Beszámolók

Adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal

BOTOND (3, MENDE)

Boti nagyon boldog volt, amikor meglátta az udvaron az új játszóteret. Állandóan hintázik, a csúszdát is élvezi. A „tányéros” hinta még nehézséget jelent számára, de pontosan a mozgás-fejlődését segíti majd elő. Minél többet gyakorol majd, annál jobban fog menni.

A téli hónapokat leszámítva szinte egész évben tudja majd használni az új játékszert, amivel mozgalmasabbá válnak a hétköznapok.

Köszönjük a Kontron Hungary Kft.segítségét, mellyel teljesíthettük Boti kívánságát.Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Mende, 2024.07.11.

Jázmin (10 éves, Felsőzsolca)

Jázmin a múlt héten táborban volt, így nem is sejtette, hogy közben megérkezett a telefon, amit a Csodalámpától kívánt.
Volt is nagy meglepetés, amikor a táborozás után eljöttek édesanyjával átvenni a sárga telefont, amely nagy vágya volt a kislánynak.
Ahogy a fotón is látszik, Jázmin határtalanul boldog volt, hogy teljesült a kérése.


Köszönjük a Penny Market Kft. ismételt támogatását, segítségükkel válthattuk valóra Jázmin kívánságát!


Misó Péterné
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024. július 8.

Táltos Tamás (14 éves, Egerszalók)


Táltos, testvérével együtt sajnos olyan betegségben szenved, amely mindkettőjüket feljogosította arra, hogy kívánjanak valamit a Csodalámpa Alapítványtól. Tudták, hogy nem tárgyat kérnének, mivel ők az élményeket gyűjtik. Így esett a választás egy legolandi kirándulásra Németországban.
Legoland elvarázsolta a fiúkat. A tematikusan felépített vidámparkban számtalan attrakció várt rájuk, és ők mindent megnéztek, kipróbáltak, minden érdekelte őket. Jókedvűek voltak, végig nevettek, rácsodálkoztak sok érdekességre. A program minden percét élvezték, és valószínűleg sokáig emlegetik majd a csodálatos élményeket.


/ 5

A gyerekek és családjuk nevében is köszönjük a Henkel Magyarország Kft. -nek,
valamint magántámogatóinknak, köztük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a testvérek álmát valóra válthattuk.
Marada Roland
kívánság-koordinátor
Legoland, 2024. június 30


Bátor Barnabás (16 éves, Egerszalók)Barnabás, testvérével együtt sajnos olyan betegségben szenved, amely mindkettőjüket feljogosította arra, hogy kívánjanak valamit a Csodalámpa Alapítványtól. Tudták, hogy nem tárgyat kérnének, mivel ők az élményeket gyűjtik. Így esett a választás egy legolandi kirándulásra Németországban.
Legoland elvarázsolta a fiúkat. A tematikusan felépített vidámparkban számtalan attrakció várt rájuk, és ők mindent megnéztek, kipróbáltak, minden érdekelte őket. Jókedvűek voltak, végig nevettek, rácsodálkoztak sok érdekességre. A program minden percét élvezték, és valószínűleg sokáig emlegetik majd a csodálatos élményeket.


/ 5

A gyerekek és családjuk nevében is köszönjük a Henkel Magyarország Kft. -nek,
valamint magántámogatóinknak, köztük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a testvérek álmát valóra válthattuk.
Marada Roland
kívánság-koordinátor
Legoland, 2024. június 30


GERGŐ (8 éves, AJKARENDEK)


Gergő egy nagyon kedves, szerény, mosolygós kisfiú. Nagy társasági életet él, rengeteg barátja van, együtt „bandáznak” a közeli parkban, bicikliznek és fociznak. Bár Gergő nagyon szereti a matekot és nagyon jól is megy neki, de elmondása szerint suliba is leginkább a közösségért szeret járni.

Gergő régi vágya volt egy PlayStation4, ezért a Csodalámpától ez volt a kívánsága. Fülig érő mosollyal fogadott minket, amikor meglátta nálunk a PS4-et és még nagyobb lett az öröme, amikor megtalálta a hozzá kapott Minecraft, Star Wars és Sonic játékokat.

