé, pillanatok alatt megtanulta vezetni az új, szuper járgányát, és boldogan furikázott körbe az udvarban, majd később a ház körül – eleinte egyesben, majd gyorsítva, előre és hátra, utánfutóval és anélkül. Ha olykor el is tűnt a szemünk elől, mindig hallottuk, merre jár, köszönhetően a műszerfalba beépített rádiónak.

Kedves Zsombor! Köszönöm, hogy osztozhattam az örömödben. Kívánom, hogy mielőbb újra a papával traktorozhass a határban. Addig is gyakorolj sokat a saját járgányoddal!


Köszönjük, hogy az adományozó FGSZ Földgázszállító Zrt. segített nekünk valóra váltani Zsombor álmát!


Lakatos Edina
kívánság-koordinátor
Sárszentlőrinc, 2018. május 09.

Tivadar (7 éves, Budapest)A 7 éves Tivadar egyéves családi állatkerti bérletet kért a Csodalámpától. Kívánsága május 5-kén teljesült, amikor találkoztunk az Állatkert főbejáratánál. Rögtön kiderült, hogy nem csak ő szereti nagyon az állatokat, hanem két bátyja is. Először az orángutánok játékos ugrálásában gyönyörködtünk, majd megnéztük édesanyja karjaiban Indigót, a négyhónapos gorilla bébit.

A zebracsikó és Arun, a kiselefánt megtekintése után indultunk a fóka- show-ra. Ekkor Leila, a fotós, is csatlakozott kis csapatunkhoz, aki remek képeket készített a látottakról. Tivadar kedvence a krokodil, ezért a vicces és látványos fóka-bemutató után elindultunk a krokodil-ház irányába. Útközben láttuk Szérijt és Bélijt,a jegesmedve testvérpárt és még sok érdekes és kedves állatot, amikre a fiúk kitörő örömmel reagáltak. Amikor megérkeztünk a krokodil-házhoz, Tivadar boldogsága határtalan volt.

A nagyszerű élmény után a Barlang Étteremben megebédeltünk és kifújtuk magunkat, hogy erőt merítsünk a további felfedezőúthoz. A kameruni kecskegidák nyugodtan tűrték a simogatást, a csíkos farkú makik boldogan ugráltak körülöttünk a faágakon. A délután végére mindenki elfáradt, de a kis Tivadar és fiútestvérei lelkesedése, kedvessége és öröme felejthetetlenné tette ezt a napfényes májusi szombatot.
Köszönjük magántámogatóink segítségét, ami lehetővé teszi, hogy Tivadar egy éven keresztül bármikor el tudjon menni kedvenc helyére, az Állatkertbe!


Ugrai Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.05.05.

Roland (8 éves, Hatvan)A kis Rolandnak két kedvenc időtöltése van, rajong az elegáns autókért és az internetes játékokért - természetesen az autós játékokért.

Sajnos sok időt kell kórházban töltenie a kis "autóversenyzőnek", de mikor haza mehet, igyekszik minél több időt tölteni "őrült száguldozással", a világ legjobb versenyautóival száll ringbe a képernyőn.

Régi, titkos álma volt Rolinak, hogy a már meglévő Playstation játékgépéhez legyen neki egy igazi kormánykereke - váltóval, kuplung-fék-gázpedállal együtt... mert akkor aztán nincs ember, aki legyőzhet a játékokban - magyarázta huncut mosollyal a leendő kis világbajnok!

Akkor leptük meg Rolit a komoly ajándékkal, amikor hazafelé készülődött apával néhány napra. Éppen lovagias búcsút vett a fiatalember egyik kis szobatársnőjétől, mikor a fülébe súgtam, hogy a folyosón valami komoly meglepetés várja.
Amikor a huncut kisfiú meglátta a hatalmas dobozt, kis kezét összecsapta és csak annyit tudott mondani: te jó ég, ezt nem hiszem el, ezt nem hiszem el-majd a nyakamba borult és többször megköszönte az ajándékot.
Természetesen azonnal kibontottuk a csomagot, a kormánykereket az asztalra tette és csak ámult - bámult a csodálkozástól. Aztán teljesen megfeledkezve az agyonszurkált, beborogatott kis karjáról, felkapta a kormányt és bevitte a kórterembe, hogy boldog mosollyal megmutassa kis szobatársainak, micsoda kincset kapott a dzsinntől.

Roli teljesen belefáradt a nagy izgalomba, de azért annyi ereje még maradt, hogy kis ujjacskáját "fenyegetően" apa felé fordítva annyit mondjon: ezt én kaptam és csak akkor játszhatsz majd vele Te is, ha én megengedem... és nagyot nevetve odabújt apához jelezve, hogy máris indulhatnak haza, hiszen nagyon sok dolog vár rájuk otthon... azonnal meg kell kezdeni a beüzemelést, és aztán indulhat a verseny!

