2016-02

Ivett (6 éves, Fáj)

Ivettke és testvére Fanni között nagyon kevés a korkülönbség, és természetük is nagyon sokban hasonlít, mindent együtt csinálnak. Együtt játszanak, rajzolnak, tévéznek és együtt is alszanak.

De egy ágyon már nem fértek el, azért kért Ivettke a Csodalámpától egy emeletes ágyat, hogy ne kelljen éjszakára sem elválni a testvérétől.
Egy februári napon meg is érkezett a kis falucskába, Fájba a gyönyörű lila emeletes ágy, méghozzá pont Ivett születésnapján!
Kapott hozzá még Mini egeres ágyhuzatot is, ezért hatalmas volt az öröm és a boldogság, amikor a két testvér megpillantotta az ágyat!
A kislányok azonnal be is lakták a maguk ágyrészét. Helyükre kerültek a takarók, párnák, plüssmacik.

Kedves Ivettke!

Kívánjuk, hogy minél több meghitt estét töltsetek együtt Fannival és szüleiddel, s mindig gyönyörű álmotok legyen, amikor nyugovóra hajtjátok fejeteket a szép kis ágyatokban. Soha ne váljatok el, maradjatok mindig ilyen jó testvérek…

Köszönjük kedves támogatónknak Beró Szabolcsnak és a Berone Bútor Webáruház csapatának, hogy felajánlották és ki is szállították Ivett számára az emeletes ágyat.





Tatárné Csonka Zsuzsanna és Gulybán Judit
kívánság-koordinátorok
Fáj, 2016. február 12.


Erik (9 éves, Környe)

Erik a Csodalámpától egy laptopot kért. A kisfiú nagyon jól van, már csak kontroll vizsgálatokra jár vissza a kórházba.

Egy ilyen napon leptem meg az ambulancián. Izgatottan bontotta ki a csomagot, természetesen rögtön be akarta indítani a gépet. Szomorúan vette tudomásul, hogy a laptop beüzemelésére csak később kerülhet sor, mivel a doktor bácsi vizsgálatra szólította.

Sok örömet és egészséget kívánunk a laptop használatához!

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását, Eriknek nagy örömet szereztek!


Pallag Erika
kívánság-koordinátor
2016. 01.15.


Benjamin Zsolt (16 éves, Berente)

Benjamin egy kedves, csendes kamaszfiú, akinek a kívánsága egy szuper teljesítményű laptop volt. Kezelésre érkezett az otthonából nem is sejtve , hogy éppen ezen a napon teljesül a várva várt kívánság, és megkapja a számítógépet!

A kívánságteljesítés épp a 17. születésnapjára esett, ez volt a mi meglepetésünk, édesanyjával szövetkeztem.
A nagyfiú nem tudta véka alá rejteni az örömét!

Kívánjuk, hogy sokat tudj vele játszani és tanulni, ahogyan azt szeretnéd!
Nagyon örülök, hogy szereztünk neked egy jó napot!
Isten éltessen Benjamin!

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!

Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. 02.17.


Virág (12 éves, Kisbárapáti)

Egy igen csípős, mégis napfényes januári reggelen indultam el, hogy Virágnak teljesítsem a kívánságát.

Virág Édesanyjával az Ortopédiai Klinikán volt épp, mivel a betegsége miatt sajnos még komoly műtét vár rá hamarosan. A folyosón mosolyogva vártak mindketten, s kis beszélgetést követően az ajándék is kibontásra került. Virág laptopot kért a Csodalámpa Alapítványtól, amelynek segítségével könnyebb lesz majd a kapcsolattartás a barátokkal, a tanárokkal a nehéz kórházban töltött napokon is. Virág boldogan fogta ölében a gépet, miközben néhány fotót készítettem.

Igazán megható volt látni és hallgatni őket, ahogy a betegségről és a gyógyulásról beszéltek. Optimistán állnak a dolgokhoz, így az ajándéknak is nagyon-nagyon örültek!

Kedves Virág! Kívánjuk, hogy legyen sok örömöd az új laptopod használata során, segítsen ez is mielőbb a teljes gyógyuláshoz!

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!



Szécsi Katalin
kívánság-koordinátor
Budapest, 2016. január 19.


Lili (3 éves, Gyõr)

Kedves Csodalámpa Alapítvány és Kedves Támogató!

