2023-11

Titánia (12 éves, Bárna)


Titániának nagyon jó a kézügyessége, kitűnő tanuló, művészeti gimnáziumba szeretne majd járni. A mozgást is nagyon szereti, zumbázott és pingpongozott korábban.
Sajnos a kórházi kezelések miatt nem csak a sportot kell nélkülöznie, hanem a barátnők és az osztálytársak táraságát is.
A Csodalámpától egy okosóra volt a kívánsága, amely több funkcióval ellátott, így akár cseveghet is rajta a többiekkel, amíg távol van tőlük a kórházi kezelések miatt.
Titániának a kórházban adtuk át ajándékát. Mosolygó szemei elárulják, hogy mennyire örült az okosórának.

Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a Sziget Suli Általános Iskola diákjainak és tanárainak, hogy segítségükkel teljesíthettük Titánia kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.24.

Kristóf (11 éves, Onga)

Kis sorstársaival együtt az Ongán élő, lassan 12 éves Kristóf is egy igaz HARCOS HŐS kamasz fiú. Hosszú időt töltött már kórházban, és még egy nagyon komoly beavatkozás vár rá. Kristóf életeleme a mozgás. Az egyik helyi Egyesületben focizik. Van két testvére. Nagyon régi álma volt már egy elektromos roller. A Csodalámpa Alapítvány nagyon nagy szeretettel fogadta be Kristóf kérését.

Mindnyájan nagyon vártuk már, hogy mikor jöhet el az az idő, amikor átadható lehet Kristóf számára az ajándék. És végre elérkezett a várva várt nap, hogy Kristófot hazaengedjék a kórházból. Persze semmit sem sejtett abból, hogy ha belép a szoba ajtaján milyen meglepetés éri majd őt. Hogy ott fogja várni az az ajándék, amire már hosszú hónapokon át áhítozott! A meglepetéstől elállt a szava. Szó szerint nem tudott megszólalni! Csak mosolygott. Szeme tágra nyílt, szája fülig ért örömében!!! Egész lényéből sugárzott a boldogság! Legszívesebben fel is pattant volna a rollerra, ha az fel lett volna töltve. Kristóf azért még kissé gyenge ahhoz, hogy Ónod utcáit végig száguldozza, de megígérte, hogy mindent megtesz majd azért, hogy napról napra esősebb legyen, s ha már elég erős lesz ahhoz, hogy sisakot öltve kipróbálja új szerzeményét, akkor köszönetképpen, hálából küld majd egy videót a Csodalámpa Alapítványnak és a támogatóknak, hogy mindenki lássa, milyen nagyszerű dolog elektromos rolleren suhanni! És azt üzeni Kristóf, hogy mindenki, aki teheti, próbálja ki azt az élményt! Mert az nagyon jóóóóó!!


Kedves Kristóf! Kívánunk neked minél hamarabbi teljes gyógyulást, és sok- sok örömöt, szép élményeket az ajándékod használatakor.Köszönjük a Magyar Export-Import Bank Zrt. támogatását, mellyel egy újabb gyermek arcára varázsolhattunk mosolyt!

Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2023. november. 27

Kornél (3 éves, Körmend)
Kornél nagyon szereti a tűzoltó- és rendőrautókat, és minden olyan mesét szívesen néz, amelyekben ezek szerepelnek.
A Csodalámpától egy tablet volt a kívánsága, hogy a kórházi kezelések alatt is tudja nézni kedvenc meséit.

Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel teljesíthettük Kornél kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.28.

JÁNOS (6 éves, Nyírlugos)

Jancsika állandóan mesét nézne, de ez már csak azért sem lehetséges, mivel otthonukban nincs tévéjük. Illetve, mostanáig nem volt, de a Csodalámpa Alapítvány megvalósította a kisfiú vágyát, aki ezentúl saját TV készülékén élvezheti egyik mesét a másik után.


Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel teljesíthettük Jancsi kívánságát.


Rózsa Viktória
kívánság-koordinátor
Nyírlugos, 2023. 11. 25.

