2020-09

TAMÁS MILÁN (6 ÉVES, BODROGHALOM)

Nincs hitelesebb annál a gondolatnál, ami az ajándék átadásának pillanatában fogalmazódik meg. Ezeket a sorokat a Család juttatta el hozzánk annak a rajznak kíséretében, ami az Alapítvány részére készült sok-sok szeretettel Tomikától.


/ 5




Tisztelt Támogatónk és Csodalámpa Alapítvány!


Szívből köszönjük Tamás fiunk felé nyújtott támogatásukat. Kisfiam álma egy traktor ágy volt, amit az Önök segítségével most megkapott. Nagyon hálásak vagyunk mindazoknak, akik támogatták anyagilag Tomika kívánságát! Egy álom vált valóra!


Hálás köszönettel: Miczák Tamás Milán és családja


upload:Beszamolok/4366_Tamas8.jpg




Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád vendégeinek támogatását, melynek segítségével Tomika kívánsága is teljesülhetett!

upload:Beszamolok/THV.jpg





Benedekné Ferencsik Éva
kívánság koordinátor
Bodroghalom, 2020. szeptember 05.

DÁNIEL (16 ÉVES, NYÍREGYHÁZA)

Dani egy nagyon kedves érzékeny kamasz fiú, akinek sajnos, mint kiderült kezelésre kell járnia hozzánk.



upload:Beszamolok/4394_Daniel.png


Nagyon ügyesen vette az akadályokat. Egyik nap beszélgettünk, szóba került mi is az a Csodalámpa. Próbáld ki Dani, ha megdörzsölöd, lehet, teljesíti egy kívánságodat. Nem lepődtem meg, mikor kiderült, hogy egy menő telefonra esett a választása. Már régóta nagy álma volt egy iPhone készülék.


Annyira izgatottan várta, hogy teljenek a napok, nem volt olyan, hogy meg ne kérdezte volna, mikor érkezik meg az ajándéka. Eljött ez a nap is és Dani boldogan vette át az elegáns Iphone készülékét.




Dániel nevében is köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását!





Nagyné Éva
kívánság koordinátor
Debrecen, 2020. szeptember 25.


KRISZTINA (14 ÉVES, BORSODSZENTGYÖRGY)

Krisztina egy nagyon kedves, céltudatos kamaszlány. Erős elhatározása van a jövőjével kapcsolatban.


upload:Beszamolok/4396_Krisztina.png



Most nyolcadik osztályba, jár betegsége miatt jelenleg magántanuló. Tovább szeretne tanulni közép, majd felsőfokú iskolában. Az online oktatás elég nehezen ment számára, mert nem volt megfelelő eszköze. Most, mint magántanuló ismét ezzel a problémával küzd.
A Csodalámpától ezért egy tabletet kért, bízva abban, hogy az segítségére lesz a tanulásban.


Mikor megérkezett a nagyon várt tabletet egy szép púderszín tokkal, Krisztina nagyon örült az ajándéknak. Talán azért is, mert igazából nem számított rá, hogy az ő nagy álma valaha is valóra válhat!



Köszönjük, hogy az adományozó a FGSZ Földgázszállító Zrt. segített nekünk valóra váltani Krisztina álmát!

upload:Beszamolok/FGSZ.png

Tatárné Zsuzsi
kívánság koordinátor
Miskolc, 2020. szeptember 15.

KRISTÓF (7 ÉVES, MISKOLC)

A 7 éves Kristóf egy vidám, mosolygós, kedves kisfiú. Nagyon szeretett volna egy saját tablet-et, amin játszhat és nézheti a meséket. Azért is, hogy így könnyebben teljen számára a kórházban töltött idő.


upload:Beszamolok/4397_Kristof.png



Mikor megérkezett az ajándék, Kristóf annyira meglepődött, hogy el se akarta hinni, hogy az övé az a tablet amit a kezemben tartok. Ahogy átvette, természetesen azonnal be is kellett üzemelni. Már töltötte is le a netről a szebbnél szebb meséket, és jobbnál jobb játékokat.



Kristóf boldog volt, széles mosollyal nyugtázta, hogy sikerült még a tokot is eltalálni, mert igazán kedvére való, amit kapott.




