2023-01

LÉNA (3 éves, Mátészalka)


Léna új szobát kapott, igazi csajos stílusban berendezve. Már csak egy ágy hiányzott belőle: egy kényelmes ágy, amin a kislányon kívül jól elférnek kedvenc plüss állatai és párnái is.

Léna, használd egészséggel a Csodalámpától kapott szép, új ágyadat!


Köszönjük a Cosmo Consult Kft. támogatását, mellyel egy újabb kívánság válhatott valóra!


Nagy Éva
kívánság-koordinátor
Mátészalka, 2023.01.27.

ZSOLT NOEL (12 éves, ELŐSZÁLLÁS)



Zsolt kicsi kora óta imád főzni, a jövőben szakácsként szeretne dolgozni. Másik szórakozása a digitális játékok világa.

Zsolt egy Xboxot kért a Csodalámpától és hozzá még egy kontrollert, hogy a fiútestvéreivel is tudjon játszani. Zsolt nagyon várta már, hogy hazaérhessen és kedvenc játékait, a Fortnite-ot és a Minecraftot rátehesse a gépre és megmutathassa azokat öccseinek.


Köszönjük a Konzol Stúdió támogatását, segítségükkel teljesíthettük Zsolt kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.12.12.

ZOLTÁN (15 éves, BUDAPEST)



Zoltán jó tanuló, kedvenc tantárgya a történelem. Szabadidejében szeret legózni és makettezni. Már több makett versenyen is részt vett és különböző díjakat nyert. Nagyon érdekli a számítástechnika és az informatika, a jövőben ezen a területen szeretne dolgozni.

Zoltán - betegségéből adódóan - nehezen tud írni, ezért a Csodalámpától egy laptop volt a kívánsága, mellyen könnyebben megírhatja az iskolai jegyzeteit és házi feladatait. Ezentúl már a laptopján írja tovább könyvét, ami Zoltán osztályának életéről szól.

Sok sikert kívánunk Zoltánnak a gimnáziumi tanulmányaihoz!


Köszönjük a BetterMore Consulting Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Zoltán kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.01.20.

KRISZTIÁN (14 éves, DOROG)


Krisztián örökmozgó gyerek, szereti a sportokat, sportosztályba jár. Régen birkózott, manapság focizik, mondhatjuk, hogy fociőrült, Cristiano Ronaldo a kedvenc játékosa.

Mint a hasonló korú fiúk, ő is rajong a digitális játékokért. A Csodalámpától egy PlayStation5 volt a kívánsága FIFA 23 játékkal.

Krisztián nem volt beavatva abba, hogy mikor érkezem a kívánságával, épp ezért nagy volt a meglepetés, amikor beléptem hozzájuk a PS5-tel. A nagyfiú annyira örült, hogy csak nagy nehezen tudta visszatartani az örömkönnyeit.


Köszönjük Fehérvári Ottónak, hogy kampányával és az alapítványunkat segítő magántámogatóinkkal együtt
ismét mosolyt varázsolhattunk egy beteg gyermek arcára!


Szerencsés Tamás
kívánság-koordinátor
Dorog, 2023.01.14.

GÁBOR (9 éves, SAJÓVÁMOS)



Gabika 9 éves mosolygós kisfiú. Sok időt tölt kórházban. Kórházi tartózkodásának ideje alatt legszívesebben mesefilmeket nézeget, és netes játékokkal játszik, ugyan úgy, mint korabeli társai. Kérése egy tabletre esett, amit majd könnyedén vihet magával a kórházba, de a tanulásban is segítségére válhat.

Hamarosan elérkezett az a nap, amikor Gabika boldog mosollyal ölelhette magához a nagyon várt tabletet.

Kedves Gabika! Kívánjuk, hogy legyen sok örömöd a Csodalámpa ajándékában!


Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását,
amelyet Gábor kívánságának teljesítéséhez nyújtottak!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2023. január 20.

