Tímea (9 éves, Biatorbágy)



Tímea egy csöndes, mosolygós kislány, aki már az első beszélgetés alkalmával elárulta a dzsinnek, hogy nagyon szeretne egy okostelefont.

A kislánynak sajnos hosszú időt kell kórházban töltenie, és bizony lassan múlik az idő a kórház falai között. Hiányzik neki a mindennapi csevegés a tesókkal és a barátnőkkel, és bizony könnyebb átvészelni a nehéz órákat, napokat, egy-egy letöltött érdekes játék vagy videó társaságában - egy okostelefon pedig mindezt tudja!

Timi a kezeléstől kicsit kábultan nézett rám, mikor a kórteremben megálltam az ágya előtt. Először azt hitte, hogy csak beszélgetni jöttem, de amikor elkezdtem "matatni" a táskámban, arca felvidult, felült az ágyban és kíváncsian követte a kezemet, amelyben akkor már egy kis doboz lapult, benne a nagyon okos "nagyképernyős" Samsung Galaxy telefonnal - és pont abban a gyönyörű színben, amelyről a kis tinilány álmodott.

Tímea először el sem akarta hinni, hogy az álma ilyen hamar valóra vált. Boldogan vette magához a telefont, kicsit simogatta, majd azonnal nekilátott a telefonban elrejtett sok okos -és néha kevésbé okos, de szórakoztató dolog felfedezéséhez.

Nagyon sok örömöt kívánunk Timinek az okostelefon használatában.


Tímea nevében is köszönjük a Batschka Alapítvány és a Lurdy Ház támogatását!



Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest, 2018.február 19.

Archívum


Belépés