2012-11

Károly és Dávid szüleitől megható levelet kaptunk

TISZTELT CSODALÁMPA !

SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI GYERMEKEIM NEVÉBEN, MIVEL BETEGSÉGÜK MIATT NEM TUDNAK LEVELET IRNI ÉS KÖSZÖNETÜKET KIFEJEZNI.
EZÉRT ÉN, MINT ÉDESANYA SZERETNÉK KÖSZÖNETET MONDANI, HOGY ÖNÖK GYERMEKEIM ARCÁRA ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT HOZTAK. SAJNOS MI ÁLMUNKBAN SEM MERTÜK REMÉLNI, HOGY EGYSZER MEG TUDJUK VALÓSITANI GYERMEKEIM VÁGYÁT! A BOLDOGSÁGTÓL SÍRTAM, MIKOR MEGKAPTUK AZ AJÁNDÉKOKAT. AZ A SIKONGÁS ÉS ÖRÖM!! A LAKÁS ZENGETT A FIÚKTÓL, AZT A SOK PUSZIT ÉS KÖSZÖNÖM SZÓT ÖNÖK ÉRDEMLIK MEG ÉS NEM MI! NEM IS TUDOM, HOGY KÖSZÖNJEM MEG ÖNÖKNEK AZT AZ ÖRÖMTELI BOLDOGSÁGOT, AMIT GYERMEKEIM ARCÁRA TUDTAK HOZNI AZ AJÁNDÉKOKKAL.

EZT NEM LEHET EGY KÖSZÖNET SZÓVAL KI FEJEZNI! EZÉRT KIVÁNOK ÖNÖKNEK SOK SIKERT MUNKÁJUKHOZ! MINÉL TÖBB GYERMEKNEK TUDJANAK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT SZEREZNI! KIVÁNOK ÖNÖKNEK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOGSÁGOT!! MERT VANNAK MÉG ANGYALOK ÉS JÓ EMBEREK, AKIK TUDNAK SZERETETET ADNI ÉS NYÚJTANI AZ ILYEN GYERMEKEKNEK! TOVÁBBI SIKEREKET KIVÁNUNK ÖNÖKNEK!

TISZTELETTEL: : R****S FIÚK SZÜLEI


Zsanett anyukája írta nekünk:Tisztel Csodalámpa Alapítvány!Örömmel közöljük, hogy Zsanett 2012. 06. 20-án túlesett a máj transzplantáción, és jelenleg nagyon jól van.

Még egyszer meg szeretnénk köszönni az ajándékát, nagy hasznát veszi az unalmas mindennapjaiban.
Tisztelettel: .... AttilánéBelépés