Nekünk írták

Lajos fényképeket küldött...


A fényképpel szeretném megköszönni azt, hogy megkaptam a táncos ruhát és részt tudtam venni a Demecserben tartott Rétközfeszten, ami 2016. 05. 28-29-én volt. Elkísértem a helyi Aranyalma Néptánccsoportot fellépésükre alkalomhoz illő öltözetben. Ha véletlenül nem találnának meg a fényképen, sajnos én vagyok a tolószékes.

Még egyszer köszönöm Önöknek hogy segítettek.

Lajos

Nyírtass, 2016.06.13.

Dominika köszönete Páliból


From: T..... Dominika [mailto: d.....@freemail.hu]
Sent: Wednesday, June 1, 2016 10:45 PM
To: info@csodalampa.hu
Subject:

Kedves Zsuzsa néni!

T..... Dominika vagyok Páliból!

Nekem is teljesítették a kívánságomat a Csodalámpa Alapítványon keresztül.
Ezt szeretném most megköszönni Önnek is, az adományozó DWC vezetőségének és a Csodalámpának is.

Most már itthonról írom ezt a köszönő levelet, mert végre megint a családommal lehetek.

Most már sokkal jobban vagyok.Nagyon sokat használom a laptopot.Nem adom ki a kezemből és vigyázom rá!
Féltve őrzöm!Szuper a gép!!!!!Köszönöm Mindenkinek.........


Thessalianak is sikerült örömet okozni


Nagyon szépen köszönöm,hogy teljesítettétek a kívánságom,nagyon örülök neki. Apukám már fel is szerelte a falra és csoda jól mutat a szobámban . Ráadásul mindent tud amit szerettem volna ezért majd sokat segít a tanulásban. És még egyszer nagyon szépen köszönöm !!!
Tesszike

Kornél tabletje "csodát" művelt...


From: Báthori Gyula mailto : v***** @ freemail.hu
Sent: Tuesday, March 22, 2016 4:58 PM
To: Csodalámpa Alapítvány
Subject: B***** Kornél köszönete

Drága Csodalámpa!

Szeretnénk megköszönni az ajándékot amit Kori kapott,mert mérföldkövekkel megkönnyítette az életünket.Találó ennek a nagyszerű csapatnak a névválasztás,mert tényleg minden alkalommal amikor egy gyermeknek teljesítik a kívánságát egy csoda válik valóra.Mi sokat járunk elektromágneses rehabilitációra,ami nem fájdalmas de kellemetlen.Kori 6 éves lesz,egész életében vizsgáltát,kutatták a betegségei okát,ami gyakran nagy fájdalommal jár. Kornél epilepsziás,a gyakori rohamok,az állandó fejfájás,a gyógyszerek mellékhatásai,gyanakvóvá tették,az elektromágneses kezeléseken már harapott,hadakozott,rugdosott és letépte a fejéről a berendezést.Aztán megkapta Önöktől a tabletet.Szinte kicserélődött Kori,nem hittünk a szemünknek.A boldogságtól könny futott a szemünkbe.Végig ülte-üli,csendben a mesét nézve a 20 percig tartó kezelést.

Nem tudunk elég hálásak lenni.Minden nap eszünkbe jut,hogy ebben a rohanó világban,ha beteg van egy családban az emberek inkább elfordulnak Tőlünk.A Csodalámpa Alapítvány Csapata egy reménysugár,hogy vannak akik nem így tesznek,hanem áldozatos munkájukkal azon dolgoznak,hogy örömet szerezzenek ebben a nehéz életben.Minden rászoruló gyermeknek boldogságot,örömet szereznek,álmokat váltanak valóra.

Köszönet hogy a kisfiunk már nem sír a kezelés alatt.Köszönet minden jó szóért és az ajándékért.Minden jót kívánunk a munkájukhoz,hogy még minnél több gyermeknek tudjanak örömet szerezni.
Áldja meg a Jó Isten Magukat!!!
B**** Kornélka és családja.


Kristóf öröméről a Facebook-on kaptunk hírtKedves Csodalámpa Alapítvány! Kedves Sipos Zsuzsanna!

Szeretnénk elmondani, hogy mekkora örömet szereztek kisfiúnknak, Kristófnak. Az oly régóta dédelgetett álma vált valóra február 8-án. Szinte el sem akarta hinni. Izgalomtól remegő kézzel vette át az ajándékát.
Annyira meghatódott, hogy alig tudott megszólalni. Azóta is töretlen az öröme.
Nagyon hálásak vagyunk, hogy a "Dzsinn" teljesítette kisfiúnk szíve vágyát!
Köszönjük önzetlen és áldozatos munkájukat! További sok sikert és beteljesült álmoktól csillogó szemű, gyógyuló gyermekeket kívánunk!!!!
Hálával és köszönettel: T***** Kristóf és szüleiLog in