2013-08

Antónia (6 éves, Debrecen)

Örömmel számolok be erről a kellemes és felejthetetlen hétvégéről, melyet a Martinek Lovasudvarban tölthettünk.
Kellemes környezetben, családias hangulatban, nagyon jól éreztük magunkat. Toncsika annyit lovagolhatott, amennyit csak szeretett volna. Ezt ő ki is használta...

/ 5



Nagy élmény volt Toncsika számára, hogy beleláthatott a lovarda mindennapjaiba, ez tovább erősítette benne a lovak iránti szeretetét.
A tulajdonosok mindent megtettek, hogy mindannyian jól érezzük magunkat, amiért nagyon hálásak vagyunk. A melegre való tekintettel két alkalommal is elmentünk a közelben található fürdőbe, ahol kipihenhettük a lovaglás fáradalmait.

Antónia nevében is hálásan köszönjük a páratlan lehetőséget a magántámogatónak!

Hajdúnánás, 2013. augusztus 5.

Üdvözlettel:

Antónia és családja


Donát (15 éves, Sopron)

Aug. 20-án látogattuk meg Donátot, aki éppen kétnapos kórházi kezelésen vett részt.

Érkezésünk meglepetés volt, ugyanis nem sikerült korábban kapcsolatot teremteni vele, velük, hogy időpontot egyeztessünk.

A nagyfiú, amikor kijött a szobájából, tágra nyílt szemmel fogadott, hiszen meglátta a kezemben a Barcelona mezt.
Hálásan átvette a csomagot, kibontotta a két részből álló eredeti mezt, és megcsodálta.

Érezhető volt, hogy az ajándék segített egy pillantra elfeledni a kórházat, a kezelések megpróbáltatásait, reméljük, már jobban aludt aznap este…

Ezúton is köszönjük a BWSP Gobert and Partners Law Office munkatársainak, hogy segítettek Donát különleges kívánságát teljesíteni..




Benkő Vilmos
kívánság-koordinátor
2013.08.20.


András (14 éves, Budapest)

Hát ilyen egy igazi meglepetés! Amikor András ajtót nyitott nekünk csak a jó neveltetése akadályozta meg abban, hogy egyenesen rákérdezzen:-Önök kit keresnek?

Alig két órával korábban engedte ki kezelőorvosa a kórházból és nem sokkal később három hölgy keresi őt… Édesanya annyira jól tudott titkot tartani, hogy a kicsinek éppen nem nevezhető kerékpárt összeszerelt állapotban bezárta a hálószobájába, hogy Andris még véletlenül se fedezze fel. A mi kíséretünkben nyílt ki az ajtó (mintha Karácsony lett volna) és a meglepett örömet nem tudta titkolni a fiú.
Körbejárta a kívánt biciklit de csak úgy könnyedén, és feltehetőleg alig várta hogy végre felpattanhasson a nyeregbe és indulhasson rajta felfedezőútra. Előtte azért még bombáztuk őt és édesanyját kérdéseinkkel a gyógyulás folyamatáról, az iskoláról és a jövőbeli tervekről.

Alighogy elmentünk már indulhatott is a kipróbálás, egy pár kör a környéken nem árthat. Főleg ha doktor bácsi nem tudja meg!

Kívánjuk, hogy minél hamarabb gyógyulj meg Andris, és nagyon sok boldog, élményekben gazdag órát tölts az új bicikli nyergében.

Köszönjük a BWSP Gobert and Partners Law Office munkatársainak, hogy segítettek Andris kívánságát teljesíteni, emellett Édes-Gobert Emmának és Kásler Tímeának, hogy képviselték a támogató céget.




Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.8.14



Rita (6 éves, Pilis)



Pár hete találkoztam Ritával a kórházban, amikor nagyon halkan, pár szóban elmesélte, hogy mi is a szíve vágya. Egy játékra alkalmas tablet-et kért tőlünk, melyet egy kedves támogatónktól nagyon hamar meg is kapott.

Reggel történt az átadás, melyről Rita mit sem sejtett. Nagyon örült az ajándéknak, ami mellé még gyöngyfűző készletet és matricákat is kapott.

Játékokban gazdag nyarat kívánunk számodra, Rita!




Külön köszönet illeti kedves támogatónkat, Emesét!







Beregi Georgina
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.06.17.

