2014-02

Norbi és szülei írtak nekünk levelet



Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!


Köszönetünket szeretnénk kifejezni Önök felé, hogy teljesítették kisfiam, Norbi kívánságát.
Igaz, nagyon nehezen tudta eldönteni, hogy igazából mit is szeretne, több vágya is volt, de úgy látom, hogy a táblagéppel igazán nagy örömet tudtak neki szerezni. Valóban nagy meglepetés volt, hiszen úgy tudta, hogy vizsgálatra kell mennünk a kórházba, csak amikor Zsuzsika néni mosolyát megpillantotta, akkor vált világossá előtte, hogy valójában most jött el a "Nagy Nap"!
Határtalan örömmel fogadta a meglepetést, rögtön ki is próbálta és úgy vette birtokba, mintha mindig is ezt csinálta volna. Az örömét még fokozza az is, hogy nem kell otthon kompromisszumot kötni a tesóval, ha játszani akar.


Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek, aki hozzájárult kisfiam boldogságához!Munkájukhoz erőt, egészséget és kitartást kívánunk, hogy még sok rászoruló gyermeknek szerethessenek ilyen örömteli pillanatot.


Köszönettel: a T***h család

Nikolasz is írt nekünk és a "Szilágyisoknak"

From: B*****i Nikolasz mailto : nik**** @ freemail.hu
Sent: Sunday, November 17, 2013 3:55 PM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: Köszönet nyilvánítás

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány !

Köszönetet szeretnék mondani.Köszönöm a Csodalámpa Alapítványnak és a Szilágyi Ersébet Gimnáziumnak. Hogy teljesítették a kívánságomat ami egy xbox 360 kinect volt . Külön köszönöm Kónyáné Tímea és Törökné Zitanak, hogy személyesen vehettem át az ajándékot . KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!

- Üdvözlettel Nikolasz



Belépés