2022-09

KLAUDIA (7 éves, SZOLNOK)



A huncut kis Klaudia mindig anya mobilját csente el, ha valamelyik kedvenc internetes játékát szerette volna végig játszani. Aztán egyszer megtudta, hogy létezik egy varázsló, akit dzsinnek hívnak, és a csodalámpát megdörzsölve a dzsinn teljesíti a kívánságát. Nagyon szeretett volna egy tabletet, hogy ne kelljen állandóan anyának könyörögni, hogy játszhasson.

A dzsinn valóra váltotta a kis Klaudia álmát.

Amikor a kezemben egy dobozzal megálltam a kislány ágya előtt, gyönyörű szemeivel rám nézett, elmosolyodott és már sejtette, hogy a dzsinn meglepetése lapul a dobozban. Együtt bontottuk ki a csomagot és előkerült a gyönyörű tablet. Klaudia boldogan húzta magához az ajándékot és huncutul mosolyogva mondta anyának: most már nekem is van... majd hozzám fordult és boldogságtól csillogó szemmel köszönte meg az ajándékot. Még beszélgettünk egy kicsit, majd a legnagyobb meglepetésemre elővarázsolt egy nagyon szép kis színes karkötőt és azt mondta: ezt a Kati nénivel csináltam a játszóházban és szeretném neked adni ajándékba. Nagyon meghatódtam és azonnal felékesítettem magam. Legalább olyan boldog voltam, mint a kis Klaudia, aki már alig várta, hogy a szobában a szemben lévő ágyon fekvő nagyfiú segítsen neki beüzemelni a tabletet.

Mielőbbi teljes gyógyulást kívánunk a pici lánynak és sok örömteli játékot a tableten.


Köszönjük a Hesse Trade Kft. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Klaudia kívánságát!


Sipos Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Budapest 2022.09.22.

BÍBORKA (7 éves, BALMAZÚJVÁROS)


Bíborka kívánsága az volt, hogy a Csodalámpa Dzsinnje varázsoljon a kertjükbe egy olyan fa kuckót a saját és testvére számára, ahová csakis ők ketten tudnak bejutni. Mégpedig egy létra segítségével! És ha szeretnének kijutni a házikóból, akkor azt egy csúszdán lecsúszva tegyék! És lám, a Dzsinn most is megoldotta a kérést, és Bíborkáék udvarára varázsolta a kis fa házikót, úgy, ahogy azt a kislány kérte.

A csodaszép fa építményt a kicsi lány és testvére azonnal birtokba is vették, s első napjuk minden óráját a kis házikóban töltötték. Sőt, ha nem lett volna éjszaka már hideg, legszívesebben ott is aludtak volna!

Kedves Bíborka! Nagyon örülünk, hogy a Csodalámpa ajándéka ismét jó helyre került!


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk a kislány álmát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2022. szeptember 21

EVELIN (12 éves, ALCSÚTDOBOZ)


Evelin amellett, hogy kitűnő tanuló, egy igazán kreatív leány, aki nagyon szeret rajzolni. Az írás is nagy örömmel tölti el, nemcsak meséket ír, hanem rendszeresen ír cikkeket az iskolai újságba is.

Sokszor részt vesz pályázatokon, akár rajzolásról, akár írásról van szó.

Evelin betegsége miatt magántanuló, ezért egy laptopot kért a Csodalámpától, hogy kényelmesebben tudjon tanulni, ha online formában kell bekapcsolódnia a tanórába.

Ezentúl a tanulás mellett persze az újságcikkeket is ezen a laptopon fogja megírni.


Köszönjük magántámogatóinknak, Szilviának és Balázsnak, hogy segítségükkel mosolyt varázsolhattunk Evelin arcára!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.09.27.


Evelintől köszönetként aranyos, igaz mesét kaptunk... IDE kattintva olvashatja el.

