2024-04

NIMRÓD (13 éves, ISZTIMÉR)


Nimród egyik példaképe Jákob Zoltán. Jákob Zoli igazán sokoldalú ember, de ami felkeltette Nimród figyelmét, az Zoli segítőkészsége és hogy nem zárkózik el az emberektől. Ezt Zoli nem is hazudtolta meg, azonnal igent mondott, amikor megkerestük, hogy Nimród őt szeretné megismerni.

A nagy találkozásra Budapest belvárosában került sor. Zoli nem gyalog érkezett, hanem egy gyönyörű piros Ferrarival - szerette volna Nimródot is megautóztatni. Nimród saját készítésű rajzzal és különleges pénzérmével - ezeket gyűjti - kedveskedett Zolinak. Rövid beszélgetés után megcsodáltuk az autót és ők el is indultak. Az autóba befért Nimród apukája is, így az autókázásból igazi családi program lett.
A nagy izgalmak után beültünk egy cukrászdába beszélgetni és feldolgozni az élményeket. :-)
Nimród szüleivel együtt nagyon boldog volt, hogy jól sikerült a találkozó.


Rövid videónk a találkozás pillanatáról: https://youtube.com/shorts/ukAzpXYjXCg

/ 2
Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel valóra válthattuk Nimród álmát!


Kis Zsuzsa
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.04.14.

LEVENTE DÁNIEL (16 éves, SZEGED)Levente nagyon szeretett volna egy olyan mobiltelefont, aminek jó kamerája van, mert az apukájával tett utazásai során sok fotót készít.

A Csodalámpától így egy iPhone készülék volt a kívánsága, melyet nagy örömmel vett át. Kívánjuk, hogy használd egészséggel!


Köszönjük az E.ON Hungária Zrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Levente kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.04.15.

EMILI (6 éves, FÓT)


Emili imádja a vizet és nagyon szeret pancsolni. Igazán ott érzi magát a legjobban. Nem csoda hát, hogy egy felfújható jakuzzit kívánt a Csodalámpa Alapítványtól. Egyedül is jó a vízben lubickolni, de a tesóval és anyával még jobb!


Köszönjük az E.ON Hungária Zrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Emili kívánságát!


Sulija Anikó és Piacsek István
kívánság-koordinátorok
Fót, 2024.04.05.

BARBARA (12 éves, ERDŐTARCSA)Barbara szeret sportolni: biciklizni, focizni és futni. Az iskolában a testnevelés az egyik kedvenc tantárgya, de szereti az irodalmat és a történelmet is.

A Csodalámpától egy Xbox volt a kívánsága, hogy a testvérével tudjon otthon játszani, amíg nem találkozhat újra a barátaival és az osztálytársaival.


Köszönjük a Rossmann Magyarország Kft. segítségét, mellyel teljesíthettük Barbara kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.04.11.

LUCA (10 éves, Téglás)


Luca szabadidejében szívesen olvasgat, különösen szereti a verseket, szeret szavalni.
Vágya egy laptop volt, amit tanuláshoz ugyanúgy használhat, mint szórakozáshoz.
Hatalmas mosollyal, boldogan vette át ajándékát. Jó volt látni, mekkora örömet jelent számára, hogy teljesült a kívánsága.Köszönjük a Kontron Kft. támogatását, amellyel egy újabb beteg gyermek vágyát válthattuk valóra.


Boris Péter
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024.04.09

HADASSA ELLI (5 éves, ÉRD)


Elli kívánsága a Csodalámpától, hogy a kedvenc meséit, a Peppa malacot és a Hupikék törpikéket TV-n is nézhesse testvéreivel a szobájukban.

Elli kicsit megszeppent, amikor meglátta, hogy milyen nagy a TV, de persze nagyon örült neki. Reméljük, hogy sok önfeledt szórakozásban lesz részed!


Köszönjük a LeasePlan Hungária Zrt. vezetőinek és munkatársainak,
hogy segítségükkel teljesíthettük Elli kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.04.04.

FLÓRA (9 éves, HALÁSZI)


A mai napon találkoztam Flórával és családjával a Hotel Pangeában. Izgatottan várta, hogy az állatpark állatait megnézze, különösen a hatalmas zsiráfot. Szeretné kipróbálni a KocsikáZoo-t és a tevegelést is.

Délután Nyíregyházára főterére látogatnak majd el és a napsütéses időben egy hatalmas sétát tesznek. Biztosak benne, hogy a nyáron visszatérnek és megnézik a többi csodás látnivalót is.


/ 8
Köszönjük a VakVarjú Étterem vezetőinek és dolgozóinak segítségét,
melynek köszönhetően sikerült Flórának örömet szereznünk!


Kanyári Liza
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2024.04.03.

VIKTÓRIA (5, DEBRECEN)


Viki álma egy saját játszótér volt, ahol kedvére hintázhat, csúszdázhat, mászókázhat.

A kislány a mai napon örömmel vette át ajándékát, és a viszonylag hűvös idő ellenére egész délelőttjét a saját játszóterén töltötte.
Köszönjük az Infogroup csoport támogatását, segítségükkel teljesíthettük Viki kívánságát!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024.03.15.