Dominik (13 éves, Szombathely)


Dominikkal egy vasárnap délelőtt találkoztunk. Korábban már jártunk náluk testvére kapcsán, de most új környezet fogadott bennünket. Dominik új ágya - amelyet a Csodalámpától kért és kapott -, a nagyszoba átrendezését is maga után vonta.
Az ajtón belépve egyből szemben találtuk magunkat a barátságos, hófehér keretes ágyikóval, ami Domi biztonságos alvását segíti. Boldogan mutatta a szépen elrendezett új bútordarabot, és megtudtuk, bár még nagyon új az ágy, ő már jól alszik benne, éjszakánként szépeket álmodik.

Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel teljesíthettük Dominik kívánságát.


Ludvigné Serfőző Csilla és Ludvig József
kívánság-koordinátorok
Szombathely, 2023. 11. 26.

Bálint (9 éves, Csepreg)


Bálint imád legózni, és régóta szerette volna megnézni a gyárat, ahol a kis kockákat és figurákat készítik. Vállalta a több órán át tartó utazást Nyíregyházára annak érdekében, hogy részt vehessen a LEGO Gyár Látogatói programján, és láthassa, hogyan készülnek a LEGO játékok, megismerhesse a gyártás folyamatát.

A látvány és a sok érdekes információ, amit a gyárlátogatás alkalmával hallott, ezentúl bizonyára sokszor eszébe fog jutni Bálintnak legózás közben.

/ 4
Köszönjük a Plazmaszolgálat Kft., valamint a LEGO Manufacturing Kft. támogatását,
segítségükkel teljesíthettük a kisfiú kívánságát.


Dr. Kántor Katalin
kívánság-koordinátor
Nyíregyháza, 2023.11.17.

TESSZA (3 éves, ÚJLÉTA)Tessza kívánsága a Csodalámpától sok-sok játék volt, amivel reggeltől-estig játszhat otthon. Tessza az egyik kórházi kontroll előtt látogatott el a Csodalámpához. A hosszú autóút után egy kicsit álmosan vette át a kívánságát.

Persze ettől még nagyon örült a mesekönyveknek, a gyurmázó készletnek, a társasjátékoknak, a kirakóknak és a pici elefántnak is.


Köszönjük a MOL - Új Európa Alapítvány támogatását, mellyel teljesíthettük Tessza kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.20.

LEONÁRDÓ (6 éves, PUTNOK)Putnokon lakik a 6 éves Leonárdó. Sok időt töltött már eddig is kórházban és még hosszú gyógykezelési vár rá. Édesanyja naphosszat babakocsiban tologatja őt. Leó szereti nézegetni, hallgatni a meséket. Kedvence a Mancs Őrjárat.

Ezért a Csodalámpa Dzsinnje meglepte őt pár Mancs Őrjáratos ajándékkal. Takaróval, párnákkal, játéktartóval, habszivacs szőnyeggel, képecskékkel, matricákkal.

A kisfiú szemmel láthatóan nagyon örült minden egyes ajándéknak.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel örömet szerezhettünk a kisfiúnak!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2023. november 10.

BALÁZS GYÖRGY (10 éves, NÉGYES)


Egy napsütéses novemberi vasárnap délelőtt érkeztünk meg Balázshoz és családjához. Két kishúga tudott az érkezésünkről, Balázs számára titokban tartották az aznapi meglepetést.

Aztán lett igazán nagy öröm és izgatottság! A kedves család és a közvetlen, barátságos gyermekek vidám hangulatot varázsoltak a vágyott XBOX beüzemelése alatt. Még jó, hogy eljövetelünk után is maradt idő estig játszani!

Mi pedig jókedvűen nyugtáztuk, hogy megint többet kaptunk, mint adtunk.
Köszönjük az Equilor Befektetési Zrt. támogatását, mellyel Balázsnak ilyen nagy örömben lehetett része.

upload:Beszamolok/equilor_logo.webp


Pap Ferenc és Papné Kiss Edit
kívánság-koordinátorok
Négyes, 2023.11.12.

ATTILA (9 éves, KEREPES)Attila sokféle sportot űz: szeret futni, focizni és karatézni. Olvasni is szeret, kedvencei a Ropi naplója és a Bat Pat sorozatok.

A Csodalámpától egy laptop volt a kívánsága, hogy könnyebb legyen bekapcsolódnia a tanulásba a kórházból, és hogy a házi feladtait is be tudja küldeni a távolból is.