GYÖRGY (12 ÉVES, BAJA)


Gyurka most fejezte be a 8 osztályos gimnázium első évfolyamát. Jó tanuló, szereti a társaságot, a sportot és a zenét.
Szabadidejében szívesen jár apukájával horgászni. Kívánsága is ehhez a hobbijához kapcsolódott: tonhal halászaton szeretett volna részt venni családjával együtt.
A Csodalámpa Alapítvány Horvátországba, az Isztriai-félsziget déli partján lévő Medulin nevű városkába szervezett egy hétvégét a kisfiúnak, hogy nem mindennapi kívánsága teljesülhessen. Már-már úgy tűnt, hogy a viharos időjárás miatt el kell halasztanunk a programot, de szerencsére a halászat hajnalára elült a vihar, bár még erősen hullámzott a tenger.
A halászoknak korán reggel indul a napjuk, és mivel Gyurka egy igazi halászaton vett részt, ezért családjával együtt hajnali 5 órára a kikötőbe kellett lenniük. Marko, a kapitány bevezette a kisfiút a tengeri halászat titokzatos világába, és a félnapos halászat ideje alatt sok érdekességet mesélt. Igaz, hogy végül csak kisebb halakat sikerült fogniuk, tonhalat nem, de Gyurka számára így is felejthetetlen élményt jelentett ez a hétvége.
Erre bizonyíték a kisfiú hozzánk írt köszönőlevele, amelyből idéznénk:

A Csodalámpa Alapítvány segítségével valóra vált egy kívánságom. Azt kértem, hogy elmehessek a tengerre tonhalra pecázni.
Ehhez Horvátországba, Medulin városába utaztunk. Amikor megérkeztünk, megkerestük a szállásunkat.
Nagyon szép volt, és egyből be is pakoltunk. Aztán fürödtünk a tengerben. Aznap este elmentünk vacsorázni Péterrel. Haltálat ettünk, volt benne két nagy hal, tintahal, rák, rengeteg kagyló, spenótos petrezselymes burgonya. Nagyon finom volt, minden elfogyott, és utána még desszertként fagyiztunk is. Az étel mellett a gyönyörű panoráma kilátás volt a legjobb.
Utána visszamentünk a szállásra, és aludtunk egy jót, de hamar volt a reggel. Hajnali négykor kellett kelni, ötkor már a kikötőben voltunk. Két ember vitt el minket pecázni, az egyik a horvát kapitány volt, a másik egy szerb matróz, és angolul beszéltek. Sok mindent értettem belőle, de nem sokat beszéltem az úton. Elindultunk a Tunanával, és még sötétben, 40 perc után kiértünk a nyílt vízre, a pecahelyre. Egy elsüllyedt hajó fölött horgásztunk, azt mondták, ott sok a tonhal. Azt is elmondták, hogy van olyan nap, amikor négy tonhal is a horogra akad, van, amikor semmi. Először makrélákra horgásztunk, hogy élőcsali legyen. A tesóm még egy mérgező pókhalat is fogott. Mindenki tengeri beteg lett, apukámat, az ötéves kishúgomat, és a hajósokat kivéve. Ennek ellenére jó volt, bár tonhalat sajnos nem, de sok kis halat fogtunk, és még mindig nevetünk rajta, hogy rosszul lettünk. Aznap azért mindenki lepihent a hajóút után.
Másnap bementünk Pulába, mielőtt hazaindultunk. Megnéztük a világhírű amfiteátrumot, aztán egy egész napot utaztunk, míg hazaértünk.
Nagyon köszönöm, hogy eljuthattam ide, és sok élménnyel gazdagodtam.







A kisfiú és családja nevében is köszönjük a Prime Rate Kft. támogatását, segítségükkel válthattuk valóra Gyurka álmát!

Biczó Péter
kívánság-koordinátor
Medulin, 2022. szeptember 9.

