Gábor (17 éves, Szinpetri)



Gábor nagyon csendes, zárkózott fiatalember. Kérése nehezen született meg, de sikerült! Testvére, Eszter kívánságát már teljesítette a Csodalámpa Dzsinije, így ő sokat segített Gábornak a gondolkodásban. Már nagyon-nagyon várta, hogy egyáltalán sikerül-e a kívánságát teljesíteni.

Aztán egy nagyon meleg nyári nap, késő délután megérkeztünk hozzájuk egy TV készülékkel, meglepetésszerűen. Anyukájuk tudott róla, próbálta titokban tartani, de Eszter kipuhatolta, hogy mi lesz, de végül ő is „cinkosunk” volt, mert nem árulta el Gábornak. A fényképek is mutatják, hogy Gábor mennyire örült, és mennyire meglepődött a várva várt TV készülék miatt. Az Ő nagyon-nagyon visszafogott, szerény, de sokat sejtető finom mondatával zárom beszámolómat:

„Nagyon köszönöm a Csodalámpa Alapítvány munkatársainak és a Támogatóknak, mert még soha senkitől nem kaptam meglepetés ajándékot a családom kivételével.”

Számomra is nagy öröm volt teljesíteni a kívánságot és látni, hogy milyen örömöt tudott a Csodalámpa Alapítvány ismét szerezni egy egész családnak.




Ezúton is szeretnénk megköszönni a Corinthia Hotel Budapest és nagylelkű vendégeinek önzetlen támogatását, mely lehetővé tette e kívánság teljesítését!


Kónyáné Tímea
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2016. augusztus 11.

Archívum


Belépés