Attilát pont matek tanulás közben leptük meg a kívánságával, nagy örömet szerezve neki.


Köszönjük magántámogatóink segítségét, mellyel teljesíthettük Attila kívánságát.


Ivády Éva és Héra Szilvia
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2023.11.16.

BENCE (7 éves, Budapest)
Bence még csak 7 éves, de úgy döntött, nem tárgyi, hanem élmény jellegű ajándékot kér a Csodalámpától.
A kisfiút érdeklik a repülőgépek, és nagyon kíváncsi volt, milyen érzés lehet repülni, egy kisgéppel megcsodálni a fővárost a magasból.
Nagy élmény volt, az biztos! Bence rendkívüli módon élvezte a számára szervezett sétarepülést, melynek végén azt mondta, a betegségében az a jó, hogy egy fantasztikus repülős élményben lehetett része.Köszönjük magántámogatóinknak, hogy valóra válthattuk a kisfiú álmát!


Zima Nikoletta
kívánságkoordinátor
Budapest, 2023. 10. 22.

ZENTE (3 éves, Göd)


Zente nagyon szereti a vonatokat, kedvenc játéka pedig a LEGO DUPLO. Így tökéletes választás volt számára a Dupló Tehervonat készlet, ahol a vasúti pályán jönnek-mennek a vonatok, megszólal a vonatkürt, be- és kikapcsolnak a lámpák. A kikötővel, hajóval, rakodóállomással, darukkal rendelkező készlet egy igazi vonatos játékélményt nyújt a kisfiúnak.


Köszönjük magánadományozónknak, Dr. Jenei Tibornénak, hogy teljesíthettük a kisfiú kívánságát!


Dobó Gábor
kívánságkoordinátor
Göd, 2023. 10. 28.

Vivien (3 éves, Enese)

upload:Beszamolok/5288_Vivi1.jpgVivi kívánsága az volt, varázsoljunk neki egy saját játszóteret az udvarukba, ahol két évvel idősebb nővérével együtt tudnának hintázni, játszani.
A varázslat a mai napon megtörtént, a kislány pedig határtalanul boldog.
Élvezd a játszóteredet Vivi, játsszál jókat!

Köszönjük Hódi Pamela és a TV2 Média Csoport Zrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Vivien kívánságát.


Nagy Olga
kívánság-koordinátor
Enese, 2023.október 25.

Hanna Valéria (10 éves, Heves)


Hanna a szokásos vizsgálatra érkezett, amikor váratlan, de kellemes meglepetés érte.
Örömtől csillogó szemmel vette át a nagy dobozt, amely nem mást rejtett, mint a régóta vágyott laptopot.


Köszönjük az IL DIVERSO KFT. támogatását, segítségükkel teljesíthettük a kislány kívánságát!Sütő Beatrix és Dr. Berkes Andrea
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2023.11.16.

Emilia Kiara (10 éves, Gyüre)


A kislány vágya egy laptop volt, amit használhat tanuláshoz és szórakozáshoz is.


Emília boldogan vette át a Csodalámpa Alapítvány ajándékát, és alig akarta elhinni, hogy ez a szép, komoly laptop az övé lesz.


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek, vezetőségének, valamint, magántámogatóinknak, hogy segítségükkel teljesíthettük a kislány kívánságát!
Sütő Beatrix és Dr. Berkes Andrea
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2023.11.16.

DÓRA (15 éves, Létavértes)Dórának mostanáig nem volt saját mobilja, így anyukája régi készülékét kérte kölcsön, amikor több napot is a kórházban kellett töltenie. Érthető tehát a hatalmas boldogság, melyet a saját tulajdonú okostelefon jelent a kislány számára.


Köszönjük magánadományozóinknak, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel teljesíthettük Dóra kívánságát!


Boris Péter
kívánság koordinátor
Debrecen, 2023. november 14.

LUJZA (15 éves, ÚJUDVAR)Lujza középiskolába jár, ahol angol és német nyelvet tanul. Szeret repülni, a jövőben stewardessként szeretne dolgozni. Lujza nagyon szeret zenét hallgatni és kedvenc színe a piros.

A Csodalámpától egy piros mobiltelefon volt a kívánsága, hogy a kezelések alatt is tudja tartani a kapcsolatot az ikertestvérével és a barátnőivel. Ezen a mobiltelefonon persze a kedvenc zenéit is meghallgathatja.