Kicsi Roland, kívánunk Neked mielőbbi teljes gyógyulást és nagyon sok örömöt a vezetésben, de azért arra kérünk, ha az őrült száguldás közben hirtelen utadba kerülne egy dzsinn, taposs azonnal a fékre!Köszönjük az Egység Közösség támogatását, hiszen Roland álma az ő segítségükkel válhatott valóra ilyen gyorsan.


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.május 09.

Noémi (10 éves, Törtel)Meseszép tájon, erdővel, virágokkal övezett úton jutottam el Törtelre, hogy az ott élő 10 éves Balogh Noémi kívánsága teljesülhessen.

A család elmondása szerint Noémi szívbetegséggel született és már többször műtötték, legutóbb a közelmúltban. Ahhoz, hogy a külvilággal és a barátaival napi kapcsolatban lehessen egy laptopot kért a dzsinntől.

A mosolygós, bájos lány nagy örömmel fogadta az ajándékot, boldogan bontogatta és alig várta, hogy kipróbálja.


Köszönjük a Schneider Electric támogatását!


Zsombori Erzsébet
kívánság-koordinátor
Törtel, 2018.05.13.

Letti (3 éves, Miskolc)A Miskolcon lakó 3 éves Letti hosszú időt töltött már eddig is kórházban. Még a nyár folyamán is több hetet kell benn feküdnie, de amikor hazaengedik, a kicsi lányt nagyon szeret a szép nagy udvarukon játszani, hintázni a féléves kistestvérével. Az udvarukon csak egy hinta van, s Lettike kérése az volt, hogy két hintát, meg csúszdát szeretne kérni a Csodalámpa Dzsinnjétől a születésnapjára, hogy a kistestvérével együtt tudjon játszani. És a Dzsinn természetesen meghallgatta a kis Lettinek is a kérését, s az udvarukra varázsolta a piros csúszdát, a két hintát, s még egy mászófalat is.

A pici lány ámulva nézegette a nagy építményt. Nagy boldogan ki is próbált mindent. Nem győzött fel-le mászni a lépcsőn, a hintázni a hintákon és az apukája segítségével még a mászófalra is felmászott, és a piros csúszdát is kipróbálta. Mielőtt elbúcsúztam, azért megkérdezte:"- Ezeket éjszakára is itt hagyod?" S mikor elmondtam, hogy ezek már mindig itt maradnak az udvaron, megnyugodva kísért ki a kapuhoz.

Kedves Lettike, kívánjuk, hogy sok örömöd legyen születésnapi ajándékodban, és gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.05.11.

Bianka (6 éves, Sopron-Balf)Bianka még óvodás, ősztől fog iskolába járni. Nagyon szeret a kertben játszani. Egy játszóteret kért a dzsinntől.

Kívánságát, ha nem is a születésnapján, de közel ahhoz tudtuk teljesíteni. Bianka nem tudta, hogy a kertben mi készül, ő a szobájában anyák napjára készült.

Volt meglepetés, amikor az udvaron meglátta a játszóteret, még a rózsaszínű csúszdát is elhozta a dzsinn! Zászló lengett a tornyon.


Köszönjük a FGSZ Földgázszállító Zrt. támogatását, a céget képviselő Árvai Gábornak a személyes jelenlétet.


Huszárné Török Katalin
kívánság-koordinátor
Balf, 2018. május 4.

Laura (9 éves, Lakitelek)Laura kicsi kora óta nagyon sok időt tölt kórházban, ahol általában unalmasan telik az idő…

Amikor megtudta, hogy lehet egy kérése a Csodalámpa dzsinnjéhez, nem is gondolkodott sokat, rávágta, hogy tabletet szeretne billentyűzettel. Amikor megkérdeztük, hogy miért a kis tabletre esett a választása, azt mondta, hogy könnyebb szállítani és az ágyban megtartani.

Meglepetésként április 5-én került sor a kívánságteljesítésre, így a „húsvéti nyuszi” még egy ajándékkal lepte meg Laurát.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Lengyel Andrea
kívánság-koordinátor
Szeged, 2018. 04.05.

Gergely (8 éves, Nyírmihálydi)
Gergő, mint korosztályából oly sokan, laptopra vágyott.

Amikor megkérdeztük, miért éppen ezt szeretné, megtudtuk, sok minden érdekli, szeretne szörfölni a neten, és internetes játékokkal játszani.

Az ajándékozás nagy örömet jelentett számára, így mi is együtt örültünk vele.


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde támogatását!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2018. 04.27.


Belépés