Attila (7 éves, Budapest)



Attila kicsi kora óta érdeklődik a LEGO iránt. Szüleitől számtalan készletet megkapott már, de tavaly óta nagy vágya volt a sárga színű, gyönyörű tehervonat, a hozzá tartozó komoly pályával.

A dzsinn nem tétlenkedett!! A felnőttek fondorlatával került sor az ajándékozásra, Attila nem tudta, hova igyekezik a család egy délelőtt, de amikor a bejárati ajtón meglátta a Csodalámpa Alapítvány feliratot, gyanút fogott, talán megkapja a hőn áhított újabb LEGO-ját…

A meglepetés jól sikerült, az örömteli gyerekarcról sok kép készült, csak néhány került ki a honlapunkra. Mindannyian ajándékot kaptunk ezen a délelőttön, csodálatos volt látni a kisfiú örömét, hallani izgatott szavait.

Sietett is haza, mert azonnal elkezdte anyukája segítségével összeállítani a játékot, az eredmény magáért beszél.




Köszönjük a LEGO Manufacturing Kft. támogatását,

nagy örömet szereztek!!!









Bakonyi Joli és Király Petra
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2013. 07. 11.





Kedves Csodalámpás Dzsinn!


Atis nem tudta hova készülünk ezen a csütörtök reggelen, titokban tartottuk. Az iroda előtt, a felíratott elolvasva gondolkodóba esett :o)))

Kis szeme csillogása és közvetlen, barátkozós viselkedéséből látszott, hogy meglepődött és nagyon örül ennek a rég áhított kincsnek. Hazafelé autózva végig azt ecsetelte, akkor hol rakjuk össze, és hát persze azonnal rakjuk össze…

Ami meg is történt!
Nagy örömöt szereztek az egész kis családunknak, jó volt látna kis gyerekarcát gondtalanul örülni!



Köszönettel: Erzsébet, Atis anyukája


Archívum


Belépés