Ezúton szeretném megköszönni, hogy kislányom, Lili kívánságát teljesítették. Sajnos még az autót sokat nem tudta használni, mivel folyamatosan a kórházban vagyunk, de amint túl leszünk a kezeléseken, nagy örömmel és egészségesen használni fogja.
A fotó nem a legtökéletesebb, nem igazán szereti ha fotózzák...
Köszönöm szépen, hogy örömet okoztak Lilinek!!!

Tisztelettel:
……… Ágnes

Köszönjük a Gundel Károly Vendéglátóipari Szakiskola XI. d osztályának, hogy a jótékonysági „ Palacsinta-napon” megvalósították Lili álmát, és magántámogatóinknak a nyújtott segítséget is!!



Budapest, 2016. 02.01.


Balázs (14 éves, Zsombó)

Balázs kívánsága egy másik beteg gyerek különleges ötletének köszönhetően valósult meg. A 15 éves nagylány, Barbi, tavasszal 1000 db sárgadinnye magot kért az alapítványtól. A dinnyetermesztésből befolyt összeg harmadát a Csodalámpa Alapítványnak adta át, hogy egy másik gyerek kívánsága is megvalósulhasson az Ő segítségével.

Mindannyiunkat nagyon meglepett és meghatott ennek a kamasznak a felajánlása!
Csodálatos volt látnunk, hogy a gyerekek gondolnak egymásra, támogatják egymást.


A felajánlott összegből egy kerékpárt vásároltunk, hogy megvalósítsuk Balázs álmát.

A nagy napon Barbi és mi, a Csodalámpa önkéntesei felsorakoztunk Balázsék udvarán, hogy teljesítsük a kívánságot.Sikerült nagy örömet szereznünk, és a hangulatot csak fokozta Barbi kijelentése:

nagyon kemény volt, de megcsináltam, meggyógyultam, Te is meggyógyulsz Balázs.

Kívánjuk hogy így legyen!

Köszönjük Barbara önzetlen felajánlását!!!

Barna Barbara
Illencsik Mária
Tatár Ágnes
Zsombó, 215.10.28.

Nimród (7 éves, Szatymaz)


Nimród az utóbbi időben betegsége miatt sok időt töltött benn a klinikán… Nagymamájával szövetkezve igazi meglepetésként érte, mikor beállítottunk hozzá a PS4 géppel és a hozzá tartozó játékokkal.

A kisfiú nagyon csendben volt, alig lehetett hallani a hangját, de mikor meglátta a játékot, felvidult, széles mosollyal örült neki.

Az Invitelt, mint támogatót, Szoboszlainé Búvár Krisztina képviselte, aki a játékgép mellé átadta a cége ajándékcsomagját is, ami sok apró, praktikus dolgot rejtett.

Nimród apukája közben összeszerelte és üzembe helyezte a modern készüléket és indulhatott a játék.


Köszönjük az Invitel támogatását, munkatársuk személyes részvételét!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Szatymaz, 2016. január 21.

Bence Zoltán (14 éves, Szabadkígyós)


Bence kívánsága egy laptop volt, amit a tanulmányai mellett játékra, filmnézésre és zenehallgatásra szeretne majd használni. Megérkezésünkkor kicsit fáradt volt a nagyfiú, mivel egész nap iskolában tanult, a hiányzások miatt dolgozatokat kellett pótolnia. Korábban nem tudott eljönni az iskolából, hogy találkozhasson velünk.

Az ajándék átadása után azonnal hozzá is látott a laptop beüzemelésének: beállította rajta a profilját és feltöltötte a gépre a szükséges eszközöket, amelyekre a használat során szüksége lesz.

Az Invitelt, mint támogatót, Szoboszlainé Búvár Krisztina képviselte, aki a laptop mellé átadta a cége ajándékcsomagját is, ami sok apró, praktikus dolgot rejtett.


Köszönjük az Invitel támogatását, munkatársuk személyes részvételét!


Nagy Andrea és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szabadkígyós, 2016. január 20.

Bence (17 éves, Baja)

Bence kívánsága egy laptop volt. Amikor megérkeztünk, és átadtuk neki az ajándékát, nagyon örült és azonnal ki is próbálta. Elmondta, hogy azért is volt ez a választása, mert így tudja a barátaival tartani a kapcsolatot, mivel mozgásában erősen korlátozott. Nagy segítséget nyújt még neki a tanulásban is, hiszen sok feladatot online kap és old meg, majd küldi vissza.

