Beszámolók

Blanka (6 éves, Écs)A barátságos, vidám kislány szereti, ha egy-egy kis barátnőjét meghívhatja magához és rendezhetnek egy „csajos” délutánt. Milyen jó lenne, ha ezek a bulik pizsama partival érhetnének véget, és a kis barátnő ott is aludhatna – gondolta Blanka, és kívánt egy ehhez illő, Jégvarázsos emeletes ágyat a Csodalámpa Dzsinnjétől.

A varázslat megtörtént, az áhított ágy már Blanka szobájában várja a „bulikat”. A kislány nagyon boldog, és jobban is alszik az új ágyában, mint a régiben –üzente anyukája által.


A Csodalámpa Alapítvány nevében hálás köszönetünket fejezzük ki Lukéj Gabi és Balogh Ádám nagylelkű támogatásáért, valamint a Bútor1.hu internetes bútoráruház segítségéért, hiszen így közös erővel teljesülhetett Blanka álma! Külön köszönjük Gabi és Ádám barátainak, köztük Anek Dóra asszonynak, Guttin Zoltán úrnak és Pálvölgyi Zoltán úrnak, hogy ők is segítették ennek a kívánságnak a megvalósítását.


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Écs, 2020. 07.16.

Barbara (14 éves, Bakonybánk)


A nagylány már régóta vágyott egy laptopra, ami segítségével tanulhat, barátaival chatelhet, és persze elfoglalhatja magát a gyakori kórházban való tartózkodása során.

Barbit kissé meglepte az ajándéka, amikor bent a kórházban átadásra került, de annál nagyobb volt az öröm, meghatódva vette át szép, új laptopját.


Köszönjük a Batschka Stiftung és a Lurdy Ház támogatását, melynek segítségével egy újabb beteg gyermek vágya teljesülhetett!


Áchim Boglárka
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.07.08.

Tímea (5 éves, Kazincbarcika)


A 6 éves örökmozgó kislánynak az oviban lévő trambulin a mindene. Nagyon szerette volna, ha otthon is van saját ugrálója. Ezért a Csodalámpa Dzsinnje úgy döntött, hogy megajándékozza a kicsi lányt egy trambulinnal.

Timi nagypapája és apukája egész délelőtt azon igyekezett, hogy délutánra össze legyen állítva az ajándék. Persze erről a kislány semmit sem tudott. Igazi meglepetés várta Timit, mert azon a helyen, ahol eddig csak egy nagy füves terület volt, ott meredezett a magas falú, gyönyörű trambulin. A pici lány nagyon meglepődött, amikor meglátta a nagy építményt, amire létrán lehetett bemászni.

„Még szebb, mint az oviban!” - jegyezte meg meglepődéstől halk hangon, miközben bemászott a trambulin belsejébe, hogy puszikat dobálva elkezdjen ugrándozni, úgy, mint aki sosem akarja abbahagyni.

Szülei és nagyszülei örömkönnyektől csillogó szemmel nézték, milyen boldog az ő szemük fénye.
Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel valóra válhatott Timi kívánsága!


Tatárné Zsuzsi és Pintérné Gál Anna
kívánság-koordinátorok
Kazincbarcika, 2020. július 10.

Tamás (10 éves, Mátészalka)


Tamás egy nagyon kedves és okos fiú! Szeretett volna külföldre eljutni a Juventus mérkőzésére, de sajnos a vírus közbe szólt.

Mikor kiderült, hogy eredeti nagy álma nem válhat valóra, nagyon megfontoltan gondolta végig, mi is tudná pótolni a nagy utazást. Nem hamarkodta el. Kitalálta, ha nem is élőben a helyszínen, de bármikor láthatja kedvenc csapatát játszani. Csak egy jó kis tab kell hozzá, amin elérhető a YouTube.

Így teljesült Tamás másik kívánsága egy S6 Tab. Ezúton is kívánunk neked minden jót így a kezelésed befejeztével!


Hálásan köszönjük magántámogatónk, dr. Jenei Tiborné segítségét, amellyel örömet okozhattunk egy kiskamasznak!


Nagyné Éva
kívánság-koordinátor
Debrecen, 2020. június 30.

