VANESSZA (14 éves, DEBRECEN)


Egy mesés Disneyland-i utazással egyszerre 3 gyermek álma vált valóra.

Mindegyiküknek ez volt az első repülése, és igazán fantasztikus élményben volt részük: beülhettek a pilótafülkébe, majd repülés közben a pilóta egyszer csak bemondta, hogy ezen a járaton velünk utazik Vanessza, aki pont a mai napon ünnepli 14. születésnapját, és akinek nagyon sok boldog születésnapot kíván a repülő személyzete. Megható volt.
Leszállás után már indultunk is a szállodába. Kaptak a gyermekek szép ajándékokat, aztán irány a szoba, majd a park, ahol egy kellően veszett csattogós hullámvasút következett. Adrenalin betöltött és 22:00-ig pörögtünk. Gyors vacsora következett, aztán hatalmasat aludtunk, másnap frissen keltünk.

A bőséges és nagyon finom reggeli után sietve indultunk a parkba, ahol rengeteg szépséget láttunk: hullámvasút, elvarázsolt kastély, Pán Péter világa, Hófehérke tündöklése és annyi minden, hogy le sem lehet írni.
Az egész napot ezen a mesés helyen töltöttük. Mindenki nagyon élvezte. Mentünk fotózkodni Bellel és Cinderellával és jót beszélgettünk velük.
Azután újabb csattogós hullámvasút következett, a Karib tenger kalózaival csónakázás, majd a Pán Péter szépséges világa és mentünk lézerrel lövöldözni a szörnyekre. Ez utóbbi három mindenki kedvence lett szerintem. A délutáni felvonulást egy korai vacsora követte, majd egy órát pihentünk, mielőtt megtekintettük a fantasztikus esti tűzijátékot.
A tűzijáték és a többi élmény egyszerre teljesen megbabonázott mindenkit és a gyerekek összebújva, fáradtan, boldogan, kicsit fázva nézték ezt az álomszép műsort. Éjfél is elmúlt, mire a hömpölygő tömeggel megérkeztünk az elegáns szállodába. Mindenki nevében köszönjük szépen ezt a soha nem feledhető hétvégét!

/ 3





Hálásan köszönjük támogatóinknak, a Wizz Air Hungary Ltd.-nek, a Disneyland Paris-nak, az MVM Energetikai Zrt.-nek, a Jet Travel utazási irodának, a Fornax Zrt.-nek, a Hesse Trade Kft.-nek hogy valóra válthattuk Vanessza álmát!










Boris Péter
kívánság-koordinátor
Párizs, 2024. április 20.


Archívum


Belépés