Enrico (3 éves, Tar)





A kis Rikót Miskolcon a GYEK-ben kezelik. Mindene az autó, és nehezen értette édesanyja magyarázatát, miszerint egy kicsit még nőnie kellene, hogy legyen egy igazi autója.

De a Csodalámpa Dzsinnje olyan dolgokat is el tud intézni, hogy az olyan kicsi fiúnak, mint Rikó is lehessen "igazi" autója. Mert az az igazi autó, amibe be lehet ülni, vezetni lehet, dudál, és még zene is szól benne.

Szóval, pontosan olyan, mint az igazi, csak egy picit kisebb az a fekete csodaautó, ami begördült a GYEK haematológiai osztályára, hogy átadásra kerüljön, s ezzel teljesüljön Rikó álma.

Övé lett egy autó, és nem kellett várnia addig, amíg felnő. Rikó öröméről a képek tanúskodnak.




Köszönjük Csepeli Marianna magántámogatónk segítségét!




A kisautó összeszerelését Laci és Zoli "bácsi " végezte! Köszönet érte mindkettőjüknek!




/ 3







Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2013. július 12.

Attila (7 éves, Budapest)



Attila kicsi kora óta érdeklődik a LEGO iránt. Szüleitől számtalan készletet megkapott már, de tavaly óta nagy vágya volt a sárga színű, gyönyörű tehervonat, a hozzá tartozó komoly pályával.

A dzsinn nem tétlenkedett!! A felnőttek fondorlatával került sor az ajándékozásra, Attila nem tudta, hova igyekezik a család egy délelőtt, de amikor a bejárati ajtón meglátta a Csodalámpa Alapítvány feliratot, gyanút fogott, talán megkapja a hőn áhított újabb LEGO-ját…

A meglepetés jól sikerült, az örömteli gyerekarcról sok kép készült, csak néhány került ki a honlapunkra. Mindannyian ajándékot kaptunk ezen a délelőttön, csodálatos volt látni a kisfiú örömét, hallani izgatott szavait.

Sietett is haza, mert azonnal elkezdte anyukája segítségével összeállítani a játékot, az eredmény magáért beszél.




Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. támogatását,

nagy örömet szereztek!!!









Bakonyi Joli és Király Petra
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2013. 07. 11.





Kedves Csodalámpás Dzsinn!


Atis nem tudta hova készülünk ezen a csütörtök reggelen, titokban tartottuk. Az iroda előtt, a felíratott elolvasva gondolkodóba esett :o)))

Kis szeme csillogása és közvetlen, barátkozós viselkedéséből látszott, hogy meglepődött és nagyon örül ennek a rég áhított kincsnek. Hazafelé autózva végig azt ecsetelte, akkor hol rakjuk össze, és hát persze azonnal rakjuk össze…

Ami meg is történt!
Nagy örömöt szereztek az egész kis családunknak, jó volt látna kis gyerekarcát gondtalanul örülni!



Köszönettel: Erzsébet, Atis anyukája



Szabolcs (8 éves, Körösszegapáti)


Egy szép napsütéses napon elindultam Szabolcshoz, hogy meglepjem a LEGO-val, amit a Csodalámpa Alapítványtól kért. Érkezésemet nem sejtette, nagyon meglepődött, amikor meglátott a kezemben a várva várt vonatos játékkal.

Átadtam neki a csomagot, és láttam, nagy boldogság töltötte el. Testvérével együtt bontották ki a dobozt, el is kezdték összeszerelni a síneket, vonatokat.

Szabi, remélem, nagyon sok örömöt lelsz benne. Jó egészséget kívánok és kitartást neked!



Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. támogatását,

amivel már sokadszor szereztek nagy örömet!






Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Körösszegapáti, 2013. 07.24.

Mendi (10 éves Sárosd)



A NIOK adományvonalán összegyűlt pénzből most a 10 éves Mendi kívánsága teljesülhetett, és én voltam a szerencsés, aki átadhattam neki.

Augusztus 8-án délutánra beszéltem meg Mendi édesanyjával, hogy elmegyek hozzájuk és átadom az ajándékot. A magam részéről nagyon izgultam, mert ez volt az első kívánságteljesítő feladatom, de utólag az édesanyától megtudtam, hogy az utóbbi hetekben Mendi is nagyon izgult már, hogy mikor és hogyan kaphatja meg álmai érintőképernyős telefonját.