Enikő (8 éves, Budapest)

Enikő 8 éves, imádja az állatokat. Van három cicájuk, de nagyon szeretne egy saját kis állatkát a szobájába./ 5Enikő mögött hosszú kórházi kezelés és nehéz hónap van. Ez az időszak nagyon megviselte. Mikor megtudta, hogy a Csodalámpa az ő kívánságát is teljesíti, nagyon lelkes lett. Boldogan tervezgette az álmát. Megfontoltan lerajzolta, körültekintően megfogalmazta és megkérte az Anyukáját, hogy tolmácsolja felénk a kívánságát. „Nagyon szeretnék egy törpe sünt házikóval, fontos lenne a macskatámadás-biztos bútor Tüsinek, mert a cicák nagy vadászok.”

Így bővült a család egy fővel és érkezett Enikőhöz egy új barát, saját lakosztállyal. Enikő végre boldog, figyelmesen hallgatta a tanácsokat, hogyan kell foglalkozni és gondozni az új védencét. Örültünk, hogy Tüsi gondos szerető gazdira lelt, de annak még jobban, hogy láttuk Enikőt csillogó szemmel mosolyogni. Köszönjük Neked ezt a találkozást.

upload:Beszamolok/4362_Eniko_sziv_montazs3.pngKöszönjük Hoschek Dórának és Mundi Gábornak, hogy teljesítették Enikő álmát!


Major Kriszti
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020. július 09.

Anna (17 éves, Pécs)


Anna Gimnáziumába jár Pécsen. 10 éve tanul fuvolázni, szívesen csinálja. Szeret olvasni és zenét hallgatni. Saját elmondása szerint, „társasági ember, akit nagyon nehezen lehet otthon tartani, és aki nem tud nyugton maradni, folyton csak menne.

Anna szeret a szabadban lenni, azt mondja, ha tehetné, biztosan sokat sportolna. Egyik kedvenc időtöltése a biciklizés, ami egyre nehezebb és megerőltetőbb számára. Nagyon hamar elfárad. Ezért azzal a kéréssel fordult a Csodalámpához, hogy segítséget kaphasson egy elektromos kerékpár vásárlásához. Így lett Annának a családja és az Alapítvány közös erejéből egy speciális bringája.

Érthető a nagy boldogság és óriási öröm, hiszen így már nincs akadálya annak, hogy sokat találkozhasson a barátaival, és még több időt töltsön a szabadban. Nem kell már nyugton ülnie, hiszen saját bevallása szerint erre nem igazán képes.
Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel Anna ismét szabadnak érezheti magát!


Veres Erzsébet és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Pécs, 2020. június 30.

SZABOLCS (14 ÉVES, NYÍREGYHÁZA)

Szabolcs egy nagyon kedves, szerény, csöndes, fiú. Telefonján szeret játszani, kommunikálni, zenét hallgatni.

Szabit nagyon zavarja, ha mások is hallják, amikor a barátokkal beszélget, vagy épp zenét hallgat. Ezért már régóta a szíve vágya volt egy vezeték nélküli fülhallgató.
Amikor apukájával a következő kontroll vizsgálatra érkeztek a kórházba, pont akkorra sikerült időzíteni a Csodalámpás kívánság teljesítését.

A kamasz fiú először el sem hitte, hogy az ő kívánsága van a kis fehér dobozban, amit átadtam neki. Nem tétovázott, hamar kicsomagolta az ajándékát. Huawei FreeBuds Bluetooth Fülhallgató láttán, boldogan mosolygott.

Szabolcs nevében is köszönjük a Batschka Alapítvány és a Lurdy Ház támogatását!Tatár Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. június 25.

Máté (17 éves, Szászvár)
Máté sokat gondolkozott azon, mit is kívánjon a Csodalámpától, hiszen annyi terve van. Gyakran jár pecázni, ezért jól jönne kiegészítő a horgászfelszereléséhez, szeretné a jogosítványt is megszerezni, és szüksége lenne egy laptopra is a tanuláshoz. Végül a laptop mellett döntött, mivel szeptembertől visszaköltözik a kollégiumba, így annak tudja most a legnagyobb hasznát venni. A nagyfiút az otthonában leptük meg az ajándékkal, ahol nagy szeretettel fogadott szüleivel együtt. A mindig mosolygó kamasz örömmel bontotta ki a laptopot. Máté mesélt a terveiről, a táncról, amit kiskora óta tanul, az elmúlt hónapok nehézségeiről és, hogy a pozitív gondolkodása milyen sokat segített neki a kezelések alatt.

