Nekünk írták

Gellért a Fashion Street-en járt

From: Ferenc ****** r****7 @ gmail.com
Sent: Thursday, December 8, 2022 8:19:33 AM
To: Ivady Éva <ivady.eva@csodalampa.hu>
Subject: Re: Meghívó a december 6-i ünnepségre

Kedves Éva!

Hálásan köszönjük Gellért kívánságának teljesülését! Hatalmas élmény volt számára az átadási ünnepség és a boldogság, hogy kívánsága teljesült még mindig feldolgozás alatt áll . Nagy csoportot szervezett már a játék kipróbálására(nem volt nehéz , mert jelentkező akad bőven), de ő is csupán vágyakozik jelen pillanatban rá , mivel ezen a héten még kórházban tartózkodunk .

További munkájukhoz kitartást , sok örömöt és Isten áldását kívánjuk !

Szeretettel :

Gellért szülei

Bianka a Bambarában...

From: ***** @ gmail.com
Sent: Tuesday, November 22, 2022 12:33 PM
To: Erika Gárdos <gardos.erika@csodalampa.hu>
Subject: Re: ***** Bianka

Kedves Erika!

Bianka édesanyja vagyok.

Ezúton is szeretnénk nagyon megköszönni ezt a csodálatos hétvégét a Bambara hotelben. Fantasztikus 3 napot töltöttünk ott.

Pénteken 13 órakor érkeztünk, elfoglaltuk a szobánkat, ami nagyon szép és igényes volt. Azonnal vettük a fürdőruhát és mentünk a Wellnessbe 😊

Este a vacsoránál Bius legnagyobb meglepetésére jött a torta, hatalmas boldogság volt!

Szombat délelőtt a szállodai jatszóházban voltunk, délután ismét a Wellnessben voltunk. Vasárnap is tudtunk még kicsit maradni fürdeni, de sajnos 2 körül el kellett indulnunk haza.

Igazán nagy élmény volt az egész családnak!

Nagyon szépen köszönjük még egyszer!

Köszönettel és tisztelettel

***** Renáta

Dani és édesanyja levele


Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Szeretném megköszönni az Alapítványnak és a támogatóknak a Samsung okostelefont, amit kaptam. Elmondhatom, hogy jó helyre került az ajándék, mert használom a tanuláshoz, filmek nézéséhez, meg persze játszani is az új telefonomon játszom, és a barátaimmal is ezen chetelek.

Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szép és komoly telefon tulajdonosa lehetek!

Az Alapítvány minden kedves dolgozójának, munkatársának és támogatójának kívánok nagyon sikeres munkát, és főleg nagyon jó egészséget! Mert én aztán tudom mit jelent az EGÉSZSÉG!
Az a legfontosabb a világon! Vigyázzanak nagyon magukra, hogy egészségesek maradjanak, és sose kelljen hosszú időt kórházban, a szeretteik nélkül tölteni!

Köszönettel és szeretettel

Edelény, 2022. október 15

Dani és édesanyja

Evelintől egy igaz mesét kaptunk


Feladó: Gabriella *** ******gabi @ gmail.com
Elküldve: 2022. szeptember 30., péntek 16:44
Címzett: Ivady Éva <ivady.eva@csodalampa.hu>
Tárgy: Re: Csodalámpás fotók

Kedves Éva!

Nagyon szépen köszönöm a képeket :) és hálásan köszönöm az ajándékot, amivel boldogabbá tették Evelint :)

A fb oldalamon a következő mesével köszöntem meg Önöknek. Ha van olyan platform, ahol használnák esetleg, nyugodtan tegyék:

