2016-09

Norbert (12 éves, Dunaegyháza)

Norbi minden vágya egy laptop volt.
A kórházban töltött napok nagyon unalmasan teltek, és úgy gondolta még a tanulás is könnyebben menne ha lenne egy saját laptopja az ágya mellett.

Két kezelés között sikerült meglepnünk a nagyfiút, és ráadásul az átadás kisebb tömeg előtt történt - persze Norbi tudtával és engedélyével - a Margit-szigeten.
A már hagyománnyá vált "Séta a beteg gyerekek álmaiért" rendezvény keretében, az Eötvös József Gimnázium tanulói a többi résztvevő tapsa közepette adta át Norbinak az áhított gépet.

/ 4



Természetesen, nyomban kicsomagoltuk a gépet és alig várta a kisfiú, hogy otthon bátyja segítségével igazán birtokba is vehesse.
Azért egy kis bringózásra is jutott idő...

Köszönjük az Eötvös József Gimnázium tanárainak és diákjainak, hogy segítettek örömet szerezni Norbinak, és megrendezték ezt a felejthetetlen napot!


Mocsonoky Andrea
kívánság-koordinátor


István (17 éves, Kecskemét 10. p.)



István egy hatalmas műtéten van túl, ma már az édesapjától kapott új veséjével gyógyul. Mielőtt a kórházba befeküdt volna, még sikerült a Csodalámpának egy nagy álmát valóra váltani, István ugyanis egy rocker bakancsot kért az alapítványtól.

A kívánság nem volt újdonság a számunkra, hiszen 8 évvel ezelőtt már érkezett egy hasonló, így rutinosan kezdtük a szervezést. Megvásároltuk a lábbelit, s ha korábban is sikerült, hát most is tettünk egy próbát: megkértük Kalapács József rockénekest, hogy segítsen nekünk és adja ő át a bakancsot a nagyfiúnak.

Pécelen találkoztunk a művésszel, aki István kérdéseire válaszolva elmesélte, hogyan indult az énekesi pályája, mesélt és fényképeket mutatott a koncertjeiről, majd készítettünk jó néhány képet: a bakancs, a rockerek és a Csodalámpa. A művész lemezeit kiadó Hammer Music Kft. is küldött ajándékot, a Kalapács együttes nevével, képekkel illusztrált pólót, sapkát, és persze CD-ket.

István még felpróbálta a szinte térdig érő fekete rockerbakancsot, majd elégedetten búcsúzva indult hazafelé, hogy immár a megszerzett kincsek birtokában felkészüljön a műtétre.

Mielőbbi felépülést kívánunk István, s reméljük, mihamarabb felveheted a bakancsot és együtt hallgathatod majd a koncerteken a rockzenét a barátaiddal.


/ 3




Köszönjük Weisz Lászlónak, a Kalapács együttes tagjának a segítséget, Kalapács József énekesnek, hogy találkozott Istvánnal, a Hammer Music Hungary kiadónak pedig a kiegészítő ajándékokat.


Felkai Márta
Pécel, 2016. szeptember 9.

Viktor (5 éves, Budapest)


Szerda reggel Viktor mit sem sejtve indult óvodába. Pedig nagy dolgok történtek aznap, szó szerint. Délelőtt szakemberek érkeztek a házukhoz, hogy egy kerti játszóteret állítsanak össze, van abban csúszda, hinta, mászóka…

Az óvodából hazatérve birtokba vehette kis húgával együtt a játékokat. A nagy örömnek részese volt Gábriel Péter támogatónk és kislánya is, akik segítségével teljesíthettük Viktor kívánságát - köszönet érte!


/ 3




Köszönjük Gábriel Péter úr ismételt támogatását!!


Sulija Anikó és Piacsek István
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2016. szeptember 21.

Máté (17 éves, Pécs)



Máté hosszú kezeléseken volt túl, amikor a Csodalámpa szervezésében eljuthatott kedvenc sorozatának, a Munkaügyek produkció forgatására. A televíziós műsor felvételei Budaörsön, egy irodaházban készülnek, így egy szép nyári napon a Megafilm Service Kft. autójával Máté és édesanyja Pécsről a fővároshoz közeli stúdióba érkezett. Egy nehéz forgatási nap elé néztünk, hiszen kint 30 fok fölötti meleg volt, bent pedig komoly munka kezdődött.

