PETRA HANNA (10 éves, SZEGED)


A vártnál is sokkal izgalmasabbra sikerült a Csodalámpa kívánságteljesítése: egy nagy csattanás, egy közelben letört ág, hatalmas eső... de mindezt egy tágas, kivilágított sátorból nézték a főszereplők. Így főleg vidámság és boldogság lett a végeredmény.

"Beszélgetés Valkusz Milánnal és Marics Péterrel, vagyis a VALMAR duóval" - ez volt az álma Petrának, akinek a kívánsága Szegeden teljesülhetett. Milán és Péter meséltek Petrának egykori terveikről és felidézték az emlékeket, amikor erőt merítettek, amikor a sikereiket megalapozták. Biztatták őt is, hogy mindig, minden helyzetben legyenek újabb és újabb tervei.

Petra olvasta mostanában, hogy a fiúknak nehéz, embert próbáló időszakokon is át kellett menniük. Peti erre azt válaszolta, hogy most is nehéz néha, ugyanis rengetegen szeretik őket, hatalmas feléjük az elvárás, óriási a lelkesedés, és ennek az eredménye néha, hogy elszomorodnak: depresszió, lelki gondok gyötrik őket. A mostani gondokat ahhoz az időszakhoz hasonlította, amikor 5000 forintja sem volt, mégis tudta, érezte, hogy ha küzd, sikerülni fog elérni az álmait. Petrának is ezt kívánta, hogy mindig legyen ereje küzdeni a céljaiért és soha ne felejtse el megünnepelni, ha elért valamit. Illetve a VALMAR srácok azt mondták, mindig van B tervük, például mindketten sportoltak, tehát teniszedzőként is szívesen folytathatnák. Amilyen kedvesek voltak Petrával, a tanítás valószínűleg jól menne nekik...

A fiúk rajzoltak is, Milán egy szívet kanyarintott az aláírása mellé. Peti pedig Petra kedvenc állatát, cuki rókát rajzolt, pont olyan frizurával, mint a sajátja. A vihar közben néha csillapodott, néha erősödött, egy faág épp a sátor előtt esett a földre.

A búcsú és sok fotó után következhetett a VALMAR koncert. Petra olyan helyet kapott a sátorban, ahonnan jól láthatott, és a koncert végén a srácok szelfiztek a közönséggel, így Petra, testvérei és Anyukája is rákerülhettek a közös fotóra az Instagramon.




Nagyon köszönjük a Valmar duónak, azaz Valkusz Milánnak és Marics Péternek, hogy valóra válthattuk Petra álmát. Köszönjük Kertész Zoltán programigazgatónak a szervezésben nyújtott segítséget, Tari Fanninak pedig a kedves vendéglátást.


Kapás Csilla
kívánság-koordinátor
Szeged, 2022.09.08.

Archívum


Belépés