Köszönjük a Batschka Stiftung és a Lurdy ház támogatását, melynek segítségével valóra válhatott Kristóf kívánsága!






Tatárné Zsuzsi
kívánság koordinátor
Miskolc, 2020. szeptember 21.

Dorottya Natasa (3 éves, Gyula)


Dóri legszívesebben minden idejét a játszótéren töltené, de betegsége miatt jelenleg sajnos nem mehet gyerekek közé.

A kislányt nagyon boldoggá tettük a kertjükben felállított játszótérrel. El sem akarta hinni, hogy saját hintája, csúszdája, mászókája lett, melyet akkor használ, amikor csak akar. Él is a lehetőséggel, jó időben szinte egész nap a játszóterén van.

Sokat mozog a friss levegőn, le-föl a mászókán, csúszdán, majd pihenésképpen hintázik egyet. Az egészséges és örömteli időtöltés bizonyára sokat segít Dórinak a betegségből való mielőbbi felépülésben.




Hálásan köszönjük régi támogatónk, Mellow Mood Hotels segítségét, valamint magántámogatóinknak és a Fa-Bi-Ke Kerti Játékok és Kiegészítőknek, hogy hozzájárultak Dóri álmának megvalósításához.


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Gyula, 2020.08.23.


Dániel (3 éves, Budapest)


Dani kívánsága egy elektromos terepjáró volt, melybe beleülhet, melyet ő vezethet, mellyel nagyfiúsan száguldozhat. Örömmel teljesítettük vágyát, de sajnos Dani még nem mehetett haza a kórházból, amikor ajándéka már megérkezett otthonába.

A kisfiút boldoggá tette már a tudat is, hogy odahaza várja őt a hőn áhított terepjáró. Biztosak vagyunk benne, hogy az örömteli várakozás könnyebbé tette számára a kórházban töltött napokat.

Végre elérkezett a várva várt pillanat! Daninak nagyon tetszett a jármű, hamar megtanulta vezetni, és azóta nem telik el úgy nap, hogy ne autókázna.




Nagyon köszönjük Herendi Gábor támogatónknak, hogy a születésnapjára meghívott barátai és vendégei összefogásával teljesülhetett Dani álma.


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.08.06.

Sára (4 éves, Fertőrákos)


Sára egy éve betegedett meg, azóta hihetetlen erővel, kitartással csinálja végig a kezeléseket, minden utasítást betart, nem panaszkodik, nem sír. Szerető családja mindig vele van, mindenben támogatják.

Sára álma az volt, hogy családjával elutazhasson egy hosszú hétvégére egy élményekben gazdag, pihentető helyre, ahol kicsit feledni tudják az elmúlt időszak megpróbáltatásokkal teli heteit, hónapjait.

Az alsópáhoki Kolping Hotelben már több „Csodalámpás” gyerek töltött felejthetetlen napokat, így biztosak voltunk benne, hogy Sárának és családjának is élvezetes kikapcsolódást nyújthatunk.

A három kislány (Sára a középső gyerek) és a szülők izgatottan készülődtek az augusztus utolsó napjaira szervezett nyaralásra. Már két napja élvezték a szálloda vendégszeretetét, amikor meglátogattam őket. A hotel előtt találkoztunk, a gyerekek vidáman szaladgáltak, felpattantak a fajátékokra, gyönyörködtek a szökőkútban. Szívet melengető volt látni, milyen önfeledten játszanak! Beszélgetni kezdtünk, és boldogan mesélték élményeiket, áradoztak Bobóországról, az érdekesebbnél érdekesebb programokról, a fürdőzésről, a finom ennivalókról, a gyönyörű helyről, a valóban családbarát szolgáltatásokról, és a szálloda vendégszeretetéről.

Búcsúzáskor ajándékot kaptam Sárától: egy mogyorót, a hotel előtti mogyorófa alól. „Ez nem akármilyen mogyoró, különleges fajta”- mondta, amikor átadta. Valóban különleges lehet, mint ez a kislány maga! Felemelő érzés volt látni Sára boldogságát, és örömet szerezni neki és családjának.




Köszönjük több éve visszatérő támogatónk, a Kolping Hotel Spa & Family Resort ismételt segítségét, és azt, hogy ilyen nagy szeretettel fogadták Sárát és családját!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2020.08.31.

