Máté (7 éves, Siófok)


Már tudtuk, ez az év lesz a legnehezebb Forma1-es kívánságteljesítés, hiszen 40 fokot mutatott az előrejelzés. A Szegeden élő Krisztián (18 éves), a Siófokról érkező Máté (7 éves) és a fővárosi Simon (14 éves) egyaránt rajong a száguldó cirkuszért, így ismét megpróbáltuk a lehetetlent, kiváló, fedett helyre jegyeket szerezni, eljuttatni a fiúkat a versenyzők és a versenyautók közvetlen közelébe. A csoda most is megtörtént, amiért hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni nagyon sok embernek az összefogásért, hogy ezt a hihetetlen élményt lehetővé tették a fiúk számára.

Csütörtök - Kicsit ijedten érkeztünk meg a Hungaroring főbejáratához csütörtökön Krisztiánnal, Simonnal és Mátéval, hiszen nagyon fülledt, ám esőre állt az idő. Máté viccelődött is velünk, hogy baj lesz, mert nem hozott magával a székéhez Intermediate gumikat az eső esetére. :-) Szerencsére az idő végig kellemes maradt, miközben a fiúk már benn a Paddockban a box utcák mögött a hírességek között sétálgattak. Hihetetlen élmény volt mindenkinek, hogy pár lépés választotta el őket Webbertől, Massa-tól, Buttontól és még sorolhatnám a neveket. Közel egy órájuk volt a fiúknak, hogy kicsodálkozzák magukat és szemfülesen egy-egy aláírást is szerezzenek az arra sétáló sztároktól.

Az időnk leteltével a Red Bull-os munkatársak megvendégeltek minket egy-egy hideg italra, hogy felfrissültek legyünk a következő nagy kalandra. Ezután következett ugyanis a box utca, ahol a fiúk közelről megcsodálhatták a két Red Bull versenyautót. A szerelés és az utolsó beállítások még nagyban folytak az autókon, ezért kicsit messzebb álltunk, hogy teret engedjünk az ott dolgozóknak. Tettük ezt a legjobb pillanatban, ugyanis épp akkor tolták be az egyik Ferrarit a box utcába közvetlen mellettünk. A nézelődés után egyből mentünk is tovább, hiszen várt még ránk egy nagy meglepetés Mark Webber személyében. Ő már ismerősként üdvözölte a csapatot, hiszen már többször találkozott csodalámpás gyerekekkel Érdeklődve várta a kérdéseinket, miközben minden fiúnak aláírt egy-egy sapkát, emlékül.

Az önkéntesek segítségével szombaton a kis csapat egyik része, vasárnap pedig a többiek élvezhették a versenyt a Hungaroringen. Igazi élmény volt mindenkinek, annál is inkább, mivel a pályán száguldó sztárok közül ők akkor már jó néhányat közelről is ismertek, hiszen korábban találkoztak velük, s még aláírásokat is kaptak tőlük.




Köszönjük a Hungaroring Sport Zrt. és az Ostermann Forma1 Kft. vezetésének és munkatársainak, valamint a

Red Bull Hungary Kft., illetve a Red Bull Racing csapata segítségét, hogy sikerült bejutni a világsztárok közelébe,

majd szombaton és vasárnap a legjobb helyekről látni a versenyt.









/ 2






Felkai Márta, Kiss Tímea és Lengyel Lilla
Mogyoród, 2013. július 25-28.

Archívum


Belépés