BALÁZS (16 éves, FELSŐGÖD)



Balázs egy PS5 konzolt és kontrollert kért a Csodalámpától.
Adventi készülődés közben még fokozott izgatottság lett rajtunk úrrá, mert már karácsony előtt vártuk az alkalmat, hogy átadhassuk a kívánságát Bazsinak. A Jézuskának segítő futárok nagyon el voltak havazva, így januárban érkezett meg a várt PS5 játékkonzol.

Vigyázat a virtuális térben, mert Bazsi játékban!
Azt az örömöt, ami az arcán volt, nem lehet leírni. Boldogan bontotta ki és nagyon várta, hogy a kontroller megzizzenhessen a kezében. Profi módon felhasználói fiókot készített Bazsi és meg is kezdtük a PS installálását, eszközök összeismertetését az okos tv-vel.

Még jó, hogy többen voltunk, mert minden kéz kellett segítségül. Bazsi testvére Eszti nagyon ügyesen segített a kábeleknél. Könnyen befért a bútorok mögé, ezt ide tedd be kérlek, azt abba a boxba, hú ezt nem érem el, óóó ez a tévéhez való, várjál üzenet jött a telefonra, hopp aktív a fiók… boldogság van, zajlottak az események a családban.

Nagyon jó volt ennek részese lenni. Imádtuk az estét. Bazsi ajándék átadás napja egy nagyon jó hangulatú baráti beszélgetős estére nyúlt el. Úgy jöttünk, el, hogy egyértelmű volt, hogy Bazsi game on!


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük Major Krisztinek, Hoschek Dórának és Mundi Gábornak a segítséget,
mellyel teljesíthettük Balázs kívánságát.


Major Kriszti és Hoschek Dóra
kívánság-koordinátorok
Felsőgöd, 2023.01.18.

Archívum


Belépés