András (14 éves, Budapest)

Hát ilyen egy igazi meglepetés! Amikor András ajtót nyitott nekünk csak a jó neveltetése akadályozta meg abban, hogy egyenesen rákérdezzen:-Önök kit keresnek?

Alig két órával korábban engedte ki kezelőorvosa a kórházból és nem sokkal később három hölgy keresi őt… Édesanya annyira jól tudott titkot tartani, hogy a kicsinek éppen nem nevezhető kerékpárt összeszerelt állapotban bezárta a hálószobájába, hogy Andris még véletlenül se fedezze fel. A mi kíséretünkben nyílt ki az ajtó (mintha Karácsony lett volna) és a meglepett örömet nem tudta titkolni a fiú.
Körbejárta a kívánt biciklit de csak úgy könnyedén, és feltehetőleg alig várta hogy végre felpattanhasson a nyeregbe és indulhasson rajta felfedezőútra. Előtte azért még bombáztuk őt és édesanyját kérdéseinkkel a gyógyulás folyamatáról, az iskoláról és a jövőbeli tervekről.

Alighogy elmentünk már indulhatott is a kipróbálás, egy pár kör a környéken nem árthat. Főleg ha doktor bácsi nem tudja meg!

Kívánjuk, hogy minél hamarabb gyógyulj meg Andris, és nagyon sok boldog, élményekben gazdag órát tölts az új bicikli nyergében.

Köszönjük a BWSP Gobert and Partners Law Office munkatársainak, hogy segítettek Andris kívánságát teljesíteni, emellett Édes-Gobert Emmának és Kásler Tímeának, hogy képviselték a támogató céget.




Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2013.8.14


Archívum


Belépés