Sára (4 éves, Fertőrákos)


Sára egy éve betegedett meg, azóta hihetetlen erővel, kitartással csinálja végig a kezeléseket, minden utasítást betart, nem panaszkodik, nem sír. Szerető családja mindig vele van, mindenben támogatják.

Sára álma az volt, hogy családjával elutazhasson egy hosszú hétvégére egy élményekben gazdag, pihentető helyre, ahol kicsit feledni tudják az elmúlt időszak megpróbáltatásokkal teli heteit, hónapjait.

Az alsópáhoki Kolping Hotelben már több „Csodalámpás” gyerek töltött felejthetetlen napokat, így biztosak voltunk benne, hogy Sárának és családjának is élvezetes kikapcsolódást nyújthatunk.

A három kislány (Sára a középső gyerek) és a szülők izgatottan készülődtek az augusztus utolsó napjaira szervezett nyaralásra. Már két napja élvezték a szálloda vendégszeretetét, amikor meglátogattam őket. A hotel előtt találkoztunk, a gyerekek vidáman szaladgáltak, felpattantak a fajátékokra, gyönyörködtek a szökőkútban. Szívet melengető volt látni, milyen önfeledten játszanak! Beszélgetni kezdtünk, és boldogan mesélték élményeiket, áradoztak Bobóországról, az érdekesebbnél érdekesebb programokról, a fürdőzésről, a finom ennivalókról, a gyönyörű helyről, a valóban családbarát szolgáltatásokról, és a szálloda vendégszeretetéről.

Búcsúzáskor ajándékot kaptam Sárától: egy mogyorót, a hotel előtti mogyorófa alól. „Ez nem akármilyen mogyoró, különleges fajta”- mondta, amikor átadta. Valóban különleges lehet, mint ez a kislány maga! Felemelő érzés volt látni Sára boldogságát, és örömet szerezni neki és családjának.




Köszönjük több éve visszatérő támogatónk, a Kolping Hotel Spa & Family Resort ismételt segítségét, és azt, hogy ilyen nagy szeretettel fogadták Sárát és családját!


Varga Andrea
kívánság-koordinátor
Alsópáhok, 2020.08.31.

Archívum


Belépés