A kislány és a csodalámpa meséje

Egyszer volt, hol nem volt, élt a faluban egy okos, szerény, gyönyörű kislány. Oly szép volt, hogy a napra lehetett nézni,de rá nem. Nagyon sok örömet okozott a szüleinek és a testvérének.
Aztán egyszer ez a kislány beteg lett, ágynak esett. Jöttek az orvosok a világ minden tájáról, tanakodtak, gyógyítottak, de a kislány nem lett jobban. Amikor már nagyon beteg volt, az orvosok döntöttek, itt már csak a műtét segíthet.
A műtét után, amikor még csövek segítették a kislányt és sok fájdalomcsillapító, megjelent egy szőke jótündér az ágya mellett. Azt mondta a kislánynak: - látom, hogy milyen sokat szenvedsz és tűrsz. Meggyógyítani sajnos nem tudlak,de egy kívánságodat teljesítem. Adok negyed egy csodalámpát. Ha tudod már, mivel tehetem szebbé az életed, nincs más dolgod, mint megdörzsölni ezt a lámpát és kívánni.
Teltek múltak az évek, a kislánynak sokszor eszébe jutott a csodalámpa. Kívánt volna ő sok pazar élményt, utazást, kalandot, de tudta, az ő állapota nem enged meg bármikor bármit.
Így hát döntött, és határozottan megdörzsölte a csodalámpást. A lámpa belsejében rögtön hatalmas sürgölődés,forgolódás kezdődött, szervezés, kérdések garmadája, majd egyszer csak felcsendült egy másik jótündér hangja: itt van az ajándék, gyere.

Ma pedig a jótündérek kinyitották a kislánynak a csodalámpát és vele a világot egy csodaszép laptop képében.

Örök hála, Csodalámpa Alapítvány

Üdvözlettel

N**** Gabriella


Alex Norvégiában jártFrom: **** Nóra ***.nora*** @ gmail.com
Sent: Friday, August 22, 2022 6:58 AM
To: Patzauer Éva patzauer.eva @ csodalampa.hu
Subject: Re: Info

Kedves Éva !

Még egyszer nagyon nagyon köszönjük ezt az utat, de azt hiszem ezt nem lehet elégszer megköszönni! Nagyon hálásak vagyunk a kiváló szervezésért, lebonyolításért, minden nagyon olajozottan működött, s a kisebb váratlan zökkenőkön is hamar átlendültünk, úgy látjuk, Te előtted sosincs akadály, mindent nagyszerűen megoldasz!

És nagyon köszönjük a Csodalámpa Alapítvány sok támogatójának, hogy anyagilag lehetővé tették Alex álomutazásának megvalósítását, nélkülük nem juthattunk volna el ezekre a csodás helyekre!

A csoda a WizzAir gép pilótafülkéjében kezdődött, s onnantól kezdve nem igazán lehetett Alex arcáról levakarni a vigyort. Beülni a műszerek közé, beszélgetni a pilótákkal, majd egy Airbus A321 gép kis makettjával indulni a norvég felfedező útra - ez csak a kezdet volt.

Az egész egy mesebeli utazáshoz hasonlított, - éggel összeérő hegyek havas hósipkákkal, hatalmas vízesések, mélyben dübörgő majd megszelídülő hegyi folyamok, fölénk tornyosuló sziklafalak, a sokarcú tenger, vagy éppen csendes kis öblök, megbúvó tavak ejtettek sorra ámulatba minket, nem beszélve a kisebb-nagyobb házikók vibráló színkavalkádjáról - mindez megigéző, festői látványt nyújtott.

Azóta is szüntelenül bevillan egy-egy kép az elmúlt hét történéseiből, nagyon klassz volt az egész utunk, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, igazán hálásak vagyunk érte!!!!

Mindez biztosan feledteti Alexszel a betegsége miatti sok megpróbáltatást, a hosszú és nehéz kórházi kezeléseket.

Bízom benne, hogy Alex ezen élmények hatására újra nyitottabbá válik a külvilág felé, mert be kell vallanunk, a hosszas elzártság a kortársaitól, batátaitól még inkább zárkózottá tette amúgy is csendes természetét.

Nagyon sok szeretettel

Nóra és AlexBelépés