BALÁZS (16 éves, FELSŐGÖD)



Balázs egy PS5 konzolt és kontrollert kért a Csodalámpától.
Adventi készülődés közben még fokozott izgatottság lett rajtunk úrrá, mert már karácsony előtt vártuk az alkalmat, hogy átadhassuk a kívánságát Bazsinak. A Jézuskának segítő futárok nagyon el voltak havazva, így januárban érkezett meg a várt PS5 játékkonzol.

Vigyázat a virtuális térben, mert Bazsi játékban!
Azt az örömöt, ami az arcán volt, nem lehet leírni. Boldogan bontotta ki és nagyon várta, hogy a kontroller megzizzenhessen a kezében. Profi módon felhasználói fiókot készített Bazsi és meg is kezdtük a PS installálását, eszközök összeismertetését az okos tv-vel.

Még jó, hogy többen voltunk, mert minden kéz kellett segítségül. Bazsi testvére Eszti nagyon ügyesen segített a kábeleknél. Könnyen befért a bútorok mögé, ezt ide tedd be kérlek, azt abba a boxba, hú ezt nem érem el, óóó ez a tévéhez való, várjál üzenet jött a telefonra, hopp aktív a fiók… boldogság van, zajlottak az események a családban.

Nagyon jó volt ennek részese lenni. Imádtuk az estét. Bazsi ajándék átadás napja egy nagyon jó hangulatú baráti beszélgetős estére nyúlt el. Úgy jöttünk, el, hogy egyértelmű volt, hogy Bazsi game on!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Major Krisztinek, Hoschek Dórának és Mundi Gábornak a segítséget,
mellyel teljesíthettük Balázs kívánságát.


Major Kriszti és Hoschek Dóra
kívánság-koordinátorok
Felsőgöd, 2023.01.18.

ADÉL (4 éves, JÁSZBERÉNY)



Adél nagyon szeret a szabadban játszani, futkározni, biciklizni. Ha bent kell maradnia a négy fal között, akkor legszívesebben a cicájával, Mirr-murral tölti az időt vagy a társasjátékaival játszik.

Persze a babáival is sokat játszik, sokszor ő a nővérke és ő ápolja a beteg babákat. Adél elárulta nekem, hogy a jövőben orvos vagy nővérke szeretne lenni.

A Csodalámpától egy olyan fejlesztő játék volt a kívánsága, amely javítja az egyensúlyérzékét, hintaként és csúszdaként is használható a szobájában is.




Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Kálmán Zoltánnak és a Jardinette Étterem csapatának, hogy segítségükkel teljesíthettük Adél kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.01.19.

Bence (16 éves, Nagykarácsony)

Bence két dologért rajong igazán, az egyik a történelem, a másik az informatika.
Leginkább a XX. század történelme érdekli, sok dokumentumfilmet néz ebben a témában.
Az informatika mellett kötelezte el magát, jelenlegi tanulmányait is ezen a területen végzi. Szoftverfejlesztőként és tesztelőként végez majd a középiskolájában.
A Csodalámpától egy laptop volt a kívánsága, hogy a saját gépén készíthesse el az iskolai informatikai feladatait.



Köszönjük a BetterMore Consulting Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Bence kívánságát!



Ivády Éva
kívánság koordinátor
Budapest, 2023.01.24.


VIKTÓRIA (13 éves, NYÍRCSAHOLY)

Nagy meglepetés érte Viktóriát a mai vizsgálat alkalmával, amikor átvehette a Csodalámpa Alapítvány ajándékát. Örömteli arccal bontotta ki a dobozt, amely nem mást rejtett, mint a nagylány kívánságát, egy szép, új mobiltelefont.



Köszönjük magántámogatóinknak, köztük az INLOCK kripto platform adományozóinak, hogy segítségükkel teljesíthettük Viktória kívánságát.




Sütő Beatrix
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2023.01.12.

MÁTÉ (3, MENDE)



Máté nagyon szereti az autókat, az álma egy olyan autó volt, amibe beleülhet és ő vezetheti. A Csodalámpától egy piros színű, elektromos sportautót kért, fényszóróval és mind a négy kerekén villanófénnyel.

