Csodalámpa GyógyBűvészet

A "Csodalámpa GyógyBűvészet" David Copperfield Project Magic programjának magyarországi adaptációja, melyet a világhírű bűvész engedélyével és Kelle Botond bűvész segítségével indítottunk el 2019-ben több kórházban. Jealenleg már tucatnyinál több nagy gyermekkorházban használják naponta, országszerte.

A GyógyBűvészet célja az orvosi rehabilitáció támogatása különleges, szórakoztató módon - az adott betegséghez illő, a gyógyulást támogató bűvésztrükkök felhasználásával. A trükköket a Csodalámpa önkéntesei mellett az orvosok, nővérek, kórház-pedagógusok is tanítják, bemutatják a gyerekeknek.


A programban használt trükkök javítják a gyerekek fizikai és mentális képességeit, oldják a kezelések okozta feszültséget és akár motiválják is őket a kellemetlen, esetleg fájdalmas gyógytorna gyakorlatok elvégzésére, pl. ha a jutalom egy új trükk megtanítása...

A trükkök megtanulásához szükséges kellékeket egy bűvészdobozban, a Csodalámpa térítésmentesen biztosítja a beteg gyerekeknek.

Hálásak lennénk, ha Ön is hozzájárulna a GyógyBűvészet fejlődéséhez, akár "bűvészdoboz-szponzorként", akár amatőr bűvészként.


A trükköket magyarázó videokat regisztráció után, a megtekintéshez szükséges jelszó ismeretében e linkek valamelyikére kattintva nézhetik meg:

Gyógybűvészet

"Nagymozgásos" trükkök


Sok sikert a gyakorláshoz és a gyógyuláshoz!


Támogatóink, akiknek köszönhetően egyre több gyermekklinikán ismerkedhetnek meg a GyógyBűvészettel:Belépés