Amikor megtudta, hogy a Csodalámpa hozzá hasonló beteg gyerekek kívánságát teljesíti, így akár az övét is, egyrészt alig akarta elhinni, másrészt rögtön tudta, hogy egy pont olyan érintőképernyős telefont szeretne, mint Dórinak, egyik kórházi szobatársának van. Mendi addig nem is látott ilyen telefont, de Dóri megmutatta neki a sajátját, és megengedte azt is, hogy kipróbálja. Rögtön beleszeretett. Bár testvéreinek volt több ötlete is mit kéne kérnie Mendinek, amikor meghallották, hogy teljesülhet egy kívánsága, de ő hajthatatlan volt és ragaszkodott első gondolatához.

Amikor megálltam az autómmal Sárosdon a házuk előtt, rögtön egy kislány dugta ki a fejét a házból, majd megjelent az édesanya Mónika is, és beinvitáltak. Amikor bemutatkoztunk egymásnak Mendivel, rögtön mondtam neki, hogy én igaziból hozzá jöttem. Két nagyra nyílt szem nézett fel rám csodálkozva, és aztán amikor mondtam, hogy a Csodalámpától jöttem, a mosoly is megjelent a kislány szája sarkában. Amikor odaadtam neki a szépen becsomagolt ajándékot, még szégyenlősen kérdezte meg, hogy akkor most ezt kibonthatja-e. Aztán amikor kezében volt a telefon, már fülig ért a szája. Mint a tíz évesek általában, profi módon szerelte össze pillanatok alatt a készüléket, rakta bele a SIM kártyát, és végezte el az alapbeállításokat – ezt látva én mindig elképedek.

A kezdeti megilletődést teljesen feloldotta az öröm, és Mendi felszabadultan mesélte, hogy azért is jól jön neki a telefon, mert szeptembertől a közeli nagyvárosban, Székesfehérváron fog iskolába járni, ami nagy változás lesz az ő életében. A kislánynak betegsége miatt éjjel-nappal három óránként mindenképpen ennie kell, különben rosszul lesz. A szülőket is megnyugtatja, hogy lett Mendinek egy olyan okostelefonja, ami azon túl, hogy szórakozás a kislánynak, biztonságot is nyújt az elérhetőség tekintetében, ami az ő esetében akár életmentő is lehet.

A magam részéről köszönöm, hogy én lehettem részese Mendi örömének, amikor átadtam az ajándékot.




Köszönjük a NIOK Adhat-vonalat júliusban hívók segítségét, amivel

hozzájárultak Mendi kívánságának megvalósulásához!






Hunfalvy Tímea
kívánság-koordinátor
Sárosd, 2013.08.08.

Imre (6 éves, Kiskunhalas)





Sokáig kellet várni, hogy teljesíthessük Imi kívánságát, mivel a kisfiú sokáig volt intenzív osztályon és el kellett telnie sok hétnek, hogy egy kontrollvizsgálat alkalmával végre sikerüljön meglepni a Szent László kórházban.

Édesanyával szövetkezve próbáltuk titokba tartani, hogy miért is kell még várniuk a befejeződött vizsgálatok után, miért nem lehet már végre hazamenni.

Amikor beléptem az ambulancia ajtaján, két hatalmas barna szempár szegeződött rám, és a kezemben tartott ajándékra. Hát megkaptam! – ezt mondták a szemecskék.

A Samsung LCD televízió nem sokáig maradt a földön, új kisgazdája rögtön birtokba vette és eltökélt szándéka volt, hogy egyedül leviszi a lépcsőn egészen a mentőautóig, ami már várt rájuk, hogy haza vihesse őket. Azért egy pár lépés után édesanya segítsége is elkelt és hamarosan a mentős bácsi is becsatlakozott a segítők táborába, azonban a tv mostantól már egyedül Imié.

Kívánjuk, hogy gyógyulj meg minél hamarabb Imi, és tölts sok kellemes órát a televíziót nézve!




Köszönjük az Adhat-vonalat júniusban hívók segítségét, amivel

hozzájárultak Imre kívánságának megvalósulásához!







Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.08.12.

Dorina (11 éves, Nagyrábé)



Nyári délután leutaztam Dorinához, hogy meglepjem a várva várt laptopjával. Érkezésemkor a ház előtt összefutva ismerkedtünk meg.

