Alexandra Máltán járt...

Kedves üzenetet kaptunk Alxandrától és édesanyjától:

From: Csilla **** b***04 @ gmail.com
Sent: Thursday, May 26, 2022 10:13 PM
To: Erika Gárdos <gardos.erika@csodalampa.hu>
Subject: Alexandra kívánsága

Kedves Csodalámpa!

Kedves Erika!

Nagyon szépen köszönöm, hogy a lányom álmát valóra váltották.

Az egész úgy kezdődött, hogy a Csodalámpától egy "Csoda Bogár" azt mondta Alexának a kórházban, hogy "Neki mindegy, hogy mit kíván, de ha javasolhatja, ne tárgyat, hanem élményt kérjen és nyugodtan álmodjon nagyot."

Hát ez az álmodás tényleg nagyra sikerült, hisz azt kérte, hogy delfinnel úszhasson. És tényleg megszervezték, támogatókat találtak, hogy ez a kívánság teljesüljön.
Ez tényleg egy csoda, hogy sikerült olyan támogatókat találni, hogy ezt a fantasztikus utat meg tudták nekünk szervezni.

Már nagyon rég nem láttam a lányomat ennyit mosolyogni. Tényleg minden Róla szólt, igazi hercegkisasszonynak érezte magát.
Ahogy a WizzAir-esek a gépen fogadták, ahogy a szálloda gondoskodott az ellátásunkban tényleg minden, ahogy Erika odafigyelt ránk, minden-minden csodálatos és álomba illő volt.

Már pár napja itthon vagyunk, de még mindig ennek a csodának a hatása alatt állok.

Erre az élményre egy életen át fogunk emlékezni!

Ez a Dzsinn TÉNYLEG mindenre képes

Alexandra a következőket írta az alapítványnak:


Kedves Csodalámpa!

Nagyon szépen köszönöm, hogy megvalósították az álmomat. Sőt igazság szerint nem csak egy és nem is kettő, hanem három kívánságomat teljesítették. A dzsinn kitett magáért, mert a mesében is hármat lehet kívánni. Most három legyet ütöttek egy csapásra: Delfinnel úszni, Repülővel utazni és Máltára eljutni!

Még egyszer Nagyon szépen köszönök mindent!!

Alexa

Még egyszer nagyon köszönjük ezt a pár napot, igazán hálásak vagyunk.

B****** családBelépés