Kiderült, hogy egyik barátjának sincs még ilyen játéka és azt gyanítjuk, hogy mostantól tovább nő Gergő népszerűsége és még többen fogják keresni társaságát. 😊


Köszönjük Dániel támogatását, mellyel teljesíthettük Gergő kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.07.03.

EMILI (12 éves, AJKA)Amikor megérkeztünk a Budapest Parkba, Emili nagyon izgatott volt, hogy végre találkozik a Pogány Induló tagjaival. Ahogy megérkeztünk a backstagebe, Pogány rögtön köszöntötte Emilit, aki örömében el is sírta magát. A koncert előtt fotózkodott a fiúkkal, még Emili cipőjét is aláírták. Pogány Induló nagyon kedves volt Emilivel, még a színpad széléről is nézhette Emili a koncertet.


Emili nevében is köszönjük a zenekarnak és menedzserüknek, valamint magántámogatóinknak, hogy segítettek valóra váltani egy beteg gyermek álmát!


Gergely Anna
kívánságkoordinátor
Budapest, 2024.06.26.

ZSÓFIA (6 éves, TOMPA)Zsófi nagyon szeret az udvarukon, a szabadban játszani. Most egy ideig nem mehet közösségbe, nem találkozhat a barátaival, így olyan játékot szeretett volna, amit egyedül is lehet élvezni.

A Csodalámpától egy trambulin volt a kívánsága, amit nyáron kihasználhat, játék és mozgás is egyben. Jó szórakozást kívánunk Zsófinak!


Köszönjük a Kontron Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Zsófi kívánságát.


Nagy Andrea és Dr. Kapás Ferenc
kívánság-koordinátor
Tompa, 2024.06.19.

NOEL BALÁZS (11 éves, EMŐD)Noel egy csendes, tisztelettudó, intelligens kamasz fiú. Szívesen néz különféle sporteseményeket, meccseket. Ő maga kézilabdázik. Régi vágya volt egy NINTENDO, amit a Csodalámpa Dzsinnje el is vitt neki.

Mindig megható az, amikor egy kamasz fiú, érzelmeit nem kimutatva kemény, céltudatos és határozott, de gyermeki énjét véka alá dugni nem tudó, és talán nem is akaró boldogságban tör ki. Határtalan öröm volt számomra, amikor a boldogságtól Noelt végre mosolyogni láttam!

Csodalámpás kívánságteljesítéskor nemcsak a megajándékozott gyermek, hanem a szülei is végtelenül boldogok és hálásak, hiszen egy szülőnek egyik legnagyobb nagyobb öröme az, amikor a gyermekét boldognak látja. És most ők valóban BOLDOGOK!


Köszönjük a Penny Market Kft. támogatását, mellyel nagy örömet szerezhettünk Noelnek!


Adorján- Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024. június 20.

LEVENTE (10 éves, BIATORBÁGY)


Levente kitűnő tanuló, és nemrég sikeres vizsgát tett angol nyelvből is. Az iskolában a testnevelés a kedvenc tantárgya, ami nem csoda, hiszen komolyan focizik, a Viadukt SE tagja. Elmesélte: profi focista szeretne lenni és azt is, hogy rendszeresen nézi a foci EB mérkőzéseit.

Levente nagyon szeret a testvéreivel játszani, biciklizni, legózni. Nagyon tetszenek neki a Star Wars legók, a Csodalámpától egy Star Wars TIE elfogóvadász lego volt a kívánsága.

Levinek a kórházban adtuk át a kívánságát Edinával és Zsuzsával, a Budapest Marriott Hotel munkatársaival. Levi alig várta, hogy hazaérkezzenek és hozzáláthasson a vadászgép összeszereléséhez.


Köszönjük a Budapest Marriott Hotel támogatását, mellyel teljesíthettük Levente kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.06.25.

HANNA SZABINA (10 éves, BOJT)Hanna szívesen biciklizik, rollerezik. Jó tanuló, szorgalmas, barátságos kislány, akinek vágya egy mobiltelefon volt. Ki is nézte, pontosan milyen készüléket szeretne.