OLIVÉR (10 éves, PITVAROS)Olivér nagyon izgatottan várta a találkozást kedvenc énekesével. Azt kérte az alapítványtól, hogy beszélgethessen Manuellel. Órákkal előbb ott volt már édesanyjával a megbeszélt helyen, majd mikor Manuel megérkezett még el is sírta magát örömében. Olyan boldog volt, hihetetlennek érezte, hogy összejött a találkozás.

Bemutatkoztak egymásnak, majd nagyon menő ajándékokat kapott az énekestől. Persze Oli is odaadta neki, amit ő készített és hozott meglepetésként. Jót beszélgettek, majd úgy váltak el egymástól, hogy találkoznak Manuel budapesti koncerten nyár elején.


Köszönjük Manuelnek és menedzserének, Nikolettnek, hogy valóra váltották Olivér álmát!


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2024.03.25.

KRISZTIÁN (6 éves, KONYÁR)Krisztián vágya egy kerti fészekhinta volt, hogy bármennyit hintázhasson a jó levegőn, vagy pihenhessen benne, ha éppen ahhoz van kedve.


Köszönjük a Cisco Systems Magyarország Kft. támogatását,
segítségükkel nagy örömet szerezhettünk Krisztiánnak!


Dr. Nagy Beáta
kívánság-koordinátor
Konyár, 2024.03.18.

BOTOND (4 éves, SÁSD)


Boti szeret kint játszani a szabadban, és különösen érdeklik a traktorok, teherautók, daruk. Nagyon szeretett volna egy akkumulátoros kistraktort, amibe beleülhet, saját maga irányíthatja, mehet vele bárhova.

Ez a szép sárga traktor pont olyan, mint az igazi, csak a mérete kisebb. Világít, különféle hangokat ad, sőt, még egy markolóval is rendelkezik.
Köszönjük magántámogatóinknak, a CFP blog szerkesztői és a magyar társasjátékosok közösségének összefogását, hogy segítségükkel megvalósíthattuk Botond kívánságát!

Horváth Éva
kívánság-koordinátor
Sásd, 2024.03.17.

BENEDEK (12 éves, ZALAEGERSZEG)


Benedek odavan a labdajátékokért, a labdák különösen megnyugtatják. Betegségéből kifolyólag sajnos nem sportolhat, viszont fantasztikus ajándékot kapott a Csodalámpa Alapítványtól: egy beltéri labdatengert, amelyben bármikor jókat játszhat a sok labda között, vagy pihenhet, kikapcsolódhat.


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Pestszentlőrinci Német Nemzetiségi Általános Iskola, az Európa 2000 Gimnázium és a BME Kéttannyelvű Gimnázium diákjainak, tanárainak és szülői munkaközösségének, valamint a Fair Play Trade Kft.-nek, hogy segítségükkel teljesíthettük Benedek kívánságát!Ekler Katalin
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2024.03.17.

ATTILA (13 éves, KARCAG)Attila vágya egy okostelefon volt, amelyen nem csak kapcsolatot tarthat barátaival, rokonaival, de internetezhet, játszat, zenét is hallgathat rajta. Nagyon örült ajándékának, és izgatottan várta, hogy kipróbálhassa az áhított készüléket.


Köszönjük a Liferay Hungary Kft. ismételt támogatását,
segítségükkel teljesíthettük Attila kívánságát!


Nagyné Szabó Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2024.03.16.

Milán (5 éves, Szamosszeg)

Milán egy akkumulátoros kistraktorról álmodott, amibe beülhet, amit vezethet. Nagyon megtetszett neki egy zöld traktor, amelynek utánfutója is van, így mindenféle játékot beletehet, szállíthat.
Nagy volt az öröm, amikor megérkezett a hatalmas csomag, benne az áhított zöld kistraktorral.Köszönjük szépen Rudolf Péternek, a Vígszínház igazgatójának és a színház vezetésének, az előadás nézőinek, valamint magántámogatóinknak, hogy segítségükkel egy újabb beteg gyermek kívánságát teljesíthettük.


Nagyné Szabó Éva és Gárdos Erika
kívánság-koordinátorok
Samosszeg, 2024.03.13.

Flóra (3 éves, Újfehértó)

Flóra sokat jár klinikánkra vizsgálatokra, fejlesztésre. Szülei hozzák-viszik autóval, és bizony hosszú az út a kislánynak. De jó lenne, útközben mesét nézni, így gyorsabban telne az utazás - kívánta Flóra.
Meglátod Flóra, ezentúl rövidebb lesz az út Nyíregyházára - legalábbis számodra úgy tűnik majd -, hiszen új tableteden kedvenc meséid fognak szórakoztatni útközben.


Köszönjük szépen Rudolf Péternek, a Vígszínház igazgatójának és a színház vezetésének, az előadás nézőinek, valamint magántámogatóinknak, hogy segítségükkel nagy örömet szerezhettünk Flórának.


Dr. Kántor Katalin
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2024.03.22.

Archívum

Archívum


Belépés