Kívánjuk, hogy továbbra is őrizd meg optimizmusodat, és minden álmod olyan gyorsan váljon valóra, mint ahogy mi teljesítettük a kívánságodat!


Köszönjük magántámogatóinknak, hogy segítségükkel sikerült Máté kívánságát valóra váltani!

Ratimorszky Beáta
kívánság-koordinátor
Szászvár, 2020. július 4.

PÉTER (8 ÉVES, FERTŐRÁKOS)

Peti a Tűzoltó utcai klinikára érkezett kontrollra, ahol sor került ajándékának átadására. Már napok óta izgatott volt, hiszen tudta, hogy ez alkalommal a szokásos vizsgálatok mellett valami igazán örömteli esemény is vár rá.

Betegségéből adódóan a kisfiú szórakozási lehetőségei sajnos korlátozottak, de a Csodalámpától kért laptop segítségével kinyílhat előtte a világ. Számtalan érdekes játékot játszhat majd rajta, filmet nézhet, és persze a tanulásban is nagy segítségére lesz.

Peti, használd egészséggel az új laptopot!


Köszönjük a Batschka Stiftung ismételt támogatását, mely segítségével valóra válthattuk egy kedves kisfiú álmát!


Molnár Andrea
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020. 06.26.

FRUZSINA (13, HAJDÚBAGOS)

Fruzsi nagyon kedves csendes lány.

Betegségébe sajnos visszaesett, így még nagy út van előtte. Miskolcon, és Debrecenben is kapja újból a kezeléseket. Nagy kitartásra van szüksége, barátaival is kevesebbet tud majd találkozni...

Ezért is gondolt arra, hogy egy tablet most segítségére lehet az idő hasznos eltöltésében. Persze így a családdal és a barátaival is jobban tudja tartani a kapcsolatot, míg a kezelések tartanak.

Fruzsi nagyon szeretett volna egy állvánnyá alakítható tokot is kapni a tablet-hez, amivel kényelmesebb a használata az asztalon vagy akár az ágyban.

Azt hiszem sikerült Fruzsi kedvében járni és meglepni őt egy igazán szép csajos tablet-el, természetesen állítható tokkal együtt.

Köszönjük az American International School of Budapest diákjainak, tanárainak a támogatást, segítségükkel tudtuk meglepni Fruzsit!
Tatár Zsuzsi (Miskolc) és Nagyné Éva (Debrecen)
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2020. július 02.

Nimród (10 éves, Nyíregyháza)Egy hétköznap délután találkoztunk Nimróddal és édesanyjával egy nyíregyházi üzletközpontban.

Az ajándék átadására hosszú egyeztetés után kerülhetett sor, de a kisfiú annál nagyobb örömmel, és várakozással fogadta az ajándékot. Türelmetlenül, csillogó szemekkel bontotta ki a dobozt, melyben a várt laptop volt. Nimród iskolába jár, de a betegsége miatt sokszor szorul kórházi kezelésre. A laptop segítségére lesz a tanulásban.

Kívánjuk, hogy sok öröme teljen a gép használatában!


Köszönjük az American International School of Budapest tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Nimród kívánságát valóra válthattuk.


Alagi Enikő és Alagi János
kívánság-koordinátorok
Nyíregyháza, 2020. február 06.

Natasa Léna (4 éves, Gödöllő)


Natasa kívánsága egy kerti medence volt, amelyben otthon is élvezheti a pancsolást a meleg nyári napokon.

Kívánságát egy esős vasárnap délután teljesítettük. Szerencsére azonban akkorra szülei már összeállították és feltöltötték a medencét, Natasa pedig birtokba is vehette, boldogan lubickolva a legújabb kedvencével, az óriási sárga felfújható polippal.

Kedves Natasa! Alapítványunk minden munkatársa nevében kívánunk neked sok-sok örömöt és boldogságot , na és persze ami a legfontosabb: jó egészséget!

Édesanyjától kaptuk az alábbi köszönőlevelet:

„Natasa Léna 4 éves és nagyon szereti a vizet, imád pancsolni.

Betegsége tavaly nyár elején derült ki és akkor egy medencét kért a "jótündértől".