Nagy volt az öröm, amikor átvette ajándékát, az áhított Honor90-es mobilt. Reméljük, sok örömöd lesz benne!


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, általuk teljesíthettük a kislány kívánságát.


Fárbásné Lugossy Gabriella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024. június 20.

CSANÁD (12 éves, MISKOLC)A 12 éves Csanád szüleivel és testvérével Miskolcon, a Bükk lábánál lakik. Nagyon szereti a különféle sportokat. Kedvencei közé tartozik a Forma 1, kerékpározás, úszás, túrázás. A család a mozgásformák közül általában a gyalogtúrát részesíti előnyben, mert azon Csanád is biztonsággal részt tud venni, s így együtt lehet a család.

Már rég óta szeretett volna Csanád együtt kerékpározni szüleivel és testvérével, de ehhez egy speciális kerékpárra lett volna szüksége. Sok keresgélés után szerencsére rátaláltak egy kivitelezőre, aki elkészítette Csanád számára a megfelelő kerékpárt. A sok-sok egyeztetés és próba után a kamasz fiú boldogan vette birtokba új bringáját.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. ismételt támogatását, segítségükkel nagy örömet szerezhettünk Csanádnak.


Adorján-Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024. június 16.

BENJAMIN (4 éves, DEBRECEN)


Beni még nem volt a Balatonnál, ezért a Csodalámpától egy olyan nyaralást kért, amit a tóparton tölthet.

Benjamin élvezte a balatoni napokat. Kirándultak, játszótéren voltak a part közelében, Beni hajókat nézegetett és a lábát is belelógatta a vízbe. Szuper kikapcsolódás volt számukra ez a hétvége.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Beni kívánságát!


Icsó Klára
kívánság-koordinátor
Tihany, 2024.06.15.

VIKTOR (15 éves, IZSÓFALVA)Viktor nem is sejtette, hogy már megérkezett az iPhone, amit kért. Úgy tudta, vizsgálatra érkeznek édesanyjával a mai napon. Biztosan vérvétel lesz megint, gondolta.

Aztán, amikor a vérvételi csövek helyett elővettem egy csomagot, már sejtette, hogy az az övé lesz. Nagyon meglepődött, hogy ilyen hamar megkapta az iPhone-t, amire annyira vágyott.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. ismételt támogatását, segítségükkel nagy örömet szerezhettünk Viktornak.


Misó Péterné
kívánság koordinátor
Miskolc, 2024.06.24.

MÍRA PANNA (16 éves, BUDAPEST)

upload:Beszamolok/5433_Mira_1.jpg

Míra kívánsága is egy találkozás volt a Carson Coma együttessel. A zenekar az MVM Dome-ban koncertezett áprilisban, így a koncert előtt lehetősége volt, hogy pár szót beszéljen a zenekar tagjaival, illetve, hogy közös fotót készítsenek együtt. Később a koncertet is végig nézte.

Míra nagyon sajnálta, hogy nem volt nála semmi, amit dedikáltathatott volna velük, de szerencsére ezt utólag sikerült teljesíteni és reméljük végül nagyon örült az ajándékának.


Köszönjük Fejes Fanninak, hogy segített összehozni a találkozót és a zenekarnak is köszönet, hogy Mira találkozhatott velük.


Szilvágyi Erzsébet
kívánság koordinátor
Budapest, április 6.

MILÁN (6 éves, SZÁRFÖLD)


Milán egy nagyon okos kisfiú, szinte felnőttes választékossággal válaszolgatott a kérdéseimre. Szereti az Xboxot, főként a focis játékokkal játszik. A Csodalámpától egy olyan hosszú hétvége volt a kívánsága, amikor a családjával kipihenheti az elmúlt időszak fáradalmait.

A Kolping Hotelben sok élmény vár rá: fürdés, játszóház, gokart és még megannyi csoda! Nem is raboltam az idejét sokáig. Irány a medence!!!
Köszönjük a Kolping Hotel Spa & Family Resort támogatását, mellyel teljesíthettük Milán kívánságát!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2024.06.07.

