2018-03

Tibor (4 éves, Heves)Tibike pár hónapja múlt négy éves. Mindig jókedvű, nagyon okos, értelmes kisfiú. Hosszú ideje a kórházunk „lakója”, ezért minden dolgozó ismeri és szereti őt. Négy éves kora ellenére nagyon ügyesen kezeli a telefont és táblagépet, s a nagyobb gyerekek laptopját is szívesen használná, ha engednék neki. Egyszer Tibike elmondta, nagyon boldog lenne, ha neki is lehetne egy laptopja.

A Csodalámpa dzsinnje ezt meghallotta, és Tibikének vitt ajándékba egy gyermek laptopot, amin a kisfiút fejleszteni lehet, mert megtanulhatja vele a számokat, a betűket, és zenét is hallgathat rajta.

Tibike nagyon megörült az ajándéknak, s azonnal használatba vette. A kis piros egér nyerte el legjobban a tetszését!

Kívánjuk, hogy sok örömöd legyen ajándékodban, okosodj, s tanulj a laptopod segítségével, s gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük Linfitt Stephen támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018. február 16.

Sami (14 éves, Székesfehérvár)Sami súlyos betegsége miatt magántanuló, így különösen nagy szüksége volt egy számítógépre. Iskolai feladatait is az internet segítségével kapja, sokat kell még pótolnia.

Persze a tanulás mellett másra is jut idő, szeret testvéreivel és barátaival játszani a számítógépen.

Kellemes időtöltést kívánunk Neked!


Sami nevében is köszönjük a Batschka Alapítvány és a Lurdy Ház támogatását!Bakonyi Joli
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.02.15.

Ádám (15 éves, Miskolc-Lyukó)Ádám ismét kórházba került… Egy kórházi látogatás alkalmával Ádámnak elmesélte egyik barátja, hogy a neten keresztül milyen jót játszanak együtt az osztálytársak és a barátok. Nem kell hozzá más, csak egy jó laptop és net.

A net még csak megoldható a kórházban, de egy jó laptop beszerzése már nem tűnt annyira könnyű feladatnak. Ádám nagyon szerette volna felvenni a kapcsolatot a testvéreivel, osztálytársaival és barátaival, hogy ő is bekapcsolódhasson a netes közös játékba. Ezért azt gondolta, hogy ha lehetne, kérne egy laptopot a Csodalámpától. Ádám kérését meghallotta és hamar teljesítette is a Csodalámpa dzsinnje!

Nagy volt a meglepetés, amikor beléptem Ádám kórházi szobájába, kezemben egy dobozzal. A kamasz fiúnak a szeme is mosolygott, és fülig ért a szája, amikor megpillantotta kezemben a csomagot. De a szava is elállt az örömtől, amikor megmondtam neki, hogy a doboz tartama az övé, s hogy egy laptop lapul a csomagban. Gyorsan be is üzemeltük a laptopot, hogy Ádám hamar megtalálhassa barátait a neten, s minél korábban elkezdhessék közös játékaikat!

Kívánjuk, hogy sok öröme legyen ajándékában, s minél hamarabb gyógyuljon meg!Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.február 16.

Zsolt (12 éves, Forráskút)
Zsolti súlyos beteg kisfiú, hosszú időbe telt, mire kiderült, mi okozza a kellemetlen tüneteit. A klinikán találkoztunk, nagyon örült a lehetőségnek, hogy kívánhat valamit a Csodalámpa dzsinnjétől.

Mivel imádja a számítógépes játékokat, a már meglévő PS4 játékgépéhez VR szemüveget kért. Az ajándék átadásakor örömmel magyarázta nekünk, hogy mennyivel élvezetesebb lesz ezzel a kiegészítő eszközzel számára majd a játék. Jó volt látni a lelkesedését. Boldogan újságolta el Nekünk a nagy hírt, hogy E sport ESL-be sikeresen bekerült.

További sikereket kívánunk neki és élményekben gazdag játékot az új szerzeményén.


Köszönjük a Schneider Electric támogatását!


Márkusné Nász Julianna és Tatár Ágnes
kívánság-koordinátorok
Szeged, 2018.02.05.

Tímea (9 éves, Biatorbágy)
Tímea egy csöndes, mosolygós kislány, aki már az első beszélgetés alkalmával elárulta a dzsinnek, hogy nagyon szeretne egy okostelefont.

A kislánynak sajnos hosszú időt kell kórházban töltenie, és bizony lassan múlik az idő a kórház falai között. Hiányzik neki a mindennapi csevegés a tesókkal és a barátnőkkel, és bizony könnyebb átvészelni a nehéz órákat, napokat, egy-egy letöltött érdekes játék vagy videó társaságában - egy okostelefon pedig mindezt tudja!

Timi a kezeléstől kicsit kábultan nézett rám, mikor a kórteremben megálltam az ágya előtt. Először azt hitte, hogy csak beszélgetni jöttem, de amikor elkezdtem "matatni" a táskámban, arca felvidult, felült az ágyban és kíváncsian követte a kezemet, amelyben akkor már egy kis doboz lapult, benne a nagyon okos "nagyképernyős" Samsung Galaxy telefonnal - és pont abban a gyönyörű színben, amelyről a kis tinilány álmodott.

Tímea először el sem akarta hinni, hogy az álma ilyen hamar valóra vált. Boldogan vette magához a telefont, kicsit simogatta, majd azonnal nekilátott a telefonban elrejtett sok okos -és néha kevésbé okos, de szórakoztató dolog felfedezéséhez.

Nagyon sok örömöt kívánunk Timinek az okostelefon használatában.


Tímea nevében is köszönjük a Batschka Alapítvány és a Lurdy Ház támogatását!Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.február 19.

Réka (10 éves, Nyíregyháza)Réka igazi csajos ajándékot kért, egy aranyszínű laptopot. Amikor átadtam neki a csomagot, még nem sejtette, hogy mi az.

Pont akkor sütött ki a nap, amikor előkerült a dobozból az aranyszínű ajándék. A napfényben csak úgy csillogott-villogott a gyönyörű új telefon.

Csak Réka szem csillogott jobban az örömtől, és a boldogság könnyeitől.


Hálásan köszönjük a Magyar Nemzeti Bank segítségét!


Szilágyi Krisztina
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2018.február 15.

Kornélia (17 éves, Katymár)A 17 éves Kornélia egy mobil telefont kért a Csodalámpától. De, nem is akármilyet, hanem egy szépséges Huawei okostelefont. Kornélia nagyon boldog volt, amikor átadtuk a telefont és izgatottan bontotta ki a dobozt.

„Ó de szép!” -mondta, mikor kezébe vette a hőn áhított telefont, és egyből el is merült benne.

Kívánjuk Kornéliának, hogy teljen sok öröme az új telefonban!

Köszönjük az XpatLoop, a legnagyobb hazai xpat szervezet tagjainak és vezetőinek, hogy a Budapest Bonfire Night Party for Charity rendezvényen gyűjtött adományok révén teljesülhetett Kornélia kívánsága.Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.02.15.


Belépés