Ezen kívánság teljesítését az Invitel segítségével valósíthattuk meg. A cég képviselője még egy meglepetés csomagot is hozott, amiben még számos hasznos ajándék lapult.

Bencén látszott a megilletődöttség és a nagy öröm. Ott tartózkodásunk alatt szinte percenként mondott köszönetet. Mesélt az iskoláról, a testvéreiről, de fél szeme mindig a laptopon volt. Nem is maradtunk sokáig, hogy végre egyedül, nyugodtan fedezhesse fel és élvezze ajándékait.


Köszönjük az Invitel támogatását, kollégájuk, Horváth Csaba személyes részvételét a kívánságteljesítésen!!


Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Baja, 2016. 01. 18.

Réka (9 éves, Nyírtass)

A kilencéves Réka kívánságának teljesítésére indultunk Nyírtassra. A kislány egy laptopot kért alapítványunktól, és már nagyon várta. Édesanyjának sikerült titokban tartani érkezésünket, így nagy volt a meglepetés és
az öröm. Réka a budapesti rokonok látogatását várta, de bízunk benne, hogy a mi érkezésünk sem okozott neki csalódást.

Miután a meglepetésből felocsúdott, kis segítséggel sikerült a dobozt kicsomagolnia. Az új laptopját izgatottan vette birtokba. Csillogó szemmel kapcsolta be a számítógépet, és már el is feledkezett rólunk.



Rékának a tanuláshoz, osztálytársaival való kapcsolattartáshoz nagy segítséget jelent a várva várt ajándék.

Távozásunkkor egy boldog mosoly volt jutalmunk.

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!



Alagi Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Nyírtass, 2016.01.23.

Krisztián (13 éves, Heves)

Krisztián a múlt év végén súlyos műtéten esett át, ami után az élete sokkal könnyebb lett, hiszen előtte hetente három alkalommal fél napokat töltött a kórházban.

A kívánsága egy komoly „számítógép-agy " lett!

Az ajándékot nagy-nagy örömmel vette át tőlünk, láttuk rajta, hogy alig várja, hogy otthonában beüzemelje a PC-t…
Az adományozó cég munkatársával Horváth Csabával gyorsan elköszöntünk, Krisztiánnak sok boldogságot és jó egészséget kívánva.

Köszönjük az Invitel támogatását, nagy örömet szereztek ennek a kisfiúnak!!


Lángh Zsófia
kívánság -koordinátor
Budapest, 2016. 02.03.

Kristóf (7 éves, Zánka)

Kristóf már régóta vágyott egy igazi, "felnőtt" laptopra. Elárulta,hogy nagyon szeret különféle programokat szerkeszteni, és létezik egy, a laptophoz erősített videókártya, amelyet segítségül használva az interneten meg tudná "megtervezni" a saját felnőtt korát.....szóval még egy "igazi családtervező" programot is meg tudnék csinálni, súgta Kristóf kuncogva a fülembe.

A dzsinn csak ámult-bámult, hogy egy ilyen pici fiúcska nem elsősorban autós-üldözős-lövöldözős játékokkal szeretné múlatni az időt, aztán a bámulatból felocsúdva elindult megkeresni azt a gyönyörű és nagyon okos laptopot, amelynek a segítségével a komoly, iskolás fiúcska előtt kitárulhat a világ és megvalósíthatja saját kis fantázia birodalmát.

Kristóf kontrollra jött szüleivel a Tűzoltó utcai Klinikára, mikor megleptük az ajándékkal. A mosolygós kisfiú gyönyörű, hatalmas szemeivel csak bámulta a csomagot és bizony nehezen hitte el, hogy a dobozból elő tudom varázsolni számára a megálmodott laptopot. Mikor kezébe adtam az ezüstösen csillogó csodát, remegő kezecskéjével boldogan szorította magához a laptopot és a meghatottságtól alig hallhatóan, csillogó szemekkel, mosolyogva köszönte meg az ajándékot.

Kristóf boldogságtól sugárzó arccal nézett szüleire és mintha az a kérdés bujkált volna a szemében: ez valóban az enyém? Igen, kicsi Kristóf, ez a mindent tudó csodalaptop csak a Tiéd és szívből kívánjuk, hogy sok-sok örömöd legyen a használatában.

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2016.február 8.