Köszönjük a MOL - Új Európa Alapítvány támogatását, mellyel teljesíthettük Lujza kívánságát.


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.13.

DOMINIK CSABA (9 éves, BUDAPEST)


Domi a szokásosnál is nagyobb izgalommal várta az őszi szünetet - ekkor ünnepelte 10. születésnapját és a szünetben teljesülhetett kívánsága is, sétarepülés Budapest felett.

Nagyon korán megérkezett családjával a budaörsi reptérre, így volt idő megcsodálni a hangárban sorakozó gépeket is. Az izgalom csak fokozódott, amikor meglátta a Fly4Less Kft. rá váró fekete helikopterét. A pilóta elmagyarázta, mi várható a repülés közben és már indulhattak is.

Domi családjával együtt csodálta meg Budapestet madártávlatból. Leszállás után csillogó szemmel mesélte, mennyi mindent látott és még egy felhőbe is berepültek!Rövid videónk a repülésről:

https://youtube.com/shorts/KaDs-09eYuQ?feature=share


Nagyon köszönjük a Fly4Less Kft. támogatását, munkatársainak kedvességét!
Igazán felejthetetlen élményeket szereztek Dominak!


Kis Zsuzsa
kívánság-koordinátor
Budaörs, 2023.11.04.

CSEPKE (9 éves, BUDAPEST)


Csepke egy nagyon vidám kislány, aki tele van energiával. A kórházi kezelések idején is inkább azzal töltötte az idejét, hogy apukájával pingpongozott a kórház udvarán. Itt szerette meg ezt a sportot, és így jött az ötlet, hogy otthonra is egy kültéri pingpongasztalt kérjen.

Ez az asztal azonban nem csak a mozgás és a játék örömét adja meg neki, hanem kiváló lehetőség a közösségi életre is. A háló két oldala nagyon sok osztálytársat vár majd, és a családi partyk központi helye lesz, ahol már annyian lesznek, hogy forgózni is lehet!


Köszönjük magánadományozóinknak, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel teljesíthettük Csepke kívánságát!


Kardos Tamás
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.09.

Dávid Csaba (5 éves, Tömörkény)

Dávid nagyon szeretett volna egy saját játszóteret az udvarukba, ahol hintázhat, csúszdázhat, mászókázhat a testvéreivel, barátaival együtt.
A kisfiú álma hamarosan valóra vált, és a mai napon boldogan vette birtokba az áhított játszóteret.Köszönjük a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. , a Sharity Adományszervező Alapítvány és magántámogatóink támogatását, mellyel teljesíthettük egy újabb beteg gyermek kívánságát!

Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Tömörkény, 2023.11.14.


PÉTER RÓBERT (12 éves, BÉKÉSCSABA)


Petinek nagyon határozott kérése volt, amikor megkérdeztük tőle, hogy mi lenne a kívánsága: „jó lenne Gyurival találkozni a Teca kocsmájában és menni egy kört a faluban a kocsijával”. (Annak, aki nem tudja megsúgom: Gyuri vagyis Lengyel Tamás Jászai Mari-díjas színész, és a falu Teca kocsmájával pedig A mi kis falunk magyar sorozat forgatási helyszíne).

Amikor megtörtént a kapcsolatfelvétel és Tamás igent mondott a kívánságteljesítésre, onnantól fogva Petinek már minden napja izgalommal és várakozással telt el. Boldog volt és nagyon várta a találkozót. Egy nagyon kedves hölggyel - aki a forgatást és azon Tamást is menedzselte - elkezdtük keresni a megfelelő időpontot, amikor minden összeállt ahhoz, hogy Peti álma valóra váljon.

Végül egy csodás őszi napon Pilisszentléleken találkoztunk. Először Peti a kocsma jeleneteken segédkezhetett, foghatta a csapó táblát is, illetve nézhette a felvételeket. Megismerkedett kedvencével, Gyurival is. Majd addig, amíg a stáb átállt a művelődési ház jeleneteire, Gyuri beindította az autót, Peti bepattant mellé és mentek egy kört a faluban. Pont úgy, ahogy szerette volna. Később még maradhatott ő is és családja is a forgatás helyszínén, majd tele élményekkel mentek este haza.
Rövid videónk linkje:

https://youtube.com/shorts/_1O5cI5fnn0?feature=share


Nagyon köszönjük Lengyel Tamásnak, hogy valóra váltotta Peti álmát.