Bence (4 éves, Kaposvár)


Bencének tönkrement a régi trambulinja, így nem gondolkozott sokat azon, mit is kívánhatna a Csodalámpától. Nagyon szeretett volna egy új trambulint, hogy ismét nagyokat ugrándozhasson.

Nem kellett sokat várnia, hamarosan két nagy csomag érkezett otthonába, mely az áhított ajándék alkatrészeit rejti. Bence nagyon örül, és alig várja, hogy szülei összerakják az új trambulint, ő pedig újból kedvére ugrándozhasson rajta.




Köszönjük a Slendy jótékony felhívás Csodabogarak tortaaukció szervezőjének, Ojtó Szabolcsnak és a rendezvény kapcsán az adományozó cégeknek, hogy összefogásukkal teljesülhetett Bence álma.

Az adományozó cégek névsora megtekinthető az alábbi linken:

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/195


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Kaposvár, 2020. 07.30.

Alexandra (15 éves, Budapest)


Alexandra kontrollra érkezett a Tűzoltó utcai klinikára. A vírushelyzet miatt csak a klinika előtt tudtunk találkozni, ahol a nagylány örömmel vette át várva-várt ajándékát.

Vágya egy okosóra volt, mely nemcsak egy divatos óraként működik, hanem a telefonnal összekapcsolva több okos funkció is használható vele.

Alexandra nagyon örült, és izgatottan várta, hogy hazaérjenek és beüzemelje az órát, felderítse azokat a bizonyos okos funkciókat.


Köszönjük a Firstmed-FMC Kft. ismételt támogatását, mely segítségével megvalósíthattuk Alexandra álmát!


Ratimorszky Bea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.09.14.

BRIGITTA (14 ÉVES, Szentlőrinckáta)



Brigi nagy örömmel és lelkesedéssel érkezett a kórházba.

A kinti kívánságteljesítés sem vette el a kedvét, ott legalább nem kellett maszkban lennie. Teljesen meglepte, hogy még laptop táskát is kapott az új laptopjához. Nagy boldogan vette ölbe és ismerkedett új gépével.

Örömmel indult vele útnak!




Köszönjük magántámogatónknak, hogy Brigitta kívánsága is teljesülhetett!


Veres Erzsébet
kívánság-koordinátor
Szentlőrinckáta, 2020. szeptember 10.

BOTOND (10 ÉVES, MAGYARLAK)

Botond egy olyan kisfiú, aki be van zárva saját kis világába. Oda, ahova mi nem pillanthatunk be. Ha mégis hozzáférünk, akkor egy tétova mosoly a válasz.

upload:Beszamolok/4369_Botond.png



Az ő kedvenc meséje a Bogyó és Babóca. Neki ez a mese a világ közepe. Botond tolószékben ül és hallgatja a zenét, a mesét. Nagymamája segíti sorsát. Tűzön-vízen át megteremt mindent a kisfiúnak. Ereje emberfeletti. Neki köszönhetné - ha tudná Botond - ezt a gyönyörű SMART TV-t is Nagymamája által tudott a Csodalámpa Dzsinnje az adományozók segítségével megvásárolt Tv-vel örömet szerezni.


Mi fejet hajtva ismét a nagymamai szeretet ereje előtt, nehéz szívvel távozunk. Álmodd csak álmaidat kisfiú! Színesítse meg napjaidat Bogyó és Babóca!




Botond nevében is köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását, velük tudtunk segíteni!





Varga Andrea
kívánság koordinátor
Magyarlak, 2020. szeptember 01.


Zsombor (11 éves, Hajdúsámson)


Zsombor egy nagyon kedves, szerény fiú. Betegsége miatt hosszú időt fog eltölteni kórházban. A tanuláshoz, filmnézéshez, netes játékokkal való játszáshoz kért segítséget a Csodalámpától.

Régi vágya volt, hogy legyen egy saját laptopja. Most, hogy több hónapig bent kell lennie a kórházban, "még hasznos dolog is" mondta Zsombor, bár igazából nem is hitte el, hogy álmodhat-e olyan nagyot, hogy kérjen egy laptopot a Csodalámpától. A kisfiú és apukája örömmel és kedvesen fogadtak, amikor egyik reggel a szokottnál korábban léptem be kórházi szobájuk ajtaján, kezemben egy táskával. Zsombi szeme azonnal megakadt a fekete táskán.

