Nekünk írták

Zsombor Disneyland-ben járt


From: zsombor**** @ ****.hu

Sent: Sunday, August 28, 2016 2:46 PM

To: info@csodalampa.hu

Subject: Disneyland

Tisztelt Csodalámpa Alapítvány!

Meg szeretném köszönni az Alapítványnak és támogatóiknak ezt az utazást.Nagyon jól éreztem magam ebben a három napban, amire időm volt mindent kipróbáltam .Nekem legjobban a hullámvasutak tetszettek ,de a legjobb a Rockos hullámvasút volt. A többi játék is nagyon jó volt ,de nekem az extrémek jöttek be. Most repültem először és nagyon élveztem. A szálloda mesés volt és az ellátás is kitűnő volt.Egy életre szóló élményt nyújtottak nekem és anyukámnak,egy igazi mesevilágban éreztük magunkat.

Hálásan köszönöm ,hogy a kívánságomat teljesítették. Üdvözlettel Barcsról *** Zsombor Alajos.


Viki édesanyja írt nekünk...


From: Gyöngyi P**** mailto vil*****u @ gmail.com
Sent: Sunday, August 14, 2016 9:03 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject: Köszönet!

Kedves Csodalámpa...... :) Önök valóban csodát tettek.!
K**** Ferencné vagyok a 15 éves Viktória édesanyja ,Debrecenből.
Szeretnék köszönetet mondani annak a csodálatos embernek, aki Viki vágyát..teljesítette!
És ilyen gyorsan teljesítette!
Tatárné Csonka Zsuzsannának is köszönet a közreműködéséért..
Köszönöm....


Ervin arcára újra mosolyt varázsoltunkTisztelt Csodalámpa Alapítvány!
Tisztelt segítők, jótevők!


Szeretném megköszönni mindenkinek aki segített, hogy a kisfiamnak Ervinnek segítették megvalósítani az álmát, és megkapta Önöktől a régen áhított tablettet.
Ervin nagyon örült annak, hogy a tablettel, ezentúl tudja majd tartani a kapcsolatot, Skype-on keresztül az itthon maradt kishugával, családtagokkal, barátaival, tanáraival, amig Ő kórházban van, beszélgethet velük, és látja is őket. Játszhat is rajta, olvashat a neten híreket.

Nagy öröm volt ez neki.

Önöknek az ajándékkal sikerült újra egy kis mosolyt varázsolniuk az Ervin arcára, és ezt nagyon köszönjük, ez megfizethetetlen!
Köszönjük önzetlen és áldozatos munkájukat.


Köszönettel és őszinte tisztelettel,

Ervin és családja.

Lacika rajzolt nekünk ...Tisztelt Csodalámpa Alapítvány

Szeretnénk megköszönni az egész családunk nevében azt a felejthetetlen napot, amit az alapítványuk segítségével eltölthettünk a Budapesti Állatkertben. Lacika a mai napig ezt emlegeti és az élményekre való tekintettel ezt a képet rajzolta az alapítvány dolgozói és az adományozók részére. És nem feledkezhetünk el a kísérőnkről Erika néniről aki mindent megtett, hogy Lacika jól érezze magát Az örökbe fogadott pingvin hasonmását melyet ajándékba kapott, mai napig mindenhová viszi magával és nagy becsben tartja.

Nagy nagy köszönet T.... Család


Lajos fényképeket küldött...


A fényképpel szeretném megköszönni azt, hogy megkaptam a táncos ruhát és részt tudtam venni a Demecserben tartott Rétközfeszten, ami 2016. 05. 28-29-én volt. Elkísértem a helyi Aranyalma Néptánccsoportot fellépésükre alkalomhoz illő öltözetben. Ha véletlenül nem találnának meg a fényképen, sajnos én vagyok a tolószékes.

Még egyszer köszönöm Önöknek hogy segítettek.

Lajos

Nyírtass, 2016.06.13.


Log in