BENEDEK BALÁZS (10 éves, EGER)


Benedek mindene a foci. Maga is csapatban játszik, rendszeresen nézi a meccseket, főleg a magyar bajnokságot, és mindent tud a fociról. Fejből bármikor elmondja számtalan csapat összeállítását. Nagy álma volt eljutni egy nagy nemzetközi mérkőzésre és nem kisebb párbajt sikerült megnéznie, mint a mindig hallatlanul nagy presztízsű Atletico Madrid-Real Madrid összecsapás, persze Madridban.

Már az utazás maga is izgalmas volt, hiszen először ült repülőgépen. A Wizzair munkatársai mindent megtettek azért, hogy felejthetetlen legyen ez az első repülőút, VIP elbánásban részesítették, megismerkedhetett a repülőgéppel és a pilótával is. A meccs előtt pedig sikerült Madridból is egy kis ízelítőt kapnia. Nagy lelkesedéssel járta be Madrid belvárosát és természetesen a Real Madrid stadionja sem maradhatott ki a városnézésből.

Persze a legfontosabb élmény a hihetetlen hangulatú meccs volt, ahol élőben láthatta a világ élvonalába tartozó játékosokat.


/ 5




Köszönjük a Wizz Air Hungary Ltd-nek, a Henkel Magyarország Kft.-nek, a Schneider Electric-nek, valamint magántámogatóinknak, köztük Tamásnak és barátainak, hogy valóra válthattuk Benedek álmát!



Horvai András
kívánság-koordinátor
Madrid, 2022. május 7.

Archívum


Belépés