Nagyon köszönjük, hogy teljesítették a kívánságát, nagy volt az öröm, mikor megérkezett.”Köszönjük a PannErgy Nyrt. segítségét, hogy támogatták Natasa álmát!

Hanzl Katalin Zsófia és Hanzl József
kívánság-koordinátorok
Gödöllő, 2020.06.14.

Kitti (16 éves, Budapest)A 16 éves nagylány már régóta vágyott egy okostelefonra, amikor megkereste alapítványunkat. Többször beszéltünk, egyeztettünk, milyen készüléket szeretne. Azt mondta, bármilyennek örülne, de az álom telefon számára kék színű.

Kitti tudta, mikor érkezik ajándékunk, de azt nem árultuk el neki, hogy a telefon természetesen kék színű lesz! Így meglepetést és nagy-nagy örömet sikerült szereznünk.

Kitti elmondta nekünk, hogy a szép új telefon, amire vágyott, és maga a tény, hogy kívánsága teljesült, számára azt az üzenetet hordozza, hogy igenis vannak még csodák, és ez hihetetlen erőt ad neki a további gyógyuláshoz.


Köszönjük az S&T Consulting Hungary Kft. támogatását, mely segítségével valóra válhatott Kitti kívánsága!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.05.23.

Bence (6 éves, Debrecen)


Bence, aki imád magasban lenni, mászni és csodálni a csillagokat, nagy tervvel fordult a Csodalámpához.

Hideg tél volt még, de nem telt el nap, álmodozás nélkül egy nagyon magas lábon álló házról. Amire létrán lehet felmászni, és a teraszára ki lehet feküdni egy jó kis csillag lesre. Lejönni csúszdán kell, és amikor csak akar, hajthatja magát a saját hintáján, olyan magasra repülve, ahogy csak szeretné. Bence lombházat kért a Csodalámpától. Nagyon sok nap eltelt, jött a jó idő, de még mindig nem történt semmi.

Ki gondolta volna, hogy egy szombat, amikor kezelésre kell menni, lehet gyönyörű és vidám, boldog és emlékezetes, hát a Csodalámpa. Így lett Bence egy ilyen nap végén boldog lombház tulajdonos. Már mi magunk se tudjuk mi a magasabb a kislegény öröme, vagy a házikó csúcsa.
Hálásan köszönjük magántámogatóink, köztük Kállay Csongor és Takács Ágnes segítségét, mellyel örömet okozhattunk egy álmodozó, kedves kisfiúnak!


Nagyné Éva és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Debrecen, 2020. június 20.

Attila (15 éves, Eger)


Attila épp egy beavatkozásra várt, amikor a Csodalámpa ajándékával bekopogtattam kórházi szobájának ajtaján.

A kis csomag a legjobb időben érkezett, mert így a műtétre váró hosszú idő nagyon gyorsan elrepült. Attila széles mosollyal az arcán bontogatta a dobozt. Akkor már sejtette, hogy kedvelt márkájának egyik típusa lesz benne. Nagyon boldog volt, olyan régen szeretett volna ilyen elegáns Samsung piros telefont.

Jó volt látni, hogy mennyire boldoggá tud tenni egy kamasz fiút egy meglepetésként érkező ajándék. Kedves Attila, a Csodalámpa Alapítvány összes munkatársa nevében kívánjuk Neked, hogy legyen sok örömöd ajándékodban, gyógyulj meg minél hamarabb!


Köszönjük az UB Merchants Kft. támogatását, mely segítségével valóra válhatott Attila kívánsága!


Tatárné Csonka Zsuzsanna
kívánság-koordinátor
Miskolc, 2020. június 17.

DÁVID RÓBERT (12 ÉVES, MÁD)

Dávid Róbert, nagyon szereti az állatokat, betegsége súlyosbodása előtt lovagolni járt. Szívesen játszik a szabadban kutyájával, Fortunával. Szeret olvasni, legózni, számítógépen játszani.

Nagyon szorgalmasan tanul, kedvenc tantárgya a környezetismeret. Van egy játék a számítógépen, amit nagyon kedvel. A Planet Zoo, de sajnos az otthoni gépe nem indítja el. Ezért Dávid komoly kéréssel fordult az Alapítványhoz. Nagyon szeretne egy olyan laptopot kapni, amin ez a játék elindul

Az Alapítvány szívesen teljesítette ezt a kívánságot, Dávid pedig nagy örömmel és lelkesen vetette bele magát az új gép beüzemelésébe. Így lett Dávid egy komoly laptop tulajdonosa, amin játszani és tanulni is lehet.