Máté annyira várta a szuper autóját, hogy amikor már előtte volt és beülhetett végre, akkor megszeppent és zavarban volt. Egy kicsivel később sor került a „tesztvezetésre” is.

Mielőbbi gyógyulást és sok autós kiruccanást kívánunk Máténak!


Köszönjük magánadományozóinknak, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel teljesíthettük Máté kívánságát!


Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Mende, 2022.12.18.

NOEL (6 éves, ERDŐTELEK)


Esti órákban érkeztünk Noelhez és családjához. Noel egész nap izgatottan várta a nagy pillanatot, amikor végre teljesülhet az álma, egy laptop, mert nagyon szeret zenét hallgatni, mesefilmeket nézni és ezt egy hordozható, saját számítógépen szerette volna tenni.

Mosolygósan fogadott minket és egy rövid beszélgetés után őszintén kifejezett örömmel vette át az ajándékot! Azonnal be is kapcsolta, nézegette, simogatta és elkezdte rajta a beállításokat. Biztosak voltunk benne, hogy kedveli a zenét, mert még ülve is ütemesen mozgott, a kis kezeivel dobolt, olykor tapsolt.

Szülei elmondása szerint a zenére villódzó fényeket is igen szereti, mert buli hangulatuk van és Noel igazán jókedélyű gyermek. Másnap volt a 7. születésnapja, ezért is várta nagyon az ajándékot és az ünneplést.

Igazán jó érzés volt látni a felszabadult örömét, a támogatóval közös kívánságteljesítésen nekünk volt élmény, hogy a részesei lehettünk.


Köszönjük a BNP Paribas Magyarországi Fióktelepe vezetésének és munkatársainak,
hogy segítségükkel Noel kívánsága teljesülhetett!


Pap Ferenc és Kiss Edit
kívánság-koordinátorok
Erdőtelek, 2022. december 16.

MÁTÉ BALÁZS (5, BUDAPEST)


Máté nagyon szeret legózni, és többféle legója is van már. A Lego Szellemvonat még hiányzott a készletéből, ezért ez volt a kívánsága a Csodalámpától.

Máté már nagyon várta, hogy mikor veheti kezébe a játékot, és amikor átadtuk, már szaladt is, hogy kibontsa és elkezdje megépíteni a szellemvonatot.

Külön öröm volt számunkra, hogy még az ünnepek előtt meglephettük őt ezzel a játékkal.


A támogatást köszönjük Tamásnak és feleségének, segítségükkel teljesíthettük Máté kívánságát!


Ivády Éva
kívánság koordinátor
Budapest, 2022.12.19.

KIARA (19 éves, JÁSZLADÁNY)


Kiara régi vágya volt, hogy legyen egy laptopja, ami nemcsak a tanulmányaiban jelent neki segítséget, hanem a kedvenc filmjeit is megnézheti rajta.

Külön öröm volt számunkra, hogy sok segítőkész ember összefogásával karácsonykor megérkezhetett Kiarához a kívánsága.

A nagylány mosolya elárulja, hogy mekkora örömet tudtunk szerezni neki ezzel az Asus laptoppal.


A támogatást köszönjük a CÉH Tervező, Beruházó és Fejlesztő Zrt. munkatársainak, mellyel teljesíthettük Kiara kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Jászladány, 2022.12.25.

MÁTÉ (15 éves, BUDAPEST)



Máté mindene a zene, művészeti szakgimnáziumba jár, ének szakra. Zongorázni is tanul. A zenélés és zenehallgatás mellett a másik terület, amivel szeret szabadidejében foglalkozni: a digitális játékok.

A Csodalámpától egy számítógépes monitor volt a kívánsága, melyet már nagyon várt és egy széles mosoly kíséretében rögtön ki is próbált Máté.


Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Máté kívánságát.


Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.12.27.

JÁZMIN (18 éves, Zákány)

Jázmin gyönyörűen rajzol és fest. Kitartással, szorgalommal éri el a saját maga által kitűzött célokat.
Nagy vágya volt a jogosítvány megszerzése, és terve megvalósításához kérte a Csodalámpa segítségét, hogy biztosítsuk számára a tanulás lehetőségét, a gépkocsivezetői tanfolyamon való részvételt. Mi pedig örömmel teljesítettük a nagylány kívánságát.


