JÁNOS (11, BUDAKESZI)

Május 6. 17:00 Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér.

Sok-sok izgatott utazó ember, de mindenki közül van egy nagyfiú, aki mindenkinél sokkal izgatottabban várja a repülést. Jankó, 11 éves és az volt az álma, hogy lássa kedvenc csapatát -köztük olyan híres focistákkal, mint Messi, Neymar vagy Mbappé- futballozni.

A Csodalámpa elrepítette őt Párizsba, hogy a Páris Saint-Germain csapat egyik meccsét saját stadionjában meg tudja nézni.

Már a repülés is új és fantasztikus élmény volt számára. VIP vendégként kísérték őt a repülőre, ahol bemehetett a pilótafülkébe, beszélhetett a kapitánnyal.

Párizs látványa lenyűgözte, édesapjával bejártak mindent, amit csak lehetett. A várva várt napon pedig a világ legnagyobb focistái közül többet is láthatott játszani. Élőben, nem messze a pálya szélétől.

/ 4




Fantasztikusan boldog volt, mert elmondása szerint:
„Egyáltalán nem reméltem volna, hogy kijutok Párizsba nemhogy a világ legjobb csapatának a stadionjában üljek és pláne nem, hogy egy összecsapást is megnézzek, amin a világ legjobb játékosai tapsoltatták meg a szurkolókat. Nagyon szépen köszönöm a sok élményt, mosolyt, jóságot és nem utolsó sorban a sok-sok SZERETETET.”

Szívből köszönjük a Wizz Air Hungary Zrt-nek, a Marriott Budapest Hotelnek, a Hesse Trade Kft.-nek és magántámogatóinknak, hogy Jankónak ilyen nagy örömöt tudtunk együtt okozni és valóra tudtuk álmát váltani!



Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Párizs, 2022. május 8.

Archívum


Belépés