Meg is kérdezte, hogy mi van benne. Mondtam, hogy egy laptop. Következő kérdése az volt: meg tetszik mutatni? Hát persze! Feleltem és kinyitottam a táskát. De szép! Mondta szinte sóvárgó hangon. Ez is Csodalámpás ajándék? Igen, Válaszoltam. S ez után hosszú csend következett. Valószínűleg nem mert tovább kérdezősködni csak hümmögött az orra alatt. Aztán összeszedte magát és újabb kérdést tett fel. Ezt a laptopot ki fogja ajándékba kapni? Hát Te! Szaladt ki a számon. Zsombi ekkor már elmosolyodott, de úgy tűnt, hogy nem egészen fogja fel a dolgot. Egészen addig, amíg az ölébe nem tettem a fekete táskát, a laptoppal. Tessék Zsombi, ezt az ajándékot a Csodalámpa küldi Neked.

Le sem tudom írni, mennyire boldog volt Zsombor, és hogy mennyire örült az ajándéknak.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy Zsombor kívánsága is teljesülhetett!


Tatárné Zsuzsi
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. augusztus 24.

Ramóna (18 éves, Miskolc)


Ramóna kívánsága egy laptop volt. A 18. születésnapja után pár nappal sikerült teljesíteni nagy álmát.

Nagyon nagy pillanat volt, látni azt, hogy mennyire felhőtlen boldogsággal tud örülni, leírhatatlan érzés ilyenkor ez nekem. Ramóna betegségét lassan egy éve diagnosztizálták és azóta többször élvezhette kórházunk vendégszeretetét. Rami gyermekotthonban élt jó pár évig, 18. születésnapján költözött el egyedül Budapestre szerencsét próbálni. Így a nagyvilágban, messze a szeretett emberektől jó hasznát fogja tudni venni a laptopnak, kapcsolattartásként.

Szerettem volna vele jót tenni, segíteni rajta, örömöt okozni, ha csak annyival is, hogy mesélek Neki a Csodalámpáról. Úgy gondolom, ez sikerült. Nagyon szépen köszöni mindenkinek, akinek valamilyen szerepe volt abban, hogy megkapja ezt a csodamasinát.


Köszönjük, hogy az adományozó FGSZ Földgázszállító Zrt. segített nekünk valóra váltani Ramóna álmát!


Nagy Edina
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020.08.10.

Máté (16 éves, Nyíregyháza)



Mátét kevésbé ismerem még, de úgy látom, minden rendben lesz vele a kezelések alatt.

Mivel ő sem tud iskolába járni, azonnali kérdésként merült fel benne, hogyan fogja tartani barátaival a kapcsolatot. Persze, hogy egy telefonra esett a választása. Kérése egy Iphone készülék lett.

Ezzel a telefonnal már nincs akadálya, lehet beszélgetni az osztálytársakkal, bandázni a haverokkal természetesen kizárólag csak online.


Köszönjük Pradarics Tamásnak, hogy az elmúlt évek versenyei kapcsán Csodabogárként futott a csodalámpás gyerekekért, így a barátaival együtt összegyűjtött adományból teljesülhetett Máté álma.


Bobkó Stella és Nagyné Éva
kívánság-koordinátorok
Nyíregyháza, 2020. augusztus 26.

Ivett (18 éves, Biharkeresztes)



Ivett már kész hölgy, aki nagy bátorsággal és kitartással állja a kezelések sorát.

Most viszont a helyzete nehezebbre fordult, ezért kért alapítványunktól egy telefont. Ezzel a nagyon szuper készülékkel már barátaival is a tudja tartani a kapcsolatot.

Ezúton is kívánok neked minden jót Ivett!


Köszönjük Mészáros Tibor támogatónknak, hogy Kasza Tibivel közösen szervezett Vaku-árverés bevételéből teljesülhetett Ivett kívánsága!

Bobkó Stella és Nagyné Éva
kívánság-koordinátorok
Biharkeresztes, 2020. augusztus 28.


