Nekünk írták

Drukkolunk neked, Regina!

Regina édesanyja írta nekünk:

"Kedves Csodalámpa Alapítvány!
Hodgkin-kórból gyógyuló nagylányom ma de. kapta meg ajándékukat egy Lenovo laptopot a DEOEC gyermek haematológiai osztályán.
Hála telt szívvel köszönjük! Fél gyógyulást jelent."

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!


Zalán édesapja írt nekünk

From: Zsolt2.A***@raiffeisen.hu
Sent: Wednesday, September 6, 2017 11:46 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: köszönet

Kedves Csodalámpa! :)))

Elnézésetek kérem, amiért ilyen későn írok, írunk nektek!
A**** Zalánnak ez év augusztus 11-én teljesítettétek a kívánságát egy csoda szép kerti játszótér formájában. Eddig nem köszöntünk meg nektek közvetlenül, "csak" a kedves koordinátornak! Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik lehetővé tették, akik áldoztak arra, hogy Zalánnak (és testvérének, Zsoltinak) nagyon nagy meglepetést okozzanak!

A mai világban az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy idegenek barátsággal szóljanak egymáshoz, idegenek segítsenek idegeneknek. Sajnálatos,hogy Zalán betegsége kellett ahhoz, hogy csodálatos embereket ismerjünk meg, erős és a világ legbátrabb gyerekeivel találkozzunk a kórházban. Nem lehet leírni és elmondani azt a törődést és bátorítást, amit a kórházban dolgozó orvosoktól és nővérektől kapunk nap mint nap, beteg gyerekek szülei önzetlenül és főleg ismeretlenül segítenek egymásnak, sokszor egymást támogatják a kórházi kezelések alatt és amikor egy kis szabadságra hazamehetnek a picikkel, akkor sem szakad meg a kapcsolat. Ebben a nehéz időben jött a Csodalámpa az ismeretlenből és okozott örömet egy beteg kisfiúnak és a testvérének. Köszönjük!

Sok szeretettel és köszönettel:

A***-P*** Cecília, A*** Zsolt

és

A**** Zalán és bátyja Zsolti


Milán anyukája írt nekünk...

Tisztelt Alapítvány!
Fiunk, Milán ma vehette át az áhított xbox one-t a játékokkal.

Nagyon nagy a boldogsága, amiért szívből hálásak vagyunk Önöknek, és az adományozóknak. Milán, mikor megtudta, hogy hamarosan megkapja az ajándékát, annyit kérdezett:
-Anya, a csodalámpánál varázslók vannak, és azért tudnak kívánságokat teljesíteni?

Erre én csak annyit mondtam: -Igen, de varázspálca helyett ők a szívükkel varázsolnak!

2015 novemberében derült ki, hogy Milán leukémiás (ALL), azóta túl vagyunk az aktív kemoterápiás kezeléseken, a fenntartó kezelések is elkezdődtek már, még 3 lumbálás vár Milánra.
Tudja, hogy azért teljesült a kívánsága, mert nagyon bátor, és ügyesen beveszi a gyógyszereit!

Nagyon hálásak vagyunk a Heim Pál kórház orvosainak, nővéreinek, és Önöknek is!
Mindent nagyon köszönünk!!!
Anita, Milán anyukája!!!


Lacika Olaszországban nyaralt...


Kedves Csodalámpa Alapítvány!


Ezúton szeretnénk hálásan megköszönni Alapítványuknak, hogy teljesítette kisfiunk Lacika kívánságát, és eljuthatott erre a nagyon szép tengerparti nyaralásra Olaszországba, Bibionéba. Nagyon boldog volt, amikor végre meglátta a tengert, hiszen ő még soha nem járt külföldön. Jókat fürdött a hullámokban és persze a közeli Velencébe is áthajóztunk, óriási élmény volt a számára. Ez alatt a egy hét alatt voltunk még állatkertben és vidámparkban is, sőt még bringóhintóztunk is az esti Bibiónéban. Minden nap tartalmasan telt el ezen a gyönyörű helyen. Mi szülők pedig boldogok voltunk, hogy Lacika minden percét élvezte ennek a szuper nyaralásnak, ez kárpótolta őt a betegsége miatt a klinikán töltött keserves, fájdalmakkal, sírásokkal teli hónapokért.
Nagyon szép élményekkel, emlékekkel érkeztünk haza.

Még egyszer köszönjük szépen a Csodalámpa Alapítványnak és a támogatóknak, hogy lehetővé tették, hogy ezeket az élményeket átélhette gyermekünk.
Külön köszönet az utazást lebonyolító és a nyaralás ideje alatt segítséget nyújtó Ratimorszky Beátának.

Kívánunk a továbbiakban az Alapítvány munkájához sok sikert!

Újkígyós, 2017-06-25

B.... Lacika és családja


Dóri babaháza csodát tett...


Tisztelt Felajánló!


Ezúton szeretnénk köszönetet mondani, a budapesti KEX Cukrászdának, aki lányom, Dóri részére lehetővé tette, hogy, egy babaház boldog tulajdonosa legyen. Mint a képek is mutatják az öröm határtalan volt. Órákon keresztül játsszuk a különféle szerepjátékokat a babaházban, aminek ötleteiből Dóri sohasem fogy ki.
A felajánlásnak köszönhetően, a lányom játék közben ugyan olyan vidám és kiegyensúlyozott, mint a betegséget megelőzően.

Még egyszer hálás köszönet a babaházért!
A Cukrászdának pedig eredményekben gazdag, békés, boldog Új Évet kíván a S..... család!Log in