PÉTER RÓBERT (12 éves, BÉKÉSCSABA)


Petinek nagyon határozott kérése volt, amikor megkérdeztük tőle, hogy mi lenne a kívánsága: „jó lenne Gyurival találkozni a Teca kocsmájában és menni egy kört a faluban a kocsijával”. (Annak, aki nem tudja megsúgom: Gyuri vagyis Lengyel Tamás Jászai Mari-díjas színész, és a falu Teca kocsmájával pedig A mi kis falunk magyar sorozat forgatási helyszíne).

Amikor megtörtént a kapcsolatfelvétel és Tamás igent mondott a kívánságteljesítésre, onnantól fogva Petinek már minden napja izgalommal és várakozással telt el. Boldog volt és nagyon várta a találkozót. Egy nagyon kedves hölggyel - aki a forgatást és azon Tamást is menedzselte - elkezdtük keresni a megfelelő időpontot, amikor minden összeállt ahhoz, hogy Peti álma valóra váljon.

Végül egy csodás őszi napon Pilisszentléleken találkoztunk. Először Peti a kocsma jeleneteken segédkezhetett, foghatta a csapó táblát is, illetve nézhette a felvételeket. Megismerkedett kedvencével, Gyurival is. Majd addig, amíg a stáb átállt a művelődési ház jeleneteire, Gyuri beindította az autót, Peti bepattant mellé és mentek egy kört a faluban. Pont úgy, ahogy szerette volna. Később még maradhatott ő is és családja is a forgatás helyszínén, majd tele élményekkel mentek este haza.




Rövid videónk linkje:

https://youtube.com/shorts/_1O5cI5fnn0?feature=share


Nagyon köszönjük Lengyel Tamásnak, hogy valóra váltotta Peti álmát.

Külön köszönettel tartozunk Hegedűs Ágnesnek, aki segített megszervezni a találkozót, valamint kedves kollégáinak, aki Peti kedvében jártak a nap folyamán.


Szilvágyi Erzsébet
kívánság-koordinátor
Pilisszentlélek, 2023.10.30.

Archívum


Belépés