Milán (5 éves, Tiszaszentmárton)



Milán nagyon kedves és aranyos kisfiú. Erős és bátor a kezeléseket is nagyon jól viseli!

Nagy álma volt egy kis elektromos autó, mivel már látta nálunk az osztályon és nehezen akart kiszállni belőle, nem is kérhetett mást a Csodalámpától. Most már boldog önfeledt autózások vehetik kezdetét.

Régen láttuk így örülni ezt a bátor kislegényt. Kívánok Neked minden jót, drága Milán!


Köszönjük II. Irodalmi estünk kedves közönségének, magántámogatóinak és fellépőinek - Juhász Annának, Kepes Andrásnak, Kelle Botondnak és Pallaga Józsefnek - a felejthetetlen Haris parki estét. Köszönjük, hogy segítségükkel teljesíthettük Milán álmát.

Bobkó Stella és Nagyné Éva
kívánság-koordinátorok
Tiszaszentmárton, 2020. augusztus 24.

Lilla (10 éves, Debrecen)


Lilla egy tündéri kislány, akit a SOTE II. számú Gyermekklinikáján kezelnek. Ott látogattam meg, hogy átadhassam neki a Csodalámpa ajándékát.

A kislány vágya egy Xbox konzol volt, melyet azért is szeretett volna nagyon, mert így a kórházban is kikapcsolódhat, önfeledten játszhat, ahol felbecsülhetetlen érték egy kis szórakozási lehetőség, vidám időtöltés a kezelések, a gyógyulás hosszú és nehéz időszakában.

Lilla öröme határtalan volt. Izgatottan bontotta ki ajándékát, majd boldogsága tovább fokozódott, amikor a konzol mellett megpillantotta kedvenc Minecraft játékát is.


Köszönjük II. Irodalmi estünk kedves közönségének, magántámogatóinak és fellépőinek - Juhász Annának, Kepes Andrásnak, Kelle Botondnak és Pallaga Józsefnek - a felejthetetlen Haris parki estét. Köszönjük, hogy segítségükkel teljesíthettük Lilla álmát.

Beregi Györgyi
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.09.02.

KLÁRA (17, PIRICSE)

Egy ajándék átadásra indultunk Nyíregyházáról, melyet anyukája elmondása szerint már nagyon várt a 17 éves Klára.

Érkezésünket örömmel fogadták, hisz a laptopra nagy szükségük van. Klára betegsége okán sok időt tölt a kórházban. Az ajándékot kicsomagolás után - melyet testvérei is érdeklődve figyeltek - boldogan tartotta ölében a nagylány.

Kívánjuk, hogy sok öröme teljen benne!

Klára arca, mindent elárul. Hálásan köszöni a Csodalámpának és támogatóinak ezt a szép ajándék laptopot.


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád vendégeinek nagylelkű támogatását, melynek köszönhetően Klára álma is valóra válhatott!



Alagi Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Piricse, 2020. augusztus 14.

ÁKOS (3, ABAÚJKÉR)

Ákoska, pici törékeny, sérülékeny kisfiú. Nem régen költöztek új házba, és az udvaruk kialakítása még folyamatban van.

Mivel nem mehet óvodába, így a kérése egy kültéri játszótér volt, csúszdával, hintával, Egy meleg nyári napon meg is érkezett hozzá, a várt ajándék! Nagy izgalommal fogadta a pici fiú, először félénken ment fel a létrán, hogy lecsúszhasson, később már nagyon bátran vette birtokba az ő saját játszóterét!

Nagyon jó helyre került a játszótér, mert így a betegség ellenére otthon is tud önfeledten játszani kis barátaival, akik meglátogatják.

Ákos nevében is hálásan köszönjük a Batschka Stiftung és a Lurdy Ház támogatását, az ő segítségükkel válhatott valóra egy beteg kisfiú kívánsága!




Kónyáné Timi
kívánság-koordinátor
Abaújkér, 2020. augusztus 5.

Zsolt (6 éves, Beret)



Zsolt gyógykezelése hosszú ideig eltart majd, ezért sok időt fog még kórházban, ágyban tölteni.

