Alex Norvégiában járt



From: **** Nóra ***.nora*** @ gmail.com
Sent: Friday, August 22, 2022 6:58 AM
To: Patzauer Éva patzauer.eva @ csodalampa.hu
Subject: Re: Info

Kedves Éva !

Még egyszer nagyon nagyon köszönjük ezt az utat, de azt hiszem ezt nem lehet elégszer megköszönni! Nagyon hálásak vagyunk a kiváló szervezésért, lebonyolításért, minden nagyon olajozottan működött, s a kisebb váratlan zökkenőkön is hamar átlendültünk, úgy látjuk, Te előtted sosincs akadály, mindent nagyszerűen megoldasz!

És nagyon köszönjük a Csodalámpa Alapítvány sok támogatójának, hogy anyagilag lehetővé tették Alex álomutazásának megvalósítását, nélkülük nem juthattunk volna el ezekre a csodás helyekre!

A csoda a WizzAir gép pilótafülkéjében kezdődött, s onnantól kezdve nem igazán lehetett Alex arcáról levakarni a vigyort. Beülni a műszerek közé, beszélgetni a pilótákkal, majd egy Airbus A321 gép kis makettjával indulni a norvég felfedező útra - ez csak a kezdet volt.

Az egész egy mesebeli utazáshoz hasonlított, - éggel összeérő hegyek havas hósipkákkal, hatalmas vízesések, mélyben dübörgő majd megszelídülő hegyi folyamok, fölénk tornyosuló sziklafalak, a sokarcú tenger, vagy éppen csendes kis öblök, megbúvó tavak ejtettek sorra ámulatba minket, nem beszélve a kisebb-nagyobb házikók vibráló színkavalkádjáról - mindez megigéző, festői látványt nyújtott.

Azóta is szüntelenül bevillan egy-egy kép az elmúlt hét történéseiből, nagyon klassz volt az egész utunk, felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, igazán hálásak vagyunk érte!!!!

Mindez biztosan feledteti Alexszel a betegsége miatti sok megpróbáltatást, a hosszú és nehéz kórházi kezeléseket.

Bízom benne, hogy Alex ezen élmények hatására újra nyitottabbá válik a külvilág felé, mert be kell vallanunk, a hosszas elzártság a kortársaitól, batátaitól még inkább zárkózottá tette amúgy is csendes természetét.

Nagyon sok szeretettel

Nóra és Alex


Belépés