Ügyes vagy Jázmin, balesetmentes közlekedést kívánunk!


Köszönjük magántámogatóink, köztük a Thermal Hotel Visegrád vezetőségének és nagylelkű vendégeinek,
hogy ismét hozzájárultak egy álom megvalósításához!




Russayné Szabolcsik Ildikó és Gárdos Erika
kívánság-koordinátorok
Nagykanizsa, 2023. 01.22.

ZOI (14 éves, Karád)


December 23-án izgatottan vártuk a hírt arról, hogy vajon hazaengedik-e az orvosok Zoit karácsonyra. Szerettük volna ugyanis, hogy még az ünnepek előtt a karjaiba vehesse a fotó alapján korábban már kiválasztott kiskutyát, ami a szíve vágya volt. Nagy volt az örömünk, amikor a déli vizit után megtudtuk, hogy elindulhat haza az anyukájával, és útban Karádra megállnak Siófok-Kilitiben, hogy a tenyésztőnél átadhassuk neki a kis szálkásszőrű tacskót.
Norbi, a tenyésztő – két idősebb házőrző társaságában – szeretettel fogadott bennünket, és megmutatta a gazdára váró kiskutyákat. Amikor Zoiék is megérkeztek Kilitibe, bemutatkoztunk egymásnak, kicsit beszélgettünk, majd indultunk is a kutyusokhoz. Norbi javaslatára végül Zoi nem a fényképről kiszemelt kutyát, hanem egy kisebb, mindössze 10 hetes tacsit választott, aki érkezésünkkor két testvérével együtt kíváncsian kukucskált ki gombszemeivel az ólból. Amint Norbi Zoi kezébe adta a világos színű kiskölyköt, már láttuk, hogy ez bizony szerelem első látásra – a kislány féltőn ölelte magához, a tacsi pedig végtelen nyugalommal pihent a karjai közt.
Mint megtudtuk, Zoi már gyakorlott gazdi, korábban volt egy Lili nevű kutyája, akit nagy szeretettel nevelgetett.
Amíg mi elrendeztük a papírokat, Zoi az autóban ülve várta édesanyját, Fredi, a kutyus pedig a lábánál hevert egy rongyokkal bélelt cipősdobozban. A búcsúzásnál azonban már az ölében kucorgott a választottja, így indultak haza.
Kedves Zoi! Kívánjuk, hogy teljen nagyon sok örömed Frediben, és teljesüljön a vágyad, hogy a segítségével meggyógyulhass!





Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a budapesti Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola diákjainak, hogy valóra válthattuk a kislány álmát!


Lakatos Edina és Pradarics Tamás
kívánság-koordinátorok
Siófok-Kiliti, 2022.12.23.

ISTVÁN (8 éves, Cengerújfalú)

István kívánsága egy tablet volt, amely vele lehet a kórházi kezelések időszaka alatt is, amelyen meséket és filmeket nézhet, játszhat.
Ajándékának nagyon örült, hiszen a tablet használatával a kórházban töltött idő is gyorsabban telik majd.



Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola diákjainak, tanárainak és szüleiknek, hogy teljesíthettük István kívánságát!


Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2022. december 20.

DENISZ (6 éves, Tura)

Denisz kívánsága egy kis tablet volt.
Nagy izgalommal és kíváncsisággal bontotta ki az ajándékot és korához képest meglepő tudásról tett tanúbizonyságot a tablet működésével kapcsolatban. Már pontosan azt is tudta, hogy milyen játékokat fog letölteni rá.
Denisz idén kezdte az első osztályt és már egészen jól olvas, az írás is megy neki, de azért ott még elkel a segítség. Szeret a barátaival játszani és focit nézni, Messi a kedvence. Felnőtt korában repülőgép pilóta szeretne lenni.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a budapesti Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola diákjainak, hogy teljesíthettük a kisfiú kívánságát!




Horvai András
kívánság-koordinátor
Tura, 2022.12.12.

