DOMINIK NORBERT (16 éves, BUDAPEST)



Domi egy felfújható masszázs medencét kért a Csodalámpától, hogy a kerekesszékéből kiszállva legyen mozgási lehetősége. Megosztjuk Domi anyukájának köszönő levelét:

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagy az öröm nálunk, mert megérkezett a várva várt masszázsmedence a nyár utolsó napjaiban! Domi már ki is próbálta, fantasztikus, azt mondja.

Valóban így van, mert 1-2 órás masszázsfürdőzés után érezhető feszes izomzatán a lazulás, olyan testtartásokra képes a vízben, mint például a térden való ülés, amit már régóta csak fájdalom mellett tudott megcsinálni talajon. Négykézlábon áll, egyedül feltérdel a vízben, lebeg a vízen, tornázik lábaival a víz alatt és büszkén mondogatja, mutatja nekem, hogy nézd anya ezt is meg azt is megtudom a vízben csinálni.

Egyszerűen szólva minden pillanatot élvez, szabadnak, felszabadultnak érzi magát! Boldogság tölti el, hogy a medencéje bármikor rendelkezésére áll, már most tervezi, hogy egy nehéz iskolai nap után is 'beugrik', ha kedve lesz hozzá! Ezúton is szeretné/nk mindenkinek megköszönni, hogy megvalósulhatott Domi álom kívánsága!

Kicsit részletezve, hálával köszönjük annak a 34 nagyvonalú közösségi adományozónak, kedves ismerőseimnek, ismerősök ismerőseinek stb., akik felajánlották adományukat Dominik medencéjére a Csodabogarak oldalán.
Nagyon szépen köszönjük a Csodalámpa Alapítvány segítségét, munkatársai közreműködését és a hiányzó fedezet megteremtésére a szponzori támogatást. Ismét jó látni egy gyermek határtalan örömét, gondtalan mosolyát nap mint nap!
Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy csodának!

Szeretettel és köszönettel,
Katalin, Domi édesanyja


Köszönjük a Corinthia Hotel Budapest nagylelkű vendégeinek, vezetőségének, valamint magántámogatóinknak,
hogy segítségükkel valóra válthattuk Domi kívánságát!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2022.08.30.

Archívum


Belépés