FLÓRA (11 éves, ALSÓÖRS)


Flórának régi álma vált valóra egy májusi hétvégén: elutazhatott a párizsi Disneylandbe. A lezárások, utazási korlátozások miatt sokáig csak ábrándozhatott az útról, de ez nem csökkentette a lelkesedését.

A késő éjjeli megérkezés ellenére másnap kora reggeltől éjszakába nyúlóan rótta Disneyland utcáit, belefeledkezve a látványosságokba. Igazán különlegesnek érezte magát, hiszen sehol sem kellett sorban állnia, mindenhol előre mehetett; a felvonulásokat, az esti tűzijátékot is a legjobb helyről nézhette végig.

Ezt az élményt még fokozta a Wizzair figyelmessége: a gépen külön köszöntötték, a pilótafülkét is felfedezhette a kapitány társaságában. Életre szóló élmény marad ez a hétvége!


/ 10




Köszönjük az Euro Disney Associes S.C.A., a Wizz Air Hungary Ltd az MVM Energetikai Zrt., továbbá magántámogatóink támogatását, mellyel valóra válthattuk Flóra álmát.



Kis Zsuzsa
kívánság-koordinátor
Párizs, 2022.05.06.-08.


A család küldte ezt a szívderítő köszönőlevelet:

Kedves Csodalámpa!

Nagyon köszönjük ezt a csodás hétvégét, igazi álom volt minden!


Köszönünk mindent, szavakkal nem tudom kifejezni hálánkat, Flóra boldogsága határtalan.

Zsuzsa maximálisan teljesítette minden kívánságunkat, ennél jobb segítőt keresve sem találhattak volna mellénk. Igazán remekül sikerült az utazás, a Repülő Társaság is nagyon kedves, figyelmes volt. MINDEN FLÓRÁRÓL SZÓLT.

A JÓ ISTEN ÁLDJA MEG ÖNÖKET! Egy életre hálával tartozunk ezért az élményért.

Köszönettel: FLÓRA és CSALÁDJA

Archívum


Belépés