Ricsi kívánságához küldött adomány "kísérőlevele"Egy Csodabogár adományozónk írta adománya mellé e kedves sorokat. Hálásan köszönjük a biztatást!

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!
A tiszteletre méltó munkájuk nagyon sok családnak, gyereknek, gyermeknek ad vigaszt abban a harcban, amiben ezen családok küzdenek nap mint nap erejük felett!
Kívánok önöknek eredményes munkát, erőben egészségben, a beteg gyermekeknek jó egészséget, kitartást és a végén teljes győzelmet a bajok felett, a gyógyító orvosok és Isten segítsége által! Örülünk a családommal teljes szívünkből, hogy segíthetünk! Köszönjük a lehetőséget!
Tisztelettel:
Farkas család


A Csodabogarak olyan jószándékú magánszemélyek, cégek képviselői, akik önmaguk, illetve baráti, munkatársi körük segítségével támogatni szeretnék a Csodalámpa Alapítvány misszióját.
Sportolhatnak és pl. "eladhatják" megtett kilométereiket és a kapott adományokból kívánságot támogatnak, vagy pl. egy születésnapi bulit és gyűjtést hirdetnek meg a csodabogarak.com oldalunkon és így támogatják a Csodalámpát vagy teljesítenek velünk együtt egy kiválasztott kívánságot, vagy egyszerűen kisebb-nagyobb adományukkal hozzájárulnak a Csodalámpa "mosolyszerző" missziójának sikeréhez.


Belépés