ALEXANDRA (13 éves, BUDAPEST)


Alexa izgatottan várta, hogy régóta dédelgetett álma - delfinnel való úszás - egy mesés utazás során valóra váljon.
A kislányt már a repülőúton nagy meglepetés érte, amikor a kapitány behívta őt a pilótafülkébe, a légiutaskísérők pedig vendégül látták, miközben sok érdekességet meséltek a repülésről. Kedvességükkel, az amúgy is szép utat – és Alexa első repülését - még különlegesebbé tették.
Hamarosan megérkeztünk Máltára, és a csodák tovább folytatódtak. A repülőtérről az elegáns Corinthia Hotel-be vitt minket a taxi, ahol a szálloda dolgozói nagy-nagy szeretettel fogadták Alexát, és 3 napon keresztül lesték minden kívánságát. A hatalmas szoba a tengerre néző terasszal, a pálmafák árnyékában elterülő medencék, a finom reggelik, és az ott dolgozók figyelmessége, kedvessége elvarázsolta a kislányt, aki erre a pár napra valódi hercegnőnek érezhette magát. Városnézést, kirándulást szerveztek neki, ezzel is felejthetetlenné téve az ott tartózkodást.
A csodák közepette pedig elérkezett a várva-várt egésznapos program, a delfinárium. A fóka show, a papagáj show is természetesen nagy élményt jelentett, de az ebéd utáni delfin bemutatót követően az izgalom a tetőfokára hágott: Alexa belebújt a különleges úszóruhába, majd rövid kiképzést kapott arról, hogyan lehet a delfinekkel kommunikálni. Pár perccel később beereszkedett a tengervízzel töltött medencébe, ahol önfeledten és boldogan úszkálhatott a fotón látható delfinnel a napsütéses Máltán.
Alexa álma valóra vált, és ez a fantasztikus hétvége minden bizonnyal egy életre szóló élményt jelent számára.

Alexandra és édesanyja kedves sorait ide kattintva olvashatják el.



/ 9



Köszönjük a Hotel Corinthia St George's Bay vezetőségének és munkatársainak, a Corinthia Budapest igazgatójának, Jonathan Pace úrnak, a Wizz Air Hungary Ltd, a Bástya Millenium Zrt., továbbá magántámogatóink, közöttük Tibor támogatását, segítségükkel válthattuk valóra Alexa álmát!



Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Málta, 2022.05.20-23.

Archívum


Belépés