A kisfiú az egyik kis betegtársánál meglátott egy tabletet, ami szintén Csodalámpás ajándék volt, azóta az jár a fejében, hogy ő is szeretne egy ilyet. Mert, ahogy mondta: „Milyen jó lenne, ha addig, amíg kórházban kell lennie, meg persze utána is, ha a mesefilmeket, meg a játékokat nem az anyukája telefonján kellene nézegetni, hanem a saját tabletjén. Ennek persze Zsoltika anyukája is nagyon örülne. Ígértet kaptunk, hogy nagyon jó és szófogadó fiú lesz, csak hagy kaphasson ő is ajándékba a Csodalámpától egy tabletet. Valóban Zsolti nagyon jó és szófogadó kisfiú. Igazán megérdemli, hogy a Csodalámpa Dzsinnje megajándékozza őt.

Mikor eljött a nagy nap, a kisfiú meglepetésében és örömében meg sem tudott szólalni. Csak a szeméből kicsorduló örömkönnyek láttán lehetett sejteni, milyen boldog! A tablethez járt még egy focis tok, aminek szintén nagy sikere volt. Természetesen azt is azonnal használatba vette, hogy „a tok megvédje a masinát az esetleges balesetektől,” ahogy Zsolt fogalmazott.


Hálásan köszönjük a támogatást a LeasePlan Hungária Zrt. vezetőinek és munkatársaiknak, mellyel örömet okozhattunk a kislegénynek!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. augusztus 24.

Réka Krisztina (14 éves, Martonvásár)



Réka egy aranyos, mosolygós 14 éves nagylány, akinek vágya egy új mobiltelefon volt.

Hétvégén érkezett hozzá a "Csodalámpa különítmény" a kívánságteljesítésre egy meleg augusztusi napon. Réka és kedves családja szeretettel fogadott minket, és Réka öröme határtalan volt, amint a képen is látszik.

Minden jót kívánunk neki és családjának, és kellemes időtöltést a nyár hátralévő napjaiban!


Köszönjük magántámogatóink segítségét, akikkel együtt teljesíthettük a nagylány kívánságát.


Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Martonvásár, 2020.08.22.

Dominik (12 éves, Pápa)


Dominik nagyon izgalmas kéréssel kereste meg a Csodalámpát.

Az RTL Klub sorozatának a Drága Örökösöknek a forgatásán szeretett volna részt venni, és találkozni két nagy kedvenc szereplőjével, Szappanos Tibivel, akit nagyon szeret a vagány stílusa miatt, és Varga Vilmossal.

Július 25-én végre eljött a várva várt nap. Dominik már jó előre összeírta a kérdéseit, hogy biztosan ne felejtsen ki semmit.

Kora délután érkeztünk meg a forgatás helyszínére, ahol nagy szeretettel fogadott bennünket a stáb. Dominik beülhetett abba a terembe, ahol a forgatás zajlott, és onnan figyelhette az eseményeket.

Vilmos nemsokára befejezte a jelenetét, és a következő felvételig volt egy kis szabadideje Dominikkal beszélgetni. Remekül megtalálták a hangot, Vilmos még az elérhetőségét is megadta Dominiknak. Hamarosan Szappanos Tibi is megérkezett. A közös fotók után Dominik Tibivel is beszélgetett kicsit, de a színésznek mennie kellett, mert az ő jelenete következett.

A forgatáson az RTL Klub Fókusz stábja is jelent volt, akik készítettek Dominikkal egy rövid kis interjút. Gyorsan elrepült a délután, Dominik még maradt volna, de Pápáig még hosszú út várt rájuk, így a családnak indulnia kellett.




Hálásan köszönjük Hámori Barbara showrunner rendező, írónak, Zsingor Dániel kreatív producernek, Rozgonyi Dániel gyártásvezetőnek és az egész stábnak, hogy Dominiknak egy életre szóló élményben lehetett része.

Külön hálásak vagyunk Szappanos Tibit alakító Lengyel Ferenc és Varga Vilmost játszó Katona László színészeknek, hogy Dominik kérésére találkoztak vele a forgatáson.

Köszönjük továbbá Bodnár Juditnak, a 24.hu újságírójának a segítségét, magántámogatóink és a Gyöngyös Mézes Manufaktúra támogatását!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budakeszi, 2020. július 25.

Archívum

Archívum


Belépés