Kristóf (7 éves, Zánka)

Kristóf már régóta vágyott egy igazi, "felnőtt" laptopra. Elárulta,hogy nagyon szeret különféle programokat szerkeszteni, és létezik egy, a laptophoz erősített videókártya, amelyet segítségül használva az interneten meg tudná "megtervezni" a saját felnőtt korát.....szóval még egy "igazi családtervező" programot is meg tudnék csinálni, súgta Kristóf kuncogva a fülembe.

A dzsinn csak ámult-bámult, hogy egy ilyen pici fiúcska nem elsősorban autós-üldözős-lövöldözős játékokkal szeretné múlatni az időt, aztán a bámulatból felocsúdva elindult megkeresni azt a gyönyörű és nagyon okos laptopot, amelynek a segítségével a komoly, iskolás fiúcska előtt kitárulhat a világ és megvalósíthatja saját kis fantázia birodalmát.

Kristóf kontrollra jött szüleivel a Tűzoltó utcai Klinikára, mikor megleptük az ajándékkal. A mosolygós kisfiú gyönyörű, hatalmas szemeivel csak bámulta a csomagot és bizony nehezen hitte el, hogy a dobozból elő tudom varázsolni számára a megálmodott laptopot. Mikor kezébe adtam az ezüstösen csillogó csodát, remegő kezecskéjével boldogan szorította magához a laptopot és a meghatottságtól alig hallhatóan, csillogó szemekkel, mosolyogva köszönte meg az ajándékot.

Kristóf boldogságtól sugárzó arccal nézett szüleire és mintha az a kérdés bujkált volna a szemében: ez valóban az enyém? Igen, kicsi Kristóf, ez a mindent tudó csodalaptop csak a Tiéd és szívből kívánjuk, hogy sok-sok örömöd legyen a használatában.

Köszönjük a PannErgy Nyrt. támogatását!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest,2016.február 8.

Archívum


Belépés