Attila (17 éves, Tápszentmiklós)


Attila nagyon kiváncsi a világra és ezért egy laptopot kért. Ez lehetővé teszi azt is, hogy csökkentse elszigeteltségét és kapcsolatot tartson a barátaival. Jóllehet Attilának most halasztania kell egy évet az iskolában, eddig kitűnő tanuló volt. Elsősorban a történelem érdekli és remekül tud angolul.
Nagy örömmel nyitotta ki és indította el az új laptopot.


Köszönjük magántámogatóinknak, Szilviának és Balázsnak, hogy segítségükkel mosolyt varázsolhattunk Attila arcára!



Horvai András
kívánság-koordinátor
Tápszentmiklós, 2022. szeptember 26.

VIVIEN ANGELIKA (9 éves, KUNHEGYES)


A kilenc éves, mosolygós, bájos, örökké csacsogó Vivient mire hazaengedték a kórházból, szülei elkészítették a szobáját. A kislány ebbe szeretett volna kérni a Csodalámpától egy emeletes ágyat. Olyat, ami alá befér egy íróasztal, és a ruháit is el tudja helyezni.

Vivi álma teljesült! Mire hazaért a kórházból, már szobájában állt a gyönyörű emeletes ágy. A kis kuckót a kislány nagy örömmel, azonnal birtokba is vette!


Köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Vivien kívánságát!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Kunhegyes, 2022. 08.05.

PETRA HANNA (10 éves, SZEGED)


A vártnál is sokkal izgalmasabbra sikerült a Csodalámpa kívánságteljesítése: egy nagy csattanás, egy közelben letört ág, hatalmas eső... de mindezt egy tágas, kivilágított sátorból nézték a főszereplők. Így főleg vidámság és boldogság lett a végeredmény.

"Beszélgetés Valkusz Milánnal és Marics Péterrel, vagyis a VALMAR duóval" - ez volt az álma Petrának, akinek a kívánsága Szegeden teljesülhetett. Milán és Péter meséltek Petrának egykori terveikről és felidézték az emlékeket, amikor erőt merítettek, amikor a sikereiket megalapozták. Biztatták őt is, hogy mindig, minden helyzetben legyenek újabb és újabb tervei.

Petra olvasta mostanában, hogy a fiúknak nehéz, embert próbáló időszakokon is át kellett menniük. Peti erre azt válaszolta, hogy most is nehéz néha, ugyanis rengetegen szeretik őket, hatalmas feléjük az elvárás, óriási a lelkesedés, és ennek az eredménye néha, hogy elszomorodnak: depresszió, lelki gondok gyötrik őket. A mostani gondokat ahhoz az időszakhoz hasonlította, amikor 5000 forintja sem volt, mégis tudta, érezte, hogy ha küzd, sikerülni fog elérni az álmait. Petrának is ezt kívánta, hogy mindig legyen ereje küzdeni a céljaiért és soha ne felejtse el megünnepelni, ha elért valamit. Illetve a VALMAR srácok azt mondták, mindig van B tervük, például mindketten sportoltak, tehát teniszedzőként is szívesen folytathatnák. Amilyen kedvesek voltak Petrával, a tanítás valószínűleg jól menne nekik...

A fiúk rajzoltak is, Milán egy szívet kanyarintott az aláírása mellé. Peti pedig Petra kedvenc állatát, cuki rókát rajzolt, pont olyan frizurával, mint a sajátja. A vihar közben néha csillapodott, néha erősödött, egy faág épp a sátor előtt esett a földre.

A búcsú és sok fotó után következhetett a VALMAR koncert. Petra olyan helyet kapott a sátorban, ahonnan jól láthatott, és a koncert végén a srácok szelfiztek a közönséggel, így Petra, testvérei és Anyukája is rákerülhettek a közös fotóra az Instagramon.




Nagyon köszönjük a Valmar duónak, azaz Valkusz Milánnak és Marics Péternek, hogy valóra válthattuk Petra álmát. Köszönjük Kertész Zoltán programigazgatónak a szervezésben nyújtott segítséget, Tari Fanninak pedig a kedves vendéglátást.