Átadtam neki a masinát, nagyon örült neki. A táskából azonnal kivette, jól megnézte magának, nagy-nagy boldogság ült az arcára!

Remélem, sok örömöt lelsz benne! Jó egészséget kívánok neked!




Köszönjük az Ernst and Young Tanácsadó Kft. támogatását.









Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Nagyrábé, 2013. 07.25.

Sára (13 éves, Pomáz )





Sári a Dunán szeretett volna hajózni.

Nem kevés kutatás után kiderült, hogy a Budapesten megforduló hatalmas, kabinos üdülőhajókon nem utazhat gyerek ("más a célközönség", mondták), így választásunk Bécs városára és a szárnyas hajóra esett.

Nagyon szép utunk volt, melynek során nem csak a folyót övező történelmi nevezetességeket, várromokat nézhettük, hanem a tájat is színes élővilágával. Kétszer zsilipeltünk is, nekünk az első - 18 méteres szintkülönbséggel! - tetszett jobban.

Bécsben két teljes napot töltöttünk. Bejártuk az óvárost, barangoltunk parkokban, megnéztük a Hofburgot és a Hundertwasser házat is, megmásztuk a templomok lépcsőit, shoppingolunk a Kärtnerstrasse-n és a Graben-en, konflisban is utaztunk, sőt a schönbrunni kastélyba és parkba is ellátogattunk.
Itt a történelmi tárlatvezetést követően lazitás gyanánt bepillantást nyerhettünk az "Apfelstrudel" készités rejtelmeibe, amit Boglárka mutatott meg nekünk. Sütemény evés után meglátogattuk az Állatkertet, sétáltunk a parkban, felültünk a hires bécsi óriáskerékre, célba dobtunk a Praterben, sőt még a vizicsuszdán is lejöttünk.
A szép kirándulást egy óriási bécsi szelettel koronáztuk meg.

/ 6



Csütörtökön reggel ismét hajóra szálltunk, újra, immár más nézőpontból élveztük a dunai hajózást.
Sokan mondják, hogy Bécs a világ egyik legszebb városa, ez igy is van, de közeledve Esztergom és Budapest felé mindannyian azt mondtuk, hogy nem cserélnénk az osztrákokkal.
Az esztergomi Bazilika, visegrádi vár és a budapesti nevezetességek mind felveszik a versenyt a világörökség általunk látott részeivel.

A gyönyörű látnivalókon kívül a nap fénypontja a megismételt zsilipelés volt, immár „ellenkező irányban”. Nagyon élveztük.

Reméljük, hogy Sára kivánságát sikerült maradéktalanul teljesitenünk.

A kívánság teljesítését a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. és az EON Zrt támogatása tette lehetővé. Sára nevében is köszönjük!



Patzauer Éva
kivánság-koordinátor
Budapest, 2013. július 31.

Zoltán Simon (12 éves, Budapest)


Már tudtuk, ez az év lesz a legnehezebb Forma1-es kívánságteljesítés, hiszen 40 fokot mutatott az előrejelzés. A Szegeden élő Krisztián (18 éves), a Siófokról érkező Máté (7 éves) és a fővárosi Simon (14 éves) egyaránt rajong a száguldó cirkuszért, így ismét megpróbáltuk a lehetetlent, kiváló, fedett helyre jegyeket szerezni, eljuttatni a fiúkat a versenyzők és a versenyautók közvetlen közelébe. A csoda most is megtörtént, amiért hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni nagyon sok embernek az összefogásért, hogy ezt a hihetetlen élményt lehetővé tették a fiúk számára.

Csütörtök - Kicsit ijedten érkeztünk meg a Hungaroring főbejáratához csütörtökön Krisztiánnal, Simonnal és Mátéval, hiszen nagyon fülledt, ám esőre állt az idő. Máté viccelődött is velünk, hogy baj lesz, mert nem hozott magával a székéhez Intermediate gumikat az eső esetére. :-) Szerencsére az idő végig kellemes maradt, miközben a fiúk már benn a Paddockban a box utcák mögött a hírességek között sétálgattak. Hihetetlen élmény volt mindenkinek, hogy pár lépés választotta el őket Webbertől, Massa-tól, Buttontól és még sorolhatnám a neveket. Közel egy órájuk volt a fiúknak, hogy kicsodálkozzák magukat és szemfülesen egy-egy aláírást is szerezzenek az arra sétáló sztároktól.