Mindenki nagyon kedvesen fogadott minket, kis süteményt, üdítőt kaptunk az érkezésünkkor, a programot végighallgatva pedig biztosak voltunk benne, hogy izgalmasnak ígérkezik a nap. S így is lett, folyamatosan részesei lehettünk a stáb munkájának, követhettük őket a felvétel helyeire, lassan elénk tárult az adások alatt látható iroda minden szobája. Megnéztük a sminkszobát, az öltözőket és a kellékekkel teli termet is. Ahogy az egymás után következő jelenetek forgatása elkezdődött, úgy találkoztunk sorra az adások szereplőivel, Molnár Piroskával, Fodor Annamáriával, Mucsi Zoltánnal, Elek Ferenccel, Tamási Zoltánnal, Rétfalvy Tamással, Kardos Roberttel, Dankó Istvánnal.

Mátét nagyon kedvesen üdvözölte mindenki, közös képek is készültek, s még Márton István rendező is tartott egy kis szünetet, hogy a pécsi nagyfiúnak meséljen a felvételekről. A délelőtti nem kevés izgalmas látnivaló után a szünetben a vendéglátók meghívására együtt ebédeltünk, majd délután folytatódott a munka. Máté egy ideig az operatőr mellett állva nézte a felvételeket, majd egyszer csak a vállára vehette a kamerát. S ez csak az első lépés volt a filmes világ felé, az egyik jelent többszöri felvételében megkapta a csapót, így ő mondhatta be a jelent számát. Mint egy igazi csapattag, úgy dolgozott. Délutánra már mindenki jócskán elfáradt, így Máté és édesanyja fantasztikus élményekkel a tarsolyukban ülhettek be a produkciós autóba, amikor elindultak haza.

Máté a kívánságteljesítés előtti este tudta meg, hogy felvették a pécsi egyetem kommunikációs szakára, amelyhez gratulálunk, így ez a forgatási nap talán egy jó szakmai gyakorlattal is felért.


/ 3




Nagyon köszönjük a Munkaügyek sorozat produkciós vezetőinek, szervezőinek és Molnár Briginek, aki a Megafilm Service Kft. képviseletében segített megszervezni a forgatási napon a részvételünket, valamint minden stábtagoknak, a színészeknek és Márton István rendezőnek, hogy szeretettel vették körül Mátét.


Külön köszönjük Nyitrai Kata szerkesztő- televíziós újságírónak a kapcsolatfelvételt, aki már többször is segített a Csodalámpa népszerűsítésében.

Felkai Márta
Budaörs, 2016. július 27.

Koppány (13 éves, Tarpa)

Tarpára indultunk a 13 éves Koppányhoz, hogy a várva várt kívánságát teljesítsük. A fiatalember egy laptopot szeretett volna...

Megérkezve egy izgatott, vidám kisfiúval találkoztunk. A doboz kibontásához és a számítógép beüzemeléséhez sem volt szüksége segítségre. Látszott rajta, hogy nagyon nagy örömet szereztünk neki, és nem idegen számára a számítástechnika világa. Szülei elmondták, hogy Koppány nagyon jól tanul az iskolában, nyolcadik osztályba jár, így már a továbbtanulási lehetőségeken gondolkoznak.

A betegség leküzdéséhez kívánunk neki sok erőt, kitartást, és bízunk benne, hogy ezzel az ajándékkal hozzájárulhattunk a gyógyulásához és álmai megvalósításához.


Nagyon köszönjük céges és magántámogatónk segítségét, akik nélkül nem valósulhatott volna meg Koppány álma!


Alagi Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Tarpa, 2016. 09.07.


Luca (4 éves, Gyõr)


Egy szép, napsütéses délután útnak indultunk támogatóinkkal, a Baán testvérekkel, hogy valóra váltsuk egy ötéves kislány álmát. Luca régi vágya egy kiskutya volt. Testvérétől megtudtuk, hogy egyszer régen közösen írtak egy listát arról, mire van szüksége egy kölyökkutyának, ha majd valamikor megszületik az ő kutyája, akkor már mindenre fel legyenek készülve.

Eljött ez a nap is, pont Luca születésnapján született meg egy – később Luca édesanyja által – Lucas névre keresztelt kutyus. Mikor odaértünk a házhoz, Luca nagyon megszeppenve nézte a körülötte lévő embereket, de az ajándéknak nagyon örült, sokat babusgatta, simogatta. A kiskutya az első pillanatban belopta magát Luca, és az egész család szívébe. Miután a kutyus mindent és mindenkit megszaglászott, megrágcsált a lakásban, Luca két plüssállatát is neki adta, hogy tudjon mivel játszani.

