Levente (6 éves, Marcali)



Levente édesapja árulta el nekem, hogy miért éppen ezt a kívánságot választotta kisfia. Mindig is nagy kedvenc volt számára a középkor rejtélyes és izgalmas világa, különösen Mátyás király meséi, így azt kérte, hogy eltölthessen pár napot Bikalon a középkori élménybirtokon, miközben a gyönyörű Puchner Kastélyszállóban vendégeskednek.

A család augusztus 4-én utazott el, maga a szálloda is egy élmény volt, medencéivel, finom ételeivel és szép szobájával. Emellett többször is átmentek a bikali Élménybirtokra, ahol "Életre kel a középkor", láttak lovagi tornát, várjátékot, saját maguk kipróbálhatták, milyen a lovaglás, kocsikázás, gyertyaöntés, üvegfestés, kosárfonás (még felsorolni is sok...)

Amikor meglátogattam a családot, éppen az élménybirtokon voltak, láthatóan Levente is nagyon élvezte a programokat, ez a kívánságteljesítés összefogással valósulhatott meg.


/ 5





Köszönjük Németh Zoltánnak és Németh Tímeának a támogatást, mely lehetővé tette, hogy Leventéék a Puchner Kastélyszállóban vendégeskedjenek négy teljes napot!


Köszönjük a Fundamenta SZEB csapatának, hogy adományukkal segítették a kívánságteljesítést, Horváth Tamásnak és családjának, hogy személyesen meglátogatta Leventét!



Varga Ákos
kívánság-koordinátor
Bikal, 2016.08.04.

Archívum


Belépés