2007-10

Martin édesanyjának levele

From: **** Gabriella mailto ***@freemail.hu
Sent: Tuesday, October 09, 2007 9:30 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Köszönet *****Martin Anyukájától

Kedves Éva és Gábor !

Előző e-mailben megküldtem Martin beszámolóját, az igért fényképeket. Ezen kivül még a következőt szeretném elmondani :

Szeretnék köszönetet mondani a Csodalámpa Alapitvány minden tagjának, valamint minden támogatónak, aki ennek a kivánságnak a megvalósulását lehetővé tette és annak megszervezésében és lebonyolitásában részt vett.

Köszönöm a Travel 2000 Utazási Irodánál Gönczi Tibornak, aki a szállásfoglalással, biztositással kapcsolatosan intézkedett, kényelmünk érdekében mindent előre megszervezett, ezen kivül köszönöm Nagy Róbertnek, aki Korfun az idegenvezetőnk volt és kinti kényelmünkről gondoskodott.
Tihanyi Sándornak szeretnék köszönetet mondani a fantasztikus lebonyolitásért, szervezésért,amit értünk tett azt sosem fogjuk elfelejteni.
Boldog vagyok, hogy ebben a világban léteznek még olyan CSODÁLATOS emberek akik mások örömében lelik meg a saját örömüket és munkájuk, családjuk mellett időt szakitanak, hogy valóra váltsák beteg gyermekek álmait. Ezzel abban is segitséget nyújtanak , hogy ezek a gyerekek egy időre el tudják felejteni a betegségükkel, kezelésükkel kapcsolatos nehézségeket és elhigyjék, hogy ahogy egy álmuk megvalósulhat, úgy minden más is valóra válhat.

Köszönöm, hogy kisfiam Martin csodálatos utazásának és örömének én is részese lehettem.

Sz***né G*** Gabriella

Martin beszámolója



Belépés