Dominik (12 éves, Pápa)


Dominik nagyon izgalmas kéréssel kereste meg a Csodalámpát.

Az RTL Klub sorozatának a Drága Örökösöknek a forgatásán szeretett volna részt venni, és találkozni két nagy kedvenc szereplőjével, Szappanos Tibivel, akit nagyon szeret a vagány stílusa miatt, és Varga Vilmossal.

Július 25-én végre eljött a várva várt nap. Dominik már jó előre összeírta a kérdéseit, hogy biztosan ne felejtsen ki semmit.

Kora délután érkeztünk meg a forgatás helyszínére, ahol nagy szeretettel fogadott bennünket a stáb. Dominik beülhetett abba a terembe, ahol a forgatás zajlott, és onnan figyelhette az eseményeket.

Vilmos nemsokára befejezte a jelenetét, és a következő felvételig volt egy kis szabadideje Dominikkal beszélgetni. Remekül megtalálták a hangot, Vilmos még az elérhetőségét is megadta Dominiknak. Hamarosan Szappanos Tibi is megérkezett. A közös fotók után Dominik Tibivel is beszélgetett kicsit, de a színésznek mennie kellett, mert az ő jelenete következett.

A forgatáson az RTL Klub Fókusz stábja is jelent volt, akik készítettek Dominikkal egy rövid kis interjút. Gyorsan elrepült a délután, Dominik még maradt volna, de Pápáig még hosszú út várt rájuk, így a családnak indulnia kellett.




Hálásan köszönjük Hámori Barbara showrunner rendező, írónak, Zsingor Dániel kreatív producernek, Rozgonyi Dániel gyártásvezetőnek és az egész stábnak, hogy Dominiknak egy életre szóló élményben lehetett része.

Külön hálásak vagyunk Szappanos Tibit alakító Lengyel Ferenc és Varga Vilmost játszó Katona László színészeknek, hogy Dominik kérésére találkoztak vele a forgatáson.

Köszönjük továbbá Bodnár Juditnak, a 24.hu újságírójának a segítségét, magántámogatóink és a Gyöngyös Mézes Manufaktúra támogatását!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budakeszi, 2020. július 25.

Archívum


Belépés