Ádám (15 éves, Miskolc-Lyukó)


Ádám ismét kórházba került… Egy kórházi látogatás alkalmával Ádámnak elmesélte egyik barátja, hogy a neten keresztül milyen jót játszanak együtt az osztálytársak és a barátok. Nem kell hozzá más, csak egy jó laptop és net.

A net még csak megoldható a kórházban, de egy jó laptop beszerzése már nem tűnt annyira könnyű feladatnak. Ádám nagyon szerette volna felvenni a kapcsolatot a testvéreivel, osztálytársaival és barátaival, hogy ő is bekapcsolódhasson a netes közös játékba. Ezért azt gondolta, hogy ha lehetne, kérne egy laptopot a Csodalámpától. Ádám kérését meghallotta és hamar teljesítette is a Csodalámpa dzsinnje!

Nagy volt a meglepetés, amikor beléptem Ádám kórházi szobájába, kezemben egy dobozzal. A kamasz fiúnak a szeme is mosolygott, és fülig ért a szája, amikor megpillantotta kezemben a csomagot. De a szava is elállt az örömtől, amikor megmondtam neki, hogy a doboz tartama az övé, s hogy egy laptop lapul a csomagban. Gyorsan be is üzemeltük a laptopot, hogy Ádám hamar megtalálhassa barátait a neten, s minél korábban elkezdhessék közös játékaikat!

Kívánjuk, hogy sok öröme legyen ajándékában, s minél hamarabb gyógyuljon meg!



Köszönjük a Magyar Nemzeti Bank támogatását!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2018.február 16.

Archívum


Belépés