Kapás Csilla
kívánság-koordinátor
Szeged, 2022.09.08.

LORA BELLA (3 éves, DÖMSÖD)


Lora nagyon szeret a szabadban lenni és a kiskutyájával játszani. A kórházi kezelések miatt azonban nem mehet közösségbe, így egy saját játszótér volt a kívánsága a Csodalámpától, persze piros színű hintával és csúszdával.

Lorának határtalan volt az öröme, amikor birtokba vehette saját kis „birodalmát”.
Itt megosztjuk Lora anyukájának köszönő sorait:

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Hálás szívvel köszönjük Lora lányunk nevében is ezt a csodálatos játszóteret! Elmondhatatlan örömet okoztak neki és nincs olyan nap, hogy ne menne ki hintázni vagy csúszdázni! Nagyon boldogok vagyunk, hogy teljesítették a kívánságát!

Külön köszönet az extra meglepetésért a Győri játszótérnek, aki elintézte, hogy a toronyba felérve Lora kedvenc mesehősei ott várják őt!

Nagyon szépen köszönjük még egyszer MINDENKINEK, aki részt vett abban, hogy egy álom teljesülhessen! ❤️🙏

Lora anyukája


Köszönjük a Nu Skin Eastern Europe Kft. támogatását, mellyel valóra válthattuk Lora kívánságát!


Solti Ferencné
kívánság-koordinátor
Dömsöd, 2022.09.12.

JÁZMIN NIKOLETTA (5 éves, TATABÁNYA)



Jázmin egy életvidám, mosolygós kislány, aki mindenkit meg tud nevettetni maga körül. A Csodalámpától olyan fejlesztőjátékokat kapott, amik szórakoztatóak, és egyben hasznosak is.

Otthon, anyukájával így órák hosszat játszhatnak majd, miközben – szinte észrevétlenül – ügyesedhet, fejlődhet Jázmin.


Köszönjük a Groupama Biztosító ZRt. ismételt támogatását!


Gergely Anna
kívánság-koordinátor
Tatabánya, 2022. szeptember 15.

ÁRPÁD (16 éves, BUDAPEST)


Árpi sokáig gondolkozott, hogy mit is kívánjon a Csodalámpa dzsinnjétől, végül egy olyan kívánságra esett a választása, amelyen az egész családja részt vehet, és ami teljesen az érdeklődési körébe esik.

Pici kora óta érdeklik az állatok, és a jövőben is állatokkal szeretne foglalkozni hivatásszerűen. Egy hosszú hétvégét tölthetett el Árpi és családja a Nyíregyházi Állatparkban.

/ 3



Közzétesszük Árpi szüleinek köszönő sorait:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Hálásak vagyunk, hogy a Csodalámpa jóvoltából egy gyönyörű hétvégét tölthettünk el a Nyíregyházi Állatkerthez tartozó szállodában a Pangea Hotelben. Árpi imádja az állatokat és nagyon szeretett volna ellátogatni ide. A szállásról szabad átjárásunk volt a Nyíregyházi Állatkertbe, így a 3 nap folyamán rengeteg állatot láthattunk, köztük több olyat is, amit Magyarországon más állatkertben nem látni. A szállodai környezet és a családi szoba is nagyon kellemes volt és finom ételeket fogyaszthattunk az éttermükben félpanziós ellátásban. A Nyíregyházán eltöltött hétvége biztosan örök élmény marad Árpi fiúnk számára.

Még egyszer köszönjük!

Gábor és Ági (Árpi szülei)

Köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Árpi kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2022.09.09.

ANNABELLA (3 éves, BUDAPEST)


Annabella nagyon édes kislány, aki arról mesélt, hogy nagyon szeret festeni és biciklizni is.

Nagyon sok plüss állatkája van otthon, rózsaszín balerina nyusziját magával is hozta és kedvesen megmutatta nekem. Legózni is nagyon szeret, ezért a Csodalámpától is ez volt a kívánsága.