Lucának betegsége miatt pár hónapot ki kell hagynia az óvodából, ezért most tökéletes játszópartnere lesz a kutyus. Kívánom neki, hogy még nagyon sokat játszanak együtt.




Köszönjük a Baán Faipari Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. támogatását!


Potyondi Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Győr, 2016. augusztus 09.

László (11 éves, Sárospatak)


Lacika anyukájával megbeszéltük, hogy mi is ott leszünk az ajándék átadásán. Mikor megérkeztünk és Lacika meglátott bennünket, nagyon meglepődött, mert ismeretlenek voltunk számára és nem tudta, hogy miért mentünk.

De amikor előkerült a kért laptop, nagyon megörült, és ezután szinte „be nem állt a szája”. Ezzel is bizonyította, hogy milyen nagy örömöt és meglepetést szereztünk neki.


Kívánjuk, hogy nagyon sok boldog és örömteli percet szerezzen számára a MagNet Magyar Közösségi Bank segítsége által megkapott laptop.


Kónyáné Timea
kívánság-koordinátor
Sárospatak,2016. augusztus 11.

Laci kedves levelét ide kattinva olvashatják el.

József (7 éves, Hajdúszoboszló)



Jocó nem volt túl jókedvű, amikor megérkeztem hozzájuk. Nem csoda, hiszen éppen a kezelések kellős közepén tart, ami nagyon megviseli Őt. Hétvégére szerencsére hazaengedték a kórházból, és otthon nagy meglepetés várta! Megérkezett a gyönyörű, hófehér, világítós autós ágy!

Apukája gyorsan össze is szerelte, hogy a fekhely már készen várja kis gazdáját haza. Jocónak nagyon tetszett az ágy, megmutatta nekem, hogy milyen nagy, és hogyan világít.

Kívánom Neked Jocó, hogy álmodj nagyon szépeket ebben a „csodaágyban”!


Köszönjük a MagNet Magyar Közösségi Bank támogatását!


Palásti Ildikó
kívánság-koordinátor
Hajdúszoboszló, 2016.08.14.

Gábor (17 éves, Szinpetri)



Gábor nagyon csendes, zárkózott fiatalember. Kérése nehezen született meg, de sikerült! Testvére, Eszter kívánságát már teljesítette a Csodalámpa Dzsinije, így ő sokat segített Gábornak a gondolkodásban. Már nagyon-nagyon várta, hogy egyáltalán sikerül-e a kívánságát teljesíteni.

Aztán egy nagyon meleg nyári nap, késő délután megérkeztünk hozzájuk egy TV készülékkel, meglepetésszerűen. Anyukájuk tudott róla, próbálta titokban tartani, de Eszter kipuhatolta, hogy mi lesz, de végül ő is „cinkosunk” volt, mert nem árulta el Gábornak. A fényképek is mutatják, hogy Gábor mennyire örült, és mennyire meglepődött a várva várt TV készülék miatt. Az Ő nagyon-nagyon visszafogott, szerény, de sokat sejtető finom mondatával zárom beszámolómat:

„Nagyon köszönöm a Csodalámpa Alapítvány munkatársainak és a Támogatóknak, mert még soha senkitől nem kaptam meglepetés ajándékot a családom kivételével.”

Számomra is nagy öröm volt teljesíteni a kívánságot és látni, hogy milyen örömöt tudott a Csodalámpa Alapítvány ismét szerezni egy egész családnak.




Ezúton is szeretnénk megköszönni a Corinthia Hotel Budapest és nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését!


Kónyáné Tímea
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. augusztus 11.

Viktor (15 éves, Szilvásvárad)



A 15 éves Viktor régi vágya volt, hogy a tengerparton nyaralhasson édesanyjával. Az utazás után így emlékeztek:


Kedves Alapítvány, Kedves Támogatónk!

Azért választottam ezt a kívánságot, mert mindig is szerettem volna Horvátországot megismerni, látni a tengert, úszkálni benne.

