2020-04

Ricsi kívánságához küldött adomány "kísérőlevele"



Egy Csodabogár adományozónk írta adománya mellé e kedves sorokat. Hálásan köszönjük a biztatást!

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!
A tiszteletre méltó munkájuk nagyon sok családnak, gyereknek, gyermeknek ad vigaszt abban a harcban, amiben ezen családok küzdenek nap mint nap erejük felett!
Kívánok önöknek eredményes munkát, erőben egészségben, a beteg gyermekeknek jó egészséget, kitartást és a végén teljes győzelmet a bajok felett, a gyógyító orvosok és Isten segítsége által! Örülünk a családommal teljes szívünkből, hogy segíthetünk! Köszönjük a lehetőséget!
Tisztelettel:
Farkas család


A Csodabogarak olyan jószándékú magánszemélyek, cégek képviselői, akik önmaguk, illetve baráti, munkatársi körük segítségével támogatni szeretnék a Csodalámpa Alapítvány misszióját.
Sportolhatnak és pl. "eladhatják" megtett kilométereiket és a kapott adományokból kívánságot támogatnak, vagy pl. egy születésnapi bulit és gyűjtést hirdetnek meg a csodabogarak.com oldalunkon és így támogatják a Csodalámpát vagy teljesítenek velünk együtt egy kiválasztott kívánságot, vagy egyszerűen kisebb-nagyobb adományukkal hozzájárulnak a Csodalámpa "mosolyszerző" missziójának sikeréhez.


Réka öröme...

From: Réka **** ***reka3 @ gmail.com
Sent: Thursday, April 2, 2020 11:08 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet

Kedves Csodalámpa!

          • Réka vagyok, és szeretném megköszönni a laptopot amit nekem ajándékoztak. :)
IBD-s beteg vagyok és több hónapig voltam kórházban. Hatalmas élmény használni a laptopot és nagyon örülök neki. Még egyszer hálásan köszönöm és jó egészséget kívánok! ❤


Belépés