István (17 éves, Kecskemét 10. p.)



István egy hatalmas műtéten van túl, ma már az édesapjától kapott új veséjével gyógyul. Mielőtt a kórházba befeküdt volna, még sikerült a Csodalámpának egy nagy álmát valóra váltani, István ugyanis egy rocker bakancsot kért az alapítványtól.

A kívánság nem volt újdonság a számunkra, hiszen 8 évvel ezelőtt már érkezett egy hasonló, így rutinosan kezdtük a szervezést. Megvásároltuk a lábbelit, s ha korábban is sikerült, hát most is tettünk egy próbát: megkértük Kalapács József rockénekest, hogy segítsen nekünk és adja ő át a bakancsot a nagyfiúnak.

Pécelen találkoztunk a művésszel, aki István kérdéseire válaszolva elmesélte, hogyan indult az énekesi pályája, mesélt és fényképeket mutatott a koncertjeiről, majd készítettünk jó néhány képet: a bakancs, a rockerek és a Csodalámpa. A művész lemezeit kiadó Hammer Music Kft. is küldött ajándékot, a Kalapács együttes nevével, képekkel illusztrált pólót, sapkát, és persze CD-ket.

István még felpróbálta a szinte térdig érő fekete rockerbakancsot, majd elégedetten búcsúzva indult hazafelé, hogy immár a megszerzett kincsek birtokában felkészüljön a műtétre.

Mielőbbi felépülést kívánunk István, s reméljük, mihamarabb felveheted a bakancsot és együtt hallgathatod majd a koncerteken a rockzenét a barátaiddal.


/ 3




Köszönjük Weisz Lászlónak, a Kalapács együttes tagjának a segítséget, Kalapács József énekesnek, hogy találkozott Istvánnal, a Hammer Music Hungary kiadónak pedig a kiegészítő ajándékokat.


Felkai Márta
Pécel, 2016. szeptember 9.

Archívum


Belépés