A legjobban Basca tetszett, a templom, a temetkezési hely és az onnan szemünk elé táruló gyönyörű kilátás. A Krk-en tett kirándulás és a tengeralattjáró hajón a sok meseszép látnivaló csodás volt.Az esti tengerparti sétákra és a lenyugvó Nap gyönyörű látványára egész életemben emlékezni fogok!

Hálásan köszönöm ezt a hetet!

Viktor



Szeretnék a magam és Viktor fiam nevében is köszönetet mondani a Csodalámpa Alapítványnak, a Támogatónknak valamint kedves segítőnknek, Zsuzsinak a felejthetetlen napokért, melyet Horvátországban, KRK szigetén tölthettünk. A biztonságos utazásért, a programokért, a kitűnő ellátásért, a finom ételekért, a gyönyörű szállásért melyekben egy hétig részünk volt!

A fiamat, Viktort végre boldognak, felszabadultnak láthattam, mert a megélt élmények feledtették vele betegsége kellemetlenségeit. Ezek az élmények mindkettőnknek egy életre szólnak.

Ági, az édesanya





Köszönjük a Provident Pénzügyi Zrt. és a Magyar Nemzeti Bank ismételt támogatását !!!



Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Malinska, 2016.08.27. – 09.03.

Róbert (14 éves, Parád)


Különleges napra ébredt Robi egy augusztus végi kedden. Szüleivel a fővárosba indultak a Corinthia Hotel Budapestbe, ahol Róna Péter a HandInScan Kft. vezetője és munkatársai érdeklődve várták már a pillanatot, hogy közösen teljesíthessék a Parádon élő nagyfiú álmát, s átadhassák neki a Samsung Galaxy telefont.

A Corinthia szálló által felajánlott Kívánságkonyha-programon vehettünk részt, ahol a kis csapatunkat Döry Gábor, a szálloda kommunikációs igazgatója fogadta, s vezetésével megtekinthettük a csodálatos báltermet, a hatalmas elnöki lakosztályt és a vendégeinek kényelmét szolgáló SPA részleget. Robival együtt ámulattal jártuk be a gyönyörű hotelt, s hallgathattuk, milyen hírességek szálltak meg már e falak között, jártak ugyanitt, ahol mi is.

A nagyon érdekes túra után a szálloda látványkonyhájában folytattuk a programot, ahol az ételek előkészítésében mindenki kivette a részét. Robi is szívesen maradt velünk, hogy együtt főzhessen a csapattal, mert bár kiváló sportoló, a konyhában is jól érzi magát. Bolyki Péter séftől pillanatok alatt megtanulhattuk a pisztrángfilézés rejtelmeit, majd láthattuk, hogy fér meg egymás mellett a sült kacsa és a libamáj. A nagy sürgés-forgás közben még Turák Imre a hotel vendéglátási igazgatója is megismerkedett a vendégekkel. A program befejezéseként elfogyasztott menüt egy igazán különlegesen elkészített Eszterházy-szelet zárta.

Robi hősiesen dolgozta végig a főzést, ízlettek neki a finom ételek, de biztosak vagyunk benne, már nagyon vágyott haza, hogy végre beállíthassa és használhassa a telefonját, ami segítségére lesz a kórházban töltött idő alatt is, hiszen így könnyebben elérheti majd a barátait.

Mindannyian azt kívánjuk neked Robi, hogy mielőbb visszatérhess az iskolába és újabb eredményeket érhess el a sportban.


/ 3




Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest és a HandInScan Kft. támogatását, hiszen összefogásukkal teljesülhetett Robi álma.



Felkai Márta
Budapest, 2016. augusztus 30.

Aletta (6 éves, Mezőkövesd)


Aletta egy mindig csacsogó, jó kedélyű, örökmozgó 6 éves mezőkövesdi kislány. Egy családi nyaralásuk alkalmával látta valahol, hogy milyen jó játék az Xbox Kinect szenzorral, s elmesélte, hogy milyen jót táncolt ő akkor, azon a nyaraláson. Ezért, ha lehet, ő olyat szeretne kérni a Csodalámpától.

És Aletta kívánsága valóra vált! A kislány nagyon meglepődött, amikor a Fundamenta stábja bekopogott otthonukba. Pár perc beszélgetés után Aletta már sejtette, hogy miért jött a sok néni és bácsi. A csomagból hamar előkerült az ajándék játékgép. A készüléket rögtön be is üzemelték, s már lehetett is táncolni, ugrándozni. Aletta és kishúga boldogan táncra is perdültek a zene hallatán.