Az egyik kórházi kontroll előtt adtuk át neki a kívánságát, és annyira lelkes volt, hogy rögtön hozzá is látott volna az összeállításukhoz. Hazaérve - persze apukája kis segítségével – neki is látott a Lego City Kórház megépítéséhez, amiről fotót is küldött nekünk.




Köszönjük a Schneider Electric ismételt támogatását, segítségükkel teljesülhetett Annabella kívánsága!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.09.19.

DORINA (4 ÉVES, CSARODA)



Dorina az ukrán határ mentén él családjával.
A kislány azt kérte a Csodalámpától, varázsoljunk a kertjükbe egy játszóteret, ahova bármikor kimehet hintázni, csúszdázni.
Kívánsága varázsütésszerűen teljesült, Dorina immár egy egész játszótér boldog tulajdonosa!

Köszönjük a Corinthia Budapest szálloda nagylelkű vendégeinek és menedzsmentjének,, hogy segítségükkel egy újabb nagybeteg kisgyerek álma válhatott valóra!






Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Csaroda, 2022. 09.12 .


ZSANETT LIZA (3 éves, SZABADSZÁLLÁS)



Liza egy aranyos, pöttöm lányka, aki nagyon szereti a rajzfilmeket, leginkább a Bogyó és Babócát és a Sam, a tűzoltót. A Csodalámpától egy tablet volt a kívánsága, hogy a kórházi kezelések alatt is nézni tudja kedvenc meséit.

Liza és a mi nagy örömünkre sikerült pont a születésnapján meglepnünk egy Huawei tablettel.
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Lizának!


Köszönjük a Budapesti Értéktőzsde Zrt. támogatását, segítségükkel teljesülhetett Liza kívánsága!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.09.07.

FLÓRA CSENGE (18 éves, BUDAPEST)


Flóra már majdnem 18 éves volt, amikor beérkezett hozzánk a kívánsága. Így már elég felnőtt volt ahhoz, hogy valami olyat kívánjon, ahová már akár önállóan is elmehet. Mindenképpen koncertre szeretett volna menni. Eredeti kívánsága helyett másban kellett gondolkoznunk, mert az énekes lemondta európai koncertjeit.

Így Flóra a SZIGET 2022 fesztiválra szeretett volna elmenni, ahol többek között egyik kedvenc bandáját, az Arctic Monkeys-t is láthatja. Támogatónk segítségével megkapta a jegyeket és húgával kettesben élvezhették a napot.


Köszönjük Csiszár Virágnak, a Sziget Kft. nemzetközi bookingmenedzserének, hogy segített valóra váltani Flóra álmát!


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.08.15.

DOMINIK NORBERT (16 éves, BUDAPEST)



Domi egy felfújható masszázs medencét kért a Csodalámpától, hogy a kerekesszékéből kiszállva legyen mozgási lehetősége. Megosztjuk Domi anyukájának köszönő levelét:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagy az öröm nálunk, mert megérkezett a várva várt masszázsmedence a nyár utolsó napjaiban! Domi már ki is próbálta, fantasztikus, azt mondja.

Valóban így van, mert 1-2 órás masszázsfürdőzés után érezhető feszes izomzatán a lazulás, olyan testtartásokra képes a vízben, mint például a térden való ülés, amit már régóta csak fájdalom mellett tudott megcsinálni talajon. Négykézlábon áll, egyedül feltérdel a vízben, lebeg a vízen, tornázik lábaival a víz alatt és büszkén mondogatja, mutatja nekem, hogy nézd anya ezt is meg azt is megtudom a vízben csinálni.

Egyszerűen szólva minden pillanatot élvez, szabadnak, felszabadultnak érzi magát! Boldogság tölti el, hogy a medencéje bármikor rendelkezésére áll, már most tervezi, hogy egy nehéz iskolai nap után is 'beugrik', ha kedve lesz hozzá! Ezúton is szeretné/nk mindenkinek megköszönni, hogy megvalósulhatott Domi álom kívánsága!

