2011-04

Nekünk Írták/2011-04-15

From: *** Dora ***@citromail.hu
Sent: Tuesday, April 05, 2011 2:00 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönöm!
Importance: High
Köszönöm a Csodalámpa Alapítványnak hogy teljesítették a kívánságomat és ilyen hamar megkaphattam tőlük ezt a szép laptopot! Nagyon boldog voltam, amikor átadták. Nagyon sok hasznát fogom venni a tanulásnál, a pihenésnél és a kórházi bennfekvések során.

Mégegyszer nagyon köszönöm a Csodalámpa Alapítványnak és mindenkinek, akik segítettek és hozzájárultak ahhoz hogy megkapjam ezt a laptopot.

Jó egészséget kívánok az összes dolgozónak a további munkájukhoz.Köszönettel: ***** Dóri, Szigethalom

Nekünk Írták/2011-04-14

Feladó: *** Ferenc <***@kabelnet.hu>
Válaszcím: ***@kabelnet.hu
Címzett: mocsonokyandrea@csodalampa.hu


Kedves "KÍVÁNSÁGTELJESÍTŐK"!Szeretnénk hálásan megköszönni MINDENKINEK- Mocsonoki Andrea szakreferensnek, Dr.Jenei Tibornénak, Bakonyi Jolinak, Szilvinek, önkéntes segítőknek, az Art'Otel vezetőségének, Manuelának, a General Electricnek- azt a felejthetetlen napot, amelyen gyermekünk, Kristóf kívánságát teljesítették!

Igazán nagy öröm volt találkozni a lelkes csapattal, akik mindent megtettek azért, hogy a meglepetés tökéletesen sikerüljön. Megható volt érezni azt az önzetlen szeretetet, törődést, amivel elhalmozták családunkat.

Ezúton kívánunk a Csodalámpa Alapítvány minden munkatársának, a támogatóknak sok sikert és örömöt!Szeretettel: *** család


Belépés