Nekünk írták

Örülünk, hogy segíthettünk!


Nagyon sajnáljuk és sok erőt kívánunk...


Alexandra Párizsban járt...

Kedves Csodalámpa Alapítvány!

Nagyon szépen köszönöm, hogy teljesítették a kívánságomat. Felejthetetlen élmény volt. Meg szeretnénk köszönni Áchim Boglárkának, aki mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat.
Nagyon szép volt a szállás. Még egy vágyam teljesült: megnézhettem az Eiffel tornyot. Sohasem gondoltam volna, hogy valaha is megnézem.

A repülőút is nagyon tetszett ,egyáltalán nem bántam meg, hogy repülővel mentünk. Igaz egy kicsit féltem, de minden rendben volt.

Még egyszer köszönjük. További jó munkát, egészséget, kitartást kívánunk. Reméljük, sok gyermeknek teljesül az álma, vágya!

Szandra

Drukkolunk neked, Regina!

Regina édesanyja írta nekünk:

"Kedves Csodalámpa Alapítvány!
Hodgkin-kórból gyógyuló nagylányom ma de. kapta meg ajándékukat egy Lenovo laptopot a DEOEC gyermek haematológiai osztályán.
Hála telt szívvel köszönjük! Fél gyógyulást jelent."

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!


Zalán édesapja írt nekünk

From: Zsolt2.A***@raiffeisen.hu
Sent: Wednesday, September 6, 2017 11:46 AM
To: csodalampa@t-online.hu
Subject: köszönet

Kedves Csodalámpa! :)))

Elnézésetek kérem, amiért ilyen későn írok, írunk nektek!
A**** Zalánnak ez év augusztus 11-én teljesítettétek a kívánságát egy csoda szép kerti játszótér formájában. Eddig nem köszöntünk meg nektek közvetlenül, "csak" a kedves koordinátornak! Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik lehetővé tették, akik áldoztak arra, hogy Zalánnak (és testvérének, Zsoltinak) nagyon nagy meglepetést okozzanak!

A mai világban az ember nincs hozzászokva ahhoz, hogy idegenek barátsággal szóljanak egymáshoz, idegenek segítsenek idegeneknek. Sajnálatos,hogy Zalán betegsége kellett ahhoz, hogy csodálatos embereket ismerjünk meg, erős és a világ legbátrabb gyerekeivel találkozzunk a kórházban. Nem lehet leírni és elmondani azt a törődést és bátorítást, amit a kórházban dolgozó orvosoktól és nővérektől kapunk nap mint nap, beteg gyerekek szülei önzetlenül és főleg ismeretlenül segítenek egymásnak, sokszor egymást támogatják a kórházi kezelések alatt és amikor egy kis szabadságra hazamehetnek a picikkel, akkor sem szakad meg a kapcsolat. Ebben a nehéz időben jött a Csodalámpa az ismeretlenből és okozott örömet egy beteg kisfiúnak és a testvérének. Köszönjük!

Sok szeretettel és köszönettel:

A***-P*** Cecília, A*** Zsolt

és

A**** Zalán és bátyja ZsoltiLog in