Kicsit részletezve, hálával köszönjük annak a 34 nagyvonalú közösségi adományozónak, kedves ismerőseimnek, ismerősök ismerőseinek stb., akik felajánlották adományukat Dominik medencéjére a Csodabogarak oldalán.
Nagyon szépen köszönjük a Csodalámpa Alapítvány segítségét, munkatársai közreműködését és a hiányzó fedezet megteremtésére a szponzori támogatást. Ismét jó látni egy gyermek határtalan örömét, gondtalan mosolyát nap mint nap!
Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy csodának!

Szeretettel és köszönettel,
Katalin, Domi édesanyja


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek, vezetőségének, valamint magántámogatóinknak,
hogy segítségükkel valóra válthattuk Domi kívánságát!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.08.30.

DÁNIEL PÁL (6 éves, ZALAEGERSZEG)


Mi után vágyakozhat egy gyermek, míg a gyógyulásra vár egy kórházi szobában? Természetesen ki a szabad levegőre, a természetbe vágyik. Ez volt Dani vágya is, aki a Csodalámpa Dzsinnjétől egy játszóteret kért.

A gyönyörű környezetbe telepített játszótér, Dani és testvére kedvenc helye lett. Fészekhinta, csúszda, házikó, hinta szolgálja a szórakozásukat. Igazi kis gyerekparadicsom. Mi is segíthetné jobban ennek a kisfiúnak a testi-lelki gyógyulását?

Dani kevésbeszédű fiúcska, kissé szégyenlősen vállalkozott a fényképezésre. De azért mégis megmutatta nekem a birodalmát. Jó helyre került ez az ajándék kedves Dzsinn!




Köszönjük az MVM Energetikai Zrt. támogatását, segítségükkel teljesíthettük Dániel kívánságát!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Zalaegerszeg, 2022. 08.24.

Benett (8 éves, Budapest)


Benett egy jó humorú, nagydumás, okos kisfiú, aki nagyon szeret játszani. A társasjátékokban és sakkban mindenkit megver a családja körében.
Örökmozgó gyerek lévén a szabadban is nagyon szeret játszani: rollerezni és görkorcsolyázni.
Ha rossz az idő, akkor pedig Ninjago rajzfilmeket néz, vagy kedvenceivel, a legóival játszik.
Büszkén mesélte, hogy ő egyedül össze tudja rakni a legóit, nem kell hozzá segítség.
A Csodalámpától 2 olyan Ninjago lego szett volt a kívánsága, amelyek még hiányoztak a készletéből.
Benett már alig várta, hogy összeállíthassa az új lego szettjeit.


Nagyon köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. ismételt támogatását,
mellyel egy újabb beteg kisgyerek vágya válhatott valóra!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.09.06.

ROZI AJÁNDÉK (14 éves, VESZPRÉM)


Rozi nagy álma volt, hogy egyszer megnézhesse az athéni Akropoliszt.

Rozi és anyukája erre az útra elhozta a profi fényképezőjét és a távcsövét is, hogy megörökítse az élményt. Az első meglepetés a repülőtéri váróban érte a családot. A hangosbemondóban egyszer csak megszólították Rozit és Virágot, hogy még az utazóközönség előtt felszállhatnak a repülőre, ahol a személyzet fogadta őket. Hatalmas élmény volt Rozi számára, hogy a pilótafülkébe is beülhetett, találkozott a pilótákkal, és az apróbb előkészületekben is részt vett. Még egy repülő makettet is kapott ajándékba, amit a teljes személyzeti csapat aláírt.

A délelőtti órákban megérkeztünk Athénba, ahol a szállást elfoglalását követően, egy hosszabb sétára indultunk. Egy hangulatos, autentikus görög vendéglőben megebédeltünk, és a késő délutáni órában a városnéző busszal elindultunk megnézni Athén nevezetességeit. Rozi nagyon élvezte, hogy az emeletes busz tetején ülhetett, és rálátott a városra.