LILI (3 éves, LITÉR)


Egy nagyon meleg nyári délután találkoztam Lilivel. Egy gyönyörű nagyszemű Napsugár Lili. Édesapja szivárványnak mondja, ami ráillik Lilire, hisz aki látja, elmosolyodik, akárcsak a szivárvány láttán. Barátkozó, vidám kisleány.

Lili kívánsága a Csodalámpától egy nyaralás volt a családjával. Nagyon tetszettek neki Bobóország kínálta játékok, lehetőségek. Egy nap nem elég még végig járni sem. Természetes volt hát, hogy a nagy melegben és annyi csoda közt, már fürödni vágyott.

Nagyon jó volt látni együtt a családot, akik egy hétvégére csak Lilire és egymásra figyelhettek. Pihenhettek. Betegségről, szomorúságról nem esett szó, hisz épp azt hagyták maguk mögött, és utaztak el a Kolping Hotelbe. Szerintem Liliék még el fognak újra jönni ide!


Köszönjük a Kolping Hotel Spa & Family Resort támogatását, mellyel teljesíthettük Lili kívánságát.


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2024.06.07.

JÁZMIN (11 éves, DUNAÚJVÁROS)


A Kolping Hotelben Jázmint keresve Csodalámpás pólómat hívtam segítségül. Bevált. Végig sétálva Bobóországon, a medence partján szólítottuk meg szinte egyszerre egymást az édesanyjával. Igen, ők jöttek a Csodalámpa Alapítvány által Bobóországba.

Jázmint otthon is csodálatos környezet veszi körül, kutyussal, cicával. Kedves és szép kislány, komolyabbnak tűnt korosztályánál. Szeretett mesélni magáról. Itt Bobóországban a legjobban az ugrálódomb, a gokart és a csúszda tetszett neki...és még mennyi felfedezni való vár rá. Még ovis, de hamarosan kezdi az iskolát. Azt hiszem, hogy lesz mit mesélnie társainak Bobóországról!

El is köszöntem, mert a következő program már várt rá. Gyere Dzsinn, hazamegyünk. Ismét örömet hoztál a kisgyermekek életébe.
Köszönjük a Kolping Hotel Spa & Family Resort támogatását, mellyel teljesíthettük Jázmin kívánságát!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2024.06.08.

ISTVÁN (16 éves, JÁSD)


István gimnáziumba jár és szabadidejében sokat sportol. Rendszeresen úszik, crossmotorozik és a helyi csapatban, a Jásd SE-ben focizik.

A Csodalámpától egy szuper NIKE stoplis focicipő volt a kívánsága, amiben majd újra rúghatja a labdát.

Gyors gyógyulást, jó edzést és sok győztes meccset kívánunk Istvánnak!


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük István kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.06.19.

DORKA (16 éves, BUDAPEST)


Dorka szeret sportolni, úszni és lovagolni, de ideje nagy részében rajzol és fest. Művészeti iskolába jár és grafikusnak készül. A Csodalámpától rajzfüzeteket, egy 150 darabos rajzceruza készletet és akrilfestékeket kért.

Dorka büszkén mutatta meg alkotásait, köztük azt, amit már ki is állítottak az erzsébetligeti Corvin Művelődési Házban.


Köszönjük a Diplomata Jótékonysági Vásár szervezőinek, a Budapesti Diplomata Házastársak Szervezetének és magántámogatóinknak, hogy segítségükkel sikerült valóra váltanunk Dorka kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.06.16.

DOMINIK (16 éves, SÁLY)Dominiknek eddig a napig nem volt telefonja, de ez már a múlt! Nagy örömmel, büszkén vette át a Samsung okostelefont a tartozékokkal, amelyet a Csodalámpa Alapítványtól kapott.

Ezentúl sokkal könnyebb lesz a kapcsolattartás a családdal, a barátokkal, de zenét hallgatni, internetezni, fotózni, és játszani is lehet majd ezzel a szuper készülékkel.


Köszönjük a DM Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Dominik kívánságát!


Dr. Baloghné Lekka Edit
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2024.06.07.

Archívum


Belépés