Nagykövetek

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy elismerésnek örvendő személyiségek, vállalatvezetők, vállalkozók, elfogadták felkérésünket, hogy mint a Csodalámpa nagykövetei, alapítványunk érdekében tevékenykedjenek.
Sokoldalú szakismeretük, a versenyszféra CSR és adományozói tevékenységének, igényeinek bensőséges ismerete alapján adott tanácsaikkal, kapcsolataikkal segítik alapítványunkat missziónk teljesítésében.Helping children has always been close to my heart. As a business person, this is a real opportunity for me to add value to the wish granting process through my business network.
William Benko, igazgatósági tag, befektető


I am deeply impressed by the passion and excellence that Éva, Gábor and their Csodalámpa team is putting in to make such a great impact to the life and prospects of so many children. This kind of magic making for me is really about altruistic assistance. I am happy to be part of it and offer my help as well as my network and PwC at the disposal of the Foundation to promote its successes and mission.
Biczó Péter, Partner, PwC Hungary


Vállalatunknál kiemelt szerepe van a társadalmi szerepvállalásnak. Büszke vagyok, hogy az elmúlt évtizedek alatt már számtalan támogatást nyújtottunk a rászorulók számára és munkatársaim is önkéntes cselekedeteikkel aktívan hozzájárulnak különböző jótékony kezdeményezésekhez.
Kétgyermekes édesanyaként megérintenek a gyermeki sorsok. Segíteni nekik, értük tenni kötelességemnek érzem. A gyermekek álmainak valóra váltása, a rájuk figyelés, az őszinte segítség és mosoly a legszebb motivációt jelenti számomra a felemelő és megtisztelő nagyköveti szerepben.
Dr. Fábián Ágnes,, ügyvezető igazgató, Henkel Magyarország Kft.


A Csodalámpa tevékenységét az alapítón, Éván keresztül ismertem meg. Lenyűgözött és magával ragadott az ő folyamatos lelkesedése és kitartása. Ha egyetlen szóval kellene jellemezni az Alapítvány tevékenységét, akkor csak annyit mondanék, hogy HITELES, csupa nagybetűvel! Sajnos személyes érintettségem is volt, a fiamnak 12 éves korában volt életveszélyes autóbalesete, amelyből hála Istennek tökéletesen felépült. Néhány héten keresztül azonban megéltük, hogy min megy keresztül az a gyerek és család, aki tartós kórházi ápolásra szorul. Embert próbáló időszak ez, így minden apró öröm és mosoly, amelyet a gyerekek arcára tudunk varázsolni, felér egy csodával. Öröm és megtiszteltetés a nagyköveti csapattal közösen ötletelni azon, hogy az Alapítvány munkáját hogyan tudnánk hatékonyabban segíteni.
Zakariás Fruzsina, Porsche Hungária AUDI márkaigazgató


Meggyőződésem, hogy mindannyiunkban megvan az igény arra, hogy segítsünk és jót tegyünk. A kérdés az, hogy ez konkrét tettekben is realizálódik-e, és miként, milyen keretek között történik. Szerencsésnek tartom magam, hogy egy olyan cégnél dolgozom, aki a küldetésének tekinti, hogy "jobbá tegyük a világot" a tevékenységünkön keresztül is és olyan ügyek aktív támogatásával is, mint a Csodalámpa. Személyesen is alapvető igényem, hogy a mindennapi kihívások mellett találjak olyan társadalmi kezdeményezéseket, amelyeket őszintén és teljes elkötelezettséggel támogatni tudok.

Sok éve követem és támogatom az Alapítvány munkáját, mert nehéz ennél nemesebb célt találni, mert olyan emberek csinálják, akikhez jó tartozni és mert egy hosszú évek óta kiszámíthatóan működő, stabil szervezetről van szó. A kívánságok teljesítésével nem csupán a gyerekek számára gyújtunk világot, hanem azoknak is, akik adományaikkal vagy munkájukkal hozzájárulnak az ő gyógyulásukhoz. Itt tényleg mindenki nyer.
Pozvai Zsolt, globális vezérigazgató, Develor International


A Csodalámpa munkáját évek óta figyelemmel kísérem, és nagy megtiszteltetésnek tartom a felkérést, hogy szakmai ismereteim, tudásom és kapcsolataim révén nagykövetként segítsem az alapítványt missziójának teljesítésében.
Üzleti felsővezetőként jó érzéssel tölt el, hogy az elmúlt évek során láthatólag egyre több cég vállalati kultúrájának képezi szerves részét a társadalmi felelőségvállalás. A vállalatvezetők a gazdaságossági alapelvek mellett a társadalom iránti felelősségnek is mindinkább tudatában vannak, magatartásukat, céges politikájukat e szerint alakítják ki.
Nagykövetként és kétgyermekes édesanyaként egyaránt arra törekszem, hogy a Csodalámpa céljait és tevékenységét minél szélesebb körben megismertessem, ezzel is támogatva Éva és az alapítvány többi munkatársának elkötelezett és önfeláldozó munkáját abban, hogy a lehető legtöbb kisgyereknek és családjának tudjunk örömet és erőt adni a felgyógyulás sokszor sajnos igen nehéz és embert próbáló időszakában.
Szalóky Tóth Judit, Public Affaires Manager at The Coca Cola Company


