Nekünk írták

Alex Norvégiában jártFrom: **** Nóra ***.nora*** @ gmail.com
Sent: Friday, August 22, 2022 6:58 AM
To: Patzauer Éva patzauer.eva @ csodalampa.hu
Subject: Re: Info

Kedves Éva !

Még egyszer nagyon nagyon köszönjük ezt az utat, de azt hiszem ezt nem lehet elégszer megköszönni! Nagyon hálásak vagyunk a kiváló szervezésért, lebonyolításért, minden nagyon olajozottan működött, s a kisebb váratlan zökkenőkön is hamar átlendültünk, úgy látjuk, Te előtted sosincs akadály, mindent nagyszerűen megoldasz!

És nagyon köszönjük a Csodalámpa Alapítvány sok támogatójának, hogy anyagilag lehetővé tették Alex álomutazásának megvalósítását, nélkülük nem juthattunk volna el ezekre a csodás helyekre!

A csoda a WizzAir gép pilótafülkéjében kezdődött, s onnantól kezdve nem igazán lehetett Alex arcáról levakarni a vigyort. Beülni a műszerek közé, beszélgetni a pilótákkal, majd egy Airbus A321 gép kis makettjával indulni a norvég felfedező útra - ez csak a kezdet volt.

Az egész egy mesebeli utazáshoz hasonlított, - éggel összeérő hegyek havas hósipkákkal, hatalmas vízesések, mélyben dübörgő majd megszelídülő hegyi folyamok, fölénk tornyosuló sziklafalak, a sokarcú tenger, vagy éppen csendes kis öblök, megbúvó tavak ejtettek sorra ámulatba minket, nem beszélve a kisebb-nagyobb házikók vibráló színkavalkádjáról - mindez megigéző, festői látványt nyújtott.

Azóta is szüntelenül bevillan egy-egy kép az elmúlt hét történéseiből, nagyon klassz volt az egész utunk, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, igazán hálásak vagyunk érte!!!!

Mindez biztosan feledteti Alexszel a betegsége miatti sok megpróbáltatást, a hosszú és nehéz kórházi kezeléseket.

Bízom benne, hogy Alex ezen élmények hatására újra nyitottabbá válik a külvilág felé, mert be kell vallanunk, a hosszas elzártság a kortársaitól, batátaitól még inkább zárkózottá tette amúgy is csendes természetét.

Nagyon sok szeretettel

Nóra és Alex


Petra anyukája írt nekünk...

From: Szilvia Sz*** @gmail.com
Sent: Tuesday, May 31, 2022 8:16 AM
To: Erika Gárdos <gardos.erika@csodalampa.hu>
Subject: Köszönő levél

Kedves Erika, szeretnénk megköszönni a családom és elsősorban a kislányom, Petra nevében a játszóteret! Minden nap használja bár a kertünk még nem rendezett. Amikor kórházban voltunk és tudta, hogy költözni is fogunk sokat emlegette, hogy ő is szeretne piros csúszdát és hintát. Örülünk, hogy ezt az Önök segítségével megvalósíthattuk mert ezek a gyerekek (is) minden jót megérdemelnek! Tudni fogja, hogy ezt a kívánságát a Csodalámpa a kitartásáért, bátorságáért teljesítette. Kívánom, hogy a jövőben is sikeres legyen a munkájuk és minél több gyermek kívánságát legyen módjuk megvalósítani!

Hálás köszönettel, Sz**** Szilvia


Alexandra Máltán járt...

Kedves üzenetet kaptunk Alxandrától és édesanyjától:

From: Csilla **** b***04 @ gmail.com
Sent: Thursday, May 26, 2022 10:13 PM
To: Erika Gárdos <gardos.erika@csodalampa.hu>
Subject: Alexandra kívánsága

Kedves Csodalámpa!

Kedves Erika!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a lányom álmát valóra váltották.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Csodalámpától egy "Csoda Bogár" azt mondta Alexának a kórházban, hogy "Neki mindegy, hogy mit kíván, de ha javasolhatja, ne tárgyat, hanem élményt kérjen és nyugodtan álmodjon nagyot."

Hát ez az álmodás tényleg nagyra sikerült, hisz azt kérte, hogy delfinnel úszhasson. És tényleg megszervezték, támogatókat találtak, hogy ez a kívánság teljesüljön.
Ez tényleg egy csoda, hogy sikerült olyan támogatókat találni, hogy ezt a fantasztikus utat meg tudták nekünk szervezni.

Már nagyon rég nem láttam a lányomat ennyit mosolyogni. Tényleg minden Róla szólt, igazi hercegkisasszonynak érezte magát.
Ahogy a WizzAir-esek a gépen fogadták, ahogy a szálloda gondoskodott az ellátásunkban tényleg minden, ahogy Erika odafigyelt ránk, minden-minden csodálatos és álomba illő volt.

Már pár napja itthon vagyunk, de még mindig ennek a csodának a hatása alatt állok.

Erre az élményre egy életen át fogunk emlékezni!

Ez a Dzsinn TÉNYLEG mindenre képes

Alexandra a következőket írta az alapítványnak:


Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm, hogy megvalósították az álmomat. Sőt igazság szerint nem csak egy és nem is kettő, hanem három kívánságomat teljesítették. A dzsinn kitett magáért, mert a mesében is hármat lehet kívánni. Most három legyet ütöttek egy csapásra: Delfinnel úszni, Repülővel utazni és Máltára eljutni!

Még egyszer Nagyon szépen köszönök mindent!!

Alexa

Még egyszer nagyon köszönjük ezt a pár napot, igazán hálásak vagyunk.

B****** családFoci nézés Párizsban...

From: JÁNOS ***** r******a @ gmail.com
Sent: Tuesday, May 17, 2022 7:08 PM
To: Ivady Éva <ivady.eva@csodalampa.hu>; Marketing <marketing@csodalampa.hu>
Subject: Párizsi út 4031

Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm ezt az ajándékot, és az utat, hogy megnézzek egy Paris Saint Germain mérkőzést.

Nagyon vártam, hogy nézzek egy ilyen fantasztikus, gól-dús mérkőzést. Egyáltalán nem reméltem volna,hogy kijutok Párizsba, nemhogy a világ legjobb csapatának a stadionjában üljek, és pláne nem, hogy egy összecsapást is megnézzek, amin a világ legjobb játékosai tapsoltatták meg a szurkolókat.
Nagyon szépen köszönöm a sok élményt, mosolyt, jóságot és nem utolsó sorban a sok-sok SZERETETET. A PSG sapka a mérkőzés után, a játék közben a Fuzetea-t.

Köszönöm, hogy megismerhettelek titeket.

Rab Jankó

Viki "lehetetlen" vágya is teljesült

From: ***vik** @ gmail.com
Sent: Saturday, October 30, 2021 12:42 PM
To: patzauer.eva@csodalampa.hu

Subject: Re: Köszönet

Kedves Éva!

Nagyon jól éreztem magamat a forgatáson, egy életre szóló élmény volt! Köszönöm!🥰

Örülök, hogy tetszett a vers🙂

Továbbtanulásomat a PTE MIK Televíziós műsorkészítő szakon tudom elképzelni, majd utána, mivel a rendezés ezen a forgatáson nagyon elnyerte a tetszésemet, filmrendező művész mesterképzést szeretnék végezni!🙂

Köszönök mindent még egyszer!

Öleli a Csodalámpát a **** Viki!❤Belépés