Zsombor (11 éves, Hajdúsámson)


Zsombor egy nagyon kedves, szerény fiú. Betegsége miatt hosszú időt fog eltölteni kórházban. A tanuláshoz, filmnézéshez, netes játékokkal való játszáshoz kért segítséget a Csodalámpától.

Régi vágya volt, hogy legyen egy saját laptopja. Most, hogy több hónapig bent kell lennie a kórházban, "még hasznos dolog is" mondta Zsombor, bár igazából nem is hitte el, hogy álmodhat-e olyan nagyot, hogy kérjen egy laptopot a Csodalámpától. A kisfiú és apukája örömmel és kedvesen fogadtak, amikor egyik reggel a szokottnál korábban léptem be kórházi szobájuk ajtaján, kezemben egy táskával. Zsombi szeme azonnal megakadt a fekete táskán.

Meg is kérdezte, hogy mi van benne. Mondtam, hogy egy laptop. Következő kérdése az volt: meg tetszik mutatni? Hát persze! Feleltem és kinyitottam a táskát. De szép! Mondta szinte sóvárgó hangon. Ez is Csodalámpás ajándék? Igen, Válaszoltam. S ez után hosszú csend következett. Valószínűleg nem mert tovább kérdezősködni csak hümmögött az orra alatt. Aztán összeszedte magát és újabb kérdést tett fel. Ezt a laptopot ki fogja ajándékba kapni? Hát Te! Szaladt ki a számon. Zsombi ekkor már elmosolyodott, de úgy tűnt, hogy nem egészen fogja fel a dolgot. Egészen addig, amíg az ölébe nem tettem a fekete táskát, a laptoppal. Tessék Zsombi, ezt az ajándékot a Csodalámpa küldi Neked.

Le sem tudom írni, mennyire boldog volt Zsombor, és hogy mennyire örült az ajándéknak.


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy Zsombor kívánsága is teljesülhetett!


Tatárné Zsuzsi
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. augusztus 24.

Archívum


Belépés