Nekünk írták

Réka öröme...

From: Réka **** ***reka3 @ gmail.com
Sent: Thursday, April 2, 2020 11:08 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet

Kedves Csodalámpa!

          • Réka vagyok, és szeretném megköszönni a laptopot amit nekem ajándékoztak. :)
IBD-s beteg vagyok és több hónapig voltam kórházban. Hatalmas élmény használni a laptopot és nagyon örülök neki. Még egyszer hálásan köszönöm és jó egészséget kívánok! ❤

Azóta már 11 év telt el... - Anna kedves levele

From: Anna S** s*****e@gmail.com
Sent: Saturday, September 28, 2019 2:51 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönöm

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

S** Anna vagyok, cisztás fibrózisban szenvedő beteg. 11 évvel ezelőtt egy kelta hárfát kértem önöktől... Megkaptam a hangszert, azzal a sok szeretettel, amit azzal együtt nyújtottak át nekem.
(Azóta kialakult nálam még pár betegség, és kicserélték a tüdőmet, meghosszabítva ezzel a csodálatos földi életemet.)

Most 20 éves vagyok.

Bő 10 év alatt sokat fejlődtem zenéből, hála többek között a kis hárfámnak, melyen évekig tudtam otthon is sokat gyakorolni. Koncerteken játszhattam, versenyeken indultam, különböző, szebbnél szebb helyeken hárfáztam, örömet okozva ezzel másoknak is.

2014-ben felvettek a Weiner Leó Zeneművészeti Szakgimnáziumba, Budapestre. Idén pedig felvételt nyertem a budapesti Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, hárfatanári szakra...

Nagy hálával tartozom Istennek, és sokaknak körülöttem, de nem felejtem el azt sem, honnan indultam, és hogy mekkora segítség volt a Csodalámpa Alapítványtól kapott ajándék zenész utam kezdetén.

Nagyon köszönöm!

Üdvözlettel: Szabó Anna


Alexandra Párizsban járt...

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagyon szépen köszönöm, hogy teljesítették a kívánságomat. Felejthetetlen élmény volt. Meg szeretnénk köszönni Áchim Boglárkának, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat.
Nagyon szép volt a szállás. Még egy vágyam teljesült: megnézhettem az Eiffel tornyot. Sohasem gondoltam volna, hogy valaha is megnézem.

A repülőút is nagyon tetszett ,egyáltalán nem bántam meg, hogy repülővel mentünk. Igaz egy kicsit féltem, de minden rendben volt.

Még egyszer köszönjük. További jó munkát, egészséget, kitartást kívánunk. Reméljük, sok gyermeknek teljesül az álma, vágya!

Szandra


Belépés