Köszönjük a Thermal Hotel Visegrád támogatását, melynek segítségével Dávid kívánsága is teljesülhetett!Veres Erzsébet és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Mád, 2020. június 3.


Boglárka (13 éves, Lenti)Gyermek, felnőtt kedve jó, édes élet Haribo!

S ez pontosan így igaz, hiszen nem mindennapi álmot váltottunk valóra, amikor a Haribo Hungária Kft. vezetői vendégül láttak minket a nemesvámosi gyárban, hogy egy Lentiben élő kislánynak igazi boldogságot szerezzünk.

(Boglárka a ZMGYVK és TEGYESZ IV.sz Lakásotthon Hálózat Lenti lakásotthonában él a testvérével Benedekkel.)

Boglárka imádja a gumicukorkát és kíváncsi volt arra, hogyan is készül az ő kedvence. Ezért a Haribo gyárat szerette volna meglátogatni a testvérével, Benedekkel, aki mostanában nagyon sok időt tölt vele a kórházban.

Amikor a gyerekekkel megérkeztünk a nemesvámosi gyár parkolójába, nem kis meglepetésünkre a Haribo sárga mackója és a vezetőség tagjai együtt fogadtak minket. A testvérpár először kicsit megilletődve, bátortalan mosollyal figyelt. Aztán kis idő múlva Boglárka és Benedek már önfeledten nevetgéltek a macival, s a vidám kis csapat elindult a hatalmas Haribo gyárépület felé.

A recepcióhoz érve mindenki szeretettel üdvözölt bennünket. Megkaptuk a látogatói névtábláinkat és ismertették velünk a számunkra szervezett programot. Az irodában felvettük a védőöltözetet, miközben szabadon kóstolgathattuk a számtalan gumicukorkát.
Az üzem nagyon érdekes volt, és sok titokra is fény derült a gyárlátogatás során, amiről persze nem beszélhetünk. A titkokat, amiket ránk bíztak, megőrizzük. Bogi és Benedek nagyon sokat kérdeztek, érdeklődve figyeltek. Alapos, mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptunk a séta során a termelési igazgatótól, aki anyanyelvén, német nyelven tartott számunka idegenvezetést, melyet mi magyarra tolmácsolva élvezhettünk.

Az üzemlátogatásról visszatérve az irodában finom uzsonnával vártak bennünket és természetesen kedvünkre nassolhattuk tovább a Haribo gumicukorkákat. A maci végig nagyon jó hangulatot teremtett és oldotta a gyerekek feszültségét, így vidám beszélgetéssel zárult a látogatásunk.

A vendéglátóink különféle ajándékokkal is készültek, s a gyerekek mosolya csak úgy ragyogott, amikor megkapták a személyre szabott meglepetéseiket. Bennünket kísérőket sem engedtek el Haribo gumicukorka nélkül. Sőt! A Haribo Hungária Kft. jó néhány csomagot küldött a Thábita Gyerekhospice Ház lakóinak és a Pécsi Onkológiai Gyermekosztály bentfekvő kis betegeinek is, nagy-nagy örömöt okozva ezzel mindenkinek.

Bogi és Beni soha nem felejti el ezt a különleges napot és plüss macijuk mindig eszükbe juttatja a nagy, sárga Haribo macit és az ő szeretetteljes ölelését, minden feszültséget feloldó humorát. Újból sikerült nagy mosolyt varázsolnunk a beteg gyerekek arcára!


/ 5
"Add tovább, hogy van tovább!" www.csodalampa.hu

Végh Tünde és Szabó László
Kívánságkoordinátorok
Nemesvámos, 2020. 06. 17.


Köszönjük Csík Klára támogatónknak a segítséget, Axel Pietruschinskinek (termelési és műszaki ügyvezető igazgató) a gyár bemutatását, Perjés Ákosnak (kereskedelmi és marketing ügyvezető igazgató) a lehetőséget a látogatásra és a vendéglátást, Hamerli Klaudiának (ügyvezető igazgatói asszisztens) a teljes program megszervezését, a nagy, sárga Haribo macinak, hogy a látogatás alatt végig gondoskodott a kis csapat jó hangulatáról, valamint dr. Benyó Gábornak, a Tábitha Gyermekhospice Ház orvosigazgatójának, hogy csodalámpásként elkísérte Boglárkáékat.