Külön köszönettel tartozunk Hegedűs Ágnesnek, aki segített megszervezni a találkozót, valamint kedves kollégáinak, aki Peti kedvében jártak a nap folyamán.


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Pilisszentlélek, 2023.10.30.

LAURA (15 éves, BUDAPEST)


Laura már középiskolás, kert- és parképítő szakra jár, de a kórházi kezelések miatt magántanuló. A Csodalámpától egy érintőceruzás tablet volt a kívánsága, hogy a rajzait és a terveit rögtön digitalizálni tudja. Komoly tervei vannak a rajzzal kapcsolatban, ebből a tantárgyból szeretne majd érettségizni.

Laura nagy-nagy örömmel vette át a kívánságát és azt is elárulta, hogy időnként történeteket is ír, erre is remekül tudja majd használni a tabletjét.


Köszönjük magánadományozóinknak, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel teljesíthettük Laura kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.09.

Jenő (15 éves, Kaposvár)

Jenő régóta vágyott egy mobiltelefonra, hogy a kórházi kezelések alatt is tarthassa a kapcsolatot a barátaival.
A Csodalámpa a kórházban lepte meg Jenőt a kívánságával, aki nagy örömmel vette át a telefonját és rögtön üzembe is helyezte.

Köszönjük a Magyar Export-Import Bank Zrt. támogatását, mellyel teljesíthettük Jenő kívánságát!

Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.13.

Boglárka (6 éves, Abasár)

Bogi egy 6 éves nagyon közvetlen, mosolygós és folyamatosan csevegő kislány. Minden csajossága ellenére igazi autómániás. A kívánsága nem is lehetett más a Csodalámpától, mint egy komplett parkolóház "csúszdával".
Nagyon sok boldog percet kívánunk a játékkal Bogi!


Köszönjük a Luminis Kft. és magántámogatóink segítségét, mellyel valóra válthattuk Boglárka kívánságát.!


Pataki Renáta
kívánság-koordinátor
Abasár, 2023.11.12.

ZSANETT (17 éves, PÁPA)


Zsanett kívánsága az volt a Csodalámpától, hogy a hosszú, kórházban töltött hónapok után szép környezetben, kényelemben pihenhessen néhány napot a családjával együtt.

Zsanett választása a Thermal Hotel Visegrád****superior szállodára esett, ahol ő és családja remekül érezte magát.


Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád támogatását, mellyel teljesíthettük Zsanett kívánságát!


Lutz Gabriella
kívánság-koordinátor
Visegrád, 2023.10.21.

ZOLTÁN VENDEL (14 éves, SZIGETSZENTMIKLÓS)Zoli szabadidejében szeret focizni és biciklizni. Idén felvételizik, honvédelmi középiskolában szeretne továbbtanulni.

Nyolc évig Hollandiában élt a szüleivel, ahol mindennapos és természetes, hogy mindenki biciklivel közlekedik. Így nem meglepő, hogy a Csodalámpától egy MTB kerékpárt kért, amivel elkerekezik az iskoláig és szabadidejében is tekereghet vele.


Köszönjük a Cosmo Consult Kft. támogatását, mellyel teljesíthettük Zoli kívánságát!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.07.

VIKTÓRIA (6 éves, GOMBA)


Viki nagyon ügyes kezű kislány, szeret rajzolni és kézműveskedni. Sokat játszik a szabadban is: trambulinon ugrál, görkorizik és biciklizik.

Viki idén kezdte el az első osztályt, mint magántanuló és már nagyon szeretne igaziból iskolába járni.

A Csodalámpától egy íróasztal és a forgószék volt a kívánsága, hogy könnyebben menjen a felkészülés, a házi feladatok megírása és az otthoni gyakorlás.


Köszönjük magánadományozóinknak, köztük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel Viktória kívánságát is valóra válthattuk!


Ivády Éva
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.07.