Kedves Aletta! Kívánjuk, hogy sok örömöd legyen ajándékodban, és minél hamarabb gyógyulj meg!


Köszönjük a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. támogatását!



Tatárné Csonka Zsuzsanna és Adorján László
kívánság-koordinátorok
Mezőkövesd, 2016. július 21.

Ádám Nándor (9 éves, Szegvár)



Ádám súlyos betegséggel küzd, így hosszú hónapokig nem mehet iskolába. Be kellett jönniük a kórházba, ezt az alkalmat ragadtam meg, hogy átadjam a Csodalámpa Alapítvány ajándékát.

Nagy volt az öröm, hiszen nem számított arra, hogy ma megkapja az új laptopját, melynek köszönhetően tartja majd a kapcsolatot az osztálytársakkal, és az unalmas órái is felpezsdülnek.

Remélem, hogy hamarosan már csak a laptop emlékezteti majd a régen elfeledett betegségére.


Köszönjük magántámogatóink segítségét!

Tatár Ágnes
kívánság-koordinátor
Szeged, 2016.09.02.

Levente (6 éves, Marcali)



Levente édesapja árulta el nekem, hogy miért éppen ezt a kívánságot választotta kisfia. Mindig is nagy kedvenc volt számára a középkor rejtélyes és izgalmas világa, különösen Mátyás király meséi, így azt kérte, hogy eltölthessen pár napot Bikalon a középkori élménybirtokon, miközben a gyönyörű Puchner Kastélyszállóban vendégeskednek.

A család augusztus 4-én utazott el, maga a szálloda is egy élmény volt, medencéivel, finom ételeivel és szép szobájával. Emellett többször is átmentek a bikali Élménybirtokra, ahol "Életre kel a középkor", láttak lovagi tornát, várjátékot, saját maguk kipróbálhatták, milyen a lovaglás, kocsikázás, gyertyaöntés, üvegfestés, kosárfonás (még felsorolni is sok...)

Amikor meglátogattam a családot, éppen az élménybirtokon voltak, láthatóan Levente is nagyon élvezte a programokat, ez a kívánságteljesítés összefogással valósulhatott meg.


/ 5





Köszönjük Németh Zoltánnak és Németh Tímeának a támogatást, mely lehetővé tette, hogy Leventéék a Puchner Kastélyszállóban vendégeskedjenek négy teljes napot!


Köszönjük a Fundamenta SZEB csapatának, hogy adományukkal segítették a kívánságteljesítést, Horváth Tamásnak és családjának, hogy személyesen meglátogatta Leventét!



Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Bikal, 2016.08.04.

Csaba (5 éves, Nádudvar)


Egy szép nyári napon, támogatónkkal együtt elmentünk Nádudvarra, hogy Csabikának a kért ajándékot, a BUNKER-t átadjuk. Patlók Olivér segítségével sikerült a kisfiú álmát teljesítenünk, aki ezért - Csodabogárként - futott az Ironman-en.

Csabika kicsit megszeppenve, de örömmel fogadott minket. Olivér és a kis Csabi nagyon gyorsan össze is barátkoztak, és ezután egész nap a bunkerrel játszottak. Rajzoltak, színeztek, majd ettek és ittak benne. Rajzaikkal kitapétázták a bunker belsejét.

Öröm volt látni, hogy Csabi milyen boldog, sőt még a kedve is megjött. Olivérrel szoros barátságot kötöttek, meg is tervezték, hogy máskor is meglátogatja a mi kis hősünket!

Kedves Csabi, remélem, hogy nagyon sok örömöd lesz a kért játékkal. Ehhez mi jó egészséget kívánunk neked!


Köszönjük, hogy az IRONMAN 70.3 Budapest futói segítették Csabi álmának megvalósulását!


"Add tovább, hogy van tovább!" www.csodalampa.hu

Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Nádudvar, 2016.augusztus 19.

Bence (10 éves, Tiszaadony)



Bence egy szép nyári napon érkezett hozzánk kivizsgálásra a miskolci kórházba. Mikor bementem hozzá, azonnal azt kérdezte, hogy a Csodalámpa tud-e az ő kívánságáról? Megnyugtattam, legyen türelemmel...

Nagy öröm volt számára, mikor legközelebb bementem hozzá a kért ajándékkal, az X-BOX játékgéppel. Amikor később apukája megérkezett, Bence azzal fogadta, ha majd ha hazamennek a kórházból, milyen sokat fog játszani az X-BOX-szal.