Fanni (12 éves, Ózd)

Fanni, mikor megtudta, hogy lehet egy nagy kívánsága, azonnal tudta, hogy mit szeretne. Nagyon határozott kislány!! Nem jár iskolába, súlyos betegségei miatt magántanuló, így külvilággal egy szuper telefonnal, egy I Phone 5 okostelefonnal szeretné tartani a kapcsolatot. Régóta ez a „csodatelefon” volt az álma!
A bájos, mindig mosolygós kislány boldogsága határtalan volt, amikor a kezébe vehette a készüléket.

Hálásan köszönjük Deák Zsolt úrnak a támogatást!


Pintér Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. 01. 27.


Erik (10 éves, Egyek)

Erik nagyon izgatottan érkezett kontrollvizsgálatra azon a napon, amikor átadásra került számára a várva-várt laptop. Örömét nem is próbálta kendőzni, szemei csillogtak, mintha el sem hinné, hogy valóra vált egyik nagy álma.

Erik egy kis faluban él édesanyjával és nagymamájával. Az otthonában végzett dialízisek miatt el van zárva a világtól, nagy örömmel vette át az ajándékát, amit a tanulás mellett kikapcsolódásra is használni fog.

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!



Bányász Tünde
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2016. 01.16.

Renáta (6 éves, Csömör)

Renáta 6 éves, kedves és közvetlen kislány, akit otthonában kerestem fel és egy kis fiatal Dzsinnt, 12 éves Bálint fiamat is segítségül hívtam, hiszen már régóta kérlelt, hadd segíthessen végre ő is...

Az átadás megszervezése nem volt egyszerű, mert Reni sajnos még nincs túl a betegségen. December 23-án jöhetett ki a kórházból, de a két ünnep között is menniük kellett ellenőrzésre. Újabb terápiát is előírtak neki, viszont a napi kezelések után már hazamehet Édesanyjával. Közben január lett és Reni értesült arról, hogy valaki meglátogatja és visz neki valamit...

Renáta kívánsága egy "nagy szoknyás" Barbie baba és hozzá illő kastély volt. Becipelve a jókora dobozokat, rögtön jött az izgatott kicsomagolás, majd az ilyenkor szokásos fotózás is, ahol jól látszik Reni öröme.

/ 3



Kedves Renáta! Mivel a Te kívánságod volt az első, amely teljesült 2016-ban, ezúton kívánunk Neked boldog új évet, mielőbbi teljes gyógyulást, a játékokhoz sok örömet,és a családodnak is minden jót a Csodalámpa csapatának nevében!

Ezúton köszönjük Támogatónk, Tamás Annamária önzetlen felajánlását!


Szécsi Katalin és Bálint
kívánság-koordinátor
Csömör, 2016.január 3.

Sarolta (14 éves, Nagykovácsi)

Saci nyolc éve zongorázik. Egy közelmúltbeli koncertélmény hatására úgy gondolta, hogy ideje hangszert váltania, meg kellene tanulni gitározni is...
Egy felvételen látta Steve Vai-t játszani és hát az ő gitárja nagyon megtetszett… egy „JEM Junior WH Steve Vai” gitárt kért a Csodalámpától.

No, ez azért nem volt ilyen egyszerű, mert épp egy darab sem volt ebből az országban. Valahol Indonézia és Németország között utazott egy szállítmány.
A Mezzoforte Hangszeráruház vezetőjével forró dróton tartottuk a kapcsolatot, annál is inkább mert Sacit bármelyik pillanatban behívhatták egy igen komoly műtétre…

Sarolta szüleivel egyeztetve napsütéses vasárnap kora délután érkeztünk a nagylányhoz a Budapesti Amerikai Nemzetköz Iskola tanárával, Ben O’Brian úrral és fiával, aki az iskola diákjait képviselte.

Saci semmit sem sejtett, szüleivel megbeszéltük, hogy nem mondunk neki semmit, szerettük volna, hogy még nagyobb legyen meglepetése.

A meglepetés fényesen sikerült: amikor édesapja hívására megjelent, fogalma sem volt mi ez a dobozokkal felszerelt „tömeg” az előtérben.

Persze ezután már nem lehetett sokáig tartani a titkot, nem is akartuk: együttes erővel kicsomagoltuk előbb az erősítőt, azután a gitárt is.
Hát nem semmi… ahogyan kinéz, ahogyan szól… mert persze nyomban összekapcsoltuk az erősítővel és egy rövid bemutató után (melyik kapcsoló mire szolgál, mit tud a vibrato kar és hasonlók) Saci bemutatta az első néhány gitáróráján tanultakat.
Csak így tovább!