VIKTOR (15 éves, NAGYKŐRÖS)


Viktor egy mobiltelefont kért a Csodalámpától, hogy a kórházban, a kezelések alatt játszhasson és zenét hallgathasson rajta.

Viktor egyre izgatottabban bontogatta a kapott ajándékát. Mikor világossá vált számára, hogy mit rejt a csomag, örömmel kiáltott fel:
-„Az enyém!”

Magához szorította a régen várt új, csodaszép, kék telefonját. Épp illik a pólója színéhez. 🙂


Köszönjük magántámogatónknak, hogy teljesíthettük Viktor kívánságát.


Bernhardt Péterné Katalin
kívánság-koordinátor
Budapest, 2023.11.10.

DOMINIK (13 éves, KECSKEMÉT)Dominik nagyon szereti az autókat, így az volt a kívánsága a Csodalámpától, hogy egy Lamborghiniben szeretne utazni. A Kakucs ringen be tudott ülni egy csodálatosan szép zöld Lamborghinibe, és egy pilóta elvitte őt pár körre az autóval.

Miközben vártuk arra, hogy sorra kerüljünk, több autót is meg tudtunk csodálni, mint például egy Ferrarit, egy Mustangot, egy AMG Mercedest, és még sok más autót is. Dominiknak így még nagyobb volt az öröme.

Mielőbbi jobbulást kívánunk neked, kedves Dominik!


Köszönjük Antal Istvánnak, hogy segítségével valóra válhatott Dominik álma!


Gergely Anna
kívánság-koordinátor
Kakucs, 2023.10.28.

ZOLTÁN (9 éves, Nagykanizsa)
Zoli hosszú gondolkodási idő után döntötte el, hogy egy X-box játékgépet szeretne a Csodalámpa Alapítványtól.
Szorgalmas kisfiú, szépen tanul, végzi a 4. osztályt. Emellett nagyon szereti a videojátékokat, ebből is főként az autóversenyzőset.


Zoli vérvételre érkezett ma, és a váróteremben üldögélt. Nem is sejtette, hogy máris teljesülni fog a kívánsága.
Újra én lehettem az, aki mosolyt csalt egy beteg gyermek arcára, hisz átadtam neki a Csodalámpa ajándékát!
Óriási volt a meglepettség és az öröm!


Köszönjük a MINI támogatását, segítségükkel teljesíthettük Zoli kívánságát!


Russay Ildikó
kívánság-koordinátor
Pécs, 2023. november 06.

LILI (17 éves, Orosháza)


Lili egy kedves kamaszlány, aki szereti a zenét és a táncot. Kinézett magának egy modern franciaágyat különleges led világítással, és arról álmodozott, milyen jó lenne ez a szobájába. Az álom hamarosan valósággá vált, Lili pedig határtalanul boldog.


Köszönjük a Henkel Magyarország Kft. támogatását,
mellyel teljesíthettük Lili kívánságát!


Nagy Andrea
kívánság-koordinátor
Orosháza, 2023 október 25.

ÁRON (13 Éves, Baja)
Áron a kapuban várt bennünket amikor megérkeztünk. A barátságos nagyfiú boldogan újságolta, hogy megérkezett az ajándéka, a nagyon vágyott kerékpár. Még az nap ki is próbálta, azóta azzal jár iskolába is. Kicsit irigykedve nézi a többi gyerek, mesélte kérdésünkre szerényen. Ez egy Fat bike bringa, ami szó szerint mindenen átmegy, nem ismer akadályt, hóban, sárban, homokban is remekül elboldogul, szinte lehetetlen vele elakadni.
Áron betegsége ellenére is nagyon mozgékony és rendkívül jószívű, pozitív gondolkodású. Magántanuló, de mindig bemegy az iskolába, hegedül, néptáncol és úszik. Sokat segít szintén beteg édesanyjának is.
Reméljük, ez a bicaj egy egészen újfajta élményt nyújt Áronnak, ami által kitárul a világ, hiszen nem lesz olyan terep, ahol cserben hagyná gazdáját.

Köszönjük a Groupama Biztosító ZRt. támogatását, mellyel sikerült ismét
igazi nagy mosolyt varázsolni egy beteg gyermek arcára!


Végh Tünde és Szabó László
kívánság-koordinátorok
Baja, 2023.11.06.

Archívum

Archívum


Belépés