Evelintől egy igaz mesét kaptunk


Feladó: Gabriella *** ******gabi @ gmail.com
Elküldve: 2022. szeptember 30., péntek 16:44
Címzett: Ivady Éva <ivady.eva@csodalampa.hu>
Tárgy: Re: Csodalámpás fotók

Kedves Éva!

Nagyon szépen köszönöm a képeket :) és hálásan köszönöm az ajándékot, amivel boldogabbá tették Evelint :)

A fb oldalamon a következő mesével köszöntem meg Önöknek. Ha van olyan platform, ahol használnák esetleg, nyugodtan tegyék:

A kislány és a csodalámpa meséje

Egyszer volt, hol nem volt, élt a faluban egy okos, szerény, gyönyörű kislány. Oly szép volt, hogy a napra lehetett nézni,de rá nem. Nagyon sok örömet okozott a szüleinek és a testvérének.
Aztán egyszer ez a kislány beteg lett, ágynak esett. Jöttek az orvosok a világ minden tájáról, tanakodtak, gyógyítottak, de a kislány nem lett jobban. Amikor már nagyon beteg volt, az orvosok döntöttek, itt már csak a műtét segíthet.
A műtét után, amikor még csövek segítették a kislányt és sok fájdalomcsillapító, megjelent egy szőke jótündér az ágya mellett. Azt mondta a kislánynak: - látom, hogy milyen sokat szenvedsz és tűrsz. Meggyógyítani sajnos nem tudlak,de egy kívánságodat teljesítem. Adok negyed egy csodalámpát. Ha tudod már, mivel tehetem szebbé az életed, nincs más dolgod, mint megdörzsölni ezt a lámpát és kívánni.
Teltek múltak az évek, a kislánynak sokszor eszébe jutott a csodalámpa. Kívánt volna ő sok pazar élményt, utazást, kalandot, de tudta, az ő állapota nem enged meg bármikor bármit.
Így hát döntött, és határozottan megdörzsölte a csodalámpást. A lámpa belsejében rögtön hatalmas sürgölődés,forgolódás kezdődött, szervezés, kérdések garmadája, majd egyszer csak felcsendült egy másik jótündér hangja: itt van az ajándék, gyere.

Ma pedig a jótündérek kinyitották a kislánynak a csodalámpát és vele a világot egy csodaszép laptop képében.

Örök hála, Csodalámpa Alapítvány

Üdvözlettel

N**** Gabriella


Belépés