A Csodalámpa vezetősége nevében hálásan köszönjük a Haribo Hungária Kft. teljes vezetésének és munkatársainak a fantasztikus, szeretetteljes fogadtatást és a körültekintő szervezést.

Tisztelettel:

Patzauer Éva és Felkai Márta

Tibor (15 éves, Tiszalúc)Tibor komoly fiatalember, szereti az idegen nyelveket, jelenleg angolt tanul. Szabadidejében szívesen motorozik.

Saját bevallása szerint rajong a mobiltelefonokért, és folyamatosan nyomon követi az új telefonok megjelenését, specifikációit, az új fejlesztéseket. Kívánságát így fogalmazta meg, „nagy vágyam egy kozmosz szürke Samsung mobiltelefon, mert mindig szerettem volna egy csúcskategóriás készüléket a kedvenc telefon márkámból”

Ha a csúcskategóriásat nem is tudta a Csodalámpa teljesíteni, de egy éjfekete Samsung Galaxy S9 készülékkel meglepte Tibort, aki kedves soraival tudatta velünk mennyire örül az ajándéknak.

Tibor az alábbi levéllel köszönte meg ajándékát:

Kedves Csodalámpa!

Ezúton szeretném megköszönni az Önöktől kapott Samsung Galaxy S9 mobiltelefont, tetszik, és nagyon örülök neki! Sok sikert kívánok a továbbiakban a munkájukhoz, hogy hozzám hasonlóan nagyon sok gyereknek tudjanak örömet szerezni!

Üdvözlettel: *****i Tibor


Köszönjük magántámogatóinknak, köztük a American International School of Budapest tanárainak, diákjainak és szüleiknek, hogy Tibor kívánságát valóra válthattuk.


Veres Erzsébet és Major Kriszti
kívánság-koordinátorok
Budapest, 2020. június 05.

Nóra (11 éves, Kompolt)Nóri 11 éves, nagyon eleven, belevaló és mosolygós kislány. A Csodalámpa Dzsinnjétől teleszkópos mountain bike kerékpárt kért.

Mikor megérkeztünk az ajándékkal, nagyon nagy volt az öröm – régóta vágyott egy olyan biciklire, ami alkalmas lehet akrobatikus elemek tanulására és gyakorlására. Anyukája elmondta, hogy Nóri, amikor felnő, majd profi parkour-os szeretne lenni. Nos, nincs afelől kétségünk, hogy ez így is lesz! Mázli, hogy az bringa mellé még egy sisak is dukált.

Gyors gyógyulást és sok-sok (balesetmentes) nyeregben töltött, élményekkel teli percet kívánunk!


Köszönjük a Slendy jótékony felhívás Csodabogarak tortaaukció szervezőjének, Ojtó Szabolcsnak és a rendezvény kapcsán az adományozó cégeknek, hogy összefogásukkal teljesülhetett Nóri álma.

Az adományozó cégek névsora megtekinthető az alábbi linken:

https://www.csodabogarak.com/Csodabogarak/Esemenyek/195


Katona Csenge – Havasi Máté
kívánság-koordinátorok
Kompolt, 2020. május 22.

Milán Marcell (6 éves, Sándorfalva)Milán tavaly nyáron sokat lubickolt a kertjükben lévő felfújható medencében, mindaddig, amíg az nyár végén tönkre nem ment. A kisfiú szomorú is volt, hogy az idén nem lesz medencéje.

Amikor tavasszal megtudta, hogy kívánhat a Csodalámpától, egyértelmű volt, hogy mit szeretne kérni. Nagy volt az öröm, amikor megérkezett az áhított medence, mely nem csak új, de nagyobb is, mint a régi volt.

Milán csak azt sajnálja, hogy az időjárás még nem teszi lehetővé, hogy kipróbálja, de egy-kettőre itt a nyár, és hamarosan csobbanhat új medencéjében.


Köszönjük a S&T Consulting Hungary Kft. ismételt támogatását, melynek segítségével egy újabb beteg kisgyermek álma válhatott valóra!


Gárdos Erika
kívánság-koordinátor
Budapest, 2020.05.22.

Archive


Log in