Sok mindent írhatnánk még, de Saci csodás mosolya mindennél többet mond:

/ 3



Ben O’Brian tanár úr meghívására megígérte, hogy amint egészségi állapota engedi, eljön az ugyancsak Nagykovácsiban található amerikai iskolába, hogy megmutassa a diákoknak, meddig jutott tanulmányaival, hiszen a gitárt a diákok és tanáraik támogatásával sikerült beszereznünk.

Reméljük, hogy a szépséges hangszer is hozzájárul majd a gyors gyógyuláshoz.

Sarolta nevében is köszönjük az AISB diákjainak, hogy színházi fellépésükkel és adománygyűjtésükkel segítették Sarolta vágyának teljesítését és köszönjük a Mezzoforte Hangszeráruház vezetőjének, Csámpai Károly úrnak is a támogatást, mellyel hozzájárult Saci öröméhez.



Patzauer Éva és Gábor
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2016. február 7.

Norbert (16 éves, Sárospatak)

Norbi kedves srác, gimnáziumba jár.Ős és szülei alaposan meglepődtek, mikor értesültek, hogy a Csodalámpánál "lehet kívánni egyet".
Norbi, mint a tinédzserek között oly sokan, mobil telefon rajongó, ezért egy régóta vágyott LG okostelefont kért.

Aznap ellenőrző vizsgáltra jött Norbi családjával, és nem sejtett semmit...

A vizsgáló helyiségben adtam át az ajándékot, nem akartam sokáig váratni. Norbi láthatóan nagyon örült és nyomban nekilátott, hogy alaposan kiismerje a telefont. Legszívesebben nyomban felhívott volna valakit...

/ 3




Köszönjük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a Budapest Bonfire Night Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett Norbert kívánsága.



Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. január 18.

Szonja Sára (6 éves, Gyomaendrőd)


Szonja kezelései már befejeződtek, és a klinikára csak ellenőrzésre jár. Kívánsága egy nagy doboz LEGO, melyben egy hotel részletei vannak a kiegészítőkkel és a szereplőkkel.

Mint megtudtam, annak a mesefilmnek a szereplői vannak LEGO-ból megszemélyesítve, mely Szonja kedvenc meséje. Most már fantáziáját és képzeletvilágát elengedve tud kedvenc figuráival egy új történetet is eljátszani.

A mosolygós kislány nagyon örült a karácsony előtti meglepetésnek, és annak, hogy ilyen gyorsan teljesült a kívánsága.


Köszönjük visszatérő támogatónk, a LEGO Manufacturing Kft. segítségét, nagy örömet szereztek ismét egy gyermeknek!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Gyomaendrőd, 2015. december 17.

Patrik (17 éves, Tiszaszentmárton)


Patrik 17 éves nagyfiú, aki a Csodalámpától egy lap topot kért. Nagyon szeret szerelni, legfőképp motorokat és e mellett, mint a legtöbb fiatal, szeret a neten böngészni, zenéket, filmeket letölteni és azokat hallgatni és nézni.

Egy pénteki napon kontrollra érkezett Patrik, amikor is Juhász Csaba Úr meglepte Őt a várva várt ajándékával. Nem tudott Patrik a szervezkedésünkről, így sikerült nagy meglepetésben részesülnie.

A kívánságteljesítés után pár perces beszélgetés következett, de sietniünk kellett, mert várták a kontroll vizsgálaton is.


Köszönjük magántámogatónk, Juhász Csaba úr segítségét!!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2015.12.11

Johanna (6 éves, Tuzsér)


Johanna egy cserfes kislány, aki nagyon szeretett volna egy szuper TV-t. Egy nap a csodalámpa dzsinnje megérkezett a klinikára, hogy teljesítse a kívánságot!

Amikor bementem hozzá a kórterembe, nagyon meglepődött, de amint meglátta a TV dobozát, az arcán a "mosoly a füléig ért"!

Remélem sok örömöd lesz benne!!!


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest ismételt támogatását!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2015. 11.18.