Munkám során az elmúlt évtizedben sok olyan alapítvánnyal találkoztam, akiknek szüksége volt segítségre. Én is kollégáim mindig azon voltunk, hogy erőnkhöz mérten, ahol tudunk, segítsünk.
A Csodalámpa alapítvány különösen fontos helyet foglal el az életemben. Nem csupán azért, mert tudom, hogy a segítség jó helyre megy és nemes célt szolgál, hanem azért is, mert az alapítvány minden munkatársán érzem és tudom, hogy fáradságot nem ismerve, folyamatosan keresik annak a lehetőségét, hogy hogyan tudnának még több beteg gyermeken segíteni, még több álmot megvalósítani.
Önfeláldozó munkájuk példaértékű nemcsak számomra, hanem minden olyan kollégám számára is, akik személyesen kapcsolatba kerültek az alapítvány dolgozóival.
Bízom benne, hogy közös erőfeszítésünkkel minél kevesebb beteg gyermekkel találkozom a jövőben és egyre több Csodalámpa által megfertőződött felnőttel. Én már fertőzött vagyok.
Szabó Szabolcs, Hotel Manager, Mellow Mood Hotels


A Provident Pénzügyi Zrt. vezetői és munkatársai az elmúlt 14 évben mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a kiváló ügyfélkiszolgálás mellett a társadalmi felelősségvállalásban, az önkéntességben is élen járjanak.
A Vállalat vezérigazgatójaként az elmúlt években jó néhány alkalommal volt részem munkatársaimmal együtt olyan jótékonysági eseményeken részt venni, ahol a Csodalámpa Alapítvány kis betegeit támogathattuk, szerezhettünk örömet számukra.
Magánemberként is fontosnak tartom, hogy megmutassuk mindenkinek, hogy egy kis segítséggel milyen minőségi változást tudunk hozni egy-egy beteg gyermek életébe. Büszke vagyok rá, hogy az Alapítvány nagykövete lehetek és remélem, hogy még nagyok sok magánszemélyt vagy vállalatot fogunk tudni megnyerni ennek a nagyszerű ügynek.
Szirmák Botond, vezérigazgató, Provident Zrt.


Szabó Jilek Zsolt, Ügyvezető igazgató, ICG Kft.


Fogarasi Norbert, ügyvezető igazgató, Morgan Stanley Magyarország


Csíkné Dr. Kovács Klára vagyok. Két gyermekes anya és két unokás nagymama.
Több évtizedes vezetői munkám során megtanultam, hogy a rendezett, boldog családi
háttér fontos alappillére a munkahelyi teljesítménynek. Tenni akarás, ambíció,
elkötelezettség a célok iránt, mind, mind az életem része.
A tehetetlenség rossz érzése, a belső békét rombolja. Pályafutásom során arra törekszem,
hogy tegyek, ne csak a cégem sikeréért, hanem mások életéért is.
A Csodalámpa Alapítványban végzett munka számomra azt jelenti, hogy tehetek valamit,
azokért a gyerekekért és családokért, akik nehéz, szinte kilátástalan helyzetbe kerültek.
A betegség nem válogat, a gyerek betegség, pláne ha gyógyíthatatlan, olyan sürgető
érzést kelt bennem, hogy tegyek sorsuk elviselhetőbbé tételéért.
Az Alapítvány munkájának segítése erre ad lehetőséget számomra.
Csíkné Dr Kovács Klára, ügyvezető, Karrier és Stílus


A harmadik gyermekem születése után elkapott a vágy, hogy ne a profit világába térjek vissza, hanem munkámmal, energiáimmal jó célt szolgáljak, segítsek a jólétet, a jóérzést és a hiányt, a rászorultságot összekötni. Végül a profit oldalon kötöttem ki, de ahogy korábban is mindig, most is a segíteni vágyás és ennek érdekében a cselekvés változatlanul bennem van. A gyermekeknél, pedig csodálatosabb dolog nincs, így ha bármi módon az ő életüket tehetem szebbé, jobbá, már ott is vagyok. Éva és Gábor története nagyon megfogott, óriási tisztelettel és csodálattal követem munkájukat, és óriási örömmel, lendülettel csatlakozom a Csodalámpa támogatói táborába.

Pesti Tímea, vezérigazgató, LeasePlan Hungária Zrt.


"Kriszta! Szeretnélek összekötni egy kedves barátommal. Hasznos tudnál lenni a számukra és biztos vagyok benne, hogy egy pillanat alatt nagyon egymásra találnátok."

Ez a telefonhívás volt az első kapcsolatom a Csodalámpa Alapítvánnyal.

A találkozó létrejött és a feltételezés igaznak bizonyult. Egy csapásra egy hullámhosszra kerültem Évával, akinek személyes története nagyon megérintett.

Olyan családból jövök, ahol mindig is arra tanítottak, hogy akinek van, annak kötelessége adni is. Ezt az alapelvet egész életem során igyekeztem szem előtt tartani és ez vezérel az alapítvánnyal kapcsolatban is. Büszke vagyok, hogy nagykövetté válhatok és ezzel segíthetem a Csodalámpa Alapítvány munkáját és tehetem ismertebbé a kitűzött célokat.

Kende-Hofherr Krisztina, TMC Group alapító, ügyvezető igazgató


Belépés