Másnap az Akropoliszt jártuk körbe, ami több mint 20 épület együttese és ahonnan ráláthattunk a Dionüszosz színházra is. A Parlament előtt megnéztük az őrségváltást, ami szigorú koreográfia szerint zajlik. Délután körülnéztünk az athéni bazárban is.

Az utolsó napot a tengerparton töltöttük, ahol Rozi önfeledten lubickolt a festői környezetben.


Idézet Rozi köszönőleveléből, melyet a Csodalámpa Alapítványnak írt:
"Kedves Csodalámpa! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget hogy elmehettem Görögországba! Már amikor a pilótafülkéből kijöttem, akkor azt mondtam "ha most haza kéne menni már akkor is megérte".
Örökre szóló élmény volt ez a 3 nap. Ezekről még nem tanultam, de majd később jobban fogom értékelni, ha tudom mi történt ott 2500 éve! Mégegyszer nagyon köszönöm a lehetőséget, valamint Áchim Boglárkának, hogy elkísért! ❤️"



A támogatást köszönjük az E.ON Hungária Zrt.-nek, a Wizz Air Hungary Ltd-nek és magánadományozóinknak, köztük
Lukéj Gabinak, Dr. Jenei Tibornénak és Hegyi Vilmosnak, hogy segítségükkel valóra válthattuk Rozi álmát.
Továbbá köszönjük a Marriott Hotel Budapest-nek, az ibis Styles Budapest Airport szállodának a szállásfoglaláshoz nyújtott szíves segítséget.



Áchim Boglárka
kívánság-koordinátor
Athén, 2022.08.29.


ZITA (16 éves, Törökszentmiklós)

Zita régóta vágyott egy okosórára, ami persze van annyira elegáns is, hogy bárhol viselhesse.
A választása egy nőies Apple órára esett.
Kívánságával az egyik kezelés közben leptük meg Zitát, akinek ezzel „feldobtuk” a napját. Zita nagyon örült neki és rögtön elkezdett ismerkedni az új „szerkezettel”.

Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a
Show and Game Zrt-nek, hogy Zita vágyát teljesíthettük.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.19.

REBEKA (18 éves, Györköny)


Rebeka nagyon szeretett volna egy laptopot, amelyet a gyakori kórházi kezelésekre és kontrollokra is magával vihet és amelyen megnézheti a kedvenc filmjeit.
Az egyik kontroll után szerezhettünk neki meglepetést egy Lenovo laptoppal, melyet hálás szívvel vett át a Csodalámpától.


Köszönjük a Lenovo Technology B.V. támogatását, segítségükkel válthattuk valóra Rebeka kívánságát!




Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.07.18.

HANNA (17 éves, Ajka)


Hanna most kezdi a tizedik osztályt a Szombathelyi Művészeti Szakgimnázium és Technikumi iskolában, ének és szolfézsszakon, de emellett már hetedik éve fuvolázik. A gyakorlások teljesen kitöltik idejét, és ahogy mondta, a zene már életének részévé vált. Nem csak örömet okoz, de a nehéz helyzeteken és a betegségen is segít túllendülni.
Mindemellett Hanna elkezdett apukájától gitározni tanulni. Kívánsága pedig egy saját gitár volt.

Kedves Hanna, sok-sok örömet a zenéléshez!

Köszönjük a Corinthia Budapest szálloda nagylelkü vendégeinek és menedzsmentjének, továbbá magántámogatóinknak, hogy megvalósíthattuk Hanna álmát!

Köszönjük a Mezzoforte Hangszeráruház-nak, hogy segítségünkre volt Hanna kívánságának teljesítésében.




Icsó Klára
kívánság-koordinátor
Ajka, 2022. 08 30.

Archívum

Archívum


Belépés