ÁRON (6 éves, Bükkösd)

A Baranya megyei kis településen Áronék házához a mai napon hatalmas csomag érkezett.
A nagy doboz pedig nem mást rejtett, mint azt az elektromos kisautót, amelyet Áron kívánt a Csodalámpa Alapítványtól.
A kisfiú mostantól ezzel a menő járgánnyal furikázhat kedvére mindenfelé.


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek és vezetőségének, hogy segítségükkel egy újabb beteg gyermek kívánságát teljesíthettük!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Bükkösd, 2022.11.23.

Tamara (5 éves, Tápiószecső)

Tamara nagyon szereti a rajzfilmeket és a meséket.
A Csodalámpától egy lányos színű tablet volt a kívánsága, hogy a kórházban is nézhesse kedvenc meséit, a Bogyó és Babócát és a Peppa malacot.
Külön öröm számunkra, hogy még a karácsonyi ünnepek előtt meglephettük őt a kórházban.
Tamara már nagyon izgatottan várta, hogy mikor veheti a kezébe a rózsaszín-arany Samsung készüléket, de amikor már a kezébe vehette, akkor kicsit megszeppenve bontogatta ki a tabletjét.



Köszönjük a BetterMore Consulting Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Tamara kívánságát!


Farkas Andrea
kívánság koordinátor
Budapest, 2022.12.19.


NOÉMI (9 ÉVES, BUDAPEST)


Noémi nagy álma vált valóra a mai napon. A mozgásában korlátozott gyermek vágya egy segítőkutya volt. Anyukájával együtt régóta nézegették, milyen lenne az a kutyus, amely megkönnyítené a kislány életét, segítségére lenne a mindennapokban. A témában jártasságot szerezve jutottak el tenyésztőhöz és kiképzőhöz, majd a Csodalámpa Alapítványhoz fordultak a végső nagy kéréssel: segítsünk Noéminek, hogy valóra válhasson álma, amit annyira szeretne.
Beindult a megvalósítás folyamata, és hamarosan sor kerülhetett a nagy találkozásra: a pár hónapos golden retriever megismerkedett kis gazdájával, aki kitörő lelkesedéssel, hatalmas örömmel fogadta új barátját.
"Nagyon egymásra vannak hangolva és nagyon nagy az öröm." - jellemezte az első találkozást a kislány anyukája.
A kutyus mostantól kb. 1.5 évig komoly kiképzésben részesül, hogy minél okosabb, ügyesebb segítőkutya váljon belőle. Gazdája pedig hivatalosan is Noémi lett, akinek örömteli éveket kívánunk Lucky, a segítőkutyus társaságában!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek, vezetőségének,
hogy segítségükkel valóra válthattuk Noémi álmát!


Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Nyíracsád, 2022.december 20.

LILI (17 éves, Újszentmargita)

Lilit otthonában látogattuk meg a Groupama Biztosító egyik kollégájával együtt, hogy átadhassuk neki kívánságát, az áhított iPhone-t.
Lili örömmel teli izgalommal várt minket, és boldogan vette át ajándékát.


Nem is maradtunk sokáig, mivel láttuk, hogy a nagylány alig várja, hogy beüzemelhesse új készülékét.
Lili, használd egészséggel!


Köszönjük a Groupama Biztosító ZRt. ismételt támogatását, segítségükkel egy újabb beteg gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt!


Boris Péter
kívánság-koordinátor
Újszentmargita, 2022.12.21.

Arnold Rikárdó (13 éves, Szombathely)


Rikárdó egy Lenovo tabletet kért a Csodalámpa Alapítványtól. Külön kérése volt, hogy legyen hozzá billentyűzet és érintőceruza, mivel ezek segítségével jobban, ügyesebben tudná használni a készüléket.
Rikardó boldogan vette birtokba szép, új tabletjét, mely pontosan olyan volt, amilyennek elképzelte.


Köszönjük a Lenovo Technology B.V. ismételt támogatását, segítségükkel teljesíthettük a kisfiú kívánságát!