Henrietta (7 éves, Piricse)

Henrietta 7 éves kislány, aki a kirakózás és színezés mellett babázni szeret a leginkább. Dorina nevű nővérével látták a tv-ben a Pipi Popó babát, ami Heninek azonnal megtetszett. Így, amikor megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne a Csodalámpától, azonnal rávágta, hogy Pipi Popó rózsaszín babát.

Egy hétfői napon kontrollra érkezett Heni, amikor megleptem a várva várt babájával. Tűkön ülve várta, hogy sorra kerüljön a vizsgálaton, hogy utána mehessen haza, és kibonthassa a testvérével a babát.

Leld örömöd Heni a babázásban és játszásban!


Köszönjük az Európa2000 Középiskola diákjainak a segítségét!


Miholecz Judit
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2015.12.14.

Gyula (17 éves, Kiskunhalas)


Gyula súlyos betegséggel küzd, a rehabilitációja zajlik, ezért masszázsfotelt kért, ami átmasszírozza testének hátsó részét.

A találkozást megelőzően apukája titokban összeszerelte a széket és eldugta a másik szobába. Csak érkezésünkkor került a végleges helyére, mikor Gyuszi meglátta nagyon meglepődött.

A nagyfiú azonnal kipróbálta, első meglepetésében meghökkent, hogy ilyen a hangja, de végül teljesen ellazult tőle... élvezte, ahogy a masszírozó program végig fusson a fejétől a sarkáig.
Minden jót és sok egészséget kívánva!


Köszönjük az AAA Klinikák Dent Kft., a Dr. Borbély Magdolna Ügyvédi Iroda és az A-Z Bútor Webáruház támogatását!


Nagy Andrea és Túriné Edit
Kiskunhalas, 2015. december 16.
kívánság-koordinátorok


Gábor (13 éves, Mindszent)


A Mindszenten élő 12 éves Gábor születésétől kezdve beteg. Sok időt kellett eltölteni a kórházban osztálytársaitól, barátaitól távol.

Így nagyon szeretett volna egy laptopot, melyen játszhat, filmet nézhet, és a barátaival tud kapcsolatot tartani. Hatalmas öröm volt számára, amikor a kívánsága az Invitel és a Csodalámpa Alapítvány jóvoltából teljesült.

A kívánság teljesítésére az édesanyja munkahelyén került sor, ahol a kisfiú azonnal össze is szerelte, beüzemelte az új masinát.

Támogatóink a laptop mellett még kisebb ajándékkal is kedveskedtek Gábornak, amit munkatársuk, Szoboszlai Krisztina, a laptoppal együtt személyesen adott át Gábornak.


Köszönjük az Invitel támogatását, munkatársuk személyes részvételét!


Dócziné Magdolna és Bartus Magdolna
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2015.12.23.

Dániel Sándor (13 éves, Megyaszó)


Dani egy 13 éves, nagyon csendes, szerény kiskamasz fiú, aki sajnos az utóbbi hónapokban kórházunk gyakori vendége lett. Régóta ismerjük egymást, de mégis kicsit félénken fogadta a hírt, miszerint lehet egy kívánsága a Csodalámpa Alapítványtól.

Sokáig gondolkodott, végül egy SONY okostelefon mellett döntött, ami az alapítvány segítsége nélkül egy elérhetetlen vágyálom lehetett volna a számára…

Ma állapotromlás miatt váratlanul kellett visszajönnie az osztályra, mi sem tétlenkedtünk, váratlanul feldobtuk a napját ezzel a szép telefonnal, ami már a szekrényemben lapult…

Az ajándék nagyon boldoggá tette a kamaszfiút!


Nagyon szépen köszönjük Niko Glaub úr támogatását!


Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. 01.27.

Róbert (12 éves, Szár)

Robi életkorából adódóan szeret még játszani, és sajnos csak messziről csodálhatta a szórakoztató elektronikát, köztük a játékkonzolokat.

A Csodalámpa Alapítványtól ilyen X-BOX gépet kért december elején, de arról álmodni sem mert, hogy még ebben az évben teljesülhet a vágya.

Egy kedves támogatónk december 25-én , karácsonykor vitte el számára az ajándékot, ezzel nagy-nagy örömet szerezve Robinak, sőt az egész családnak.



Köszönjük visszatérő támogatónknak, Pukler Gábor úrnak az adományát, és azt, hogy Karácsony másnapján, az ünnep alatt is időt szakított arra, hogy örömet okozzon Robinak.


Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Szár, 2015. 12.25.


Archívum

Archívum


Belépés