Az időnk leteltével a Red Bull-os munkatársak megvendégeltek minket egy-egy hideg italra, hogy felfrissültek legyünk a következő nagy kalandra. Ezután következett ugyanis a box utca, ahol a fiúk közelről megcsodálhatták a két Red Bull versenyautót. A szerelés és az utolsó beállítások még nagyban folytak az autókon, ezért kicsit messzebb álltunk, hogy teret engedjünk az ott dolgozóknak. Tettük ezt a legjobb pillanatban, ugyanis épp akkor tolták be az egyik Ferrarit a box utcába közvetlen mellettünk. A nézelődés után egyből mentünk is tovább, hiszen várt még ránk egy nagy meglepetés Mark Webber személyében. Ő már ismerősként üdvözölte a csapatot, hiszen már többször találkozott csodalámpás gyerekekkel Érdeklődve várta a kérdéseinket, miközben minden fiúnak aláírt egy-egy sapkát, emlékül.

Az önkéntesek segítségével szombaton a kis csapat egyik része, vasárnap pedig a többiek élvezhették a versenyt a Hungaroringen. Igazi élmény volt mindenkinek, annál is inkább, mivel a pályán száguldó sztárok közül ők akkor már jó néhányat közelről is ismertek, hiszen korábban találkoztak velük, s még aláírásokat is kaptak tőlük.




Köszönjük a Hungaroring Sport Zrt. és az Ostermann Forma1 Kft. vezetésének és munkatársainak, valamint a

Red Bull Hungary Kft., illetve a Red Bull Racing csapata segítségét, hogy sikerült bejutni a világsztárok közelébe,

majd szombaton és vasárnap a legjobb helyekről látni a versenyt.









/ 2






Felkai Márta, Kiss Tímea és Lengyel Lilla
Mogyoród, 2013. július 25-28.


Máté (7 éves, Siófok)


Már tudtuk, ez az év lesz a legnehezebb Forma1-es kívánságteljesítés, hiszen 40 fokot mutatott az előrejelzés. A Szegeden élő Krisztián (18 éves), a Siófokról érkező Máté (7 éves) és a fővárosi Simon (14 éves) egyaránt rajong a száguldó cirkuszért, így ismét megpróbáltuk a lehetetlent, kiváló, fedett helyre jegyeket szerezni, eljuttatni a fiúkat a versenyzők és a versenyautók közvetlen közelébe. A csoda most is megtörtént, amiért hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni nagyon sok embernek az összefogásért, hogy ezt a hihetetlen élményt lehetővé tették a fiúk számára.

Csütörtök - Kicsit ijedten érkeztünk meg a Hungaroring főbejáratához csütörtökön Krisztiánnal, Simonnal és Mátéval, hiszen nagyon fülledt, ám esőre állt az idő. Máté viccelődött is velünk, hogy baj lesz, mert nem hozott magával a székéhez Intermediate gumikat az eső esetére. :-) Szerencsére az idő végig kellemes maradt, miközben a fiúk már benn a Paddockban a box utcák mögött a hírességek között sétálgattak. Hihetetlen élmény volt mindenkinek, hogy pár lépés választotta el őket Webbertől, Massa-tól, Buttontól és még sorolhatnám a neveket. Közel egy órájuk volt a fiúknak, hogy kicsodálkozzák magukat és szemfülesen egy-egy aláírást is szerezzenek az arra sétáló sztároktól.

Az időnk leteltével a Red Bull-os munkatársak megvendégeltek minket egy-egy hideg italra, hogy felfrissültek legyünk a következő nagy kalandra. Ezután következett ugyanis a box utca, ahol a fiúk közelről megcsodálhatták a két Red Bull versenyautót. A szerelés és az utolsó beállítások még nagyban folytak az autókon, ezért kicsit messzebb álltunk, hogy teret engedjünk az ott dolgozóknak. Tettük ezt a legjobb pillanatban, ugyanis épp akkor tolták be az egyik Ferrarit a box utcába közvetlen mellettünk. A nézelődés után egyből mentünk is tovább, hiszen várt még ránk egy nagy meglepetés Mark Webber személyében. Ő már ismerősként üdvözölte a csapatot, hiszen már többször találkozott csodalámpás gyerekekkel Érdeklődve várta a kérdéseinket, miközben minden fiúnak aláírt egy-egy sapkát, emlékül.