Fekete Monika
kívánság koordinátor
Szombathely, 2022. december 19.

MILÁN (3 éves, Szamosszeg)

Milán kívánsága december elején érkezett el hozzánk. Vágya az volt, hogy karácsonykor egy menő piros kisautóval "száguldozhasson".
Sietve láttunk hozzá a szervezéshez, melynek eredményeként a kisfiú az ünnep előtt pár nappal birtokba vehette vadonatúj BMW-jét.

Milán, használd egészséggel szuper kisautódat!

Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását, segítségükkel egy újabb beteg kisgyerek arcára varázsolhattunk mosolyt!


Nagyné Szabó Éva és Gárdos Erika
kívánság-koordinátorok
Szamosszeg, 2022.12.18.


MÁTÉ (3 éves, Kóny)


Máté izgatottan készült a 1,5 órás autóútra, melynek célja az volt, hogy Budapesten átvehesse ajándékát: azt a háromkerekű biciklit, amelyet betegsége ellenére ő is tud hajtani, és amellyel biztonságosan közlekedhet.

A kisfiúval és apukájával az üzlet előtt találkoztunk. Máté boldogan próbálta ki a bicajt, melyet először apukája tolt, de kicsit később már ő is tudta tekerni.

Sok örömöt kívánunk az új biciklihez!


Köszönjük a Hesse Trade Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Máté kívánságát!


Márkus Mónika
kívánság-koordinátor
Budapest 2022.12.22.

Marcell (15 éves, Pétervására)


Marci 15 éves kamasz fiú. Jól el lehet vele beszélgetni a világ nagy dolgairól, küzdősportokról, számítástechnikai eszközökről, telefonokról, internetes játékokról, és minden egyébről. A jövőben számítástechnikával szeretne foglalkozni.
Amikor megtudta, hogy ő is kérhet valamit a Csodalámpától, elgondolkodott rajta, hogy mi az, amit mástól nem kaphatna meg, csak az Alapítványtól. Hamar meg is fogalmazódott benne, hogy olyan laptopot szeretne kérni, amin lehet komoly játékokat játszani, és majdani tanulmányaihoz is jó szolgálatot tenne.

Sok hét várakozás után eljött a várva vár nap, amikor Marcinak átadható lett az, amire annyira vágyott! Így Marci végre boldog tulajdonosa lett egy Lenovo laptopnak, amit természetesen azonnal be is kapcsolt, és már telepítette is fel a jobbnál jobb programokat és játékokat.

Kedves Marci!
Kívánunk neked jó egészséget, s azt is, hogy töltsd jó kedvvel és hasznosan az idődet a Csodalámpa ajándékával!

Köszönjük a Corinthia Budapest nagylelkű vendégeinek, vezetőségének, valamint magántámogatóinknak,
hogy segítségükkel teljesíthettük Marci kívánságát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2023.01.02.

Marcell kedves köszönlevelet írt nekünk:


István (13 éves, Ságújfalu)


István - mint a hasonló korú fiúk - szereti a focit és egy floorball egyesületben is játszik.
A Csodalámpától egy PlayStation volt a kívánsága, mivel betegségéből adódóan mostanában nem járhat közösségbe és iskolába sem. Ezen a gépen viszont ikertestvérével sokszor tudnak majd együtt játszani.
Mielőbbi gyógyulást, és kellemes időtöltést kívánunk!






Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Ludwig Klárának, Kálmán Zoltánnak és Bíró Istvánnak, hogy segítségükkel teljesíthettük István kívánságát!



Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022. december 30.


HANNA (10 éves, Zalaegerszeg)

Hanna laptopot kért a Csodalámpa Dzsinnjétől, amit örömmel vittünk el hozzá.
Hanna egy légies kislány, vidám, mosolygós. Tanulásához nagy segítség lesz számára a laptop, amit nagyon jól tud kezelni.

Kedves Dzsinn! Jó helyre küldted az ajándékot, meg lesz becsülve, sokáig emlegetik majd hálával a neved!



Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. ismételt támogatását!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2022.12.10

Archívum

Archívum


Belépés