Zsolt (6 éves, Beret)



Zsolt gyógykezelése hosszú ideig eltart majd, ezért sok időt fog még kórházban, ágyban tölteni.

A kisfiú az egyik kis betegtársánál meglátott egy tabletet, ami szintén Csodalámpás ajándék volt, azóta az jár a fejében, hogy ő is szeretne egy ilyet. Mert, ahogy mondta: „Milyen jó lenne, ha addig, amíg kórházban kell lennie, meg persze utána is, ha a mesefilmeket, meg a játékokat nem az anyukája telefonján kellene nézegetni, hanem a saját tabletjén. Ennek persze Zsoltika anyukája is nagyon örülne. Ígértet kaptunk, hogy nagyon jó és szófogadó fiú lesz, csak hagy kaphasson ő is ajándékba a Csodalámpától egy tabletet. Valóban Zsolti nagyon jó és szófogadó kisfiú. Igazán megérdemli, hogy a Csodalámpa Dzsinnje megajándékozza őt.

Mikor eljött a nagy nap, a kisfiú meglepetésében és örömében meg sem tudott szólalni. Csak a szeméből kicsorduló örömkönnyek láttán lehetett sejteni, milyen boldog! A tablethez járt még egy focis tok, aminek szintén nagy sikere volt. Természetesen azt is azonnal használatba vette, hogy „a tok megvédje a masinát az esetleges balesetektől,” ahogy Zsolt fogalmazott.


Hálásan köszönjük a támogatást a LeasePlan Hungária Zrt. vezetőinek és munkatársaiknak, mellyel örömet okozhattunk a kislegénynek!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. augusztus 24.

Archívum


Belépés