Az önkéntesek segítségével szombaton a kis csapat egyik része, vasárnap pedig a többiek élvezhették a versenyt a Hungaroringen. Igazi élmény volt mindenkinek, annál is inkább, mivel a pályán száguldó sztárok közül ők akkor már jó néhányat közelről is ismertek, hiszen korábban találkoztak velük, s még aláírásokat is kaptak tőlük.




Köszönjük a Hungaroring Sport Zrt. és az Ostermann Forma1 Kft. vezetésének és munkatársainak, valamint a

Red Bull Hungary Kft., illetve a Red Bull Racing csapata segítségét, hogy sikerült bejutni a világsztárok közelébe,

majd szombaton és vasárnap a legjobb helyekről látni a versenyt.









/ 2






Felkai Márta, Kiss Tímea és Lengyel Lilla
Mogyoród, 2013. július 25-28.


Krisztián (18 éves, Szeged)


Már tudtuk, ez az év lesz a legnehezebb Forma1-es kívánságteljesítés, hiszen 40 fokot mutatott az előrejelzés. A Szegeden élő Krisztián (18 éves), a Siófokról érkező Máté (7 éves) és a fővárosi Simon (14 éves) egyaránt rajong a száguldó cirkuszért, így ismét megpróbáltuk a lehetetlent, kiváló, fedett helyre jegyeket szerezni, eljuttatni a fiúkat a versenyzők és a versenyautók közvetlen közelébe. A csoda most is megtörtént, amiért hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni nagyon sok embernek az összefogásért, hogy ezt a hihetetlen élményt lehetővé tették a fiúk számára.

Csütörtök - Kicsit ijedten érkeztünk meg a Hungaroring főbejáratához csütörtökön Krisztiánnal, Simonnal és Mátéval, hiszen nagyon fülledt, ám esőre állt az idő. Máté viccelődött is velünk, hogy baj lesz, mert nem hozott magával a székéhez Intermediate gumikat az eső esetére. :-) Szerencsére az idő végig kellemes maradt, miközben a fiúk már benn a Paddockban a box utcák mögött a hírességek között sétálgattak. Hihetetlen élmény volt mindenkinek, hogy pár lépés választotta el őket Webbertől, Massa-tól, Buttontól és még sorolhatnám a neveket. Közel egy órájuk volt a fiúknak, hogy kicsodálkozzák magukat és szemfülesen egy-egy aláírást is szerezzenek az arra sétáló sztároktól.

Az időnk leteltével a Red Bull-os munkatársak megvendégeltek minket egy-egy hideg italra, hogy felfrissültek legyünk a következő nagy kalandra. Ezután következett ugyanis a box utca, ahol a fiúk közelről megcsodálhatták a két Red Bull versenyautót. A szerelés és az utolsó beállítások még nagyban folytak az autókon, ezért kicsit messzebb álltunk, hogy teret engedjünk az ott dolgozóknak. Tettük ezt a legjobb pillanatban, ugyanis épp akkor tolták be az egyik Ferrarit a box utcába közvetlen mellettünk. A nézelődés után egyből mentünk is tovább, hiszen várt még ránk egy nagy meglepetés Mark Webber személyében. Ő már ismerősként üdvözölte a csapatot, hiszen már többször találkozott csodalámpás gyerekekkel Érdeklődve várta a kérdéseinket, miközben minden fiúnak aláírt egy-egy sapkát, emlékül.

Az önkéntesek segítségével szombaton a kis csapat egyik része, vasárnap pedig a többiek élvezhették a versenyt a Hungaroringen. Igazi élmény volt mindenkinek, annál is inkább, mivel a pályán száguldó sztárok közül ők akkor már jó néhányat közelről is ismertek, hiszen korábban találkoztak velük, s még aláírásokat is kaptak tőlük.




Köszönjük a Hungaroring Sport Zrt. és az Ostermann Forma1 Kft. vezetésének és munkatársainak, valamint a

Red Bull Hungary Kft., illetve a Red Bull Racing csapata segítségét, hogy sikerült bejutni a világsztárok közelébe,

majd szombaton és vasárnap a legjobb helyekről látni a versenyt.









/ 2






Felkai Márta, Kiss Tímea és Lengyel Lilla
Mogyoród, 2013. július 25-28.


Archívum

Archívum


Belépés