Kedves Bence, reméljük, hogy sok-sok örömöd lesz a játékkal. Ehhez mi jó egészséget és kitartást kívánunk.


Köszönjük a Cisco Systems Hungary Ltd. támogatását!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2016.augusztus 08.

Tímea (16 éves, Bihartorda)



Timi kontroll vizsgálatra érkezett az osztályra, már nagyon régóta várta, hogy teljesüljön a kívánsága, megkapja az új mobiltelefonját. Kimentem hozzá, és átadtam neki a telefont, amivel láthatóan nagy örömet szereztem!!

Elmondta, hogy éppen tönkrement a telefonja, már nem tudta használni. Pont jókor érkezett a csoda! Remélem, sok örömöd lesz benne! Jó egészséget kívánok neked!


Köszönjük magántámogatóink segítségét, nagy örömet szereztek ismét!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2016.09.05.

Norbert (13 éves, Vámosatya)



Norbi nagyon régóta benn fekszik a kórházban, sokszor kérdezgette tőlem, vajon mikor érkezik meg a laptopja. Elmondtam, ami késik, nem múlik, bármikor bármi megtörténhet, csodák vannak és léteznek, mint tudjuk...

Egyik nap végre hazamehetett, folyóson ülve várta a kocsit, ami hazaviszi. Gondoltam, ha lúd, legyen kövér: odaadtam neki a masinát. A nagyfiú nagyon boldog volt, a szeme is mosolygott. Remélem, sok örömöd lesz benne! Jó egészséget kívánunk neked!


Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2016.09.06.

Fruzsina (8 éves, Kardoskút)

Fruzsi súlyos betegségéből már gyógyulófélben van, a Csodalámpától egy olyan emeletes ágyat kért, amihez egy íróasztal is tartozik.
A kérés teljesítésének szép története a következő: a Csodalámpa Alapítványt nyáron a fővárosban megrendezett Iroman 70.3 Budapest verseny támogatta, melynek kapcsán olyan versenyzőket kerestek, akik jótékony sportolóként regisztrálva gyűjtöttek adományt a kívánságteljesítésekhez.
És lám nincsenek véletlenek, Fruzsit korábban operáló Dr.Vízi András szegedi gyermeksebész vállalta, hogy Csodabogárként indul a versenyen és kis páciense kívánságát teljesíti, amihez a szükséges pénzösszeget rekord idő alatt gyűjtötte össze.
Ezután a Csodalámpa megvásárolta és kiszállította az áhított komplett ágyat, méghozzá igazán jól időzítve, mivel a család olyan házba költözött, ahol Fruzsinak külön szobája lett.

Vízi doktor sajnos az átadásra nem tudott eljönni, de felesége és kisfia képviselte Őt a nagyon meghitt és családias kívánságteljesítésen, ahol Fruzsi nagy örömmel vette a birtokába az ágyat.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk Fruzsi!

Köszönjük az IRONMAN 70.3 Budapest szervezőinek és a versenyeken részt vett jótékony sportoló Csodabogaraknak, köztük dr. Vizi Andrásnak, hogy a segítségükkel összegyűjtött adományokból teljesülhetett Fruzsi álma.

A Szeged TV esti napi adásában interjút készített dr. Vizi Andrással, mely a 46. perctől kezdődik és ide kattintva megtekinthető.


Nagy Andrea és Vizi-Simon Csilla
Kívánság-koordinátorok
Kardoskút, 2016.08.23.

Alex (16 éves, Hajdúböszörmény)



A 16 éves Alex súlyos betegséggel küzd, nagyon sok időt tölt a klinikán, a könnyebb kapcsolattartáshoz laptopot kért a Csodalámpa Alapítványtól. A nagyfiú éppen kezelésre érkezett az osztályunkra, mit sem sejtve arról, hogy hamarosan megkapja az ajándékát.

Kis idő múlva bementem a kórterembe, átadtam neki a laptopot. Eleinte szóhoz sem jutott, csak nézett, de utána fülig ért a szája! Remélem, sok örömöd lesz benne!


Köszönjük visszatérő támogatónk, a Prime Rate Kft. segítségét, nagy örömet szereztek ismét!


Bobkó Stella
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2016.08.26.


Archívum

Archívum


Belépés