Nekünk írták

Viki "lehetetlen" vágya is teljesült

From: ***vik** @ gmail.com
Sent: Saturday, October 30, 2021 12:42 PM
To: patzauer.eva@csodalampa.hu

Subject: Re: Köszönet

Kedves Éva!

Nagyon jól éreztem magamat a forgatáson, egy életre szóló élmény volt! Köszönöm!🥰

Örülök, hogy tetszett a vers🙂

Továbbtanulásomat a PTE MIK Televíziós műsorkészítő szakon tudom elképzelni, majd utána, mivel a rendezés ezen a forgatáson nagyon elnyerte a tetszésemet, filmrendező művész mesterképzést szeretnék végezni!🙂

Köszönök mindent még egyszer!

Öleli a Csodalámpát a **** Viki!❤


Mercédesz "csillogó szemű" soraihoz nem kell kommentár...

Tárgy: Jogosítvány
Dátum: Sun, 20 Jun 2021 16:03:43 +0200
Feladó: Mercédesz *** ***.mercedesz @ gmail.com

Címzett: gardos.erika@csodalampa.hu

Tisztelt Erika!

Szeretném Önöket megkérni a levelem továbbítására a támogatomnak!

Kedves Álom varázsló!

Mint igértem (igaz nem olyan gyorsan) de jelentkezem. Örömmel tudok Önnel tudatni, hogy június 1.-én sikeres elősegély vizsgát tettem. De nagy volt utána is az izgalom mert közeledett a június 7.-e, ami bizony a forgalmi vizsga ideje volt. De sikerült a nagy izgatotságot kizárnom és így sikeres forgalmi vizsgát tettem. Iszonyatosan boldog voltam, az nem fel se tudtam fogni hogy mi is történt. Voltam meg csináltatni a jogosítványomat azért jelentezem csak most, mert úgy gondoltam, hogy ez a boldogságtól teljes levelem csak úgy lesz teljes ha van egy kép ami alá támasztja a boldogságomat.
Nagyon szépen köszönöm hogy valóra váltotta az egyik álmomat.

Köszönettel: B**** Mercédesz


Ricsi kívánságához küldött adomány "kísérőlevele"Egy Csodabogár adományozónk írta adománya mellé e kedves sorokat. Hálásan köszönjük a biztatást!

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!
A tiszteletre méltó munkájuk nagyon sok családnak, gyereknek, gyermeknek ad vigaszt abban a harcban, amiben ezen családok küzdenek nap mint nap erejük felett!
Kívánok önöknek eredményes munkát, erőben egészségben, a beteg gyermekeknek jó egészséget, kitartást és a végén teljes győzelmet a bajok felett, a gyógyító orvosok és Isten segítsége által! Örülünk a családommal teljes szívünkből, hogy segíthetünk! Köszönjük a lehetőséget!
Tisztelettel:
Farkas család


A Csodabogarak olyan jószándékú magánszemélyek, cégek képviselői, akik önmaguk, illetve baráti, munkatársi körük segítségével támogatni szeretnék a Csodalámpa Alapítvány misszióját.
Sportolhatnak és pl. "eladhatják" megtett kilométereiket és a kapott adományokból kívánságot támogatnak, vagy pl. egy születésnapi bulit és gyűjtést hirdetnek meg a csodabogarak.com oldalunkon és így támogatják a Csodalámpát vagy teljesítenek velünk együtt egy kiválasztott kívánságot, vagy egyszerűen kisebb-nagyobb adományukkal hozzájárulnak a Csodalámpa "mosolyszerző" missziójának sikeréhez.


Réka öröme...

From: Réka **** ***reka3 @ gmail.com
Sent: Thursday, April 2, 2020 11:08 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet

Kedves Csodalámpa!

          • Réka vagyok, és szeretném megköszönni a laptopot amit nekem ajándékoztak. :)
IBD-s beteg vagyok és több hónapig voltam kórházban. Hatalmas élmény használni a laptopot és nagyon örülök neki. Még egyszer hálásan köszönöm és jó egészséget kívánok! ❤

Azóta már 11 év telt el... - Anna kedves levele

From: Anna S** s*****e@gmail.com
Sent: Saturday, September 28, 2019 2:51 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönöm

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

S** Anna vagyok, cisztás fibrózisban szenvedő beteg. 11 évvel ezelőtt egy kelta hárfát kértem önöktől... Megkaptam a hangszert, azzal a sok szeretettel, amit azzal együtt nyújtottak át nekem.
(Azóta kialakult nálam még pár betegség, és kicserélték a tüdőmet, meghosszabítva ezzel a csodálatos földi életemet.)

Most 20 éves vagyok.

Bő 10 év alatt sokat fejlődtem zenéből, hála többek között a kis hárfámnak, melyen évekig tudtam otthon is sokat gyakorolni. Koncerteken játszhattam, versenyeken indultam, különböző, szebbnél szebb helyeken hárfáztam, örömet okozva ezzel másoknak is.

2014-ben felvettek a Weiner Leó Zeneművészeti Szakgimnáziumba, Budapestre. Idén pedig felvételt nyertem a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, hárfatanári szakra...

Nagy hálával tartozom Istennek, és sokaknak körülöttem, de nem felejtem el azt sem, honnan indultam, és hogy mekkora segítség volt a Csodalámpa Alapítványtól kapott ajándék zenész utam kezdetén.

Nagyon köszönöm!

Üdvözlettel: Szabó AnnaBelépés