Nekünk írták

Lacika rajzolt nekünk ...Tisztelt Csodalámpa Alapítvány

Szeretnénk megköszönni az egész családunk nevében azt a felejthetetlen napot, amit az alapítványuk segítségével eltölthettünk a Budapesti Állatkertben. Lacika a mai napig ezt emlegeti és az élményekre való tekintettel ezt a képet rajzolta az alapítvány dolgozói és az adományozók részére. És nem feledkezhetünk el a kísérőnkről Erika néniről aki mindent megtett, hogy Lacika jól érezze magát Az örökbe fogadott pingvin hasonmását melyet ajándékba kapott, mai napig mindenhová viszi magával és nagy becsben tartja.

Nagy nagy köszönet T.... Család


Lajos fényképeket küldött...


A fényképpel szeretném megköszönni azt, hogy megkaptam a táncos ruhát és részt tudtam venni a Demecserben tartott Rétközfeszten, ami 2016. 05. 28-29-én volt. Elkísértem a helyi Aranyalma Néptánccsoportot fellépésükre alkalomhoz illő öltözetben. Ha véletlenül nem találnának meg a fényképen, sajnos én vagyok a tolószékes.

Még egyszer köszönöm Önöknek hogy segítettek.

Lajos

Nyírtass, 2016.06.13.

Dominika köszönete Páliból


From: T..... Dominika [mailto: d.....@freemail.hu]
Sent: Wednesday, June 1, 2016 10:45 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject:

Kedves Zsuzsa néni!

T..... Dominika vagyok Páliból!

Nekem is teljesítették a kívánságomat a Csodalámpa Alapítványon keresztül.
Ezt szeretném most megköszönni Önnek is, az adományozó DWC vezetőségének és a Csodalámpának is.

Most már itthonról írom ezt a köszönő levelet, mert végre megint a családommal lehetek.

Most már sokkal jobban vagyok.Nagyon sokat használom a laptopot.Nem adom ki a kezemből és vigyázom rá!
Féltve őrzöm!Szuper a gép!!!!!Köszönöm Mindenkinek.........


Thessalianak is sikerült örömet okozni


Nagyon szépen köszönöm,hogy teljesítettétek a kívánságom,nagyon örülök neki. Apukám már fel is szerelte a falra és csoda jól mutat a szobámban . Ráadásul mindent tud amit szerettem volna ezért majd sokat segít a tanulásban. És még egyszer nagyon szépen köszönöm !!!
Tesszike

Kornél tabletje "csodát" művelt...


From: Báthori Gyula mailto : v***** @ freemail.hu
Sent: Tuesday, March 22, 2016 4:58 PM
To: Csodalámpa Alapítvány
Subject: B***** Kornél köszönete

Drága Csodalámpa!

Szeretnénk megköszönni az ajándékot amit Kori kapott,mert mérföldkövekkel megkönnyítette az életünket.Találó ennek a nagyszerű csapatnak a névválasztás,mert tényleg minden alkalommal amikor egy gyermeknek teljesítik a kívánságát egy csoda válik valóra.Mi sokat járunk elektromágneses rehabilitációra,ami nem fájdalmas de kellemetlen.Kori 6 éves lesz,egész életében vizsgáltát,kutatták a betegségei okát,ami gyakran nagy fájdalommal jár. Kornél epilepsziás,a gyakori rohamok,az állandó fejfájás,a gyógyszerek mellékhatásai,gyanakvóvá tették,az elektromágneses kezeléseken már harapott,hadakozott,rugdosott és letépte a fejéről a berendezést.Aztán megkapta Önöktől a tabletet.Szinte kicserélődött Kori,nem hittünk a szemünknek.A boldogságtól könny futott a szemünkbe.Végig ülte-üli,csendben a mesét nézve a 20 percig tartó kezelést.

Nem tudunk elég hálásak lenni.Minden nap eszünkbe jut,hogy ebben a rohanó világban,ha beteg van egy családban az emberek inkább elfordulnak Tőlünk.A Csodalámpa Alapítvány Csapata egy reménysugár,hogy vannak akik nem így tesznek,hanem áldozatos munkájukkal azon dolgoznak,hogy örömet szerezzenek ebben a nehéz életben.Minden rászoruló gyermeknek boldogságot,örömet szereznek,álmokat váltanak valóra.

Köszönet hogy a kisfiunk már nem sír a kezelés alatt.Köszönet minden jó szóért és az ajándékért.Minden jót kívánunk a munkájukhoz,hogy még minnél több gyermeknek tudjanak örömet szerezni.
Áldja meg a Jó Isten Magukat!!!
B**** Kornélka és családja.Log in